5 bedste VPN’er til hoteller i 2020 – Beskyt dig selv på offentlige WiFi-netværk

Enhver, der tjekker på et hotel med internetforbundne enheder, er et hovedmål for hackere. Hvis du vil beskytte dine personlige data og undgå at lade spioner ind i dit virksomheds netværk, skal du bruge en potent VPN på dit hotel, der kan stoppe disse kryb i deres spor.

Liste over de bedste VPN'er til hoteller

Hvis du leder efter et hurtigt svar, kan du kigge på nedenstående tabel for at se, hvad vores eksperter vurderede som de bedste VPN'er for hoteller. Rul nedenfor for at få flere oplysninger.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Forskellige tricks tillader de onde at bruge din smartphone eller computer som en passage til alle data eller netværk, som din enhed har adgang til. For at beskytte dig mod dette har vi valgt 5 af de bedste VPN'er til hoteller fra vores enorme arkiv med over 150 VPN-anmeldelser. Hver er hurtig, bruger ekstremt robust krypteringsteknologi og kan beskytte dit privatliv mod næsten enhver trussel.

Elektronisk spionage er en industri på flere milliarder dollars, og alle er et mål. Brug af en af ​​disse VPN'er på ethvert hotel, du besøger, er den bedste form for beskyttelse.

Bedste VPN'er til hoteller: Overvejelser

Hold dig sikker på Hotel WiFi-netværket

Det plejede at være, at slemme fyre havde brug for fysisk adgang til dit udstyr for at hacke ind i det. I dag kan de gøre det via din internetforbindelse. De kan bruge dit hotels gratis WiFi-forbindelse som en måde at få spyware på din telefon eller computer.

Fra da af har de adgang til alt, hvad din enhed er tilsluttet. Log på dit hjemmenetværk efter din rejse, og alt hvad der er tilgængeligt. Log ind på dit virksomheds netværk, og de kan stjæle intellektuel ejendomsret, ramme din virksomhed for en vis kriminalitet, de begår, endda lamre andre enheder.

For at forhindre dette mareridt skal du bruge en kraftfuld, sikker VPN. Dette vil beskytte dig på dit hotel såvel som på enhver anden WiFi hotspot, du støder på. Ved at indstille din VPN til maksimal sikkerhed, inklusive automatisk WiFi-beskyttelse og en driftsafbryder, gør du det praktisk talt umuligt for de onde at komme ind på dine enheder via deres internetforbindelser.

Fjern blokering af indhold i udlandet

Selv når man ignorerer truslen fra hackere og spioner, giver det mening at bruge en VPN på et hotel. Hotelnetværk tillader ikke altid, at du har adgang til alt det ønskede indhold. Den lokale regering måske tvinge dem til at blokere noget indhold af politiske eller religiøse grunde. Eller hotellets ledelse ønsker måske ikke, at du bruger al deres båndbredde til at spille online spil.

I disse tilfælde giver en VPN dig mulighed for at komme rundt om blokaderne. VPN krypterer alt, hvad der kommer til eller fra din computer. Da hotelnetværket ikke kan se, at du besøger et forbudt sted eller spiller et spil, ved de ikke at blokere dig.

Hvis du er på et hotel i et andet land, vil du sandsynligvis støde på en anden form for blokeret indhold. Streamingtjenester begrænser normalt, hvor du har tilladelse til at se deres indhold på grund af kontrakter med indholdsskabere. Selv hvis du har et betalt abonnement på en tjeneste i dit hjemland, kan tjenesten muligvis forhindre dig i at se dit yndlingsprogram, når du er i et andet land.

En VPN kan hjælpe med dette problem ved at narre streamingtjenesten til at tro, at du er et sted, at det ønskede indhold er lovligt tilgængeligt. Ikke alle VPN'er blokerer alt, men ved at vælge en der kan overliste de streamingtjenester, du bruger, har du adgang til dit indhold fra ethvert hotel.

VPN for hoteller: Konklusion

Hackere, der bryder ind i smartphones og computere via Hotel WiFi-forbindelser, er en favorit tidsfordriv blandt alle fra småtids hackere til regeringsstøttede cyberkriminelle til fjendtlige regeringer. At forlade dine enheder ubeskyttet, når du overnatter på et hotel, er blevet ekstremt farligt.

Tag ikke nogen risici, når du rejser til et hotel - få en af ​​de fem bedste VPN'er til hoteller i dag!

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me