5 bedste VPN’er til IPTV – Skal jeg bruge en VPN med IPTV?

Vil du have adgang til flere tv-shows end nogensinde før via din IPTV-udbyder? Med et virtuelt privat netværk til IPTV kan du overvinde geo-begrænsninger for at få adgang til flere kanaler og tv-shows end nogensinde før. Uanset hvilken IPTV-udbyder du i øjeblikket bruger til at se tv via Internettet: en IPTV VPN øger massivt det, du kan se.


Hvis det lyder godt, det er fordi det er! VPN og IPTV er en kamp lavet i himlen - det er derfor, alle stiller spørgsmålet: Skal jeg bruge en VPN med IPTV?

Se på, hvordan vores eksperter vurderede de bedste VPN'er til iPlayer. Rul ned for at få flere oplysninger.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Hvad er IPTV?

Internetprotokol-tv er det officielle navn, der gives til alle tv-streams, der modtages via Internettet i stedet for på traditionelle måder (jordbaseret, kabel og satellit). Hver gang du ser en tv-strøm fra en tv-kanal online deltager du i IPTV. Selvom udtrykket IPTV kan defineres korrekt på denne måde, er det også rigtigt, at der er et voksende antal udbydere på markedet, der specifikt markedsfører sig selv som IPTV. Dette kan få IPTV til at virke som noget nyt og eksotisk - i virkeligheden er det ikke.

På trods af dette er der et voksende IPTV-marked - med et antal specifikke IPTV-udbydere, der vokser i popularitet. Som det altid er tilfældet med streaming online medier (fra officielle kilder), er ikke alt indhold licenseret over hele verden. Indehavere af ophavsret og udgivere opretholder stærk kontrol over, hvad forbrugere i bestemte regioner kan se. De gør dette ved hjælp af geo-begrænsninger og geo-blokke.

Hvad er en VPN til IPTV?

Et virtuelt privat netværk til IPTV er simpelthen en VPN, der kan bruges til at fjerne blokering af mere regionalt indhold på din IPTV-plan. En IPTV VPN fungerer ved at give abonnenter mulighed for at oprette forbindelse til en VPN-server et fjernt sted. Den bedste VPN til IPTV har et stort antal servere rundt om i verden. Dette giver IPTV-forbrugere muligheden for at foregive at være i et af disse lande. Resultatet? Muligheden for at se tv-udsendelser og -kanaler, der normalt kun er tilgængelige i dette land.

Hvilken IPTV VPN skal jeg vælge?

En simpel Google-søgning efter “VPN” vil afsløre, at der er over 850 kommercielle VPN-udbydere på markedet. Ikke alle disse VPN-tjenester er egnede til brug sammen med IPTV-udbydere. Dette skyldes, at du har hurtig tilslutningshastighed for at streame tv i HD. Med det i tankerne - er det vigtigt at være forsigtig, når du vælger en VPN - fordi det er let at blive dybt til at få en ringere service.

IPTV VPN'er i denne artikel er blevet omhyggeligt valgt, fordi de er øverst i deres spil. Disse VPN-tjenester opretholder en international tilstedeværelse med et netværk af lynhurtige servere placeret over hele kloden. De leverer også de bedste fortrolighedspolitikker og sikkerhedsfunktioner til at give deres brugere vandtæt digitalt privatliv.

Brug opsummeringerne til at beslutte!

Alle VPN'er i denne guide er absolut fremragende, så i slutningen af ​​dagen er det op til dig, hvilken af ​​dem du beslutter at gå efter. Vi har valgt et antal tjenester, der giver lidt forskellige funktioner og priser. Dog har de alle en masse hurtige servere og er pålidelige og pålidelige. Derudover har de alle prøveperioder med tilbagebetalingsgarantier: så du kan teste disse tjenester for dig selv.

Hvad er mine IPTV-indstillinger?

Som forklaret tidligere er alle online-tv-streamingudbydere teknisk IPTV. Dette betyder, at Amazon Prime, Netflix, Now TV, Sling TV, Sky TV, iPlayer, All 4, Hulu - og ALLE andre online tv-streamingtjenester fra hele verden - faktisk IPTV-indstillinger. Du kan også bruge en af ​​VPN'erne ovenfor til at fjerne blokering af Youtube-videoer, der er begrænset i dit land.

En VPN kan bruges til at fjerne blokering af geobegrænsede australske tv-kanaler, spanske tv-kanaler, tyske tv-kanaler, japanske tv-kanaler: og enhver anden lands tv-kanaler. En VPN kan også bruges til at fjerne blokering af mere indhold på alle abonnementsbaserede Video on Demand-tjenester (VoD). Brug af en VPN til Netflix giver dig mulighed for at få adgang til langt mere indhold i Netflix US katalog, for eksempel.

Specifikke IPTV-udbydere

Som tidligere nævnt er der også et antal abonnementstjenester på markedet i dag, der faktisk branding sig selv som IPTV udbydere. Her er en liste over de mest berømte udbydere:

 • IPTV Forest giver abonnenter mulighed for at vælge deres foretrukne tv-shows fra over 4000 kanaler. Med hastigheder på 10 GBPS kan det give billeder af FHD / HD / SD-kvalitet. Priserne starter ved $ 12,49 pr. Måned. Det leverer IPTV-streams over hele verden gennem alle AVOV-, Infomir- (MAG), Kodi- eller Android-enheder.
 • RocketStreams er en IPTV-tjenesteudbyder, der annoncerer sig selv som den bedste IPTV på nettet. Internetbrugere kan prøve tjenesten i 24 timer gratis. Det giver øjeblikkelig adgang til 1500 film og tv-shows! Og siger, at deres titler opdateres dagligt. Det er kompatibelt med MAG, Dreamlink T1, Avov, Android, WebTV (browser) og XBMC / KODI. Priserne starter ved $ 8.99 pr. Måned.
 • Zattoo giver dig mulighed for at se alle dine foretrukne tv-shows på nogen af ​​dine enheder. Du har dog brug for en VPN for at få adgang til den i visse lande.

Hvad er en IPTV Set Top Box (STB)?

I dag er det muligt at købe et antal set-top-bokse, der giver brugerne mulighed for at streame tv-programmering og shows fra internettet. Nogle eksempler på disse inkluderer Kodi-bokse, Apple TV, Roku, Fire TV, Chromecast (som giver dig mulighed for at bruge en mobilenhed som internetforbindelse til et tv), Nvidia Shield Pro, MAG 254 fra Infomir, Skystream One, RVEAL, Minix Neo U1, og mange flere. Disse enheder tillader enhver at streame indhold til et HD-tv enten via et Ethernet-kabel eller via Wi-Fi.

Uanset hvilket af disse systemer du bruger: IPTV VPN'erne i denne guide fungerer for dig. Derudover er alle VPN'er i denne vejledning verdenskendt for at yde fremragende guider og 24/7 kundesupport. Dette betyder, at de vil lede dig gennem processen med at konfigurere din VPN med enhver enhed, du måtte have!

Se IPTV-kanaler på dit Smart TV

Hvis du kan lide at se IPTV på et Smart TV, anbefaler vi også at se på vores 5 bedste VPN'er til Smart TV. Dette giver dig et mere dybtgående blik på at bruge en VPN med en Smart TV-enhed.

Der er mange apps, der leverer Video on Demand til smarte tv'er. Nogle er kun tilgængelige i specifikke lande, og næsten alle kan drage fordel af de blokeringsfunktioner, der følger med en IPTV VPN.

IPTV VPN'er til tabletter og smartphones

Hvis du hovedsageligt ser tv på mobile enheder, vil du være glad for at vide, at alle tjenester på listen tilbyder iOS VPN-apps såvel som VPN-apps til Android. De tilbyder også samtidige VPN-forbindelser, hvilket betyder, at du kan bruge disse VPN'er på din mobile enhed og din computer med et abonnement.

Dette betyder, at du sikkert kan fjerne blokering af alt IPTV-indhold, du ønsker på din mobile enhed. Dette gælder både derhjemme og på offentlige WiFi-netværk - VPN er installeret direkte på din enhed - så du kan fjerne blokering af flere videostrømme på farten.

Piratkopiering og IPTV

Det er rigtigt, at folk bruger IPTV til at streame piratkopieret indhold. IPTV på det sorte marked er blevet en massiv handel, som lejlighedsvis har landet ulovlige tjenesteudbydere i fængsel. I Spanien blev for eksempel en ulovlig sportsstreamingtjeneste, der gav adgang til britisk Premier League-fodbold, lukket: og dens ejere blev fængslet.

Uanset om det er ulovligt IPTV på Kodi-bokse, eller fra streamingwebsteder som Gomovies, Putlocker, Alluc - og mange andre - at se indhold på uofficielle sider er teknisk ulovlig piratkopiering. I det store og hele plejer folk ikke at få problemer med at streame gratis tv-shows og film. Bestemt ikke så meget, som folk får problemer med at torrentere (downloade) indhold.

På trods af dette bruges en VPN af mange mennesker, der kan lide at streame tv-shows gratis. Det privatliv, som en (pålidelig og betroet) VPN giver, giver folk (der bruger disse typer websteder) ro i sindet. En VPN skjuler deres ægte placering og krypterer også al deres webtrafik. Dette betyder, at internetudbydere, regeringer og indholdsudbydere / udgiver ikke kan fortælle, hvad de laver og tidligere har gjort online.

Her på ProPrivacy.com kondonerer vi ikke denne type piratkopiering på nogen måde form eller form, men det er en kendsgerning, at VPN'er bliver brugt på denne måde.

IPTV VPN Konklusion

Brug af VPN til IPTV er den bedste måde at maksimere antallet af shows, film og live tv, som du får at se online. I dag er online-tv normen med Netflix i centrum af en video-on-demand eksplosion. Uanset om du bruger en set-top-boks, en Android-enhed, et Smart TV eller en computer med VLC eller Kodi: en VPN på Kodi eller VLC giver dig mulighed for at se mere indhold.

VPN-udbydere i denne artikel er specielt valgt, fordi de leverer den bedste service til streaming af IPTV. Hurtige forbindelser, masser af servere over hele kloden og stærkt privatliv gør disse VPN'er enestående, når det kommer til IPTV. Alle disse tjenester er top-of-the-range, men alle adskiller sig lidt: så se venligst resuméerne for hver VPN, inden du træffer en beslutning. Og husk, de har alle en pengene-tilbage-garanti - så prøv gerne et par!

Bedste Smart TV VPN'er: Sammenfatning side om side

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Titelbillede kredit: Profit_Image / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me