5 bedste sikkerhedskopier til tidsmaskine

Hvis du er en Mac-bruger, ved du sandsynligvis, at macOS leveres sammen med et kritikerrost backup-program kaldet Time Machine. Dette er fantastisk, men out-the-box Time Machine sikkerhedskopierer kun dine data til et eksternt fysisk drev eller et lokalt NAS-system, der understøtter Time Machine-protokoller.

God data-backup-praksis følger dog den gyldne 3-2-1-regel, hvor mindst tre kopier af dine data opbevares for at sikre mod enhver form for tab.

Den traditionelle formel er at opbevare en kopi på din enhed (den originale kopi), gemme en kopi lokalt, men ikke tilknyttet din computer (f.eks. På en NAS eller ekstern harddisk) sikkert væk fra vira, der kan påvirke din computer, og at gemme en anden kopi online.

Når alt kommer til alt kan et lokalt drev blive stjålet, tabt i en brand, beskadiget af vand, eller hvem ved hvad!

Følgende Cloud-backup-tjenester og -produkter understøtter nem og automatisk sikkerhedskopiering af dine Time Machine-data til en sky-konto for at give robust 3-2-1-beskyttelse.

Du skal være opmærksom på, at det kan forårsage duplikation mellem de data, der er sikkerhedskopieret af Time Machine, og data, du uploader til din sky-konto på den sædvanlige måde. For at forhindre, at denne duplikation spiser din dyrebare cloud-serverplads, kan du derfor udelukke, at nogle mapper uploades af enten Time Machine eller din backupsoftware.

5 bedste sikkerhedskopier af Time Machine

Nedenfor har vi listet de fem bedste sikkerhedskopier af tidsmaskiner. For mere information om disse tjenester, rulle nedenfor for at læse en oversigt over hver tjeneste eller klikke igennem til deres websted ved hjælp af nedenstående links.

 1. Jeg kører

  - Brugervenlig | Omkostningseffektiv | Ende-til-ende-kryptering

 2. iBackup

  - Mobile apps | Forretningsfokuseret Ende-til-ende-kryptering

 3. multebær

  - Hosting muligheder | Freemium | Time Machine support

 4. DollyDrive

  - Mac & iOS-fokuseret | DollyClone | Brugervenlig

 5. Transmit

  - Panic Sync | Support til 11 skytjenester | Klient-side e2e-kryptering

5 bedste sikkerhedskopier til Time Machine - Resume

Se på listen over de bedste tidsprodukter til sikkerhedskopiering af maskiner nedenfor, klik igennem til webstedet for at få flere oplysninger om deres service.

1. IDrive

IDrive er muligvis til en rimelig pris, men det skimp ikke på funktioner

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 17,38
  Per år

IDrive er en rimelig pris-udbyder, der bruger stærk ende-til-ende klientside-kryptering. Den indeholder online filsynkronisering, backup af flere enheder, filversion i op til 30 tidligere versioner. Vi kan især lide det faktum, at IDrive understøtter Linux-cloud-backup via en GUI eller pakke med scripts.

For at forhindre duplikering af filer udelukker IDrive som standard Time Machine-datamappen fra sikkerhedskopier. Det kan dog let inkluderes ved at gå til Indstillinger -> Ekskluderede filer / mapper fra sikkerhedskopien -> Filer / mapper med delnavne og fravælge mappen Backups.backupdb.

Din Time Machine-sikkerhedskopi gemmes derefter på dit IDrive-lager ved hjælp af den sti, du har konfigureret i Time Machine-indstillingerne på din Mac.

2. IBackup

IBackup fokuserer primært på virksomheder, der tilbyder stærk e2e-kryptering og gendannelse af katastrofer

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 9,95
  / måned

Denne skyudbyder har et stærkt fokus på backup af små virksomheder. Som sådan inkluderer dens funktionsliste ting som fuld sever backup, en katastrofegendannelsesplan (DR) plan, flere underkonti, HIPAA, Sarbanes-Oxley, GLBA og SEC / FINRA overholdelse og mere.

IBackup er imidlertid perfekt anvendelig som en personlig backup-tjeneste, og alle vil finde dets iOS- og Android-mobilapps praktisk. Som standard er data krypteret serversiden ved hjælp af AES-256, men det er muligt at bruge en privat krypteringsnøgle, som ikke er gemt på IBackup’s servere i stedet.

For at aktivere Time Machine-sikkerhedskopi ved hjælp af din IBackup-konto skal du blot åbne Mac desktop-klienten, gå til Indstillinger og sikre, at Time Machine-sikkerhedskopi er valgt.

3. CloudBerry

Cloudberry kan tilpasses helt, med hostingmuligheder og en række forskellige servere

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 49,99
  Per år

Cloudberry Explorer er freeware-software (med en premium Pro-version tilgængelig), der giver dig mulighed for at administrere og sikkerhedskopiere filer til Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud og Openstack-konti. Cloudberry tilbyder også en fuldt hostet abonnementstjeneste ved hjælp af dit valg af disse cloud SaaS-udbydere.

Uanset om du kun bruger sin freeware-software til din personlige skytjeneste eller Cloudberry’s abonnementstjeneste, Cloudberry understøtter sikkerhedskopiering af Time Machine til skyen.

Dette kræver lidt mere konfiguration end med ovenstående to tjenester, men klare instruktioner er tilgængelige på webstedet. Det svarer stort set bare til at vælge din Time Machine’s eksternt backup-drev’s root Backups.backupdb-mappe som din sikkerhedskopikilde.

4. DollyDrive

DollyDrive har sin egen proprietære funktion indstillet til at tage backup af hele dit system - DollyClone

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 5,00
  / måned

DollyDrive er en cloud-backuptjeneste designet fra grunden til macOS. Det gør alle de sædvanlige ting, du ville forvente af en sådan tjeneste, og den har en iOS-app til at få adgang til og administrere dine filer hvor som helst.

Mere usædvanligt tilbyder DollyDrive en funktion, der hedder DollyClone, som skaber en komplet sikkerhedskopi af hele dit system. Ligesom Time Machine gør, undtagen denne sikkerhedskopi gemmes i skyen. Så mens DollyDrive ikke gør det’t sikkerhedskopiere dine faktiske Time Machine-data til skyen, det opnår nøjagtig samme effekt.

Du kan selvfølgelig bruge DollyClone sammen med Time Machine selv til også at tage backup af alle dine data lokalt.

5. Send

Transmit skiller sig ud fra mængden takket være dens Panic Sync-funktion

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Transmit er en FTP-klient med indbygget support til 11 af de mest populære cloud-tjenester, lige fra forbrugerfokuserede tjenester som Dropbox og Google Drive til SaaS-tjenester som Amazon S3 og Microsoft Azure. Der er dog ingen iCloud-support.

Hvad der adskiller Transmit fra de millioner andre FTP-klienter derude, er dens Panic Sync-funktion. Som navnet antyder giver dette en real-time sikkerhedskopi af dine data ved at synkronisere dem til den valgte sky. Og fordi det understøtter synkronisering fra eksterne harddiske og NAS-drev, kan du bruge det til automatisk at tage backup af alle data fra dit Time Machine-drev.

Afsluttende tanker

Du kan aldrig have for mange kopier af dine vitale data, og Time Machine giver et meget højt beskyttelsesniveau mod katastrofe ved at sikkerhedskopiere alt på din Mac. Ovenstående tjenester og produkter giver dig mulighed for at spare Time Machine's beskyttelsesniveau for skyen, så uanset hvad der sker, vil du være i stand til at udføre en gendannelse af hele systemet. Og det bringer en hel del ro i sindet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me