5 bedste VPN’er til Norge – Beskyt dig selv mod EU-love

Bør nogen bekymre sig om internetbegrænsninger i Norge? Journalister uden grænser mener ikke. Pressegrupper for ytringsfrihed, såsom Freedom House, er heller ikke bekymrede. Norge er et inkluderende samfund med et populært konstitutionelt monarki og en lydhør politisk klasse.


Ingen af ​​de klassiske årsager til internetundertrykkelse findes i dette glade land.Norge VPN

På trods af gentagne stemmer imod EU-medlemskab er nordmennene underlagt EU-lovgivningen. Det skyldes, at den norske regering implementerer EU-direktiver. Det EU-direktiv om opbevaring af data afgørelser om håndhævelse af ophavsret gør download af torrents til en farlig vane. Begge er blevet en del af norsk lov.

Det er også svært tilgængelige streamingtjenester såsom Netflix på grund af lokale licens- og copyright-kontrakter.

Her er vores udvalg af fem VPN'er til Norge, der er stærkt anbefalet og hjælper dig med at omgå de ovennævnte problemer i Norge!

Bedste Norge VPN-tjenester

Her er de bedste Norge VPN-tjenester - eller som nordmændene ville sige "Norsk VPN".

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

VPN Norge-overvejelser

I det følgende kan du læse mere detaljerede oplysninger om årsagerne til at bruge en VPN i Norge, og også om, hvad du skal overveje, når du vælger en VPN.

Streaming og Torrenting i Norge

De to internetproblemer, du står over for i Norge, er ulovligheden af ​​torrent-downloads og umuligheden af ​​at komme ind i udenlandske streamingtjenester, med en VPN kan du få American Netflix Unblocked og en hel række andre tjenester, der normalt ikke er tilgængelige i Norge.Streamingtjenester

Disse to problemer kan løses ved hjælp af et Virtual Private Network (VPN). VPN repræsenterer dig i alt, hvad du gør på internettet. Det beskytter trafikken, der går mellem din computer og VPN-serveren. Som sådan kan din internetudbyder (ISP) ikke se, at du har adgang til torrent-mapper eller deltaget i peer-to-peer-downloads (P2P).

Hvis du er ny med VPN'er og vil vide mere, så tjek vores begynderguide til VPN'er for alle de oplysninger, du har brug for i en praktisk guide.

VPN får det til at virke som om du er i det samme land som den server, du valgte, når du tænder for VPN-klienten. Det giver dig mulighed for at komme ind på streamingtjenester med geo-placering adgangsbegrænsninger.

Når du leder efter en VPN til Norge, skal du sikre dig, at den udbyder, du vælger, har servere i de lande, hvorfra du vil have adgang til streamingvideo. Du skal også være sikker på, at den VPN, du bruger, ikke opbevarer nogen aktivitetslogfiler. Det vil beskytte dig mod copyright advokater, der sporer dig, når de prøver at spore torrent-downloadere. Se vores bedste VPN for Torrenting-guide for at få flere oplysninger om at holde dig sikker ved torrenting.

Sådan får du amerikansk Netflix i Norge

Som du måske allerede har gættet, vil en VPN også give dig mulighed for at få amerikanske Netflix i Norge. Alt hvad du skal gøre er at vælge en af ​​VPN-udbydere ovenfor. Tilslut derefter en amerikansk server, og du skal være i stand til at få adgang til Netflix til din fornøjelse. For mere information se vores Netflix VPN-guide.

P2P Download i Norge

Den første hindring, du står overfor, når du prøver at downloade med torrenter i Norge, er den landet blokerer for de fleste torrentkatalogsider. En norsk domstol blokerede adgangen til syv torrentsteder i en kendelse i september 2015. Internetudbydere fjerner adresserne til disse websteder fra deres domænenavnservere for at gennemføre forbuddet.

torrenting

Domain Name System (DNS) er en opslagstabel, der oversætter mellem de webadresser, som folk skriver i deres browsere og de rigtige internetadresser (kaldet “IP-adresser”) på de computere, der gemmer disse websteder. Hvis din browser ikke kan få adressen på den computer, der er vært for et websted, kan den ikke anmode om nogen sider fra den. VPN'er leverer deres DNS-servere til at overvinde denne hindring. Når du tænder for VPN, dirigerer din computer al internettrafik gennem VPN-serveren. Det inkluderer DNS-anmodninger.

Et andet trick, som internetudbydere over hele verden praktiserer for at kapre P2P-downloads er at lukke forbindelserne, som din BitTorrent-klient opretter med jævnaldrende. Når internetudbyderen registrerer torrent-trafik, der går igennem til din computer, sender den en nulstillingskommando til den peer, som du downloader fra. Nulstillingen bryder forbindelsen, så du finder det umuligt at downloade noget.

Når du opretter forbindelse til en sverm med VPN, der kører på din computer, går al den trafik, der forlader din computer, til VPN-serveren i en krypteret tilstand. Det gør det umuligt for ISP's software at se BitTorrent-protokolsignaler. Hvis internetudbyderens computere ikke kan registrere P2P-aktivitet, kan de ikke sende reset-kommandoer. Derfor vil din download fortsætte.

Find ud af mere om VPN-kryptering, og hvordan det fungerer med vores ultimative online privacy guide.

EU's direktiv om datalagring

EU designet sit direktiv om datalagring til hjælp copyright advokater. Det kan tage tid for advokater at spore de mennesker, der downloadede en bestemt fil. Hvis internetudbydere ikke gemmer poster over de forbindelser, deres kunder opretter, kunne advokaterne kun følge live-downloads. Det ville reducere antallet af mennesker, som de kunne forfølge betydeligt. I Norge er internetudbydere forpligtet til at føre aktivitetslogfiler i seks måneder. Det giver et vindue af muligheder for copyright-advokater til at få en retskendelse om adgang til disse poster.EU's direktiv om datalagring

Aktivitetslogfilerne viser alle dine forbindelser - hvor de gik til, hvilke forbindelsesanmodninger der kom ind og eventuelle egenskaber ved forbindelsen, f.eks. Den anvendte netværksprotokol. Disse oplysninger kan identificere en download af en bestemt fil. Da al kommunikation over internettet har en "fra" og "til" adresse på den, kan copyright-advokater spore dig gennem din ISP's kontoposter.

En anden privatlivssvaghed ved BitTorrent-systemet kan afsløre din identitet. Det er fanen Peers i næsten enhver smag af tilgængelig BitTorrent-klient. Enhver i en sverm kan se IP-adresserne for alle jævnaldrende. Derfor er alt, hvad et copyright-advokatfirma skal gøre, at downloade med torrent-filer og notere peers 'adresser. Advokaterne har derefter brug for en retsafgørelse for at tvinge internetudbyderen til at specificere, hvilke kunder der bruger de registrerede adresser på det tidspunkt.

De bedste VPN'er, der skal bruges i Norge: Konklusion

VPN Norge

VPN'er tilbyder dig et pænt trick, der får dig til at synes at være et andet sted. Med denne service kan du se ud til at være i et andet land for at få adgang til streamingtjenester, der nægter at levere videoer til udenlandske forbindelser. Video-streaming-websteder scanner anmodninger om VPN-egenskaber. De blokerer for ethvert, de opdager. Derfor kan ikke alle VPN'er få dig videostrømme fra udlandet. Tjenesterne på denne liste over de fem bedste VPN'er for Norge er blandt de bedste i verden og får dig grænseoverskridende adgang til videoer.

Du kan endda score lidt op og omgå internetblokke og begrænsninger ved at bruge en VPN, når du er i Norge. Beskyt dig selv fra at blive sporet på internettet og forhindre copyright-advokater i at spore dig op. Brug en VPN til internetadgang i Norge og fortsæt med at nyde det bedste af ‘nettet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me