5 bedste VPN’er til Qatar – Få ubegrænset internet

VPN Qatar

Der er hundreder af VPN'er tilgængelige, men kun et par af dem er godt. Hvis du er i Qatar og prøver at komme ind i oversøiske videobiblioteker, kan du spilde masser af tid på at læse op på alle konkurrenter på markedet. Bare plumping for den første VPN, du støder på, er en anden fejl.

Bedste VPN Qatar

For at løse dette problem har vi udarbejdet en liste over de fem bedste VPN'er til Qatar. Ved at indsnævre dine undersøgelser til disse fem sparer du dig selv tid og kan være sikker på, at du ender med en VPN, der faktisk fungerer.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 4. PrivateInternetAccess

 5. PureVPN

Qatar VPN-overvejelser

Qatar er hjemsted for et autokratisk monarki, hvor politisk opposition ikke tolereres. På trods af dette er landets regering ikke gået så langt som andre arabiske nationer med at kontrollere internetadgang. Freedom House føler ikke, at tilstanden til internetadgangskontrol i Qatar er alvorlig nok til at fortjene sin opmærksomhed.

Imidlertid følger landet sine naboer i at blokere adgangen til websteder med indhold for voksne, spilwebsteder og websteder, der går ind for homoseksuelle rettigheder og kvinders frigørelse. I mellemtiden reducerer selvcensur nødvendigheden af ​​at blokere adgangen til nyhedswebsteder. Når denne selvkontrol lejlighedsvis nedbrydes, viser Qatari-regeringen imidlertid tænderne. De engelsksprogede Doha News blev blokeret, formodentlig af Qatari-regeringen, i december 2016.Brug af en VPN i Qatar-overvejelser

Politiske spændinger med andre lande i Mellemøsten i 2017 har gjort Qatar-regeringen ekstremt følsom over for kritik. Imidlertid er det usandsynligt, at lokale nyhedskilder rapporterer om modstand mod regeringen. Den eksterne modstand mod Qatari-regimet truer faktisk dem, der mest sandsynligt vil protestere mod regeringskontroller mere end deres næsten velvillige regering gør.

Qatari-myndighederne begrænser ikke adgangen til sociale mediesider eller internet-telefoni-apps. Disse er vidt tilgængelige i Qatar. Det er en forbløffende liberal holdning sammenlignet med andre stater på den arabiske halvø.

Qatar er sandsynligvis en af ​​de mest liberale nationer i Mellemøsten. Du kan dog finde dig kede af den stærkt redigerede underholdning, som landets censurbestyrelse godkender til offentlig visning. Hvis du vil have adgang til underholdning fra udlandet, har du fordelen ved en af ​​de bedste internetinfrastrukturer i Mellemøsten. På grund af problemer, der er knyttet til censur og copyright-aftaler, giver udenlandske online videostreaming-tjenester dig imidlertid ikke mulighed for at komme ind.

Du kan omgå disse regionale begrænsninger for grænseoverskridende adgang ved hjælp af et Virtual Private Network (VPN). Med en VPN kan du tvinge dig ind i oversøiske videostreamingtjenester. Dette system gør, at du ser ud til at være forskellige steder, og dermed narre streaming-websteder. Denne illusion er ofte nok til at få dig ind i det videobibliotek, du vil have adgang til. VPN'er bringer dig ikke ind i abonnementstjenester uden at betale. De kan imidlertid få dig rundt om de blokke, der forhindrer dig i at besøge videosider fra udlandet.

Gratis VPN til Qatar

Der er masser af gratis VPN-tjenester, desværre er mange af disse ubrugelige. Vi vil fraråde brug af en gratis VPN, især i et land som Qatar. Hvis du dog gerne vil bruge en, kan du tjekke vores bedste VPN-serviceliste.

P2P-download

Lov om cyberkriminalitet i 2014 vedrører mere formidling af ”falske nyheder” end med spørgsmål om krænkelse af ophavsretten. Loven forpligter lokale internetudbydere til at holde forbindelses- og indholdslogler i 90 dage. En anklager kan pålægge forlængelse af denne periode.P2P-download

Det største problem med loven i Qatar er dets løse frasering. Den eneste risiko, som cyberkriminalitetsloven kan udgøre for dem, der får adgang til udenlandsk underholdning, vedrører torrenting. Der har ikke været anklaget for piratkopiering af piratkopiering med peer-to-peer (P2P) -overførsler i Qatar. Cyberkriminalitetsloven definerer dog distribution af stødende materiale som en forbrydelse. Desværre betyder arten af ​​fildelingsprotokoller, at mens du downloader en fil, gør du også dele af denne fil tilgængelige for andre. Derfor, hvis Qatari-censurerne ikke har godkendt den film, du downloader, kunne myndighederne retsforfølge dig for at "distribuere" den fil.

Når du får adgang til udenlandske videostreamingtjenester, skal du sørge for, at du ikke kopierer disse film eller shows på dvd'er, som andre kan se dem. Det kan også give dig en overbevisning for distribution.

Streamingtjenester

Kompleksiteten ved copyrightaftaler og nationale love forhindrer videostreamingtjenester i at gøre deres indhold tilgængeligt over hele verden. Internettet er et fremragende medium til distribution af underholdning. Imidlertid skal videosider begrænse adgangen til bestemte lande, fordi de kun betaler for retten til at vise indhold på de placeringer, de er enige med indehavere af ophavsret.

Betydningen af ​​at overholde lokale censurstandarder betyder også, at videotjenester skal begrænse grænseoverskridende adgang. En film fra USA er muligvis tilgængelig i Qatar, men den redigeres kraftigt for at fjerne dialog og seværdigheder, der er uacceptable under lokale love. Online videosider i Qatar skal sikre, at du kun kan se Qatari-godkendte redigeringer af disse shows.

Qatari-regeringen gider dig ikke, hvis du åbner et amerikansk streaming-websted i dit eget hjem til øjeblikkelig visning. Video streaming-webstedet forsøger dog at stoppe dig. Derfor har du brug for en VPN. Hvis du vil se amerikansk underholdning over internettet fra Qatar, skal du installere en VPN, der inkluderer en server i USA. Heldigvis har næsten alle VPN-tjenester USA-baserede servere. Når du har installeret VPN, kan du let amerikanske streamingtjenester. Hvis du er interesseret i at få adgang til Netflix, kan du se vores Netflix VPN-guide.

Sådan får du adgang til udenlandske streamingtjenester?

Gå først til VPN-appen, vælg en amerikansk server, og tænd VPN-enheden. Når det kører, ser du ud til at være i USA. Naviger nu til det amerikanske underholdningswebsted efter eget valg. Al din kommunikation går gennem den nominerede amerikanske server. Det vil sætte sin adresse på al udgående kommunikation snarere end din egen.Geo-begrænsede indholdstjenester

Når du opretter forbindelse til den amerikanske VPN-server, skal amerikanske videotjenester lade dig se deres indhold. Imidlertid indser videostreamingtjenester, at folk bruger VPN'er til at omgå deres regionale begrænsninger. De forsøger at blokere anmodninger, der fremsendes via VPN'er. Derfor er det vigtigt, at du vælger en fremragende service, fordi ikke alle kan komme rundt om disse VPN-detekteringssystemer. Hvis du har et Netflix-abonnement og ønsker at komme ind i underholdningskataloget for et andet land snarere end Qatari-versionen, er du i modstand mod nogle af de mest omfattende detektionssystemer i verden.

Bedste VPN for Qatar-konklusion

Alle VPN'er på vores liste kan komme forbi Netflix VPN-detektionssystemer. Således fungerer de godt for enhver streamingtjeneste. Hvis du vil se shows fra andre lande end USA, skal du sørge for, at VPN, du abonnerer på, har servere på disse steder.

Opretholdelse af indholdet af din kommunikation fra din internetudbyder kan få dig til problemer i Qatar. VPN'er får dog ikke bare det til at se ud som om du er et andet sted, de krypterer også al din kommunikation og viderestiller alle anmodninger til VPN-serveren. Det betyder, at din internetudbyder ikke kan se indholdet af dine anmodninger eller den kode, der returneres af videoserveren. Internetudbyderen ved heller ikke, hvilke tjenester du får adgang til, mens du har VPN slået til, vil al din kommunikation blive sendt til den valgte server.Bedste VPN for Qatar

Installation af en VPN åbner mange underholdningsmuligheder. En VPN får dig imidlertid ikke gratis abonnementstjenester. Den vil heller ikke beskytte dig mod retsforfølgning for de ting, du skriver på sociale medier eller i blogindlæg. Husk at være forsigtig med det, du offentliggør i Qatar, og ikke engag dig i aktiviteter, der kan fortolkes som "distribuerer" stødende materiale. Bortset fra det, kan du nyde at bruge en af ​​de fem bedste VPN'er til Qatar på vores liste for at beskytte dine internetoverførsler og give dig adgang til oversøiske tjenester.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me