5 bedste VPN’er til Facebook & Messenger i 2020 – Fjern blokeringen af ​​Facebook på arbejdspladsen eller derhjemme

Blokeres Facebook, hvor du bor? Bekymret for at bruge Facebook, fordi nogen måske finder ud af det, og du kan komme i problemer? Med en VPN til Facebook kan du sikkert fjerne blokering af Facebook hvor som helst. Brug en Facebook VPN til at fjerne blokering af Facebook i Kina, Iran eller på arbejde i USA. Det bedste af alt er, at du kan bruge Facebook, uden at din internetudbyder, regeringen, udlejeren, skolen eller arbejdsgiveren ved, at du gjorde det. En VPN giver dig det digitale privatliv for også at fjerne blokering af Facebook-messenger.

I en fart? Se hvilke VPN-udbydere vores eksperter placerer i deres top 5 til Facebook i nedenstående tabel. Vil du have mere information? Fortsæt med at rulle til dybdegående analyse.

Facebook VPN-opsummeringer:

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Hvad er en VPN til Facebook?

En VPN er en onlinetjeneste, der tillader abonnenter at gøre to ting. For det første tillader en VPN-tjeneste nogen at foregive at være i et andet land. Ved at gøre dette giver VPN-abonnenter adgang til Facebook (og Facebook-messenger), selv når det er blokeret af regeringen.

For det andet giver en VPN kryptering af militær kvalitet. Dette forhindrer internetudbydere - og lokale netværksadministratorer - fra at kunne fortælle, hvad en VPN-bruger laver online. Dette vandtætte digitale privatliv lader nogen, hvor som helst, bruge Facebook uden at skulle være paranoid om at blive fundet ud.

Fjernelse af blokeringen af ​​Facebook under rejsen

En anden grund til, at folk måske ønsker en Facebook VPN, er fordi de er ved at rejse. Folk, der rejser til lande som Tyrkiet, Rusland, Kina, UAE, Saudi-Arabien, Iran - og mange andre - vil ikke kunne få adgang til deres Facebook-konto, mens de er væk. En VPN giver dig mulighed for at fjerne blokering af Facebook, uanset hvor du er. For mere information om brug af VPN'er på rejse se vores 5 bedste VPNs til rejseside. Det er vigtigt at bemærke, at du skal være forsigtig, når du bruger en VPN til UAE eller en VPN i Kina såvel som de andre lande ovenfor.

Brug af Facebook derhjemme uden paranoia

Hvis Facebook er forbudt i dit land, kan du være bange for at bruge Facebook derhjemme, især hvis du er i delt indkvartering eller lejer en ejendom fra en nysgerrig udlejer. Den gode nyhed er, at den kryptering, som en VPN giver, forhindrer nogen i at vide, at du brugte Facebook derhjemme. En VPN forhindrer også, at din hjemme-IP-adresse bliver markeret til Facebook-brug.

Husk, når du bruger Facebook, vil det stadig vide, hvem du er, fordi du logger ind på tjenesten med dit rigtige navn. VPN vil imidlertid narre Facebook til at tro, at du er et andet sted. Hvis du har brug for, at en Facebook-konto også skal være anonym, skal du bruge en VPN til privatliv og tilmelde dig under et falsk navn. Dette bliver meget svært at opnå. Men i teorien, hvis du aldrig giver Facebook nogen reel information om dig selv eller giver det reelle fotos - ved at bruge en VPN skulle det ikke vide, hvor eller hvem du faktisk er.

Fjernelse af blokeringen af ​​Facebook på arbejdet eller i skolen

Facebook kan være en pest på produktiviteten. Medarbejdere og studerende er velkendte for at have en sociale medieafhængighed, der kan forhindre dem i at udføre arbejde. De fleste arbejdsgivere og læringsinstitutioner - inklusive skoler, gymnasier og universiteter - beder den lokale netværksadministrator om at blokere adgangen til Facebook. Den gode nyhed er, at det med en VPN til Facebook er muligt at få adgang til Facebook, selv når det er blokeret. Du skal blot oprette forbindelse til en VPN-server, og det ser ud til, at du ikke længere er i skolen; det samme gælder for arbejde.

Også fantastisk: VPN-kryptering gør det umuligt for din arbejdsgiver eller skolens netværksadministrator at fortælle, hvad du laver online. VPN-kryptering betyder, at den eneste måde, du kan få problemer med at bruge Facebook i skolen eller på arbejdet, er, hvis nogen går op bag dig og fanger dig ved hjælp af tjenesten.

Det er værd at bemærke, at flere og flere institutioner går op til VPN'er, og det bliver stadig mere almindeligt at finde VPN'er blokeret. Se vores vejledning til at omgå VPN-blokke for at få oplysninger om, hvordan du kommer rundt på VPN-blokke.

Sådan bruges en VPN til at fjerne blokering af Facebook

Det er ekstremt let at fjerne blokeringen af ​​Facebook fra et sted, hvor det er blokeret (skole, arbejdsplads eller land). Det gør du ved at følge disse enkle trin:

 1. Vælg en VPN til Facebook. For at fjerne blokering af Facebook anbefaler vi VyprVPN
  fordi det er en sikker og pålidelig udbyder, der har alt hvad du har brug for for at fjerne blokering af Facebook. Dette inkluderer stealth-tilstand til at fjerne blokering af Facebook, selv når VPN'er også blokeres. Enhver af VPN'erne i denne guide er dog en god mulighed, så tjek venligst hvert resume for at se, om det passer til dig.
 2. Klik gennem til din foretrukne VPN til Facebook. Når du har valgt en VPN, kan du navigere til webstedet og abonnere på VPN
 3. Når du har tilmeldt dig, kan du log ind på VPN-webstedet og download VPN-softwaren (kendt som en "VPN-klient").
 4. Husk at få den rigtige software til din enhed. VyprVPN giver dig mulighed for at installere og bruge VPN på fem enheder. du kan oprette forbindelse til VPN og bruge Facebook på alle disse enheder på samme tid!
 5. Vælg OpenVPN-kryptering. Dette er den stærkeste og mest pålidelige VPN-kryptering, så brug den.
 6. Tænd VPN-tilsløring (kender også som "VPN-stealth-tilstand" og "VPN-tilsløringsteknologi"). Hvis du bor et sted, hvor VPN-brug er blokeret - eller hvis VPN'er blokeres af en lokal netværksadministrator - skal du bruge VPN-caking. VyprVPN
  , ExpressVPN
  og Torguard
  alle har fremragende tilslutningsfunktioner.
 7. Tænd for Killswitch og DNS-lækager (sikkerhedsfunktioner for at forhindre, at nogen finder ud af, at du brugte Facebook).
 8. Vælg en VPN-server fra listen. husk at vælge et sted, hvor Facebook er tilladt. En server tættere på dig giver bedre hastigheder.
 9. Klik på Opret forbindelse.
 10. Så snart VPN'en opretter forbindelse, kan du gå over til Facebook og deltag. Du har brug for en e-mail-konto for at tilmelde dig Facebook, og du ønsker muligvis ikke at bruge din almindelige e-mail-adresse af privatlivets fred.
 11. Når du har tilmeldt dig, skal du huske at opret forbindelse til din VPN hver gang du bruger Facebook. For at sikre, at du ikke lækker nogen data til din internetudbyder (der kan afsløre, at du bruger Facebook), skal du også slå Killswitch-funktionen til.

VPN'er til Facebook: Sikkerhedshensyn

Der er godt over 850 VPN'er på markedet, og langt de fleste af dem er ikke pålidelige. Når du bruger Facebook i et land, hvor det blokeres af regeringen, er pålidelighed ekstremt vigtigt. Derfor er det vigtigt ikke at gå til en usikker service.

Nogle VPN'er, som vores billigste VPN (PureVPN), er gode til at fjerne blokering af streamingindhold online. PureVPN anses dog ikke for sikkert nok til at beskytte dig i et land, hvor Facebook er blokeret. Derfor er det meget vigtigt at vælge en VPN, der anbefales til Facebook - og ikke kun enhver gammel VPN-service!

For at sikre dit privatliv, når du bruger en Facebook VPN, skal du også bruge følgende funktioner:

 • DNS-lækager. dette forhindrer dig i at lække DNS-anmodninger til din internetudbyder. En DNS-lækage kunne afsløre, at du brugte Facebook, så aktiver venligst DNS-lækagebeskyttelse.
 • Killswitch. denne funktion forhindrer dig i at lækker enhver trafik til internetudbyderen, der kan afsløre, at du har adgang til Facebook.
 • Autoforbind. Denne funktion forbinder VPN igen, hvis forbindelsen falder ud.
 • Stealth mode eller "tilsløring". Dette skjuler VPN-brug og giver folk mulighed for at bruge VPN'er på steder, der blokerer VPN-forbindelser.

Sådan fungerer en Facebook VPN

Normalt, når du opretter forbindelse til internettet, opretter du først forbindelse til din internetudbyder (ISP), som derefter forbinder dig til Facebook (f.eks.). Al din internettrafik passerer gennem din ISP's servere og kan ses af din ISP.

Når du bruger en VPN, opretter du imidlertid forbindelse til en server, der køres af din VPN-udbyder (en "VPN-server") via en krypteret forbindelse (undertiden benævnt "VPN-tunnel"). Dette betyder, at alle data, der kører mellem din computer og VPN-serveren, er krypteret, så kun du og VPN-serveren kan "se" det.

Hverken din internetudbyder eller nogen anden, der overvåger trafikken mellem din computer (eller tablet eller smartphone) og internettet, kan således se, hvad du får op til online. Dette inkluderer at besøge Facebook.

Hvor er Facebook blokeret?

Mange regeringer blokerer Facebook, fordi de ikke kan lide, hvordan Facebook giver borgerne mulighed for at diskutere uenige synspunkter og ideer med mennesker fra hele verden. Regeringer ser Facebook som en trussel mod deres magt. Følgende lande censurerer adgang til Facebook. Bemærk, at denne information kan ændres.

Fjern blokering af Facebook i Kina

Facebook er helt blokeret i det kinesiske fastland. Eller i det mindste er det teorien. Uoverensstemmelser i, hvordan Great Firewall implementeres, betyder faktisk, at det i praksis kan være tilgængeligt nogle steder og på forskellige tidspunkter. For langt de fleste af Kinas borgere er dette ikke et stort problem, da de hjemmevoksne 51.com, renren og 开心 网 (Kaixin001) sociale netværk er meget mere populære.

Når det er sagt, er der anslået en halv million Facebook-brugere i Kina. Og udstationerede og besøgende til Kina er normalt opsat på at få adgang til sociale medietjenesten. For mere detaljeret information om, hvordan du får adgang til Facebook fra Kina, se vores vejledning til bedste VPN til Kina. Det er også værd at bemærke, at Facebook ikke censureres i Hong Kong.

Fjern blokering af Facebook i Iran

Facebook er forbudt i Iran. Derudover bruger den iranske regering specielt uddannede ”cyberpoliceenheder" har til opgave at spore besøgende til forbudte websteder, inklusive Facebook. Vi har hørt rapporter om desperate iranere, der henvender sig til lokale VPN-udbydere for at skjule deres online aktiviteter. Desværre, selv om disse er billige, ser mange ud til at være regeringsdrevne honningpunkter.

Folk fanget ved at forsøge at undgå regeringsforbud står over for arrestation, forhør, tortur, fængsel og endda død. Selvom jeg normalt ikke kan lide at give efter for denne form for trusler, foreslår jeg kraftigt, at alle i Iran tænker nøje, før de bruger en VPN (eller en anden metode) for at få adgang til forbudt indhold.

Hvis du overvejer risikoen som værd at tage, skal du bruge en udenlandsk VPN-udbyder (en baseret i Europa er sandsynligvis din bedste mulighed) og bruge oversøiske VPN-servere. Sørg også for, at du bruger ALLE VPN-sikkerhedsfunktioner, der er tilgængelige for dig.

facebook-khameni

Bizarrely, set i betragtning af situationen, bruger Ayatollah Ali Khamenei ikke kun Facebook selv, men har kørt sin egen Facebook-side siden 2012! I skrivende stund har hans side tiltrukket omkring 150.000 likes

Fjern blokering af Facebook i Nordkorea

I en verden fuld af undertrykkende regimer er Nordkorea den mest undertrykkende af alle. Langt de fleste af befolkningen har overhovedet ingen internetadgang. Kina leverer nogle bredbåndslinjer til Nordkorea, så nogle få udvalgte regerings- og partibetjente har sandsynligvis begrænset adgang til internettet. Det er dog meget usandsynligt, at disse har tilladelse til at bruge denne adgang til at læse Facebook.

Fjern blokering af Facebook i Syrien

Fcebook er blokeret mange steder på grund af både regeringen og ISIS, en VPN er en fantastisk løsning. Imidlertid opfordres til stor forsigtighed pligtopfyldelse af den politiske situation til en igangværende krig.

Fjern blokering af Facebook i Vietnam

Facebook er "uofficielt" forbudt, men synes alligevel at være bredt tilgængeligt for hjemmebrugere. Dette står sandsynligvis for, at 13,5 millioner vietnamesiske mennesker (ca. 15% af befolkningen) på trods af forbuddet bruger Facebook.

Mange hoteller og internetcaféer har installeret VPN-software for at omgå forbuddet. Besøgende skal dog passe på, at disse computere ofte er stærkt inficeret af vira og anden malware. Tjek de 5 bedste VPN'er til Vietnam for yderligere diskussion om dette emne.

VPN til Facebook Messenger

Facebook Messenger er forbudt i flere lande. Kina, Iran og Nordkorea har et permanent forbud mod Facebook og messenger. Men mange andre lande, inklusive Bangladesh, Syrien, Egypten og Tyrkiet, udskyder undertiden sociale mediewebsteder og budbringere - normalt under politisk følsomme begivenheder som protester. Saudi-Arabien har et permanent forbud mod Facebook Messenger, men ikke på Facebook. Dette forbud er at beskytte indtægterne fra det saudiske statsejede telekommunikationsfirma.

Facebook messenger inkluderer også nu "Hemmelige samtaler" i oktober 2016. Denne tjeneste tilføjer ende-til-ende-kryptering til samtaler ved hjælp af signalprotokollen. Af denne grund kan du forvente, at adgang til Facebook Messenger bliver sværere i et voksende antal lande over hele verden. Heldigvis kan du få adgang til Facebook-messenger hvor som helst ved hjælp af et Virtual Private Network (VPN).

VPN'er til Facebook: Konklusion

Facebook er blokeret i mange lande over hele verden. Selv i lande, hvor Facebook er tilladt, blokerer arbejdspladser og skoler ofte Facebook. I denne artikel har vi forklaret alt hvad du har brug for at vide om at vælge en VPN til Facebook. Afhængigt af dine særlige behov er der en perfekt VPN til Facebook til dig i denne guide. Så sørg for at læse og forstå alle dele af denne artikel, før du ser på VPN-resume.

Men hvis du er i en hast og ønsker den allerbedste VPN til Facebook, så VyprVPN
er perfekt og enestående værdi. Når det er sagt, er alle VPN'er i denne guide verdensklasse, så de er alle værd at overveje afhængigt af dine behov. Hvis du har spørgsmål, når du vælger din VPN, så lad os en besked: vi er altid glade for at hjælpe.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me