5 bedste VPN’er til Grækenland

I Grækenland håndhæver regeringen den obligatoriske dataopbevaring af historien og metadata på nettet i 12 måneder. Med en VPN kan enhver skjule deres online aktiviteter for den græske regering med et stærkt lag VPN-kryptering. Dette gør det muligt for græske borgere at tage kontrol over deres digitale privatliv.

VPN Grækenland

En VPN til Grækenland lader også enhver skjule deres rigtige IP-adresse, hvilket igen giver dem mulighed for at skjule deres rigtige placering fra de websteder, de besøger. Dette stopper IP-sporing af websteder og målrettet annoncering.

Forbindelse til en VPN-server tillader også VPN-brugere at foregive at være i et andet land. Dette giver VPN-brugere adgang til websteder, der er blokeret af regeringen og geo-begrænset indhold fra udlandet. For eksempel ved at bruge en VPN kan Netflix-abonnenter fjerne blokering af indhold fra hele verden. Dette inkluderer den amerikanske version, der har mere indhold end noget andet lands version af Netflix.

En VPN er vejen til ægte internetfrihed.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Hvad er en VPN for Grækenland

En VPN er en online abonnementstjeneste, som du installerer på dine enheder. Når en VPN er installeret, kan du gøre en række ting. For det første kan du kryptere alle de data, der kommer og går fra dine enheder. Dette forhindrer internetudbydere (ISP'er) fra at være i stand til at udføre obligatorisk datalagring på vegne af den græske regering.

Ud over digitalt privatliv skjuler en VPN også din reelle placering. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, maskeres din rigtige IP-adresse med VPN-adressen. Dette forhindrer, at de websteder, du besøger, ved at kende din rigtige IP-adresse. Det tillader også VPN-brugere at foregive at være på et andet sted eller et andet sted.

Hvad kan jeg gøre med en VPN i Grækenland?

De fleste mennesker bruger en VPN til en kombination af ting. I nogle lande håndhæver regeringen en hel del censur. I Grækenland er censur ikke for hård, men der er stadig nogle websteder og tjenester, der er blokeret.

Nogle piratkopieringswebsteder og torrentlager har censurerede sider. Mange spillewebsteder er også begrænset. Med en VPN kan du omgå de lokale webstedsblokke, hvilket giver dig fuld fri adgang online.

At få adgang til ting, der formodes at være uden for grænserne, er aldrig en god ide, hvis du vil undgå at få bøder, breve fra indehavere af ophavsret eller værre, i problemer med politiet. Dette er grunden til, at den kryptering, som en VPN leverer, er så nyttig. Det giver dig mulighed for at gøre hvad du vil online og fjerne blokering af alt indhold, du ønsker, uden frygt for at blive set.

Endelig bruger mange mennesker også en VPN til at få adgang til udenlandske tjenester og streamingtjenester til video on demand. Dette giver VPN-brugere adgang til meget mere indhold, fordi det amerikanske katalog for disse tjenester ofte er meget mere omfattende, hvilket betyder, at du med en VPN kan få meget bedre værdi for pengene.

Internetcensur i Grækenland

Den græske regering censurerer nogle websteder. Visse sider på piratkopieringswebsteder er begrænset (men ikke hele websteder). Cirka 400 spilwebsteder er også begrænset, ligesom nogle blogs vedrører spil på disse websteder.

På trods af at have en generelt fri presse, rapporterer frihedshuset, at Grækenland har oplevet en reduktion i pressens frihed i de sidste fem år. Konkret har pressen været begrænset til at rapportere negativt om regeringens spareforanstaltninger. En journalists ret til fortrolighed er også truet i Grækenland, og journalister er blevet presset og tavset ved hjælp af lovlige midler.

For enhver, der ønsker at få adgang til censurerede websteder fra Grækenland, er en VPN den naturlige løsning. Enhver, der har til hensigt at udtrykke uenige politiske synspunkter, skal være helt fri i Grækenland, fordi ytringsfriheden ikke er direkte forbudt. Imidlertid ønsker borgere og journalister, der foretrækker at beskytte deres privatliv, muligvis at bruge VPN-kryptering.

VPN-kryptering tillader græske internetbrugere at få adgang til alt indhold, de ønsker, uden at deres webbrowsingvaner indsamles af deres internetudbyder på regerings vegne.

Få en græsk IP-adresse

Hvis du ønsker at få privatliv, når du bruger græske geobegrænsede tjenester, bliver du nødt til at oprette forbindelse til en VPN-server i Grækenland. Alle VPN'er, der anbefales i denne artikel, har et valg af servere i Grækenland, så du kan kryptere dine data og stadig få adgang til internettet ved hjælp af en græsk IP-adresse.

Græske servere tillader dig også at bruge geobegrænsede onlinetjenester, når du er uden for Grækenland på ferie. Så hvis du er på ferie og har brug for at udføre netbank - eller bruger en anden geobegrænset onlinetjeneste - kan du VPN til Grækenland og genvinde adgang!

En VPN til offentlig WiFi

Når du opretter forbindelse til offentlig WiFi både i Grækenland og på ferie, risikerer du at blive angrebet af en cyberkriminel. Dårligt implementerede WiFi-hotspots kan være usikre, hvilket gør det muligt for andre mennesker på WiFi at angribe din session og stjæle dine data, adgangskoder og kreditkortoplysninger.

Derudover er det muligt at oprette forbindelse til falske hotspots oprettet af hackere. Disse “onde tvilling” hotspots er målrettet gjort til at ligne en officiel hotspot. Dette gør det meget nemt at ved en fejltagelse oprette forbindelse til en.

Med en VPN betyder det ikke noget, om du opretter forbindelse til et dårligt konfigureret netværk eller en ond tvilling, der tilhører en cyberkriminel. Dette skyldes, at VPN's kryptering forhindrer nogen i at være i stand til at hacke dine data, når de går fra din enhed til internettet. En VPN er den bedste form for personlig cybersikkerhed, der er tilgængelig for offentlige WiFi-brugere. Og fordi en VPN er billig, anbefales det, at du altid bruger en.

VPN Proxy Grækenland

Selvom en VPN er en slags proxy, er den også meget mere pålidelig end en almindelig proxy. Desuden er en VPN meget mere sikker, fordi den automatisk krypterer alle de data, der kommer og går fra dine enheder (snarere end kun dataene i din browser). Pålidelige VPN'er, ligesom dem i denne vejledning, anvender også de nyeste og bedste krypteringsprotokoller; at give de højeste niveauer af sikkerhed og privatliv.

Hvis du vil foregive at være et andet sted, er en proxy stadig en mulighed. De mest populære onlinetjenester kan imidlertid ikke længere blokeres med en proxy, hvorfor en VPN er en meget bedre løsning. Derudover vil en VPN give meget bedre hastigheder og pålidelighed.

Konklusion

Alle VPN'er i denne vejledning er valgt, fordi de har et stort udvalg af servere placeret rundt om i verden. Det betyder, at du kan foregive at være overalt for at fjerne blokering af mere indhold end nogensinde før. Plus, serverne er hurtige, hvilket betyder, at de er egnede til streaming i HD.

Alle VPN'er i denne vejledning er valgt, fordi de har stærke privatlivspolitikker og ajourført kryptering. Dette betyder, at de alle er egnede til at give dig det digitale privatliv og sikkerhed, du har brug for - både derhjemme og på offentlig WiFi.

Ligegyldigt hvorfor du leder efter en VPN, er VPN-udbydere i denne artikel en god mulighed. Hver VPN varierer en smule, men de er alle fremragende tjenester, der giver praktiske prøvetilbud og pengene tilbage-garantier.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Billedkreditter: akedesign / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me