5 bedste VPN’er for Tyrkiet 2020

Webstedscensur er et enormt problem i Tyrkiet. Regeringen tvinger internetudbydere til at bruge nøgleord til svartelistewebsteder, der kritiserer AKP. Militærkuppet i 2016 forværrede tingene, hvilket førte regeringen til at afbryde endnu flere websteder. Derudover blev der i marts i år vedtaget nye love, der giver Tyrkiets medievagthund RTUK mulighed for at censurere endnu mere indhold. Nu, med indkaldte tidlige valg, dukker der op rapporter om en stigning i censur og sociale medieblokke i landet.

Et virtuelt privat netværk (VPN) til Tyrkiet er den bedste løsning. En VPN blokerer websteder og giver privatliv for at lade nogen få adgang til blokerede websteder uden frygt for at blive sporet. Ved hjælp af en Tyrkisk VPN kan borgerne foregive at være i et andet land. Dette giver dem mulighed for at omgå al regeringscensur og få adgang til begrænsede messengers og sociale mediesider

En pålidelig VPN leverer også kryptering, så ingen kan fortælle, hvad du laver online. Frihed og digitalt privatliv: den perfekte kombination!

Bedste VPN for Tyrkiet: Prissammenligning

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk er en onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at foregive at være i et fremmed land. Ved at oprette forbindelse til en server uden for Tyrkiet kan du besøge de websteder, du ønsker. Regeringens censur bliver magtesløs, for så snart VPN opretter forbindelse, skjuler den din rigtige IP-adresse - og erstatter den med VPN's IP.

Uanset hvorfor begrænsningen sker - uanset om det skyldes en internetudbyder (ISP), regering, arbejdsplads, skole eller udlejer - kan du genvinde fuld adgang med en VPN. Da det faktisk giver dig mulighed for at foregive at være i et andet land, kan en VPN endda overvinde geobegrænsninger. Dette giver dig mulighed for at se BBC iPlayer, få adgang til Netflix US og se lokale sportskonkurrencer fra hele verden, hvis du ønsker det.

Bemærk: ProPrivacy.com udelukker ikke krænkelse af ophavsret. Selvom vi er opmærksomme på, at VPN'er kan bruges til at forfalske din placering til et andet land og dermed overvinde geo-begrænsninger, er deres primære formål at give dig online sikkerhed og privatliv. Først og fremmest anbefaler vi, at du bruger en VPN.

Hvorfor har jeg brug for en VPN?

Den politiske situation i Tyrkiet er meget anspændt. Regeringen gør meget for at censurere websteder, som de mener er anti-regime, anti-religion og / eller umoralsk. For borgere, journalister, politiske dissenter og andre, der ønsker adgang til uvildige nyheder, websteder og onlinetjenester uden for boblen oprettet af Erdoğans strenge regime, er den rigtige tyrkiske VPN den perfekte løsning.

Brug af en VPN til Tyrkiet til at skjule din rigtige IP-adresse (placering) - og gøre brug af stærk kryptering af militær kvalitet - betyder, at alle data, der kommer og går fra dine beskyttede enheder, er utilgængelige. Som sådan giver en VPN uovertruffen niveauer af digitalt privatliv. Med dette privatliv og muligheden for at geo-spoof er det muligt at få adgang til ethvert websted, som den tyrkiske regering har blokeret uden frygt for at blive overvåget.

Tyrkiet valg

De tidlige tyrkiske valg er ved at finde sted, og rapporter dukker op fra inde i Tyrkiet om en stigning i censur. Nye love vedtaget i marts gør det muligt for mediehunden lettere at blokere nationalt og internationalt webstedsindhold, der kritiserer Erdoğans regering.

Selvom valget forventes at være tæt, forventes det, at Erdoğan vinder et to-runders præsidentløb. Som præsident vil Erdoğan nyde mere magt end nogensinde før.

Dette gør det meget sandsynligt, at Tyrkiet fortsat vil opleve stigende niveauer af overvågning og censur. Af denne grund er det meget vigtigt for tyrkiske borgere at beskytte sig med en VPN både før, under og efter valget har fundet sted.

Et hurtigt kig på tyrkiske love

I Tyrkiet er internettet under streng kontrol takket være et par invasive love: elektronisk kommunikationslov (ECL) og internetloven. Information og kommunikationsteknologimyndigheden (ICTA) og formandskabet for telekommunikation og kommunikation (PTC) håndhæver denne lovgivning.

I marts blev der vedtaget nye love, der gav Tyrkiets medievagthund RTUK endnu større magt til at censurere onlineindhold uden behov for tilsyn.

Organisationer som Human Rights Watch har hårdt kritiseret Erdoğans jernfistede kontrol over nationen. Siden det mislykkede militærkup er overvågningen og censuren begge steget drastisk. Myndighederne har fængslet et stort antal anti-Erdoğan-politier såvel som journalister, der tør vige sig mod regimets adfærd.

For tyrkiske borgere, der er uenige i disse ekstreme og restriktive politikker - og ønsker at læse nyheder, der ikke er besat af propaganda, er internettet et nyttigt værktøj. Den tyrkiske regering har imidlertid gjort meget for at lukke adgangen til materiale, som den finder problematisk.

En VPN til Tyrkiet er en perfekt løsning på grund af den kryptering, den giver. Dette betyder, at du kan gøre, hvad du skal gøre på internettet, uden at din internetudbyder eller regering ved, hvad du laver.

Siden kuppet har Tyrkiet censureret mange websteder som Twitter, Facebook og Youtube. Med en VPN til Tyrkiet, hvis disse websteder eller andre er blokeret igen i fremtiden, vil du kunne fortsætte med at få adgang til dem!

Hvad kan jeg gøre med en VPN i Tyrkiet?

Selv hvis du ikke er særlig interesseret i at læse nyheder, der er forbudt i Tyrkiet, er der mange ting, du kan gøre med en VPN. En VPN for Tyrkiet er dit pas til hele verdens internet. Geo-begrænsninger er frustrerende, uanset hvor du bor. Med en VPN behøver du aldrig sukke og klikke tilbage til Google for at søge igen.

VPN'erne, som vi har anbefalet, har enorme netværk af servere placeret over hele verden. Disse netværk giver dig mulighed for at oprette forbindelse til det land, du ønsker, for at få adgang til geobegrænsede websteder.

Eftersom en VPN leverer privatliv, kan du desuden føle dig fri til at få adgang til piratkopieret materiale (som tv-shows og film). Nogle af VPN'erne på denne liste tillader endda peer-to-peer (P2P) torrenting. For mere information om brug af en VPN til torrent-websteder, se på vores bedste vejledning til VPN for torrents.

Desuden elsker sportsfans VPN'er, fordi de kan se geobegrænsede konkurrencer fra hele verden.

Censur i Tyrkiet: Hvilke websteder er blokeret?

Tyrkiet har en tendens til at begrænse adgangen til websteder i en kort periode. Det har for eksempel været kendt at blokere Facebook, Twitter og YouTube (blandt mange andre sider) i tider med politisk omvæltning. Desuden tager regeringen hen til båndbreddespjæld i tider med politisk krise, såsom under protester.

Efter sidste års militærkup blokerede den tyrkiske regering adgang til mange websteder. Siden da har det gendannet adgangen til flere steder. Situationen er imidlertid meget flydende, og Erdoğan vil sandsynligvis igen blokere websteder i perioder, hvor hans regering mener, at der er behov for at gøre det.

Nogle permanent blokerede websteder inkluderer YouPorn, Mrstiff, The Pirate Bay, Megaupload, Deezer, tagget, Slide og ShoutCast. Lejlighedsvis er alle Googles websteder blevet blokeret, herunder: Google Dokumenter, Google Oversæt, Google Bøger, Google Analytics og Google Værktøjer.

Andre sider, der til tider er blevet blokeret, inkluderer Google Drive, GitHub, Dropbox og Microsofts OneDrive. Ifølge Engelliweb.com har Erdogans regering faktisk blokeret mere end 114.000 websteder.

Med en VPN kan du omgå den svære tyrkiske censur og genvinde adgangen til alle blokerede websteder.

Er VPN'er lovlige?

Brug af VPN er ikke ulovligt i Tyrkiet. Imidlertid kan fjernelse af indhold og skjule, hvad du laver fra regeringen, lande dig i problemer. Problemet med den nuværende regering er, at den rammer om at være et kvasi-diktatur. Politi og retssystemet er meget under Erdoğans tommelfinger. Så hvis regeringen beslutter, at du er en person af interesse, kan den arrestere dig - selvom du ikke virkelig har gjort noget forkert.

Efter militærkuppet blev tusinder af borgere (inklusive politifolk, regeringsarbejdere, journalister, lærere og mange andre) fængslet for at støtte kuppet. Det ser dog ud til, at mange af disse mennesker aldrig blev bevist skyldige. I stedet fængslede regeringen dem for at bruge private budbringere med ende-til-ende-kryptering.

Som sådan er den lovlige anvendelse af en VPN i Tyrkiet et gråt område. Med det for øje rådes borgerne ikke kun om at bruge meget sikre VPN'er, men også at være forsigtige med, hvor de får disse VPN'er fra. Hvis du søger efter VPN'er fra din hjemme-IP-adresse, kan du markere dig som en person af interesse. Således kan det være værd at bruge offentlig WiFi til at få VPN i første omgang snarere end dit hjem internetforbindelse. Dette kan virke lidt paranoid, men efter min mening kan det være umagen værd.

Derudover skal VPN-brugere gøre brug af den allerbedste tilgængelige kryptering (OpenVPN) og VPN-stealth-tilstand (VPN-obfuskationsteknologi) for at skjule VPN-brug og komme rundt om VPN-blokke.

VPN-blokke

Tyrkiske internetudbydere blokerer VPN IP-adresser på regerings vegne. Dette kan gøre brug af en VPN hård i Tyrkiet. VPN'erne i vores gennemgang har dog tusinder af IP-adresser. De tilføjer også nye hele tiden. Dette betyder, at der altid vil være IP'er tilgængelige for dig. Hvis din VPN ikke fungerer, skal du muligvis bruge portvideresendelse eller stealth-tilstand for at komme omkring ISP VPN-firewallen.

Kom omkring VPN-blokken: Valg af port

ISP'er kan scanne trafik til VPN-brug. Hvis den registrerer brugen af ​​en VPN, kan internetudbyderen blot firewall din internetforbindelse, indtil du slukker VPN. Heldigvis kan du bruge VPN-stealth-tilstand eller valg af port til at forhindre internetudbyderen i at registrere VPN. Portvalg af OpenVPN Transmission Control Protocol (TCP) over port 443 - skjuler OpenVPN-trafik som almindelig HTTPS.

HTTPS er den almindelige internetkrypteringsprotokol, der bruges til at holde browsingstrafik (adgangskoder, login osv.) Sikker. Da næsten alle websteder og onlinetjenester bruger HTTPS, kan internetudbydere ikke blokere det. Når en VPN således forklarer OpenVPN som HTTPS, ved ISP'en ikke, om et VPN er i brug. Det betyder, at du kan undgå at blive firewalled.

En anden metode til at undgå ISP VPN-firewall er at bruge en VPN med valg "stealth mode." Stealth-tilstand (også kendt som tilsløringsteknologi) skjuler VPN-trafik, så ISP'er ikke kan registrere den. De kan således ikke blokere din VPN. Almindelige former for stealth mode inkluderer Stunnel og Obfsproxy. Nogle VPN'er har også proprietær stealth-teknologi, der fungerer med succes.

På grund af den politiske situation i Tyrkiet er det værd at bruge VPN-obfuskationsteknologi, selvom din VPN ikke blokeres. Hvis du gør det, forhindrer din internetudbyder i at markere dig som VPN-bruger (og derfor en person af interesse).

Valg af VPN til Tyrkiet

En VPN til Tyrkiet skal være yderst troværdig. Mange VPN'er har dårlige privatlivspolitikker, der giver dem mulighed for at gemme data om dig. Problemet med dette er, at hvis en regering beder VPN om at udlevere data, har den evnen til at overholde en undersøgelse.

VPN'erne i denne guide indeholder ingen brugslogfiler og ingen forbindelseslogfiler der kan bruges til at konstatere, hvad du gjorde online. Det betyder, at selv hvis et statligt agentur beder om poster om, hvad du har gjort online, har VPN ingen at udlevere.

Mennesker, der leder efter en VPN til Tyrkiet, har brug for en VPN med en stærk privatlivspolitik, robust kryptering og vigtige funktioner såsom en driftsafbryder, lækagebeskyttelse og stealth mode eller port forwarding. Alle VPN'er i vores guide har disse vigtige funktioner.

En god VPN har også brug for masser af serverplaceringer. Jo flere serverplaceringer en VPN har, jo flere steder kan du foregive at være i. Dette giver dig meget mere frihed og valg.

Som en generel regel anbefaler vi ikke gratis VPN-tjenester. Dette skyldes mest, at den service, de tilbyder, ofte ikke er robust nok til streaming, downloading og andre dataintensive opgaver, og nogle tjenesteudbydere sælger dine data til den højeste byder. Hvis du er sikker på, at du vil tage en gratis VPN til en prøveperiode, så tjek vores gratis VPN-side, hvor alle udbydere er blevet kontrolleret og kan stole på.

Hent en tyrkisk IP-adresse

Mange mennesker vil også bruge en VPN's privatliv, når de får adgang til tyrkiske websteder. For folk, der ønsker en tyrkisk IP-adresse, har VPN'erne i denne guide alle servere i Tyrkiet. Forbindelse til en tyrkisk VPN-server skjuler din rigtige IP-adresse (placering), men giver dig mulighed for at fortsætte med at bruge internettet, som om du var i Tyrkiet. Dette forhindrer din internetudbyder og regeringen i at se din webbrowsingstrafik.

Servere og forbindelseshastigheder

En god VPN til Tyrkiet skal have masser af servere over hele kloden. Mange mennesker bruger VPN'er for at foregive at være i et andet land. Dette giver dem mulighed for at omgå den lokale censur. Alle VPN'er i denne artikel har netværk af VPN-servere i verdensklasse placeret overalt i verden. Disse servere fungerer på optimale niveauer. Dette betyder, at de er lynhurtige og vil give brugerne mulighed for at udføre dataintensive opgaver som streaming i HD. Dette er vigtigt, fordi mange VPN'er er ekstremt langsomme, hvilket betyder, at de ikke er meget sjove at bruge og resultere i konstant buffering, når du prøver at se streaming video.

I denne artikel finder du den hurtigste VPN for Tyrkiet og en række andre VPN'er, der kommer tæt på! Så hvis den hurtigste VPN er, hvad du har brug for, er disse VPN'er ideelle!

Opsætning af en Tyrkisk VPN

Det er ikke særlig vanskeligt at oprette en VPN til Tyrkiet. Det gør du ved at følge disse enkle trin:

 1. Vælg en af ​​de Tyrkiske VPN'er fra denne vejledning. Til brug i Tyrkiet anbefaler vi ExpressVPN, fordi det har alt hvad du har brug for fra en top-of-the-range VPN. Privatliv og kryptering er fremragende, og VPN har supersnelle servere over hele verden.
 2. Naviger til din foretrukne VPN ved at klikke på linket. Tilmelding i en længere periode vil sænke prisen på VPN-abonnementet, så sørg for at bruge rabatten, hvis du agter at bruge din VPN hele året.
 3. Download og installer VPN-softwaren. VPN-software (kendt som en VPN-klient) er tilgængelig for flere platforme, så sørg for at få den rigtige til din enhed (er). ExpressVPN tillader tre samtidige forbindelser, så du kan bruge VPN på din bærbare computer, tablet og smartphone.
 4. Når VPN nu er installeret, skal du vælge de funktioner, du har brug for. I Tyrkiet anbefaler vi OpenVPN-kryptering, kill-switch, auto-connect, NAT-firewall, lækagebeskyttelse og stealth-tilstand. Disse funktioner sikrer, at din VPN fungerer på det optimale privatlivsniveau.
 5. Vælg en server på listen, og klik på Opret forbindelse.
 6. Så snart din VPN opretter forbindelse, sikrer dens krypteringsprotokol dine data. Derudover er din ægte IP-adresse skjult, og du ser ud til at være på det fjerntliggende sted, du valgte.
 7. Nyd ubegrænset adgang til internettet i fuldstændigt privatliv takket være din nye VPN!

Med din VPN-forbindelse kan du føle dig fri til at streame, udføre P2P-torrenting eller fjerne blokering af alt indhold, du ønsker - fordi VPN giver dig uovertruffen digitalt privatliv.

Test din VPN

Her på ProPrivacy.com tester og gennemgår vores ekspertteam regelmæssigt VPN-tjenester. Derfor er den bedste måde at kontrollere en VPN's hastighed og ydeevne at læse vores anmeldelse af denne tjeneste. Vi er stolte af at levere up-to-date og objektiv information om alle VPN'er, så du kan få de rigtige oplysninger til at tage beslutninger.

ProPrivacy.com har verdens mest avancerede VPN-hastighedstestinfrastruktur og -metodologi. Dette giver os mulighed for at give nøjagtige oplysninger om VPN-forbindelseshastigheder - noget, som ingen af ​​vores konkurrenter kan gøre.

Derudover forstår vi, at du måske ønsker at teste din VPN selv. For at gøre dette skal du bare gå over til ipleak.net for at kontrollere, om der er lækager. VPN'erne i denne artikel er valgt til brug i Tyrkiet, fordi de er fremragende til privatliv, så du vil bestemt ikke opdage lækager.

Husk at vælge en testserver tæt på dig og kontrollere din internethastighed med og uden VPN tilsluttet, så du kan sammenligne de to. Husk dog, at online hastighedstest ikke er idiotsikker. De vil ikke give dig nøjagtige resultater som vores målrettet opsatte testservere. Hvis du vil se de seneste hastighedstestresultater for de hurtigste VPN-tjenester, kan du tjekke den artikel.

Få mest muligt ud af din VPN

VPN-udbydere i denne guide er alle i toppen af ​​VPN-branchen. De giver de allerbedste niveauer af ydelse og hastighed. Der er dog stadig ting, du kan gøre for at sikre, at din VPN kører på optimale niveauer. For privatlivets fred skal du følge instruktionerne i installationsvejledningen længere op i denne artikel. Valg af OpenVPN, kill-switch, lækebeskyttelse og stealth mode / port forwarding (TCP over port 443) vil alle hjælpe dig med at forblive privat.

For de bedste hastigheder anbefales det, at du opretter forbindelse til en server, der er tættere på dig. Jeg vil dog anbefale at oprette forbindelse til en tyrkisk VPN-server eller en server uden for Tyrkiet det meste af tiden. Af denne grund skal du vælge en server, der er tæt på dig, men i en nabolande europæisk nation, der er god for privatlivets fred (f.eks. Schweiz eller Holland). Brug kun en VPN-server i Tyrkiet, hvis du specifikt har brug for at bruge tyrkiske geo-begrænsede tjenester, da dette vil mindske dine chancer for, at en VPN-server bliver målrettet af regeringen.

Når det er sagt - har du virkelig ikke noget at bekymre dig om, fordi VPN-udbydere i denne guide ikke fører nogen logfiler. Som sådan, selvom den tyrkiske regering ikke målretter sig mod en VPN-tjeneste, har den ikke data tilgængelige at indsamle. Ovenstående er bare en ekstra forholdsregel.

Bedste VPN-protokoller

Nogle VPN-protokoller (tunnelprotokoller) giver bedre sikkerhed og privatliv end andre. De giver også forskellige tilslutningshastigheder. På ProPrivacy.com anbefaler vi at bruge OpenVPN-kryptering, fordi det er den mest sikre. Her er dog en liste over, hvad der er tilgængeligt, så du kan vælge mellem tunnelprotokoller, hvis du ønsker det:

 • PPTP. Punkt-til-punkt-tunnelprotokol er den mindst sikre VPN-protokol. Vi anbefaler at undgå det. PPTP kan hackes og er derfor sårbar over for myndighedernes efterretningsbureauer. Men fordi det er svagt, er det meget hurtigt.
 • L2TP / IPsec. Layer 2 Tunneling Protocol / Internet Protocol Security er mere sikkert end PPTP, men lidt langsommere. Den er sikker nok til at bruge af privatlivets fred - men ikke så stærk som OpenVPN. iOS-enheder bruger ofte L2TP / IPsec, fordi det er indbygget kompatibelt med iPads og iPhones.
 • SSTP. Secure Socket Tunneling Protocol er en anden form for sikker kryptering, der giver temmelig gode hastigheder. Det er ikke så godt som OpenVPN, men kan bestemt betragtes som godt for privatlivets fred.
 • IKEv2. Internet Key Exchange version 2 er en anden krypteringsprotokol, der er relativt hurtig og sikker.
 • OpenVPN. Dette er den allerbedste VPN-kryptering på markedet - hvis den er implementeret korrekt. Alle VPN'er i denne vejledning implementerer det fremragende. OpenVPN-kryptering findes i to former: OpenVPN Transmission Control Protocol (TCP) og OpenVPN User Datagram Protocol (UDP). TCP er lidt bedre for privatlivets fred, men til streaming privat anbefaler vi OpenVPN UDP, fordi det er hurtigere.

For en fuld gennemgang af VPN-kryptering bedes du se vores begynderguide.

Proxies Vs. VPN

Du kan bruge et proxy-websted eller en browserudvidelsesproxy til at overvinde censur i Tyrkiet. Mens en proxy imidlertid vil fjerne blokering af websteder, giver den dig ikke de høje niveauer af privatlivets fred, som en VPN-service vil. Hvis det er det, du ønsker at fjerne blokering af indhold med en browserudvidelse, leverer et antal VPN'er browserproxy som en del af deres tjeneste. Vi anbefaler dog stærkt at holde sig til VPN-software, der bruger OpenVPN til at kryptere din trafik - det er den eneste måde at få de højeste niveauer af digitalt privatliv.

VPN til mobil

Hvis du leder efter en Tyrkisk VPN til Android tablet eller smartphone eller en VPN til iPhone (iPad eller iPhone), så er VPN'erne i denne guide perfekte. Alle VPN'er til Tyrkiet, som vi har anbefalet, har VPN-software til mobile enheder. Hvis du vil installere den mobile VPN-klient, skal du blot downloade filen fra VPNs downloadside. Appen fungerer som enhver anden app på din mobile enhed. For at starte det skal du vælge de sikkerhedsindstillinger, du vil bruge, og oprette forbindelse til en server.

Husk at bruge din VPN, når du bruger en offentlig WiFi-hotspot. VPN vil beskytte dine data mod cyberkriminelle og hackere, der bruger den samme WiFi. VPN's kryptering forhindrer hackere i at være i stand til at stjæle dine logins, adgangskoder og kreditkortoplysninger.

Konklusion

I løbet af valget blokerer Tyrkiet flere websteder end nogensinde før. Der forventes også at være blackouter på sociale medier. For folk, der vil have privatliv og vil være klar til næste gang Tyrkiets restriktive regering blokerer websteder, er en troværdig og etableret VPN perfekt.

VPN'erne i denne artikel er sikre at bruge og giver dig mulighed for sikkert at fjerne blokeringen af ​​de websteder, du ønsker. Derudover har alle vores anbefalede VPN'er til Tyrkiet stærk kryptering og vil holde dig sikker, mens du er på offentlig WiFi.

Med alt hvad du har brug for at vide, klart beskrevet i denne artikel, er du i en stærk position til at vælge en VPN til Tyrkiet. Alle VPN'er på denne liste er meget pålidelige, men alle adskiller sig nogensinde så lidt, så sørg for at se nøje på indstillingerne. Hvis du gør det, kan du abonnere på den perfekte VPN til dig.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me