5 bedste VPN’er til Oman

Sultanatet af Oman er et absolut monarki. Det betyder, at der ikke er noget demokrati - Sultanen kan straks ændre lovene.VPN Oman

Det generelle juridiske klima i Oman, som i resten af ​​den arabiske halvø, tilskynder ikke ytringsfriheden.

Du skal være meget forsigtig i Oman med de websteder, du besøger, og de ting, du skriver der. Lovene er meget vage, så myndighederne har fri regeringsperiode til at fortolke dem, uanset om de ønsker det. At være udlænding i landet tilbyder ingen beskyttelse mod anholdelse eller retsforfølgning.

Så det er ikke overraskende, at en VPN til Oman er et absolut must!

En VPN hjælper dig med at beskytte din identitet og stoppe nysgerrige øjne i at se på dine internetaktiviteter.

Bedste VPN'er til Oman

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Oman VPN-overvejelser

Hovedformålet med al mediekontrol i Sultanatet er at opretholde befolkningens moralske og religiøse standarder. Disse kontroller gælder ikke kun internetadgang. TV og musik er også underlagt stram censur. Derudover er der hyppig overvågning af telefonopkald for seditøst eller blasfemisk indhold.VPN-overvejelser

Myndighedernes andet mål er at udslette potentiel politisk uro. Alle regeringsarbejdere er direkte ansatte i Sultan. En af deres vigtigste opgaver er at holde ham ved magten uden nogen begrænsninger på hans rettigheder til at kontrollere befolkningen. Selv en gunstig kommentar om demokratiske procedurer i udlandet kan således få dig i problemer.

VOIP / Internet-telefonforbud

Oman forbyder også internettelefoni. Staten ejer og driver den eneste fastnet. Mobiltjenester er meget mere dereguleret. Omanis kan få deres 3G-service fra Omanmobile, en afdeling af Omante eller fra Ooredoo. Staten driver førstnævnte, og Sultan fra Qatar driver sidstnævnte. Han har lignende synspunkter på ytringsfriheden som sin Omani-modpart. Du kan få adgang til mobilnetværk fra to andre virksomheder i Oman (Renna og Frendi), men ingen af ​​dem tilbyder datapakker.VOIP-forbud

Skype er ikke tilgængelig i Oman. Viber, IMO eller Google Hangouts er heller ikke. Chat-systemer på sociale mediesider er tilgængelige, men udbydere deaktiverer deres tale- og videofunktioner. Overraskende fungerer WhatsApp og Signal lejlighedsvis, selvom ingen kan forudsige, hvornår de vil arbejde, og hvornår de ikke vil.

Du kan få adgang til forbudte websteder, hvis du kan omgå de blokke, internetudbydere (ISP'er) implementerer. Oman blokerer dog både proxyservere og Tor-netværket. Virtuelle private netværk (VPN'er) er lovlige og populære i landet. Så hvis du vil have adgang til bedre underholdning, eller besøge dating-, porno-, homoseksuelle-, hasardspil- eller politiske websteder, havde du bedre brug af en VPN.

Internet-kontrol i Oman

At holde internetadgang i hænderne på bare det statsejede telefonselskab og et mobilfirma, som en ven af ​​Sultan ejer, gør det nemt at centralisere internetkontroller. Du kan kun oprette forbindelse til internettet med din computer eller telefon, hvis du har en kontrakt med en internetudbyder - hvilket betyder Omantel eller Ooredoo.Internet-kontrol

WiFi-hotspots findes ikke i Sultanatet. Du kan ikke få anonymitet ved at surfe på en internetcafé. Ejere af disse virksomheder skal have en licens til at operere. For at få denne tilladelse skal ejere indsende plantegninger af pladsen, hvilket viser, at alle skærme er synlige af en centralt beliggende menneskelig vigilator. Internetcaféer skal også installere netværksproxy, som blokerer adgangen til forbudte websteder. De skal også registrere alle aktiviteter på deres computere.

Internetudbydere i Oman driver sortlister over websteder. Disse blokerer adgangen til en lang liste med adresser. Individuelle websider på tilladte websteder kan også blokeres for levering, hvis de indeholder billeder af uanstændigt klædte mennesker, eller inkluderer en af ​​en liste med advarselssøgeord. Et stykke software (SmartFilter) fra en afdeling af McAfee i USA udfører disse kontroller. Næsten hver regering i Mellemøsten håndhæver dens anvendelse, inklusive Oman.

VPN-lovlighed i Oman

Brugen af ​​VPN'er er ikke ulovlig i Oman. Faktisk bruger en stor procentdel af befolkningen dem. Som med alle ting i Oman, skal du dog være forsigtig med, hvad du taler om, og med hvem. Det betyder, at det kan være risikabelt at bede rundt om hjælp til at få din VPN til at fungere.

Derfor er det vigtigt at få en VPN, der er selvinstallerende og let at bruge. Et stærkt kundesupportteam hos VPN-virksomheden er også vigtigt. Det giver dig mulighed for at få råd fra eksperter, der ikke rapporterer dine aktiviteter til Omani-regeringen.

VPN'er omgås internetudbyderes grundlæggende sortlistestrategi, fordi de skjuler destinationsadressen for den trafik, de fører. VPN-klientsoftwaren på din computer opretter en forbindelse med dens hjemmeserver. Dette er kendt som en "tunnel". Klienten og serveren krypterer al kommunikation. Denne kryptering dækker endda headerinformationen, der indeholder kilde- og destinationsadresserne.

Derfor, hvis du bruger en VPN, vil dine internetaktiviteter være helt private.

Censureret underholdning i Oman

Der er 13 tv-stationer i Oman. Alle deres shows er stærkt censureret. Det samme gælder den musik, der er tilgængelig i landet. Film og shows redigeres for at fjerne stødende indhold, i mange tilfælde til, at de ikke kan ses. Desuden vises mange populære tv-udsendelser overalt i verden ikke i Oman.Censureret underholdning

Heldigvis kan du få adgang til underholdning fra andre lande over internettet. Der er endda en Omani-filial af Netflix. Du får dog ikke den version, de viser i USA. Underholdningsbiblioteket, som du får adgang til med Netflix i Oman, ligner temmelig godt de shows, som du ser på tv der.

Hvis du har et Netflix-abonnement i Oman, kan du se Netflix overalt i verden. Tjenesten er forskellig i hvert land. Det bibliotek, du får adgang til, afhænger af din placering, når du går ind på webstedet. Som sådan, hvis du er i USA, når du logger ind, får du adgang til al den fantastiske underholdning, som kunder i dette land har til rådighed.

Derfor, hvis du har en VPN, når du først har oprettet forbindelse til en passende server, kan du se verdensomspændende Netflix. Imidlertid understøtter ikke alle servere og udbydere dette, så kontroller de aktuelle VPN'er, der fungerer med Netflix.

Konklusion

Du kan blive utålmodig med kontrollerne af, hvad du kan se på internettet i Oman, og håber at få adgang til forbudte websteder. Alle VPN'er i denne anmeldelse fungerer godt i Oman.

De beskytter din identitet såvel som giver dig adgang til oversøiske streamingtjenester. Husk at dække dine spor i Oman med en VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me