5 bedste VPN’er til eBay i 2020 – Kom omkring kontobegrænsninger med en smule VPN

Der er et stort sikkerhedsproblem, som du skal løse, når du handler online. Dette gælder især, hvis du opretter forbindelse til eBay på WiFi-hotspots på offentlige steder. Svindlere kan benytte sig af din forbindelse og få alle dine personlige data. Du kan folie svindlere med et Virtual Private Network (VPN). Dette er et system, der krypterer al din kommunikation,

Der er hundreder af VPN-tjenester tilgængelige, de fem tjenester på denne liste repræsenterer det bedste af flokken til online shopping. Lad os se på de fem bedste VPN'er til eBay.

Bedste VPN'er til eBay

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 3. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 4. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 5. IPVanish

Bedste VPN'er til eBay: Overvejelser

Falske WiFi-hotspots

Du har sandsynligvis gået ind på en café eller en busstation og nået din telefon for at registrere tilgængelige WiFi-netværk. Det er irriterende, når du vælger en, kun for at blive bedt om betaling. Hvad du virkelig ønsker, er en gratis WiFi-service, og den virksomhed, du befinder dig i, skal tilbyde en.

Når du scanner gennem de tilgængelige forbindelser på din telefon, tablet eller bærbar computer, skal du søge efter et, der har et navn, der ligner det sted, du er i. Hvis du er i Chillout Café, ville du kigge efter en WiFi-netværk kaldet noget lignende "Chillout Café WiFi." Normalt kræver disse WiFi-tjenester en adgangskode. Du ønsker måske ikke at vente med at få øje på det ventende personale med at bede om adgangskoden, især hvis du ser en anden WiFi-forbindelse på listen, der lyder som en bedre indsats. Det vil sandsynligvis blive kaldt noget lignende "Chillout Café Gratis WiFi."

Desværre har du ingen idé om, hvem der kører denne WiFi-hotspot. Det meste af tiden er det sandsynligvis det sted, du befinder dig i. Dog nogle gange har den, der leverer hotspot, ingen tilknytning til lokaliten. Faktisk kunne denne WiFi-udbyder bare være en anden kunde på stedet og sidde ved et nærliggende bord.

Datafangst

Enhver bærbar eller mobil enhed med WiFi-funktioner kan omdannes til et hotspot. Denne nye hotspot skal stole på internetadgangstjenester fra et andet sted. I eksemplet med Chillout Café, ville svindleren oprette forbindelse til virksomhedens gratis WiFi-service og derefter oprette sin egen WiFi-hotspot, kaldet Chillout Café Free WiFi. Når du opretter forbindelse til den falske forbindelse, kommer du stadig på Internettet, fordi du får videre til bona fide-forbindelsen gennem svindlerens enhed.

Alle WiFi-forbindelser er krypteret for sikkerheds skyld. Som sådan kan du måske tro, at bedragerens aktiviteter alt sammen er for intet. Svindleren kontrollerer dog din forbindelses første hop fra din computer til det falske hotspot. Procedurerne for oprettelse af forbindelse inkluderer forhandling om krypteringsnøgler. Da hotspot genererer denne nøgle, kan svindleren dekryptere, gemme og læse al din kommunikation.

Undersøgelsen af ​​forbindelsesdata udføres af computerprogrammer og sker meget hurtigt. Dine eBay-data, inklusive dine loginoplysninger, e-mail-adresse, PayPal-konto og alle økonomiske oplysninger, du indtaster, kan alle indfanges. Denne trafik går straks ud på den ægte WiFi-forbindelse og ud på Internettet. Al tilbagevendende trafik dirigeres på samme måde fra det rigtige hotspot, gennem det falske hotspot og videre til dig.

WiFi hotspot-beskyttelse

Svindleren kan ophæve netværkskryptering, der skal beskytte din WiFi-trafik mod snoopere. Du skal gøre det udsatte budskab umuligt for nogen at læse. Når du bruger en VPN, krypteres al din kommunikation af en nøgle, der deles mellem den eksterne VPN-server og VPN-klientsoftwaren på din computer. Disse nøgler distribueres ved hjælp af et offentligt nøglekrypteringssystem. Disse krypteringssystemer fungerer med forskellige nøgler til at kryptere og dekryptere meddelelser. Processen bruger også et certifikatsystem, så hvert slutpunkt kan verificere den anden identitet. Dette nøgeldistributionssystem låser alle interlopere.

Den falske WiFi-fidus er en type hack kaldet a "mand i midten angreb." Når VPN opererer på din computer, kan den kommunikere med sin hjemmeserver sikkert, selvom svindlerens computer undersøger alle de data, der passerer mellem de to VPN-elementer. Når den falske WiFi hotspot-inspektionssoftware dekrypterer dine meddelelser med nøglen til netværksbeskyttelse, støder den på et andet lag kryptering under, hvilket er umuligt at knække.

Du behøver ikke at bekymre dig om mand i mellemangrebene, når du bruger en VPN - alle dine eBay-data vil blive beskyttet.

Bedste Ebay VPN'er: Konklusion

VPN'erne på vores liste skaber privatliv for alle dine forbindelser, ikke kun din adgang til eBay. Det privatliv, som en VPN giver giver dig selvtillid til at prøve torrent-download og aktiviteter såsom filmstreaming fra udlandet.

Hvis du bor i et land, hvor myndighederne begrænser internetadgang, kan du komme rundt om disse blokke og få adgang til blokerede websteder og tjenester takket være din nye VPN.

Se VPN'erne på vores liste, og vær særlig opmærksom på serverplaceringerne for hver. Når du tænder for VPN, ser du ud til at være placeret i det land på den server, du valgte. Som sådan skal du sørge for, at din VPN har en placering et sted, hvor du vil have adgang til tjenester til.

Alle VPN'er på denne liste har refusionsperioder. Udnyt disse og installer en VPN for at prøve det. Hvis du finder ud af, at du ikke er tilfreds med designet og funktionerne på din valgte VPN, skal du bare annullere kontrakten, få dine penge tilbage og gå videre til det næste på listen. Frem for alt skal du sørge for, at al din identitet og økonomiske oplysninger er beskyttet ved at bruge en af ​​de fem bedste VPN'er til eBay.

Bedste VPN'er til eBay: Sammenligninger side om side

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 3. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 4. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 5. IPVanish

BILLEDKREDITTER: IB Photography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me