5 bedste VPN’er til Mexico – Beskyt dit privatliv

VPN Mexico

Alle, der bor i eller besøger Mexico, har brug for en måde at streame globale tjenester på.

De har også brug for beskyttelse af personlige oplysninger mod sporing af aktiviteter, især hvis der downloades ophavsretligt beskyttet materiale.

Disse og meget mere kan let opnås med en VPN til Mexico.

Bedste VPN Mexico

Du kan læse mere om, hvordan VPN'er fungerer, og hvordan de kan hjælpe dig med dine internetaktiviteter senere i denne rapport. Lad os først se på vores liste over de fem bedste VPN'er til Mexico.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Mexicanske VPN-overvejelser

Mexico har en ujævn internetinfrastruktur og dyre bredbånd. Disse faktorer har holdt bredbåndsadgangsniveauer lave, kun på 11% i 2016. Det sammenlignes med en gennemsnitlig bredbåndsbrugerbase på 29% i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) nationer. Dog spiller Mexico indhentning. Den seneste hurtige vækst i internetadgang der er nede til spredningen af ​​smartphones. Det gør WiFi-hotspots meget attraktive for mexicanere, der kæmper for at få enderne til at mødes.Mexicanske VPN-overvejelser

Hvis du taler spansk, er Mexico tv-himlen. Landets sæber tiltrækker et stort publikum over hele Latinamerika. Men hvis du er en udstationeret, der bor i Mexico, eller besøger ferie, kan du muligvis kæmpe for at holde trit med den høje tempo dialog og lidenskabelige plot af mexicanske dramaer. At komme ind på indholdet af tv-websteder tilbage i dit hjemland vil blive en prioritet.

Mens internetindtrængningen i Mexico var minimal, indtog regeringen en afslappet holdning til at regulere ‘nettet. Opsvinget i internetaktivitet i de sidste par år har imidlertid tiltrukket lovgivere opmærksomhed. Som sådan tog regeringen skridt til at udvide investeringerne i telekommunikationsinfrastruktur.

Telekommunikationslovgivning

Telekommunikationslovgivning

Denne udvidelse førte til telekommunikationsloven fra 2014. Denne lov afregulerede udbuddet af telekommunikation og kortlagde udviklingen af ​​landets kabelforskydning.

Desværre indførte telekommunikationsloven også grundlæggende for internetboom i Mexico, forpligtelser over for internetudbydere (ISP'er) og mobilnet til at gemme logfiler over brugernes aktiviteter. Internetfrihedens dage afsluttes gradvist i Mexico.

Du kan spores baseret på dine aktiviteter i op til to år. Det er den mandatperiode, som aktivitetslogfiler skal opbevares for. Den mexicanske regering håbede at stille oplysninger til rådighed til bekæmpelse af narkotika og kanonsmuglere. De bevarede aktivitetsoplysninger findes imidlertid også på arkiver for enhver copyright-advokat, der har en retskendelse, der skal gennemgås.

Hvordan fungerer en VPN?

Telekommunikationsloven fra 2014 forpligter kun internetudbydere og mobilnet til at gemme aktivitetslogfiler. VPN'er er ikke underlagt dette krav. VPN'er transporterer al din internettrafik gennem din internetudbyder med destinationsadresserne for kommunikation maskeret. Svar, der kommer ind på din computer, har også oprindelsesadressen maskeret.Sådan fungerer en VPN

Selvom internetudbyderen, der håndterer din internettrafik i Mexico, logger alt, får den ikke de korrekte oplysninger at gemme. Hvis nogen forsøger at spore dine aktiviteter, følger de en sti til din valgte VPN-server. Der vil stien gå koldt.

Anonym VPN

anonimity

Alle VPN'er på vores liste holder deres kunders aktiviteter hemmelige. VPN'er skal holde styr på de forbindelser, som deres kunder foretager, mens disse forbindelser løbende. De er nødt til at krydse henvisning til, hvilken kunde der har hvilken maske-IP-adresse, så de kan videresende svar til den rigtige computer. Når forbindelsen afbrydes, er der imidlertid ikke behov for en VPN til at gemme poster over disse aktiviteter. Vores anbefalede VPN'er gør det muligt at slette alle poster over forbindelser så hurtigt som muligt. Som sådan ville der ikke være nogen oplysninger, der skal videregives til advokater, hvis de ankom med en retsafgørelse.

Beskyttelsen af ​​en VPN gør det mere sikkert for dig at downloade underholdning med peer-to-peer-netværk (P2P). Nogle streamingtjenester, såsom Popcorn Time og et par kanaler på Kodi, kan også få dig i problemer, så når du streamer, anbefaler vi at bruge en VPN til Kodi eller en Popcorntime VPN, hvis du bruger disse tjenester. Det er fordi de leverer ophavsretligt beskyttet materiale uden at betale for rettighederne til det.

Regionale begrænsninger

De fleste streamingwebsteder forbeholder adgang til deres indhold til seere i deres egne lande. Som sådan vil amerikanske og britiske websteder låse dig ud, hvis du prøver at få adgang til dem fra Mexico. Streamingserverne kan fortælle fra din IP-adresse, at du er i Mexico.

Regionale begrænsninger

Inden du tænder din VPN, skal du vælge en formidlende server. VPN'er har servere over hele verden. Når du tænder VPN'et, forbindes klientsoftwaren på din computer til den nominerede server. Al kommunikation mellem disse to punkter er fuldt krypteret. VPN-serveren videresender dine internetbeskeder til deres tilsigtede destinationer. Serveren ændrer dog oprindelses-IP-adressen til en af ​​sin egen. Hvis du vælger en VPN-server i det samme land som den streamingtjeneste, du vil have adgang til, ser du ud til at være på det rigtige sted. Det blokerer for tjenesten.

Der er endnu en komplikation ved at komme ind på streaming-servere. Virksomhederne, der driver disse tjenester, er i henhold til copyright-kontrakter forpligtet til at begrænse deres levering af indhold til deres egne lande. De skal tage alle skridt, der er muligt for at imødekomme disse forpligtelser. Streamingtjenester kender VPN'er. De implementerer screeningsprogrammer til at registrere og blokere VPN-trafik.

Ikke alle VPN'er kan komme ind på alle streamingtjenester. Det er dyrt at maske VPN-kommunikationens identitet. Derfor opgiver mange VPN-udbydere, især de gratis tjenester, kampen. Udbydere på vores liste over de bedste VPN'er til Mexico tager kampen for at komme omkring VPN-detekteringssystemer alvorligt. Dette er nogle af de mest succesrige VPN'er i verden ved at hjælpe kunder med at komme ind i deres valgte streamingtjenester.

VPN for Mexico: Konklusion

De største problemer, som du måske står over for, når du handler med dine internetaktiviteter i Mexico, kan alle løses ved at installere en VPN. Det er ikke ulovligt at bruge en VPN i Mexico. Hvis du vælger en velrenommeret service, der ikke fører nogen logfiler, kan du aldrig spores gennem dine internetforbindelser.

Hold dig sikker, når du får adgang til internettet og prøv en af ​​vores anbefalede VPN'er til Mexico.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me