5 bedste Sling TV VPN’er, der fungerer i 2020 – Fjern blokering af alt indhold

Hvad er Sling TV?

Sling TV er en overkommelig online streamingtjeneste, der giver adgang til amerikanske kabel-tv-kanaler. For så lidt som $ 20 pr. Måned får abonnenter adgang til dem som ESPN, FOX, Disney, AMC, Showtime, CNN og alle de sports- og TV-premierer, der følger med dem. Alt i alt får Sling TV-abonnenter adgang til hele 135 kanaler.

Selv om det er sandt, at Sling TV er geobegrænset til USA, er den gode nyhed, at med et Sling TV Virtual Private Network (VPN) kan enhver, hvor som helst, foregive at være i USA for at fjerne blokering af Sling TV. For tv- og filmmisbrugere over hele kloden betyder en Sling TV VPN muligheden for at se amerikansk tv hele dagen lang.

ProPrivacy for Sling TV 2020

De bedste Sling TV VPN'er i 2020 er NordVPN. Se vores videoanmeldelse nedenfor.

For nogle alternativer, se tabellen nedenfor for at se de bedste 5 VPN'er til Sling TV i 2020.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Sling TV VPN'er

En VPN til Sling TV giver forbrugere over hele verden mulighed for at foregive at være i USA. Resultatet er muligheden for at få adgang til nogen af ​​Sling TV-planerne. De mest populære planer er Orange og Blue-planerne, der er $ 20 og $ 25 pr. Måned. Disse abonnementer giver seerne adgang til en vanvittig mængde amerikansk programmering, og med en Sling TV VPN er disse shows tilgængelige overalt.

I denne artikel forklarer vi alt hvad du har brug for at vide om en VPN til Sling TV. Vi beskriver, hvad en VPN er, hvordan den fungerer, og hvorfor en VPN til Sling TV er bedre end en anden. Vi fortæller endda, hvordan man fjerner blokeringen af ​​Sling TV med en VPN. En VPN er langt den billigste og bedste måde at fjerne blokering af og se de mest amerikanske tv-shows og premierer. Så uden yderligere problemer er her de fem bedste Sing TV VPN-tjenester.

Hvad er en Sling TV VPN?

Et virtuelt privat netværk er en fantastisk onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at foregive at være i et andet land. Dermed kan du overvinde geobegrænsninger og få adgang til indhold, der normalt er blokeret. Dette giver dig mulighed for at se Sling TV som om du var i USA.

Derudover giver en pålidelig og betroet VPN stærk kryptering. Denne kryptering krypterer sikkert alle data, der kommer og går fra din pc, laptop, smartphone eller tablet. Resultatet er, at ingen - internetudbydere, regeringer eller lokale netværksadministratorer - kan fortælle, hvad du laver online.

Muligheden for at se ud til at være i et andet land, føjet til krypteringens digitale privatliv, er den perfekte kombination. Derfor er en premium VPN sådan en fantastisk investering.

Sling TV VPN-overvejelser

Når vi valgte de bedste VPN'er til Sling TV, var der et par overvejelser, som vi huskede. Vigtigst af alt sørgede vi kun for at vælge VPN'er, der giver hurtige hastigheder. Hurtige forbindelseshastigheder er yderst vigtige, når du streamer i HD.

Desværre er langt de fleste af de 850 VPN'er på markedet for langsomme til dine streamingbehov. VPN'erne i denne guide har dog alle et valg af hurtige amerikanske servere - så du altid kan se Sling TV.

Den anden betragtning var privatliv. Da du foregiver at være i USA for at se Sling TV, er det vigtigt, at sikkerhed og privatlivets fred er sikret. Alle VPN'er i denne artikel blev valgt, fordi de er perfekte til at se Sling TV privat.

Sling TV VPN for sportsfans

Slynge-tv er især fantastisk for folk, der vil fjerne blokeringen og se flere sportsgrene. Med en Sling TV VPN kan sportsfans få adgang til amerikanske golfkonkurrencer, hockey (NHL), baseball (MLB), basketball (NBA), amerikansk fodbold (NFL), tennis. Der er faktisk ingen bedre måde at se amerikanske sportsgrene på et budget.

En VPN til film med Sling TV

Slynge-tv giver dig adgang til et stort udvalg af film. Dette inkluderer adgang til specifikke filmkanaler som Sundance, Fandor, Epix, Shortlist, HDNet Film og TCM. Også tilgængelig er Showtime, HBO, Cinemax, Starz Encore, Hallmark, LMN og Tribeca Shortlist. Det er en vanvittig mængde valg for filmmisbrugere.

Hvorfor du skal bruge en VPN til Sling TV til børn

En VPN til Sling TV er en fantastisk måde at underholde dine børn på! Sling TV giver adgang til masser af programmer til børn, inklusive Disney-kanaler (Disney, Disney Junior, Disney XD), Nickelodeon-kanaler, Boomerang, Cartoon Network, Duck TV og Sling Kids (et udvalg af børns programmering og tegneserier).

Slynge TV Canada

Mange canadiske borgere er interesseret i et Sling TV-abonnement. Ligesom overalt andet er Sling TV blokeret i Canada. Med en Sling TV VPN kan canadiere imidlertid fjerne blokering af Sling TV (ligesom seere på andre steder kan). Hvis du vil finde ud af mere, kan du kigge på vores canadiske VPN-guide.

En Sling TV VPN for amerikanske borgere

Selv amerikanske abonnenter, der ikke har brug for en VPN for at få adgang til Sling TV, kan drage fordel af en VPN. Hvorfor? Fordi Sling TV på grund af licensbegrænsninger ikke kan vise bestemte tv-kanaler, programmer og sportsbegivenheder overalt i USA. Disse tjenester er mærket på Sling TV-webstedet som ”kun udvalgte markeder.” Fox Sports, for eksempel, er kun tilgængeligt på visse steder. Ved at bruge en VPN kan amerikanske indbyggere dog få adgang til Fox Sports-streams fra forskellige postnumre.

Her er nogle eksempler på, hvad du kunne få adgang fra i USA ved hjælp af en Sling TV VPN:

 • FOX Sports Ohio
 • FOX Sports West
 • FOX Sports Florida
 • FOX Sports Syd
 • FOX Sports Midwest
 • FOX Sports Arizona
 • FOX Sports Cincinnati
 • FOX Sports Detroit
 • FOX Sports North
 • FOX Sports Prime Ticket
 • FOX Sports San Diego
 • FOX Sports Sydøst
 • FOX Sports Southwest
 • FOX Sports Sun
 • Sportstid Ohio
 • YES (Yankees Entertainment and Sports) Netværk.

Sådan fjernes blokering af Sling TV med en VPN

Det er let at fjerne blokering af Sling TV med en VPN. For at gøre det skal du blot følge disse enkle trin:

 1. Beslut om en VPN. Til Sling TV anbefaler vi ExpressVPN
  da det har et fantastisk udvalg af amerikanske servere, der alle er superhurtige til at streame Sling TV i HD.
 2. Klik igennem til VPN efter eget valg, og abonnere på tjenesten.
 3. Download og installer softwaren. VPN'erne i denne vejledning tillader mere end en enhed at køre VPN samtidig. Således kan du se Sling TV på din telefon, bærbar computer, tablet og / eller pc.
 4. Kør VPN-softwaren og vælg en amerikansk server fra listen - klik på Opret forbindelse.
 5. Nu, hvor VPN'en har oprettet forbindelse, beskytter den dig med kryptering. Derudover har du en amerikansk IP-adresse (hvilket betyder, at du ser ud til at være i USA). Af denne grund kan du nu naviger over til SlingTV.com.

Købe et gavekort til slynge-tv

For at abonnere på tjenesten har du brug for et SlingTV-gavekort (fordi du ikke har et amerikansk kreditkort og postnummer). For at få gavekortet skal du først få nogle Bitcoins. Se her, hvordan du finder ud af, hvordan man køber bitcoins.

 1. Gå her for at få gavekortet. Du bliver omdirigeret til eGifter, hvor du kan købe et gavekort på $ 25. Dette giver dig mulighed for at bruge en måneds Sling TV til $ 20 og få en $ 5 opgraderingsplan til noget ekstra (Sling TV leverer masser af ekstraudstyr oven på den fantastiske grundlæggende plan). Du skal betale for dit gavekort ved hjælp af Bitcoins.
 2. Indløs nu gavekortet på Sling TV-portalen.Sling Tv-gavekort

Brug et virtuelt kreditkort

 1. For at tilmelde dig skal du få et virtuelt amerikansk kreditkort som dette. Dette er lidt dyrt, fordi du behøver at betale et medlemskontingent for at få det virtuelle kort. Kortet vil dog give dig en gyldig amerikansk adresse og postnummer. Ved at bruge stedet i linket bliver du nødt til at bruge $ 65. Dette giver dig dog mulighed for at købe to måneders Sling TV til $ 40 og $ 10 dollars ekstra. (Du mister 15 $ i gebyrer, men for mange mennesker over hele verden er $ 65 for to måneders Sling TV med ekstramateriale fremragende værdi!) Husk, at den bedste måde at bruge dit virtuelle kreditkort er at bruge det til at købe et Sling TV gavekort på Walmart. Walmart er angivet på det amerikanske Unlocked-websted, så dette fungerer, og du vil modtage din Sling TV-voucher-kode i en e-mail.

Husk, at Sling TV købes måned for måned - ingen lange kontrakter! Du skal blot annullere når som helst.

Hvilken VPN skal jeg få til Sling TV?

Mens ExpressVPN
er vores mest anbefalede VPN til Sling TV, alle VPN'er i denne guide er blevet omhyggeligt valgt, fordi de er perfekte til Sling TV. Disse VPN'er er velkendte, godt abonnerede tjenester, der giver fremragende hastigheder til streaming. Derudover er alle VPN'er pålidelige og har stor kundepleje.

Af denne grund er du sikker på at vælge det VPN, du mest kan lide lyden af. Plus alle disse VPN'er har prøveperioder - så hvis du vil prøve dem alle uden at betale noget, kan du det!

Sling TV VPN: Konklusion

I denne artikel har vi forklaret alt hvad du har brug for at vide om at fjerne blokering af Sling TV med en VPN. Alle Sling TV VPN-tjenester i denne vejledning er fremragende, og alle giver dig mulighed for at fjerne blokering af Sling TV fra hvor som helst.

Disse VPN'er er sikre, pålidelige og fantastiske værdi for pengene. Så kig endnu en gang, og vælg en VPN til Sling TV med tillid. Vi er sikre på, at der er en VPN til Sling TV for alle i denne guide - uanset hvad dine personlige forhold måtte være.

Hvis du har spørgsmål til fjernelse af blokering af Sling TV, så tøv ikke med at kontakte os - vi hjælper altid gerne!

Bedste Sling TV VPN: Resume

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me