5 Bedste VPN’er til Rusland i 2020

Vil du fjerne blokering af censurerede websteder og få adgang til geobegrænset indhold fra hele verden? En VPN til Rusland giver privatliv, mens du også lader dig fjerne blokering af websteder og onlinetjenester.

Desværre er Rusland siden oktober 2017 også begyndt at begrænse adgangen til VPN'er. ISP'er blokerer nu for adgang til VPN- og proxywebsteder. Dette betyder, at det kan være vanskeligt at finde en VPN, der stadig fungerer i Rusland. Frygt dog ikke, da vi har gjort arbejdet for dig og fundet de bedste fem VPN'er, der garanteres fungerer i Rusland i dag.

Den bedste VPN for Rusland 2020

Nedenfor har vi listet de bedste VPN'er til Rusland. Klik igennem til udbyderens websted for mere information.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Hvorfor bruge en VPN i Rusland?

I Rusland er regeringen meget invasiv. Kæmpe antal udenlandske websteder er sortlistet af mange forskellige grunde. Udenlandske nyheder udsættes ofte for blackout - ligesom udenlandske tjenester som Google. Ukrainske websteder er blokeret på grund af den igangværende konflikt, og andre websteder, der er kritiske over for den russiske regering (eller som Kreml beslutter er uforenelige moralsk og religiøst), censureres også. For eksempel er pornografi stærkt begrænset.

Regeringen placerer også borgere under høje overvågningsniveauer. Dette forventes at blive endnu værre i år takket være indførelsen af ​​nye Yarovaya-love - en VPN er den eneste måde at sikre både internetfrihed og digitalt privatliv i landet.

Blogsbegrænsninger

I 2014 vedtog den russiske regering en lov, der kræver, at alle bloggere med mere end 3.000 daglige læsere skal følge de samme regler som store medier. Dette inkluderer at skulle skrive med deres rigtige navn og officielle registrering hos Koskomnadzor, nationens medieregulator.

At udtrykke uenige politiske synspunkter kan resultere i fængsel i Rusland. Enhver støtte fra "terrorisme" (hovedsageligt defineret som anti-regeringsretorik) i nationen kan også resultere i en syv-års fængselsstraf. Siden 'loven om bloggere' trådte i kraft, er mange russere begyndt at tage deres privatliv mere alvorligt. Som et resultat er brugen af ​​VPN'er i landet enormt steget.

Rusland forbyder Telegram Messenger

Fredag ​​den 19. april 2020 bemyndigede en domstol i Moskva Roskomnadzor, den russiske kommunikations- og teknologiovervåg, til at blokere den populære Telegram Messenger-app.

Flytningen følger krav fra Federal Security Service (FSB) om, at Telegram overleverer sine krypteringsnøgler til den hemmeligholdte KGB-efterfølger efter at have hævdet, at det er vidt brugt af terrorister. Telegram nægtede.

Gode ​​nyheder er imidlertid, at Telegram stadig kan fås adgang i Rusland ved hjælp af en VPN. Dette skyldes, at en VPN skjuler det faktum, at du opretter forbindelse til Telegram-netværket fra din internet- og / eller mobiludbyder (og derfor Roskomnadzor).

For mere information om denne historie, se vores fulde Russia Bans Telegram Messenger-artikel.

Brug af VPN til privatlivets fred i Rusland

Et virtuelt privat netværk for Rusland overvinder al regeringspålagt censur. Når de først er tilsluttet en VPN, kan brugerne frit se på enhver blog eller nyhedskilde, de ønsker, uden frygt for at blive markeret som en person med uenige meninger og synspunkter.

En VPN omgår også geobegrænsninger, så folk kan få adgang til indhold og tjenester fra udlandet. En VPN giver også brugere mulighed for at overvinde netværksbegrænsninger, der er pålagt af lokale administratorer, såsom arbejdsgivere og udlejere.

Derudover krypterer pålidelige russiske VPN-apps al webtrafik. Ved at kryptere data med kryptering af militær kvalitet stopper en VPN for Rusland internetudbydere fra at indsamle webbrowsingdata på regerings vegne. Med dette i tankerne er en VPN-app det bedste tilgængelige digitale privatlivsværktøj.

En VPN skjuler også brugerens reelle placering. Dette forhindrer de websteder, de besøger, i at kunne spore deres rigtige IP-adresse. Dette er godt for privatlivets fred, men betyder også, at VPN-brugere kan foregive at være i et andet land. Ved at oprette forbindelse til en VPN-server i et fremmed land - kan brugerne overvinde både censur og geo-begrænsninger.

Brug af en VPN til sikkerhed i Rusland

Uanset om du er hjemme eller på offentlig WiFi, kan en VPN hjælpe dig med at forblive sikker. Brug af offentlig WiFi regelmæssigt åbner dig for muligheden for at blive hacket. Selv hjemme kan din IP-adresse give hackere en måde at finde cyberangreb på dig på. Med en VPN er din IP-adresse sikkert skjult.

Derudover beskytter VPN-kryptering alle dine data fra hackere ved at kryptere dem. Dette beskytter dine adgangskoder, kreditkortoplysninger - og andre følsomme data - mod at blive snappet af af hackere, IPS og regeringen. Det beskytter også dine data mod at blive hacket af nogen, der udnytter KRACK-sårbarheden, der findes i mange routere.

Er VPN'er lovlige i Rusland?

I oktober 2017 forbød Putins regering VPN'er. Imidlertid gør loven det faktisk ikke ulovligt at bruge en VPN af personlige eller forretningsmæssige grunde. Som sådan, det er lovligt at bruge en VPN i Rusland. Men siden Rusland begyndte at forbyde VPN'er, er det blevet meget vanskeligere at få fat i en pålidelig. Heldigvis, når du først har fået installeret en VPN - er det lovligt at bruge det.

Russiske VPN-love

I slutningen af ​​oktober 2020 trådte loven, der forbød VPN'er, i kraft. Det tvinger internetudbydere i Rusland til at blokere alle websteder, der sælger VPN-tjenester. Det er muligt, at nogle af VPN'erne i denne artikel er blokeret. Det kan sætte dig i den usædvanlige position, hvor du har brug for en VPN eller en proxytjeneste, for at få adgang til den VPN, du ønsker. Hvis VPN-appen, du vil abonnere på, er blokeret i Rusland, bedes du informere os ved at efterlade en besked i slutningen af ​​denne artikel. Vi hjælper dig med at løse problemet.

VPN i Rusland

På grund af det faktum, at den russiske regering tvinger russisk-baserede servere til at udlevere data til regeringen, er nogle VPN'er uvillige til at køre servere i landet. Selv når VPN'er overhovedet har russiske servere, er det bedre at bruge en server placeret andetsteds. Ved at bruge en VPN-server i et land med stærke databeskyttelseslover, garanterer du, at dine online aktiviteter er bedre beskyttet mod Ruslands invasive regering.

En VPN til Rusland skal også have en stærk privatlivspolitik, avancerede VPN-funktioner og godt implementeret militær kvalitetskryptering. Dette giver dig mulighed for at have tillid til beskyttelsen fra din VPN. Mange VPN'er er forældede - eller indtægter fra deres brugers data. Disse VPN'er bør undgås.

Alle VPN'er i denne artikel er blevet omhyggeligt valgt, fordi de har vigtige funktioner, såsom en dræbte, DNS-lækager, beskyttelse af VPN-cloaking, auto-forbindelse og OpenVPN-kryptering. Vores anbefalede VPN'er har stærke privatlivspolitikker, der aldrig gemmer logfiler om, hvad deres brugere gør online.

Russisk VPN til Android

VPN'erne i denne artikel indeholder software til alle platforme. Det betyder, at du kan bruge VPN på tre samtidige enheder (eller mere - afhængigt af VPN). Det inkluderer på Windows-, iOS- og Android-enheder.

Hvad kan jeg gøre med en VPN i Rusland?

En Rusland VPN er yderst nyttig. Ikke kun kan du overvinde regeringscensur og genvinde adgangen til sortlistede websteder, men du kan også få adgang til geobegrænsede websteder. Med en VPN kan du fjerne blokering af og se britiske tv-kanaler som ITV Hub og BBC iPlayer.

Du kan også se udenlandske sportsgrene som fodbold, formel 1 eller UFC kæmpe meget billigere. Du kan endda abonnere på amerikansk kabel på Sling TV og se verdens bedste shows i det øjeblik de kommer ud. En VPN låser virkelig hele internettet op, så du kan besøge ethvert websted eller bruge enhver service.

Opret forbindelse til VPN-servere i Rusland

Hvis du er uden for Rusland og vil bruge russiske websteder som Vkontakte (VK.com), søgemaskinen Yandex, Mail.ru og Odnoklassniki (OK.ru) - skal du oprette forbindelse til en VPN-server i Rusland. Mange russisktalende i Ukraine skal for eksempel bruge en VPN med en russisk server for at kunne bruge Ruslands version af Facebook (VK.com).

Uanset hvor du er, kan du bruge en VPN-server til at foregive at være i Rusland, hvis det er det, du ønsker. I det store og hele anbefaler vi at bruge servere placeret uden for Rusland når det er muligt: ​​da dette vil være bedre for dit privatliv.

Hurtigt kig

I Rusland pålægger regeringen en jernvilje på folket. Obligatorisk datalagring og censur er almindelige, og der er pres på virksomhederne til at gemme alle data om russiske borgere på servere beliggende i landet.

Med en VPN til Rusland kan borgerne genvinde kontrollen med deres databeskyttelse takket være kryptering. Internetbrugere kan få adgang til websteder uden frygt for at blive snudpet på. Derudover vil en VPN holde deres data sikkert mod hackere både derhjemme og på offentlig WiFi.

For andre, der ikke nødvendigvis ønsker at omgå Russlands censur, er en VPN stadig fantastisk til at fjerne blokeringen af ​​websteder, der er geobegrænset af ophavsretlige grunde. Geo-begrænsninger forhindrer russerne i at se udenlandske tv-kanaler, sportskonkurrencer og onlinetjenester. Med en VPN kan enhver foregive at være i udlandet for at få adgang til udenlandsk indhold.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Titel Billedkredit: Ad_hominem / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me