5 bedste VPN’er til en Windows Phone i 2020

Windows 10 Mobile er den seneste og første mobile version af Windows, der samler sit skrivebord, tablet og telefon til et enkelt operativsystem. Af denne grund deler det mere med sit desktop-modstykke, men på grund af dette faktum vil ikke enhver VPN-service fungere godt på platformen. I denne artikel har vi omhyggeligt valgt de fem bedste VPN'er til en Windows-telefon.

Hvis du er ny på VPN'er, kan vi hjælpe dig med at komme op med vores nyttige hjælpelinjer:

 • Hvad er VPN'er? En ikke-teknisk guide
 • Er VPN'er lovlige?
 • 5 Bedste VPN-apps til Android
 • 5 bedste VPN'er til iOS

Hvad er de bedste VPN'er til Windows Phone? - Sammenligning

Tjek listen nedenfor for at se, hvad vores eksperter vurderede som den bedste VPN til Windows Phone.

 1. ExpressVPN

  - Lyn hurtigt | Apps til alle platforme | 24/7 live chat support

 2. NordVPN

  - Let at bruge | Fuldt udstyret | Servere i over 60 lande

 3. CyberGhost VPN

  - Billige priser | Let at bruge | Servere i 90 lande

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Stærk kryptering | Ingen logfiler | Live chat support

5 Windows Phone VPN-tjenester - Detaljeret visning

Tjek de bedste Windows-telefon VPN-tjenester i mere detaljeret nedenfor. Hvis du har brug for mere information om de tjenester, vi har anført, kan du tjekke vores dybdegående VPN-anmeldelser for at få flere oplysninger om disse tjenester.

Hvorfor har jeg brug for en VPN til Windows Phone?

VPN'er er ekstremt populære og bliver mere udbredt i dag. Deres evne til at yde privatliv og sikkerhed gennem kryptering promulerer dem til mainstream.

Desværre har langt de fleste af disse hundreder af tjenester dårlige privatlivspolitikker, usikre netværk og dårligt implementerede eller forældede krypteringsprotokoller. En VPN skal holde dig sikker, men med så mange, der gør sådan et elendigt job, kan det være en rigtig hovedpine at skulle vælge.

VPNS, der er vist i denne vejledning, giver dig alle følgende fordele:

 • Beskyttelse mod at snuppe regeringer og hackere på offentlige WiFi-hotspots. For mere information, se vores VPN'er i den offentlige WiFi-guide.
 • Krypter dine data, så internetudbydere ikke kan se, hvad du får op til online. Du kan lære mere om VPN-kryptering ved at klikke på linket.
 • Forbedr din anonymitet, når du torrenser. Find ud af mere med vores VPN'er til torrentguide.
 • Gør det muligt at ændre din placering ved at 'forfalske' din IP-adresse til en ekstern placering
 • Mulighed for at omgå censur og geobegrænsninger, for eksempel at fjerne iP iPlayer uden for Storbritannien

Windows 10 Mobile VPN Oversigt og overvejelser

Windows 10 Mobile ligner meget desktopversionen. Det har mange af de samme funktioner, inklusive de samme indstillinger, menuer, kerne, UI-elementer og endda indbygget i Cortana-funktionalitet. På nogle nyere telefoner (som Lumia 950 eller 950 XL) giver det dig endda mulighed for at tilslutte en ekstern skærm direkte, så telefonen opfører sig som en pc.

Desværre for Windows-telefonbrugere - og på trods af mange anmodninger fra dem - er OpenVPN ikke tilgængelig på Windows 10 Mobile-platformen. Dette er en virkelig skam, fordi OpenVPN generelt betragtes som den mest sikre krypteringsprotokol til internetforbindelser. Det betyder, at brugere er begrænset til enten PPTP eller L2TP. Af disse to krypteringsprotokoller er L2TP / IPSec langt den bedste mulighed, så brug den.

Find alt hvad du har brug for at vide om kryptering med vores komplette guide til VPN-kryptering.

Windows 10 Mobile VPN opsat

På grund af det faktum, at Windows-telefonens operativsystem er kompliceret (og en VPN-service kræver langt mere integration i et OS end almindelige desktop-apps), har VPN'erne simpelthen ikke formået at oprette brugerdefinerede klienter til Windows 10 Mobile. Det samme gælder OpenVPN GUI. Af denne grund skal du manuelt konfigurere din VPN på en Windows Mobile-enhed.

Manuel konfiguration er ikke særlig vanskelig. Alle VPN'er i denne vejledning har instruktioner til manuelt at oprette forbindelse til deres netværk. For at hjælpe dig, har vi dog inkluderet en trinvis vejledning, som du også kan følge her:

Sådan konfigureres din VPN manuelt på Windows-telefoner

Følg nedenstående trin for at konfigurere din VPN på en Windows-telefon:

 1. Opret en ny VPN-forbindelse ved at stryge ned på din telefon fra toppen af ​​skærmen for at afsløre menuen. Klik nu på VPN.
 2. Når VPN-indstillingsmenuen er åbnet, skal du klikke på + -ikonet ved siden af ​​Tilføj en VPN-forbindelse.
 3. Opret en L2TP-forbindelse (den mest sikre en tilgængelig) ved at kontakte din valgte VPN for at få deres serveradresse og IPSec foruddelte nøgle.
 4. Nu hvor du har de detaljer, du har brug for fra din VPN-udbyder, skal du gå tilbage til menuen Tilføj en VPN-forbindelse og udfyld følgende oplysninger:
  • VPN-udbyder: Windows (indbygget)
  • Forbindelsesnavn: Vælg et navn efter dit valg som "MyVPN" eller navnet på din udbyder
  • Servernavn eller adresse: VPN-serveradressen fra din VPN
  • VPN-type: L2TP / IPsec med foruddelet nøgle
  • Foruddelet nøgle:IPSec foruddelet nøgle, som du fik fra din VPN-udbyder
  • Type tilmeldingsinfo: Brugernavn og adgangskode
  • Brugernavn: Dit VPN-brugernavn fra, da du tilmeldte dig
  • Adgangskode: Din VPN-adgangskode fra, da du tilmeldte dig
 5. Endelig skal du sørge for at klikke på Husk min login-info, før du klikker på Gem.

Fejlfinding i Windows Phone VPN-installation

Nogle gange oplever folk et problem med den IPSec-foruddelte nøgle. For at løse dette problem skal du blot gøre som følger:

 1. I VPN-menuen skal du vælge "MyVPN" (eller hvad du end besluttede at kalde din manuelt konfigurerede VPN-forbindelse.
 2. Klik nu på Egenskaber.
 3. I menuen Egenskaber skal du klikke på Rediger.
 4. Når menuen Rediger åbnes, skal du indtaste den foruddelte nøgle, som du indtastede, mens du manuelt opsætter VPN-forbindelsen. Klik på Gem. Dette vil løse problemet, og du vil være i stand til at oprette forbindelse til VPN uden problemer.

SSTP på Windows-telefoner

SSTP-funktionalitet blev føjet til Windows 10 Mobile. For at få dette til at fungere skal du tale direkte med VPN-udbyderen, der interesserer dig. Så vidt vi ved, har imidlertid ingen af ​​VPN-udbyderne fået denne funktionalitet lige nu.

Konklusion

Her på ProPrivacy.com er vi på forkant med viden om VPN-branchen. At være i konstant kommunikation med VPN-udbydere og konstant gennemgå VPN-tjenester fra hele verden giver os den unikke evne til at være i stand til at anbefale de allerbedste VPN-tjenester. Vi forstår også, hvor meget af en skuffelse det kan være at sprøjte ud på en VPN, kun for at blive svigtet på grund af dårlige forbindelseshastigheder. Eller endnu værre, fordi vores tillid brydes, og vores privatliv og sikkerhed udsættes for fare.

Med dette i tankerne er denne artikel blevet omhyggeligt produceret, så du nemt kan få adgang til de vigtige oplysninger, du har brug for. Så gå videre og vælg med sikkerhed en VPN til Windows Mobile. Du kan være sikker på, at nogen af ​​indstillingerne på denne liste er et absolut vidunderligt valg og vil give dig en fantastisk VPN-oplevelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me