5 bedste VPN’er for Irland

Uanset om du bor og arbejder i Irland, eller bare er på ferie, er det vigtigt at låse dine data og beskytte dit privatliv med et Virtual Private Network (VPN).

Irlands internetinfrastruktur og datareguleringer kan være lidt vildledende. Der sker meget under overfladen, som ikke er let synlig for de fleste brugere. Tro det eller ej, Journalister uden grænser rangerede Irland 9. ud af 180 lande i sit 2016-indeks, hvilket betyder, at det var det 9. mest liberale land med hensyn til informationsadgang og manglende censur. Der er dog meget, som du sandsynligvis ikke kender, og i modsætning til det gamle ordsprog, hvad du ikke ved kan såre dig.

For at hjælpe dig med at forblive i sikkerhed skal jeg kigge nærmere på de bedste VPN'er til Irland. Bagefter vil jeg diskutere Irlands internetnyancer mere detaljeret.

Bedste VPN for Irland: resume

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Bedste VPN for Irland: Overvejelser

Adgang til begrænset indhold i Irland

Jeg nævnte allerede, at Irland var nummer 9 ud af 180 lande med hensyn til internetfriheder og manglende censur. Med det i tankerne kan du måske tro, at indhold ikke nogensinde er blokeret eller begrænset i Irland, men det er ikke tilfældet. Det betyder simpelthen, at regeringen ikke indfører barske censurbegrænsninger som dem, der er almindelige i Mellemøsten og Sydøstasien..

Offentlig censur er kun en grund til, at nogle websteder ikke er tilgængelige i Irland. Der er mange andre årsager, der hovedsageligt skyldes økonomiske årsager. F.eks. Gør handelsregler og licensaftaler det ulovligt at få adgang til bestemte typer indhold fra Irland. Endvidere har mange lande og territorier meget forskellige ophavsretlige krænkelser og lovgivning om håndhævelse af ophavsret, som er opretholdt af den irske regering.

Disse typer regler kan hindre adgang til forskellige streaming-indholdssider, såsom dem, der er vært for streaming af video og lyd, for ikke at nævne BitTorrent. Husk, at indehavere af ophavsret kan vælge at gribe ind over for ulovlige downloadere, hvis de kan se downloaders ægte IP-adresser.

Adgang til indhold uden for Irland

I nogle situationer, såsom ferier eller forretningsrejser, skal du få adgang til indhold, der fysisk er vært inden for Irlands grænser. En af de mest populære ressourcer, der er begrænset, er RTÉ Player, skønt der er andre eksempler, såsom BBC iPlayer.

Derudover er der mange mindre WordPress-websteder, der bruger plugins og tilføjelser til at blokere indgående forbindelser fra udlandet. For eksempel, hvis en blogger dyrker et publikum af indfødte engelsktalende (dem fra Australien, New Zealand, Canada, USA, Storbritannien osv.), Kan han / hun muligvis ønske at blokere forbindelser fra Kina, Rusland og andre placeringer.

Ikke kun hjælper dette webstedsejeren med at reducere spam, men det øger sikkerheden ved at begrænse omfanget af lande, der kan få adgang til webindholdet. Heldigvis vil en VPN-tunnel hjælpe med at fjerne blokering af alle ovennævnte typer indhold via IP-adressemaskering.

Derudover er mange spillere opmærksomme på, at spilservere distribueres efter region. Mange onlinespil giver ikke spillerne muligheden for manuelt at vælge en spilserver, og i stedet oprette forbindelse til den nærmeste server i regionen. En VPN-tunnel giver gamere mulighed for at vælge en spilserver ved at forfalske deres IP-adresser til det ønskede område.

Irlands sammenfiltrede historie med Microsoft og den føderale amerikanske regering

microsoft

Det er ingen hemmelighed, at mange amerikanske-baserede digitale tjenester blev fanget i samarbejde med National Security Agency (NSA), en grim sandhed, der blev bragt i lyset, da Edward Snowden sprængte fløjten i 2013. Naturligvis var Microsoft som en af ​​USAs største teknologiselskaber dybt involveret i adskillige statslige dataprogrammer og skandaler, såsom PRISM-overvågningssystemet.

NSA havde hævdet, at den kun spionerede på kommunikation, der var indenrig i den ene ende og udenlandsk i den anden, men det viste sig, at det også havde aftalt udelukkende indenrigskommunikation. Du tror måske, at det er muligt at undgå wiretapping af den amerikanske føderale regering ved at afstå fra at oprette forbindelser med amerikanske hostede servere fra irske IP-adresser, men det er ikke strengt sandt.

Først og fremmest indsamler forskellige versioner af Windows uanstændige mængder data om brugeraktivitet. Microsoft hævder, at disse data er anonyme og kun bruges til at forbedre dens software, men det ser ikke ud til at være tilfældet. En masse data er knyttet til brugernes Microsoft-konti, herunder følsomme oplysninger som telemeturdata, touch- og inputdata, brugeraktiviteter og endda GPS-data (blandt mange andre ting).

Alle disse data ender på en Microsoft-server, som meget vel kunne være vært i USA. Windows 10 er ingen undtagelse. Det miner som standard brugerdata i baggrunden og opretter usynlige forbindelser med Microsoft-servere, medmindre du eksplicit deaktiverer indstillinger, der er begravet i operativsystemet.

For en VPN til windows og andre operativsystemer kan du se på guiden herunder:

 • Top VPN til Windows
 • Bedste VPN Mac
 • Bedste VPN Linux

Nye politikker

Hvad har dette at gøre med Irland, spørger du? I begyndelsen af ​​2014 fremsatte Microsoft offentlige erklæringer, der detaljerede nye politikker, der ville gøre det muligt for ikke-amerikanske brugere at gemme data på oversøiske servere.

Ideen var at gendanne tilliden til udenlandske brugere ved at forsikre dem om, at den amerikanske regering ikke kunne kamre gennem deres private data, der blev hostet i udlandet. Desværre tvinger Patriot Act indenlandske amerikanske virksomheder til at overholde direktiver fra efterretningsbureauer, selvom disse data er vært på udenlandske servere. Endnu værre er det, at FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act) giver amerikanske agenturer beføjelse til at indsamle data, der er gemt i EU's territorier. Som et resultat af disse love havde Microsoft intet andet valg end at overholde, da de amerikanske domstole tvang den til at fortabe e-mails og kundedata, der er vært i Irland.

Til gengæld bekæmpede Microsoft tand og negle for at beskytte sine brugers datarettigheder, men det er ved siden af. Den uheldige sandhed er, at datalovene altid ændrer sig, og at du ikke iboende er sikker for udenlandske regerings overvågning, selvom du bor i Irland.

Beskyt din identitet med en VPN

vpn

Selv om der ikke er meget, vi kan gøre for at kontrollere udenlandske overvågningslove, kan du anvende konkrete foranstaltninger (bortset fra at undlade at bruge digitale tjenester) for at beskytte dit privatliv. Med henblik herpå skal du virkelig bruge en VPN til at låse din datakommunikation og beskytte din identitet. Vil nogen virkelig gerne have, at deres personlige data skulle ende i hænderne på en udenlandsk regering? Selvfølgelig ikke!

For at være retfærdig, ville selv anvendelse af en VPN ikke have hjulpet ud i Microsoft og NSA-debakten, fordi oplysningerne alle var bundet til Hotmail-konti. Imidlertid viser dette fiasko, hvor forsigtige vi har brug for at tage forholdsregler for at sikre vores data, snarere end at blindt have tillid til teknologivirksomheder til at yde passende beskyttelse.

Microsoft er kun et eksempel. Der har været adskillige andre højprofilerede teknologiselskaber, der lokaliserede deres servere i Irland i et forsøg på at give en bred kaj til NSA's lang rækkevidde. Som Microsoft-eksemplet illustrerede er lokalisering af ressourcer i Irland imidlertid ikke en effektiv modforanstaltning mod NSAs hemmelige wiretapping-initiativer.

Bedste VPN'er for Irland: Konklusion

På trods af gratis og åben internetlovgivning er der stadig meget indhold, der er utilgængeligt i Irland. Desuden kan du opdage, at din nuværende IP-adresse er blokeret af webservere, hvis du rejser og har brug for adgang til indhold, der er vært i Irland.

I disse dage har vi simpelthen ikke råd til at lade store tech-virksomheder som Microsoft styre vores sikkerhed for os. I stedet skal vi tage proaktive foranstaltninger for at sikre, at vores data er sikre. Microsofts hosting af data i Irland var stadig ikke nok til at give en garanti for sine kunders datasikkerhed. Selvom vi muligvis ikke er i stand til at vælge, hvor store virksomheder er vært for deres data, er det bestemt en simpel sag at styrke vores online sikkerhed.

Den nemmeste og mest sikre måde at beskytte vores online privatliv og adgangsbegrænset indhold er ved hjælp af en VPN. Ovennævnte udbydere er de bedste VPN'er for Irland (skønt flere andre VPN-udbydere også er vært for servere i Dublin). Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken service du kan lide, vil jeg anbefale at udnytte en gratis prøveperiode for at teste den ud for dig selv.

Bedste irske VPN: resume

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

BILLEDKREDITTER: Yuriy Seleznev / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me