5 bedste VPN’er til New Zealand

En New Zealand VPN er en billig måde at kryptere al din webtrafik på, så internetudbydere og regeringen ikke kan overvåge alt hvad du gør online. En VPN til New Zealand giver dig også mulighed for at omgå webstedsblokke pålagt af internetudbydere og geobegrænsninger, der forhindrer folk i at få adgang til indhold fra udlandet. Med en VPN får Kiwier digitalt privatliv og fuld adgang til fri adgang - til hele internettet.

Hvad er den bedste VPN for New Zealand?

Der er bogstaveligt talt hundreder af VPN'er på markedet, og derfor kan det være vanskeligt at vælge en VPN til New Zealand.

 1. NordVPN

  - En billig VPN, der leverer mange avancerede funktioner til en blændende hastighed

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 3. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 4. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 5. Ivacy

  - En hurtig og sikker VPN, der er perfekt til at fjerne blokering af mere indhold

Vores eksperter her på ProPrivacy.com har brugt de sidste fem år på at teste, revidere og gennemgå verdens førende VPN'er. Det sætter os i den unikke position ved at vide, hvilke VPN'er der har de bedste funktioner til bestemte formål. Her er en kort liste over de funktioner, vi kiggede efter, da vi valgte de bedste New Zealand VPN-tjenester:

 1. Servere beliggende rundt om i verden og i Australien og New Zealand: Evnen til at oprette forbindelse til servere, hvor du har brug for dem, giver dig adgang til begrænset indhold fra hele verden.
 2. Hurtige hastigheder: VPN-hastigheder er vigtige for alle, der ønsker at streame indhold. Ved at bruge en VPN til Netflix kan abonnenter få adgang til indhold fra hele verden, inklusive den amerikanske version med har tusinder flere film og tv-shows. Alle tjenesterne på vores bedste liste over VPN til New Zealand er hurtige nok til at streame i HD.
 3. Stærke privatlivspolitikker: VPN'er er kun så stærke som deres datahåndteringspolitikker. Vores anbefalinger har alle vandtæt datapraksis, der sikrer, at der aldrig hænger data rundt på servere, som myndighederne kunne få deres hænder på.
 4. Apps til alle platforme med masser af top-of-the-range funktioner: Disse VPN'er fungerer på alle enheder og har alle de funktioner, du har brug for for at beskytte dit privatliv hjemme og på offentlig WiFi
 5. Værdi for pengene: I VPN-branchen er prisen på en tjeneste ikke altid en indikation af kvalitet. Nogle billigere VPN'er er sindssygt gode, mens nogle dyre tjenester er middelmådige. I denne gennemgang har vi anbefalet tjenester, der har de bedste funktioner til en rimelig pris.

New Zealand VPN-serverliste

Det VPN'er, der anbefales i denne artikel, har alle servere i New Zealand...

 • NordVPN - 40 servere (i et enkelt servercenter)
 • CyberGhost - 10 servere
 • ExpressVPN - 1 server (med hundreder af IP-adresser)
 • PrivateVPN - 1 server
 • Ivacy - 1 server

Hvad er en New Zealand VPN?

Et virtuelt privat netværk (VPN) er en onlinetjeneste, som du downloader til dine enheder. De bedste New Zealand VPN'er har apps til alle platforme, som du kan bruge samtidigt på din telefon, tablet, laptops og desktopmaskiner.

Så snart du bruger VPN-appen til at oprette forbindelse til en VPN-server, er al webtrafik, der kommer og kører fra dine maskiner, krypteret - hvilket betyder, at ingen har adgang til den. Dette beskytter dig mod hackere, når du bruger offentlige WiFi-hotspots. Det forhindrer også regeringen og din internetudbyder i at spore dig.

Fjern blokering af alt begrænset indhold

Mange mennesker køber en VPN til privatliv. Den gode ting ved at bruge en VPN i New Zealand er imidlertid, at du også kan bruge den til at skjule din IP-adresse. Dette forhindrer de websteder, du besøger, ved at vide, hvor du er - og forhindrer dem i at spore dig.

Det giver dig også mulighed for at foregive at være i et andet land for at få adgang til mere indhold:

 • Få adgang til geobegrænsede tjenester som BBC iPlayer eller Netflix US
 • Få adgang til websteder censureret af regeringen eller blokeret af internetudbydere
 • Få adgang til tv-streams i Australien eller i hele verden
 • Se geobegrænsede sportskonkurrencer, og betal for udenlandsk streaming-betaling pr. Udsigt
 • Brug begrænsede websitetstjenester, der kun er tilknyttet New Zealand, mens du er væk på ferie
 • Fjern blokering af streamingwebsteder som putlockers eller download i piratbugt

Vær mere sikker online med en VPN til New Zealand

Hver gang du opretter forbindelse til internettet på offentlig WiFi, åbner du dig selv for hackere. Forkert opsætning af WiFi-hotspots giver cyberkriminelle adgang til dine data over det offentlige netværk. Dette kan give tyve mulighed for at stjæle dine legitimationsoplysninger, adgangskoder og bank- eller kreditkortoplysninger. Forbindelse til offentlig WiFi åbner dig også for truslen om onde tvillinghotspots. Dette er offentlige WiFi-hotspots, der er oprettet af hackere på steder, du ville forvente, at de skulle være - designet til at fleece dig af dine data.

Den kryptering, som en VPN giver, giver dig mulighed for at bruge offentlig WiFi uden bekymringer. Du kan oprette forbindelse til internettet overalt, og takket være den stærke VPN-kryptering kan ingen nogensinde få adgang til din trafik, inklusive alle dine følsomme data.

Konklusion fra New Zealand VPN

Uanset om du vil beskytte dit privatliv mod regeringsovervågning - eller du vil have adgang til blokerede websteder - er en VPN til New Zealand det, du har brug for.

New Zealands regering for kommunikationssikkerhedsbureau (GCSB) er kendt for at arbejde hånd i hånd med NSA, og det at være en del af Five Eyes-overvågningsaftalen er en ekstrem bekymring for enhver, der værdsætter privatliv.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me