5 bedste VPN’er til Malaysia – Fjern blokerede sensurerede websteder

VPN Malaysia

Hvis du besøger Malaysia eller bor der, hvis du vil fjerne blokeringen af ​​websteder, har du brug for en VPN.

Du kan få adgang til forbudte sider effektivt, hvis du bruger et Virtual Private Network (VPN).

Før du går på Internettet efter en VPN, skal du vide, at ikke alle VPN-tjenester er ens. De er ikke alle i stand til at undvige regeringens internetadgangskontrol.

Bedste VPN Malaysia

Du har brug for en VPN, der også er hurtig. Vi har gennemgået 150 forskellige VPN-virksomheder over fem år og udarbejdet den definitive liste over de bedste VPN'er i Malaysia år og samlet en udtømmende liste over de bedste VPN'er til Malaysia. Du kan læse mere information om, hvordan disse webstedsforbud fungerer, og hvordan VPN besejre dem senere i denne gennemgang. Lad os nu se på de bedste VPN'er til Malaysia.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Malaysiske VPN-overvejelser

Definitionen på, hvad der er "provokerende" eller "truende", er nødt til personlig fortolkning. Regeringen formår således at arbejde i forbud mod politiske og nyhedswebsteder. Det har blokeret nyhedswebstedet, Sarawak Reports, siden 2015, da det afslørede en grafteskandale, der involverede premierminister Najib Razak. Andre nyhedswebsteder, som den malaysiske regering blokerer, inkluderer Tabung Insider, Malaysia Chronicle, Malaysia Insider, Asia Sentinel og Medium.Malaysisk VPN-overvejelse

Andre sider, der blev blokeret i 2016 inkluderer spillewebsteder, datingsiden kaldet Adult Friend Finder og torrentindekswebsteder, herunder The Pirate Bay. Jingoo Fotopages er en side af Instagram-type, der er specialiseret i billeder af begivenheder i Malaysia. Hvert billede har en kort forklaring. Malaysia har forbudt siden 2015. Malaysia har også blokeret blogsider, herunder OutSyed The Box og Din Turtle.

Mange politiske websteder, der ikke kan operere i Malaysia, har flyttet deres adresser til Storbritannien. Dette skridt gør det sværere for myndighederne at retsforfølge dissenter. Det gør dog ikke webstederne tilgængelige fra Malaysia. De fleste af disse forbudte websteder er stadig tilgængelige for folk i andre lande.

For information vedrørende torrenting, se vores bedste liste over VPN til torrent-websteder.

Internetbegrænsninger

I Malaysia implementerer internetudbydere (ISP'er) offentlige forbud på websteder. Din trafik skal passere din ISP's udstyr. Hvis den ikke ønsker, at du skal have adgang til et websted, videresender det bare ikke anmodningerne til den webadresse, der passerer gennem dets servere.Online begrænsninger

Den malaysiske regering bliver mere sofistikeret. Den kinesiske regering er berømt for at kontrollere de oplysninger, der er tilgængelige på nettet for sine borgere. Nu får storwigs i Kuala Lumpur tip fra Beijing. Internetkontroller i Folkerepublikken kaldes "Great Firewall of China." Den malaysiske regering bygger sin egen Great Firewall i Malaysia.

En regering, der ønsker at kontrollere nyhederne, kan ikke bare stole på sortlister med webadresser. Malaysere er godt forbundet. Et regeringsforbud mod BBC eller nyhedswebsteder som Wall Street Journal ville være et meget oplagt flag for at advare verden mod undertrykkelse. For at selektivt kunne slette sider fra websteder, skal internetudbyderen bruge avancerede metoder. Disse inkluderer undersøgelse af indholdet af meddelelsen, når den passerer via internetudbyderen. Dette system kaldes "dyb pakkeinspektion" (DPI). Den malaysiske regering får ISP'er i landet til at gennemføre dette.

Streamingtjenester

Der er nogle gode film, dokumentarer og shows tilgængelige på internettet. Du behøver ikke at gå ud og købe DVD'er eller endda downloade en hel fil for at se den offline. Du kan få disse film og shows sendt til dig i en realtidsstrøm. Selv den amerikanske streamingtjeneste Netflix er tilgængelig i Malaysia. De versioner af film, du får i Malaysia, er imidlertid ikke så gode som de originale versioner, der er tilgængelige på streamingtjenester i udlandet. Du kan se et show på Netflix i Malaysia, men det er stærkt redigeret, undertiden til det punkt, at det bare ikke er sjovt.Streamingtjenester

Internettet giver dig adgang til globale websteder. For at undgå regeringer i andre lande sagsøge dem, lader udenlandske streamingtjenester dig imidlertid ikke komme ind. VPN'er kan omgå disse begrænsninger.

Fjern blokering af Malaysia Chronicle

Blokeringsmetoder

VPN'er kan hjælpe dig med at få adgang til forbudte nyhedssteder og udenlandske streamingtjenester, der driver regionale restriktioner. Dette skyldes, at disse blokke begge er afhængige af den samme informationskilde - de administrative data, der ledsager hver meddelelse på internettet.

Derfor, hvis du gerne vil fjerne blokering af Malaysia Chronicle, er det eneste, du har brug for, en af ​​VPN'erne ovenfor.

Konklusion

Desværre ser det ud til, at den malaysiske regering er på vej til undertrykkelse. Seniormedlemmer i regeringen bliver stadig mere korrupte. Trangen til at dække overtrædelser har ført til alvorlige begrænsninger i informationsfriheden. Løftet om at beskytte nationens moralske standarder og at hjælpe med at opretholde fred i en religiøst og etnisk forskelligartet befolkning giver regeringen dækning til at indføre undertrykkende foranstaltninger.Bedste Malaysia VPNs konklusion

Det er ikke ulovligt at bruge en VPN i Malaysia. Du skal abonnere på en for at bekæmpe krybende kontrol på internetadgang. Enhver af tjenesterne på vores liste over de fem bedste VPN'er til Malaysia vil gendanne din internetfrihed.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me