5 bedste VPN’er til Italien 2020 – Top VPN’er til hastighed og sikkerhed

Selvom Italien er medlem af Den Europæiske Union, betyder det ikke, at du er sikker, når du surfer på Internettet.VPN Italien

Derfor, du skal altid tage ekstra sikkerhedstrin, for eksempel ved hjælp af en italiensk VPN.

Derudover, en VPN giver dig adgang til geografisk begrænset indhold såsom Netflix, Hulu og Rai TV. Så ikke kun vil du genvinde dit privatliv, men du kan også se fantastiske shows og film, uanset hvor du er. Uden ekstra omkostninger.

Bedste VPN'er til Italien

Se vores udvalg af VPN'er, der er bedst at bruge i Italien nedenfor.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

  - En VPN af stor værdi med servere, der er dedikeret til at give adgang til italienske SkyGo og Netflix

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Brug af VPN i Italien: Overvejelser

Fortsæt med at læse nedenstående punkter for at finde ud af, hvorfor det er vigtigt at bruge en VPN. Desuden fremhæver vi virkningen af ​​italienske love på privatlivets fred og sikkerhed.

Italiens pressefrihed

Italiens pressefrihedItalien er et meget politisk polariseret land.

Derfor er mange af landets nyheder skæve, og bredden i det begrænset.

Desuden kan andre nyhedskilder hurtigt begrænses ved brug af lov om ophavsret og ærekrænkelser.

Selvom det meste af dette er en rest fra den tidligere regering, er det stadig udbredt i dag. Som sådan skal du beskytte dig mod retsforfølgning, brugen af ​​en VPN i Italien anbefales stærkt. Det giver dig mulighed for at få adgang til begrænsede nyheder og også beskytte dig, hvis du offentliggør begrænset indhold.

aflytning

Autistici / Inventati er en italiensk baseret sikker e-mail-udbyder, der også kan hjælpe med at beskytte din private kommunikation. Det er afgørende som Italien er meget interesseret i wiretapping og har hurtig adgang til personlige oplysninger (uden behov for warrants).aflytning

At lade dine data ikke krypteres er bare dårlig form i disse dage. Selvom der er måder at sikre, at potentielle lokale wiretapping-initiativer ikke går på kompromis med dine data.

Wiretapping-programmer forekommer typisk (men ikke altid) inden for et lands grænser. I dette tilfælde, at sikre, at du opretter forbindelse til en udenlandsk VPN-server, skal beskytte dig. Det vil beskytte dig mod enhver statslige agenturer eller aflytningsmaskiner.

Problemer med ophavsret

Ophavsret i Italien

Den italienske regering har haft en massiv nedbrud på internetbeskyttelse og copyright-problemer, så meget, at den amerikanske regering har rost dem! Der har været mange tilfælde af fjernelse af websteder for kun mindre problemer.

Nogle af disse sager falder sammen med pressefriheden (se ovenfor) - og sigter mod at begrænse folks adgang til bredere nyheder.

Defamation

Ærekrængelse har også været et stort problem,

og i et bestemt tilfælde blev en Facebook-bruger beordret til at betale en bøde for at have forkælet hendes arbejdsgiver på sin egen Facebook-side - en retssag, der kunne åbne mange døre for lignende handlinger.

Dette er blot nogle af de vigtigste problemer, der viser, hvor meget du har brug for at bekymre dig om dit privatliv, og hvorfor du bør tage ekstra skridt for at gøre det.

Anti-piratkopiering

Der har for nylig været en række nye love om piratkopiering, der gør fildeling og P2P endnu vanskeligere i Italien. For mange år siden var tingene relativt slappe og uregulerede. Nu ser det ud til, at pendelen svinger længere og længere i den anden retning.Italienske love om piratkopiering

Indehavere af ophavsret glædede sig, da den italienske regering regerede for ændringer til bekæmpelse af piratkopiering.

Faktisk, -enuthorities behøver ikke engang at afholde en prøve for at blokere websteder, der er vært for eller linker til piratkopieret indhold. Og selvom mange interne grupper - inklusive internetudbydere - hævdede, at den nye lovgivning var en krænkelse af menneskerettighederne, er de nye afgørelser stadig på plads.

Se på vores bedste artikel om VPN til torrenter for at finde ud af mere.

Italienske VPN-servere

Denne artikel fokuserer på VPN-udbydere, der tilbyder servere beliggende i Italien. Brug af en italiensk server er imidlertid ikke ideel, hvis privatlivets fred er din vigtigste grund til at bruge VPN. Dette er på grund af den førnævnte stærke ophavsretlige håndhævelse og forskellige overvågningsspørgsmål (herunder masseovervågning af italiensk kommunikation fra NSA).Italienske VPN-servere

Mere brugervenlige brugerne ville være bedre at vælge servere beliggende i Schweiz, Den Tjekkiske Republik, Luxemburg eller Rumænien. Servere i nærliggende lande vil hjælpe med at minimere mængden af ​​omkostninger og forsinkelse, der introduceres til din internetforbindelse. Ikke desto mindre skal du muligvis oprette forbindelse til et mere uklar sted.

Se Rai TV uden for Italien

Du kan også bruge VPN til at få adgang til italiensk indhold, når du er uden for Italien. Der er flere italienske kanaler, som du kunne se, men vigtigst af alt kan du se Rai TV uden for Italien.

Rai TV er Italiens nationale tv-selskab, og det tilbyder 12 onlinekanaler, som du kan få adgang til ved hjælp af en VPN. På grund af regionale begrænsninger er Rai TV ikke tilgængelig andre steder end Italien. Derfor, hvis du opretter forbindelse til en italiensk VPN-server, vil du kunne se den uden for Italien.

Bedste VPN for Italien: Konklusion

Brug af en VPN til Italien er så simpelt som at betale for og derefter installere en service. I denne artikel, vi har vist dig de fem bedste VPN'er til Italien. Bedste VPN for Italien Konklusion

Du kan nu bruge disse til at beskytte dig selv og for at se på geografisk begrænset indhold.

Så gå videre og tilmeld dig en af ​​disse italienske VPN-tjenester i dag for at hjælpe med at beskytte dit privatliv!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me