5 Bedste VPN’er til Holland – Sikker hollandske VPN’er

Hollandsk VPN

Holland har traditionelt været et godt sted at “VPN fra” snarere end et sted, du har brug for en VPN til.

Dette er imidlertid ikke længere tilfældet, og det er nu lige så vigtigt at bruge en VPN i Holland som det er de fleste andre steder.

Bedste nederlandske VPN-tjenester

Hvis du vil have et hurtigt svar, kan du kigge på nedenstående tabel for at se, hvad vores eksperter valgte som de bedste hollandske VPN-tjenester. Rul nedenfor for at få flere oplysninger.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 5. IPVanish

  - Let at bruge | Hurtige forbindelser | Ingen logfiler politik

Hollandske VPN-overvejelser

Hvis du interesserer dig for privatlivets fred i Holland, har du brug for en god VPN. De er også meget nyttige til at streame indhold fra oversøiske tjenester og beskytte dig, når du bruger offentlig WiFi.Hollandske VPN-overvejelser

Tidligere var download af copyright-indhold til personlig brug ikke en forbrydelse i Holland. Men dette er ikke længere sandt. Faktisk har ophavsretlige håndhævelsesorganer været meget aktive med at forfølge krænkere i de senere år.

Problemer med ophavsret

I mange år var Holland et kendt arnested for piratkopiering af ophavsret. Det var fordi download af ophavsretligt beskyttet materiale var lovligt.

I teorien var der strenge grænser for denne frihed - du kunne kun downloade film og musik (ikke computersoftware), og kun hvis du allerede havde det. De håndhævede imidlertid ikke ophavsretlige love, hvilket resulterede i noget af et piratkopieringsfrit for alle.

For at kompensere for indehaverne af ophavsretten har de nederlandske regering siden 2003 opkrævet en "personlig kopi-gebyr" -afgift på alle blanke opbevaringsmedier, såsom CD-R'er, DVD-R'er og USB-tommeldrev.

Problemer med ophavsret

Alt dette ændrede sig imidlertid i 2014, da EU-Domstolen erklærede den lokale lovgivning ulovlig,

"Hvis medlemsstaterne frit kunne vedtage lovgivning, der blandt andet tillader reproduktion til privat brug at blive foretaget fra en ulovlig kilde, ville resultatet heraf klart være til skade for, at det indre marked fungerer korrekt."

Domstolen bestemte endvidere, at "gebyret for personlig kopi" også var ulovligt, da det uretfærdigt straffede forbrugere, der aldrig havde piratkopieret noget i deres liv.

I praksis har både internetudbydere og regeringen været entusiastiske over for håndhævelse af de nye regler. Dette ændrer sig dog hurtigt takket være den utrættelige indsats fra antipiratantøj som BRIEN, der for nylig tvang nederlandske internetudbydere til at blokere The Pirate Bay og tager en stadig mere aggressiv tilgang til hollandsk piratkopiering.

Bemærk, at ProPrivacy.com ikke udelukker krænkelse af copyright. Selvom vi er opmærksomme på, at mange krænkere bruger VPN'er til at beskytte sig selv under download. Vi opfordrer kraftigt alle vores læsere til at søge juridiske kilder for det indhold, de ønsker at forbruge.

Wiv

Holland er traditionelt blevet betragtet som relativt overvågningsfrit, men dette blev sat i alvorlig tvivl, da regeringen vedtog Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv) i begyndelsen af ​​2017.Regeringstilsyn

Lov om efterretningstjenester og sikkerhedstjenester (engelsk oversættelse) var et drakonisk stykke lovgivning, der gav den hollandske regering omfattende overvågningsbeføjelser. Under Wiv kunne regeringen:

 • Tryk på onlinekommunikation fra et helt kvarter, hvis en enkelt "mistænksom" person boede der.
 • Hack alle automatiserede enheder, som f.eks. Smartphones, computere og smarte tv'er.
 • Opret en hemmelig DNA-database, der kan omfatte enhver borger.
 • Del indsamlede data med udenlandske efterretningstjenester uden først at analysere dem.

Wiv blev også kendt som "Sleepwet" eller "Sleepnetwet" (Trawl law) og skulle træde i kraft i maj 2020.

folkeafstemning

I Holland kan en ikke-bindende rådgivende folkeafstemning tvinges til ethvert spørgsmål, hvis der kan indsamles 300.000 underskrifter til støtte for det. Fem studerende formåede at gøre netop det, da deres sag blev viral efter at have været med på det populære hollandske politiske satireshow “Zondag met Lubach”.folkeafstemning

Folkeafstemningen fandt sted den 21. marts 2020. Til næsten alles overraskelse afviste den hollandske offentlighed meget snæver Wiv: 48,8% til 47,3%. Det er måske ikke overraskende, at stemmerne blev skarpt fordelt efter aldersgrænser. 60% af befolkningen over 55 år stemte for, og 41% af vælgerne under 35 stemte imod loven.

I skrivende stund har regeringen endnu ikke formelt reageret på resultatet, så det er uklart, hvordan den agter at komme videre. Eller ja, om det vil ære, hvad der i slutningen af ​​dagen er en rent “rådgivende” afstemning.

Politisk hensigtsmæssighed antyder, at det bliver nødt til at give grund i privatlivsdebatten. Men det synes usandsynligt, at det bare vil give op på ideen om masseovervågning uden yderligere kamp.

WiFi-sikkerhed

Især Amsterdam er berømt for sine kaffebarer og caféer, der næsten altid tilbyder kunderne gratis WiFi. Dette fantastiske, men det bringer dem i fare fra hackere, der byder på brugere af usikre offentlige WiFi-netværk.WiFi-sikkerhed

En VPN beskytter dig i denne situation. Det krypterer dine data sikkert til VPN-serveren, hvilket forhindrer hackere i at få adgang til dem.

Det vil også beskytte dig mod snooping fra WiFi-operatøren. Måske det er upålidelige Airbnb-værter eller kommercielle WiFi-tjenester, der leverer "gratis" internetadgang til gengæld for at spionere på dine browservaner.

Fjern blokering af Netflix

Hollænderne har et velfortjent ry for at tale mange sprog, hvor niveauet for flytning i engelsk er særlig højt. Dette betyder, at mange nederlandske mennesker fuldt ud kan nyde engelsksprogede programmeringer, såsom Netflix og BBC iPlayer.Fjern blokering af Netflix

VPN'er er fremragende til at fjerne blokeringen af ​​sådanne tjenester, selvom bemærk, at iPlayer og Netflix muligvis blokerer for nogle VPN'er. Se venligst vores Netflix VPN- og iPlayer VPN-sider for sider, der ikke er det.

Konklusion

Bedste Holland VPNs konklusion

Resultatet af folkeafstemningen i Wiv giver en pulje af lys i, hvad der globalt er en mørkere overvågningssituation. Hvordan den hollandske regering vil reagere er stadig et spørgsmål. Jeg synes, det er fair at sige, at verden ændrer sig, og Nederlandene med den. Dette bemærkes især med hensyn til ophavsretten til håndhævelse.

Det er derfor en meget god idé at bruge en VPN i Holland. Hvis du leder efter en overkommelig VPN, vil du være glad for at vide, at der er masser af gode derude, så tjek vores billige VPN-side for mere information.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me