5 bedste VPN’er til Polen – dæk dine digitale fodaftryk

Polen har ikke strenge onlinelovgivning for at beskytte sine borgere. Det udfører også invasiv datalagring. Af denne grund søger mange mennesker efter en VPN til Polen. Brug af en Polen VPN giver alle adgang til blokerede websteder og tjenester.

Polsk VPN

VPN-kryptering dækker også dine digitale fodaftryk og beskytter dine online aktiviteter mod din ISPs nysgerrige øjne. I denne artikel vil vi lede dig gennem alt hvad du har brug for at vide om de bedste VPN'er for Polen.

Men først skal du bruge nedenstående tabel til at sammenligne vores omhyggeligt udvalgte liste over de bedste VPN'er for Polen.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Hvem har jeg brug for en VPN i Polen?

Polske VPN-overvejelser

På trods af at Polen er et åbent demokrati, som ikke religiøst undersøger internetaktiviteter, er landet stadig kendt for at udføre noget datalagring. Det er her et polsk virtuelt privat netværk (VPN) kan komme godt med: det dækker dine digitale fodaftryk.

Ved at bruge en VPN fra Polen kan du undgå den forvirrende situation i forhold til digitalt privatliv og beskyttelsen af ​​intellektuel ejendom. Hvis du desuden er en ivrig deltager i videostreaming og torrenting, giver en VPN dig mulighed for at gøre som du vil online uden at skulle bekymre dig om, at nogen ser på.

Internetcensur

Hvert land har sine regler for injurier og blasfemi. Det inkluderer også et bestyrelse af censurer på hvert område. For at underholdning i Polen skal være tilgængelig, skal alle film og tv-shows redigeres for at imødekomme censurernes godkendelse.Censur

De polske censurer godkender heller ikke automatisk film, der er lavet i USA. Selv når udbydere udgiver amerikanske film i Polen, er de ikke de samme versioner, der vises i USA. Underholdningsudbydere forsøger at sikre, at internationale kunder kun kan få adgang til den version af den video, som lokale censurerne har godkendt til transmission.

Datasikkerhed

VPN'er skjuler den faktiske destination for dine forbindelser, så internetudbydere ikke kan rapportere om, hvilke websteder du opretter forbindelse til. VPN krypterer al kommunikation. Det betyder, at snooping-programmer, der læser indholdet af dine meddelelser, ikke kan se, at du downloader filer eller får adgang til en videostrøm.Datasikkerhed

Al din trafik går gennem en formidlende server. Når du har VPN-klientprogrammet tændt, vil din computer kun kunne acceptere indgående meddelelser, der kommer fra den nominerede server. Således giver VPN'er dig anonymitet og sikkerhed.

Når det kommer til at sikre dine data, er anonymitet og sikkerhed desuden to grundlæggende ting. Ved at bruge en VPN fra Polen, behøver du ikke at bekymre dig om nysgerrige øjne, der prøver at kompromittere dine data eller online aktivitet.

For at høste de ultimative fordele ved at bruge en Polen VPN, skal du vælge den bedste til dine ønskede aktiviteter. Der er forskellige ting, som går ud på at vælge en VPN - fra P2P-tilladelser og serverplaceringer - til logpolitikker og hastighed. Heldigvis vil vi dykke ned i alle disse faktorer nedenfor.

Serverplacering

For det første er det vigtigt at finde en VPN, der tilbyder en lang række serverplaceringer. Der er snesevis af grunde til dette. Hvis du f.eks. Agter at bruge din Polen VPN til at få adgang til blokeret indhold, har du brug for en VPN med serverplaceringer i det land, hvis indhold du vil have adgang til.Beliggenhed

Desuden kan forskellige serverplaceringer give dig forskellige hastigheder. Ved at vælge en VPN med en række VPN-servere og serverplaceringer er du i stand til at teste, hvilke servere der fungerer hurtigere end andre. Plus, hvis du planlægger at bruge din Polen VPN til torrenting, har du brug for en VPN med en optimal torrenting-server.

Spændende med en polsk VPN

Selvom det er helt lovligt at downloade filer, er det ikke nødvendigt at downloade ophavsretligt beskyttede filer uden tilladelse. Der er meget få lande i verden, der overlader krænkelse af ophavsretten. Polen er ikke en af ​​dem. Du er ansvarlig for retsforfølgning i Polen, hvis myndighederne fanger dig med at downloade copyright-beskyttede filer med torrents.torrenting

VPN'er beskytter dig, fordi de står mellem dig og sværmen af ​​kammerater for en fil. Den eneste adresse, som enhver kan se, er VPN-adressen, ikke din. Derfor er den eneste måde nogen kan spore dine torrentende aktiviteter til dig, hvis din VPN griber dig ind.

Nogle VPN'er gør det klart, at de vil samarbejde fuldt ud med myndighederne og aflevere alle anmodede oplysninger, hvis de får en domstolskendelse. Andre VPN'er arbejder meget for at undgå at indsamle information om deres kunder. Dette er VPN'erne, som du skal abonnere på (dem i denne artikel).

Desuden er det en fordel, hvis VPN-virksomheden er baseret uden for Polen. Det lægger en ekstra hindring i vejen for copyright-advokater, der ønsker at presse VPN-virksomheder for information. Se vores bedste VPN til torrentervejledning for mere information om at være sikker under torrenting.

Logningspolitik

At finde en Polen VPN, der ikke opbevarer logfiler, er en kritisk del af at bevare så meget privatliv som muligt. Hvis du støder på en VPN-udbyder, der gemmer logfiler, selv i en kort periode, udsætter du dit fremtidige privatliv og anonymitet i fare.Logning

De fleste VPN-virksomheder falder ind under jurisdiktioner, der kræver, at de udleverer data, hvis de får en stævning til at gøre det. Ved at vælge en VPN-udbyder, der ikke gemmer logfiler, undgår du denne situation helt og bevarer dermed dit privatliv og anonymitet.

VPN-hastighed

Som nævnt ovenfor er hastighed en vigtig faktor, der skal overvejes, når du vælger en VPN. Hvis du agter at bruge din VPN til streaming eller torrenting, vil hastighed sandsynligvis være en kvalificerende faktor.Hastighed

Ved at vælge en VPN med optimale serverhastigheder kan du nyde streaming og download af videoer uden forsinkelse eller buffering. Selvom streaming / torrenting ikke er din primære bekymring, er det stadig praktisk at bruge en VPN, der giver dig mulighed for at surfe på internettet med hurtige hastigheder.

Connectivity

Når du søger efter den bedste Polen VPN-server til at oprette forbindelse til, skal du tage et par forskellige ting i betragtning.Connectivity

For at starte skal du finde en VPN, der tilbyder flere Polen VPN-servere, så du kan sammenligne resultater. Du skal også finde en VPN-udbyder, der tilbyder ubegrænset serverskift og samlet sikker service.

For mere information om de bedste VPN'er i 2020, se vores Bedste VPN 2020.

Konklusion

Hvis du bor i Polen, har du brug for en VPN, der beskytter dine data, skjuler din placering, og det er godt til at komme omkring de regionale begrænsninger af videostreamingswebsteder. Disse to attributter vil beskytte dig mod retsforfølgning i Polen. Andre vigtige tjenester, som du har brug for fra din VPN, er sikkerhedsfunktioner, der forhindrer, at din identitet lækkes til din internetudbyder. Hurtige hastigheder til HD-videostreaming er også vigtig.Bedste Polen VPNs konklusion

Du kan se fra resume af vores anbefalede VPN'er, at alle af dem vil hjælpe dig, når du downloader eller streamer video i Polen. Hold dig sikker på Internettet og beskyt dig selv med en VPN for Polen!

Hvis VPN-priser er et problem, er den gode nyhed, at der er masser af fremragende billige VPN-tjenester derude, se på vores billige VPN-guide for mere information.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me