5 bedste VPN’er til Comcast Xfinity i 2020 – Fremskynd din forbindelse til Xfinity

På trods af det faktum, at det er en ekstremt populær udbyder, har Comcast en masse begrænsninger, når det kommer til internetforbrug. Udover at faktisk sætte et loft på den mængde internet, deres tjenester tillader, er Comcast også kendt for at begrænse forbindelseshastighederne afhængigt af de websteder eller applikationer, der bruges - en praksis, der kaldes throttling.

Comcast VPN

Det er her en Comcast VPN kommer ind. Ved at bruge et virtuelt privat netværk (VPN) kan du fjerne blokering af begrænsede websteder og få adgang til blokeret indhold via den samme internetforbindelse. På samme tid kan det at finde den bedste VPN til Comcast muligvis forbedre din forbindelses ydeevne ved at undgå virksomhedens irriterende hastighedsbegrænsninger.

På denne side vil vi se på de bedste VPN'er til Comcast, diskutere det grundlæggende i Xfinity og give dig en trinvis vejledning til installation af disse fantastiske virtuelle private netværk på din computer.

Men først skal du bruge nedenstående tabel til at sammenligne vores valg af de bedste VPN'er til en Comcast-forbindelse

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Hvad er Comcast Xfinity?

Comcast er et teknologikonglomerat, der leverer internet-, kabel- og telefontjenester i hele USA. Almindeligvis omtalt som den største internetudbyder (ISP) i landet, tilbyder virksomheden hurtige forbindelser, der er ideelle til torrenting og videostreaming.

Eller i det mindste er de på papir! (mere om dette på en smule!)

Xfinity er paraplybetegnelsen til at beskrive alle tre af Comcast's kerneprodukter plus deres nye mobiltelefontjeneste.

Xfinity-branding blev oprettet af et par grunde - hovedsageligt fordi Comcast fusionerede med NBC og ønskede at starte et nyt brand for at forhindre forvirring på forbrugernes vegne. Kendt for at levere sub-par kundeservice forsøgte virksomheden at gøre overgangen til Xfinity for at undgå dette negative omdømme.

Det er dog sikkert at sige, at ingen af ​​disse forsøg fungerede. De fleste forbrugere ved ikke forskellen mellem Comcast og Xfinity. Mange bruger begge navne til at henvise til internettjenesten alene (bemærker vores overskrift?), Hvilket ikke er nogen gode nyheder fra virksomhedens synspunkt.

Hvad er en VPN til Xfinity?

Et virtuelt privat netværk eller VPN er et værktøj, der bruges til at forbedre sikkerheden. VPN'er giver et ekstra lag af sikkerhed, mens du bruger et privat eller offentligt netværk (takket være VPN-kryptering).

Ud over at forbedre den generelle sikkerhed giver en VPN dig også mulighed for at sende og modtage data privat. Dette betyder, at du vil være i stand til at surfe på internettet uden opsyn fra hackere, internetudbydere som Comcast og folk, der er interesseret i at få adgang til din trafikhistorie.

Samtidig kan VPN'er også bruges til forskellige formål, såsom:

 • Adgang til geografisk begrænset indhold
 • Tillad gratis P2P-deling (hvis begrænset af en eller anden grund)
 • Maske IP-adresse for at få adgang til bestemte tjenester såsom online bank
 • Opnå høje niveauer af online anonymitet
 • Forbedre forbindelseshastigheder

De bedste VPN'er til at fremskynde din Comcast-forbindelse

VPN'er er ekstremt alsidige. Mens de ofte bruges til at forbedre sikkerheden og omgå geografiske begrænsninger, kan de også hjælpe med at forbedre din internetforbindelseshastighed.

Her er vores top valg, når det kommer til den bedste VPN til Comcast baseret på deres ydeevne, funktioner og omkostninger.

Har jeg brug for en VPN til privatliv med en Comcast-router?

Hvis du betaler for en Comcast-internetforbindelse, og du bruger en Comcast-router, udsætter du dig muligvis for privatlivets fred. En undersøgelse udført af sikkerhedsforskere Karan Saini og Ryan Stevenson i år opdagede en fejl relateret til Comcast-webstedet, der blev brugt til at aktivere Xfinity-routere.

Hvis du har nogen af ​​følgende modeller af "trådløs gateway" routere, skal du alvorligt overveje at få en af ​​de VPN-tjenester, der anbefales i denne artikel:

 • Wireless Gateway 1 (modelnumre TG862G og TC8305C)
 • Wireless Gateway 3 (modelnummer TC8717C)
 • Xfinity xFi Wireless Gateway (modelnumre DPC3939, DPC3941T og TG1682G)
 • xFi Advanced Gateway (modelnumre TG3482G og CGM4140COM)

Fejlen, der blev offentliggjort i maj, afslører, at Xfinity-webstedet sender Comcast-brugerens SSID og adgangskode over internettet i ren tekst. Dette gør det tilgængeligt for alle, der snutter på deres netværk. Derudover giver hackers adgang til Comcast-kundens router SSID og adgangskode med detaljer, der let stjæles fra folks gamle regninger..

Dette er en enorm risiko, fordi det kan betyde, at hackere får adgang til dit netværk for at læse din ukrypterede trafik. Heldigvis er en VPN svaret. Det privatliv, der leveres af en VPN's kryptering, sikrer alle dine data, så de ikke kan sniffes af nogen, der aflytter på netværket.

Hvorfor har jeg brug for en VPN for at fremskynde min Xfinity-forbindelse?

Du tænker muligvis - hvis Xfinity er den største udbyder i USA, og de tilbyder supersnelle forbindelser, hvorfor skulle du så bruge en VPN?

VPN'er kan hjælpe med at forbedre sikkerheden, når du er hjemme eller ude ved hjælp af en offentlig WiFi, men disse værktøjer kan også hjælpe dig med at omgå visse begrænsninger, der er indført af Comcast og andre internetudbydere..

For at forstå, hvordan disse begrænsninger fungerer, lad os gennemgå et par grundlæggende koncepter og en kort oversigt over Comcast's historie.

Blandt de værste ved at have glade kunder

Comcast er ikke fremmed for kritik, da virksomheden har en lang historie om dårlig kundetilfredshed. Udover at have nogle af de værste kundeservicerepræsentanter i enhver branche klager forbrugerne også over skjulte omkostninger og andre grimme overraskelser.

Virksomheden har også en fast holdning mod netneutralitet. For dem af jer, der ikke er klar over, er netneutralitet begrebet, at al trafik på Internettet skal behandles ens. Det er værd at bemærke, at netneutralitet er et varmt diskussionsemne blandt lovgivere i Amerika.

Og det er her deres begrænsninger begynder at finde sted.

Online streamingtjenester, såsom Netflix, er meget populære. Men brugen af ​​disse platforme bruger meget båndbredde. Dette kan i sidste ende bremse hele netværket for alle brugere.

Argumentet for throttling

Virksomheder som Comcast hævder, at det koster en masse penge at levere hurtige tjenester til alle, mens de serverer brugere til at optage det meste af båndbredden. I stedet for at tage hitet og holde forbrugerne glade, besluttede Comcast at implementere throttling.

Throttling består af at nedsætte internetforbindelser for at styre båndbreddestopperne. Og selvom ulovligheden ved throttling stadig er usikker, er det mildest sagt uetisk. For ikke at nævne det faktum, at det kan blive en kongelig smerte for brugere, der bruger en enorm mængde data.

Comcast throttles P2P- og Netflix-forbindelser, det er ingen hemmelighed. Selvom virksomheden engang nægtede alle former for gasspjæld, har det indrømmet at have bremset visse typer trafik efter fremkomsten af ​​et ubestrideligt bevis.

Mens Netflix har formået at skære en aftale med denne internetudbyder for at stoppe throttling for videostreaming-tjenesten, er kendsgerningen, at Comcast stadig aktivt throttler P2P og enhver anden type internet-trafik, som de finder passende.

Brug af VPN'er mod throttling

VPN-forbindelser dirigeres gennem en krypteret tunnel. Dette beskytter dine oplysninger mod alle enheder, der måske vil have adgang til dem - inklusive regeringen, hackere og din internetudbyder.

Comcast skulle ikke være i stand til at se din trafik, hvis du bruger en pålidelig VPN. Med andre ord vil Comcast ikke være i stand til at smøre dine forbindelser eller implementere begrænsninger i din trafik: fordi de ikke ved, hvad du laver.

Valg af den bedste VPN til Xfinity

Selvom du vælger den bedste VPN til Xfinity, vil du hjælpe dig med at undgå hastighedsbegrænsninger, men der er mange andre funktioner, du skal huske på. Fordi du sandsynligvis vil bruge din VPN, hver gang du opretter forbindelse til internettet, skal du finde en udbyder, der ikke har nogen dataforbrugsbegrænsninger.

Hastighed er altid en vigtig faktor, når du vælger en VPN, se også på de sikkerhedsfunktioner, den tilbyder. De bedste VPN'er implementerer brancheførende krypteringsprotokoller som OpenVPN UDP med en 256-bit nøgle.

Og selvom der ikke er nogen umiddelbar trussel rettet mod VPN'er, skal du også overveje Comcast's tilbøjelighed til blot at blokere trafik, den ikke kan lide. Det er ikke vanvittigt at tro, at Comcast simpelthen kan begynde at throttere VPN-trafik for at håndhæve brugsrestriktioner. I dette tilfælde kan valg af en udbyder, der har funktioner som VPN-cloaking, camouflere din forbindelsestype og beskytte dig mod throttling i fremtiden.

Mange brugere kigger efter VPN'er for at forbedre deres P2P-delingshastighed. Husk altid at bekræfte dine foretrukne VPN-tilladelser P2P til torrenting. Endelig skal du få en VPN, der har en kill switch-funktion, så din internetforbindelse straks afsluttes, hvis din VPN mislykkes af en eller anden grund.

For mere information om brug af en VPN, når du torrenter, kan du se vores bedste guide til VPN for torrent-websteder.

Installationsindstillinger

Hvis du ikke har meget teknisk viden, skal du altid se på den type opsætning, hvor længe det tager. VPN'er kan enten leveres med automatiserede installationsprogrammer eller kræve manuel installation.

Automatiseret software er den mest populære type VPN-installationsmetode, og den er den mest almindelige blandt store mærker. Alt hvad du skal gøre er at downloade en applikation, åbne den og følge de trinvise instruktioner, som du ser på din skærm. Denne type installationsmetode er meget let og kræver ikke teknisk viden det meste af tiden.

Du finder også VPN'er, der kræver delvis eller fuld manuel installation. Den gode ting er, at disse inkluderer flere muligheder og indstillinger, men du har brug for en vis grad af teknisk viden for at konfigurere disse. Husk, at de fleste, hvis ikke alle VPN-udbydere tilbyder nøjagtige instruktioner. Du kan også se afsnittet “Processen” på vores dedikerede VPN-anmeldelser.

Installation af en VPN til Xfinity

Det er meget let at installere en VPN til Comcast, selvom du aldrig har oprettet en før. Her er en trinvis vejledning til installation af din VPN via automatisk software:

 1. Vælg en VPN til Xfinity baseret på de funktioner, du har mest brug for. Ud forslag til bedste Xfinity VPN er bufret, men det er værd at bemærke, at IPVanish og NordVPN også er fremragende valg.
 2. Tilmelde til din foretrukne VPN.
 3. Download og kør installationssoftwaren. En fantastisk VPN-udbyder vil altid give en mobil- og desktop-apps, men dobbeltkontrol de understøttede enheder, hvis du også vil bruge andre gadgets.
 4. Kør applikationen når den først er installeret og færdiggør de sidste installationsdele. Du har også chancen for at vælge og vælge din indstilling på dette tidspunkt.
 5. Opret forbindelse til en server beliggende i USA eller det land, du foretrækker, og du er klar til at surfe på nettet! Husk, at jo tættere den server, du opretter forbindelse til, desto hurtigere er forbindelsen, så du er bedre til at vælge en i din by eller den næste nærmeste.

Tillader Comcast brug af VPN'er?

I modsætning til nogle internetudbydere, der ikke er tydelige i deres vilkår, giver Comcast sine kunder grønt lys til at bruge VPN'er frit, så længe de er til personlig, ikke-kommerciel brug. På samme tid er det værd at gennemgå deres vilkår og brugspolitikker, fordi din VPN-brug heller ikke skal krænke disse!

Forbedre din forbindelse endnu mere

VPN'er bruges normalt til sikkerhed og til at omgå begrænsninger, men nogle Comcast-kunder kan forbedre deres samlede forbindelseshastigheder markant. Du hjælper med at forbedre din forbindelseshastighed og optimere din VPN's ydelse ved:

 • Valg af en VPN-server, der er tæt på din placering
 • Hold din telefon og andre enheder frakoblet fra din internet, når de ikke er i brug
 • Dobbeltkontrol af din internetforbindelse / boks fungerer korrekt
 • Prøv forskellige protokolletyper og se, hvilken der fungerer hurtigere i dit tilfælde, men af ​​sikkerhedsmæssige årsager foreslår vi altid at bruge OpenVPN UDP

Den bedste VPN til Xfinity - Konklusion

At falde for Xfinitys glatte marketing er en ting, men at ikke få lovet internethastighederne er en helt anden sag. Valg af den bedste VPN til Comcast kan hjælpe dig med at undgå irriterende begrænsninger, mens du forbedrer sikkerhedsstandarder med et enkelt træk.

Husk, at hvert enkelt tilfælde er forskelligt, så du skal basere dit VPN-valg på de funktioner, du virkelig har brug for. Vi råder dig til at tjekke hver enkelt VPN i denne artikel, læse op den, du kan lide mest, og sørge for, at den har alle de funktioner, du har brug for, før du tilmelder dig deres service. Alle VPN'er i denne artikel er øverst i VPN-spillet, så de skal have alle de funktioner, du ønsker!

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me