5 bedste transmission VPN-tjenester – Sikre din transmission forbløffende

Transmission er en stor torrent-klient, der er tilgængelig for alle operativsystemer, men det er hovedsageligt foretrukket af Mac- og Linux-brugere. Som med enhver Torrent-klient kan der være farer, en måde du kan bekæmpe disse problemer er ved at bruge en VPN til transmission. VPN-tjenester sikrer, at din aktivitet holdes privat og giver dig mulighed for at fjerne blokering af websteder, der i øjeblikket er blokeret på din placering. Fortsæt med at læse for de fem bedste Transmission VPN og nogle af de bedste tip til at forblive sikker, når du torrenting på transmission.

De bedste transmission VPN-tjenester

Se på listen over de fem bedste Transmission VPN-tjenester nedenfor. Hvis du vil finde ud af mere om VPN-tjenesterne nedenfor, skal du klikke på linkene eller se vores detaljerede VPN-anmeldelser for at få et grundigt kig på hvert aspekt af deres tjeneste.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 3. IPVanish

  - Hurtige forbindelser | Spændende tilladt | Servere i 60 lande

 4. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Hvad er transmission?

Transmission er en BitTorrent-klient.

Det startede kun for Mac og Linux, og derfra har det opbygget et formidabelt ry. Windows-brugere kan nu også komme ind på handlingen. Transmission er 100% gratis og er tilgængelig for Windows, Mac OS X / Mac OS, Linux (mange distros), FreeBSD, Gentoo og mere.

Selvom en kompetent BitTorrent-klient er den vigtigste træk ved transmission er dens smukke brugergrænseflade komplet med Growl-underretninger til Mac-brugere. Det er også let, helt gratis og open source. Yay til transmission!

Transmission har support af webfrø, BitTorrent-protokolkryptering, overvågningskataloger, tracker-redigering, globale hastigheder og hastigheder inden for per-torrent og mere. Det understøtter også valgfri tilføjelser, der kan udvide dets funktionssæt. Disse inkluderer RSS-abonnementsværktøjer og et XMBC / Kodi-plugin.

Som altid, når peer-to-peer (P2P) downloades, er det vigtigt at beskytte dig selv med et Virtual Private Network (VPN), når du bruger transmission. For en detaljeret gennemgang af, hvorfor dette er, bedes du tjekke vores artikel på siden Bedste VPN'er til Torrenting.

Her er de anbefalede transmission VPN-tjenester mere detaljeret.

Transmission VPN: overvejelser

En VPN vil beskytte dig mod straffende handling fra din internetudbyder (ISP) og indehavere af ophavsret, når du downloader via transmission.

Det kan gøre dette, fordi:

 1. VPN-forbindelsen mellem din pc og VPN-serveren er krypteret. Det betyder, at din internetudbyder ikke kan se, hvad du laver på internettet.
 2. Du får adgang til internettet via VPN-serveren, så din IP-adresse ser ud til at være VPN-serverens. Alle andre, der deler den samme fil ved hjælp af en BitTorrent-klient, vil se IP-adressen på VPN-serveren, ikke din rigtige IP-adresse.

Brug af en VPN er også nyttigt til at få adgang til torrentwebsteder, som din internetudbyder har blokeret efter behørighed fra din regering eller indehavere af ophavsret.

Vær opmærksom på, at ikke alle VPN-udbydere tillader torrenting på deres service. Selvom de muligvis ikke aktivt forhindrer dig i at gøre det, annullerer de din service eller endda udleverer dine oplysninger, hvis de modtager en klage fra indehavere af ophavsret.

Det er derfor vigtigt altid at bruge en VPN til transmission, der tillader download af P2P-torrent. Disse tjenester lover at beskytte dig, og det gør de.

Dræb switch

I modsætning til med Vuze og qBittorrent, er det ikke muligt at binde transmission til din VPN-interface. Det gør det endnu vigtigere at bruge en kill-switch.

En kill switch forhindrer dig i at få adgang til internettet, når du ikke er tilsluttet en VPN-tjeneste. Det betyder, at du ikke vender tilbage til din computer efter at have forladt den uden opsyn, kun for at finde ud af, at VPN-forbindelsen er gået ned, og at du har downloadet ulovlige torrents i timevis for hele verden at se!

Mange VPN-udbydere har en kill switch af en eller anden art indbygget i deres software.

Det kaldes undertiden noget uklart såsom “netværkslås” eller “sikker IP”. Alternativt kan du bruge en tredjepartsløsning som VPNetMon, VPN Check eller VPN Watcher. Du kan også oprette dine egne ved hjælp af firewall-regler.

Bemærk, at firewall-baserede løsninger er bedre end dem, der registrerer, om din VPN-forbindelse er faldet, før du afbryder forbindelsen til dit internet, da en firewall-løsning skal blokere al internettrafik uden for VPN. Enhver kill switch-løsning er imidlertid bedre end ingen!

NAT Firewall og portvideresendelse

Transmission understøtter NAT-Port Mapping Protocol (NAT-PMP) og Universal Plug and Play (UPnP) -portkortlægning. Disse teknologier hjælper med at overvinde problemer i forbindelse med NAT-firewalls ved automatisk at konfigurere dine portvideresendelsesindstillinger.

NAT Firewall

Mange VPN-tjenester bruger en NAT-firewall til at forhindre indgående forbindelser fra internettet. Det er generelt en god ting, da det beskytter dig mod angreb. For P2P kan det dog forårsage problemer, da det forhindrer alle uopfordrede indgående forbindelser.

Moderne BitTorrent-klienter er meget kloge. De kan overvinde mange NAT-problemer ved at indlede forbindelser med torrenter og andre trackere. Når en anden BitTorrent-bruger ønsker at downloade en fil (eller filstykke), som du har, advarer deres software din BitTorrent-klient om det faktum, og din BitTorrent-klient vil starte forbindelsen og dermed forbigå NAT-firewall.

Når begge parter står bag en NAT-firewall, er det dog ikke muligt, da ingen af ​​parterne kan indlede en forbindelse!

Det gør P2P-processen meget mindre effektiv for alle brugere. Hvis de eneste personer, der har den fil / filstykker, du ønsker, også er bag en NAT-firewall, er hård ost. Efterhånden som flere bruger VPN'er til at beskytte sig selv under download, vil dette problem sandsynligvis blive værre.

Portvideresendelse

Løsningen er portvideresendelse, hvor VPN-udbyderen åbner en port gennem sin NAT-firewall for at tillade P2P-trafik igennem. Brug af en udbyder med denne funktion (som normalt skal aktiveres manuelt) forbedrer din P2P-ydelse og er god P2P-praksis generelt.

Nogle BitTorrent-klienter kræver, at du angiver en åben port, som du kan lytte til indgående forbindelser på. Andre, såsom transmission, gør jobbet lettere ved at bruge automatiseringsteknologier såsom NAT Port Mapping Protocol (NAT-PMP) og >UPnP-portkortlægning.

Det skal dog bemærkes, at spørgsmål vedrørende havneforsendelse stort set er teoretiske. Jeg har downloadet torrenter i høje hastigheder i årevis med en VPN-forbindelse, og har aldrig haft brug for at bruge portvideresendelse.

Da portvideresendelse ikke er noget, som de fleste torrentere har brug for at bekymre sig om, betragtes denne funktion ikke som vigtig nok til at påvirke rækkefølgen af ​​vores liste ovenfor. Jeg har dog bemærket portvideresendelse som en funktion, hvor den blev tilbudt.

Sådan bruges transmission med VPN

De af jer, der har brugt andre BitTorrent-klienter, kan springe ind i transmission med det samme. Hvis du aldrig har downloadet ved hjælp af BitTorrent-protokollen før, er her en hurtig gennemgang af, hvordan du bruger transmissioner med en VPN:

 1. Download og installer transmission. Det er 100% gratis!
 2. Sørg for, at du har en VPN, der kører (dette er valgfrit, men anbefales stærkt). Det vil omgå censur af torrentwebsteder, skjule din IP for andre, du deler med, og skjule dine downloads fra din internetudbyder.
 3. Besøg et BitTorrent-websted. Disse websteder er vært for links til torrentfiler. Du kan søge efter indhold, der interesserer dig, eller søge efter noget specifikt. Mange websteder inkluderer brugeranmeldelser af torrenter, som kan hjælpe dig med at vælge gode. Hvis din internetudbyder blokerer for torrent-websteder, er en VPN også praktisk til at fjerne blokering af dem.
 4. Når du har fundet det ønskede indhold, skal du klikke på torrentlinket eller magnetlinket. Undgå links af typen "Direct download", da disse næsten altid opretter forbindelse til kommercielle tjenester. Torrenten åbnes i din BitTorrent-klient og begynder at downloade.
 5. Når download er 100% afsluttet, skal du nyde! Transmission inkluderer ikke en indbygget medieafspiller, men VLC er gratis, open source og tilgængelig på stort set alle platforme. Det spiller alt, hvad du kaster på det.
 6. Frø torrenten (valgfrit, men betragtes som høfligt, da torrenting er afhængig af brugere, der frøer for at arbejde). Lad bare transmissionen køre med torrenten stadig aktiv. Det giver andre brugere mulighed for at downloade torrenten fra din kopi, og derfor er torrenting også kendt som fildeling.

Sådan finder du ud af dit frøforhold i transmission

Følg nedenstående trin for at finde ud af, hvad dit frøforhold er i transmission.

 1. højreklik på en torrent i hovedvinduet
 2. Klik på Egenskaber
 3. Klik på Information
 4. ubelastet

Korrekt netikette kræver, at du uploader til mindst 100% (1: 1 frøforhold). Det betyder, at du har uploadet mindst lige så meget af filen, som du har downloadet.

For at finde ud af dit frøforhold i transmission, -> -> Information -> . Korrekt netikette kræver, at du uploader til mindst 100% (1: 1 frøforhold). Det betyder, at du har uploadet mindst lige så meget af filen, som du har downloadet.

Opsætning af VPN til transmission

For at bruge en VPN med transmission, skal du have den kørt på samme tid som transmission. Brug af en kill-switch vil sikre, at transmission ikke downloader noget, undtagen når VPN er tilsluttet.

Hvis du vil kontrollere, at din VPN beskytter dine torrenting-sessioner, skal du besøge IPleak.net og aktivere Torrent Address Detection. Den henter en falsk fil til din computer via et magnetlink, som derefter åbnes ved transmission og kan spores af webstedet.

Hvis alt fungerer korrekt, skal du hverken se din egen IP-adresse eller nogen IP-adresse, der tilhører din internetudbyder (ISP).

Transmission Proxy

Som standard tillader transmission ikke proxyindstilling (SOCKS5 eller andet). Det var tilgængeligt på ældre versioner, men på nyere versioner skal du gøre det på en rundkørslemåde. Hvis du vil konfigurere transmission til brug af en proxy, skal du læse mere på dette link.

Bedste VPN'er til transmission: Konklusion

Transmission er en stor BitTorrent-klient.

Den perfekte partner til enhver god BitTorrent-klient er en god VPN-service, der holder dig sikker, når du downloader, så sørg for at få en transmissions-VPN i dag!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me