5 bedste VPN’er til bærbare computere i 2020

Laptops bærbare karakter gør dem gode til arbejde og rejser, men tilslutning til et åbent WiFi-netværk på et hotel eller lufthavnslobby kan udsætte alle dine data for en hacker. Brug af et virtuelt privat netværk (VPN) i kombination med din bærbare computer er praktisk talt et krav, hvis du vil beskytte dine data fuldt ud mens på farten.

Lær mere om VPN-tjenester

Ikke sikker på, hvad en VPN er, og hvordan det kan hjælpe? Se på de guider, vi har linket nedenfor, for at få oplysninger om dem:

 • Hvad er en VPN? - Hvis du er helt ny med VPN'er, så kig på vores VPN-begynderguide for at finde ud af, hvad en VPN er, hvordan de fungerer, og hvad fordelene ved at bruge en er.
 • VPN-kryptering - Hvis du vil vide mere om VPN-kryptering, og hvordan det fungerer, skal du klikke igennem til denne vejledning.
 • Forbliv sikker online - Hvis du vil vide mere information om, hvordan du forbliver sikker online, se denne guide for nogle nyttige tip.
 • Brug af VPN på specifikke enheder - Se vores VPN for Windows-guide for at få flere oplysninger om brug af VPN på en Windows-maskine. Alternativt, hvis du er en Mac-bruger, skal du vide, at ikke alle VPN'er fungerer med macOS. For en liste over VPN'er, der gør det, og nogle nyttige tip, se vores VPN for Mac-guide.

Ikke sikker på, hvad en VPN er, og hvordan den kan hjælpe?

Bortset fra at kryptere alle dine data og holde hackere ude, er der masser af grunde til, at du bør bruge en VPN.

Den bedste bærbare VPN

Nedenfor har vi listet de bedste VPN'er til bærbare computere. Alle disse tjenester understøtter Windows og macOS, giver fremragende kryptering og fjerner blokeringen af ​​websteder fra hele verden. For mere information om nogen af ​​tjenesterne på listen nedenfor, skal du klikke gennem udbyderens websted eller rulle ned for at se et resumé af hver VPN-tjeneste.

 1. ExpressVPN

  - Lyn hurtigt | Apps til alle platforme | 24/7 live chat support

 2. NordVPN

  - Let at bruge | Servere i 60 lande | Værdi for pengene

 3. CyberGhost VPN

  - Accepterer bitcoin | Servere i 90 lande | $ 2,75 per måned

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Hurtig og pålidelig | Apps til alle platforme | Live chat support

VPN til bærbar computer - Resume

Nedenfor har vi sammenfattet alt, hvad der gør disse til de bedste VPN'er til bærbare computere. Hvis du har brug for mere information om nogen af ​​dem, skal du klikke igennem til VPNs-webstedet eller se på vores detaljerede VPN-anmeldelser.

Bedste VPN til bærbare computere: Overvejelser

Kan du få en bærbar VPN gratis?

Meget få legitime VPN'er lader dig bruge deres tjenester gratis. Dette er fordi kørsel og vedligeholdelse på et VPN-netværk er dyr og kræver, at brugerne køber et abonnement. Den gode nyhed er imidlertid, at nogle pålidelige VPN'er leverer begrænsede gratis versioner af deres premiumabonnementer for at lade folk få en forsmag på deres service. Dette betyder, at du kan bruge en VPN gratis på en bærbar computer til at fjerne blokering af indhold eller få privatliv og sikkerhed.

Hvis du imidlertid er en almindelig internetbruger og konstant har brug for afblokeringsfunktioner, privatliv og WiFi-sikkerhed - skal du vælge en service fra denne liste og betale for et abonnement. Dette skyldes, at gratis VPN'er har datagrænser og båndbreddekapsler, der er designet til at få gratis brugere til at opgradere til et betalt abonnement.

En anden vigtig ting at huske er, at der findes mange gratis VPN'er, der er farlige. Nogle gratis VPN'er finansieres ved hjælp af deres brugers data, hvilket betyder, at de ikke leverer det privatliv, du har brug for. Og nogle gratis VPN'er er fyldt med spyware og adware, der bringer dine data i fare.

Af denne grund opfordrer vi dig kraftigt til at holde dig væk fra alt andet end betroede gratis VPN'er, der giver fuld privatliv og sikkerhed. Selv nogle gratis VPN'er, der vises højt oppe i Google Play-butikken - og har påtegninger fra forbrugere - har vist sig at indeholde spyware.

Laptop-webcam-hacking: En rigtig trussel

Mens forestillingen om bærbar webcam-hacking kan virke som noget fra en sammensværgelseswebsted eller en Matt Damon-film, er det en reel fare, der kan alvorligt krænke dit privatliv. Endnu mere bekymrende er, at russiske teenage-hackere muligvis ikke engang er den største trussel, når det kommer til denne slags hacking.

GCHQ (den britiske version af NSA) har skabt overskrifter for brugen af ​​snooping-værktøjer som Nosy Smurf og Gumfish.

Disse snuskemetoder øger mistilliden mellem regeringer og almindelige borgere yderligere. Bare en anden grund til at konfigurere en VPN på din bærbare computer i dag!

Sådan flyttes et nuværende VPN-abonnement til en ny bærbar computer?

VPN'er tillader normalt brugere at oprette forbindelse mellem 5 - 7 enheder på én gang.

Hvis du allerede abonnerer på en VPN, er chancerne for, at du har ret til at bruge den på et antal enheder samtidigt. Så hvis du lige har købt en ny bærbar computer, skal du bare gå over til din nuværende VPNs websted, logge ind med dine legitimationsoplysninger og downloade den VPN-software, du har brug for. Når det er færdig med at downloade, skal du installere det og indtaste dine legitimationsoplysninger. Nu er du klar til at begynde at bruge din VPN på din nye bærbare computer.

Husk, at du kan bruge din VPN på en bærbar computer, desktop, mobile enheder og tablets - alt sammen på samme tid - med et abonnement på en hvilken som helst af VPN'erne i denne vejledning.

Del din bærbare VPN med dine andre enheder!

Hvis du ejer en bærbar computer, er chancen for, at du sandsynligvis også ejer en smartphone, tablet eller pc. Ved hjælp af en VPN-service af høj kvalitet, som dem, jeg har nævnt ovenfor, tillader du normalt at have VPN aktivt på flere enheder på samme tid. Dette er en god nyhed, hvis du vil sikre flere enheder med et VPN-abonnement.

Hvis du bruger en bærbar computer derhjemme eller på kontoret, kan du også konfigurere en VPN på din router og dække alle dine enheder under en VPN-forbindelse.

Titelbillede: Hvem er Danny / Shutterstock.com
Andre billeder: aliangi / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me