5 bedste VPN’er til Singapore i 2020 – Fjern blokering af alle censurerede websteder

81,3% af singaporer har adgang til internettet. Desværre blokerer Singapore's Media Development Authority (MDA) for disse mennesker over 100 websteder, inklusive nyhedswebsteder, spil, pornografi og endda film. Den bedste måde at omgå disse blokke er at bruge en VPN til Singapore. En Singapore VPN giver enhver adgang til websteder, der er blokeret over hele verden såvel som at kryptere din internettrafik, så ingen ved, hvad du laver online.

Bedste VPN Singapore

For at hjælpe dig har vi udarbejdet en liste over de fem bedste VPN'er til Singapore. Hvis du ønsker en Singapore IP-adresse, vil du være glad for at vide, at alle VPN-tjenester på listen herunder har servere i Singapore.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 1. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 2. VyprVPN

  - En lynhurtig VPN med fremragende privatlivsfunktioner

 3. Ivacy

  - En super hurtig med cool kanal streaming funktioner

 4. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 5. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

Singapore VPN-overvejelser

Ved at bruge en VPN er Singapore-borgere i stand til at omgå blokke, der er pålagt af MDA, de vil også sikre, at dit online privatliv og sikkerhed. Når vi valgte de bedste VPN'er til Singapore, der er anført ovenfor, overvejede vi nogle vigtige detaljer:

 • Kryptering af militær kvalitet.
 • En betroet privatlivspolitik, der garanterer dine datas beskyttelse.
 • Servere over hele verden, så du kan fjerne blokeringen af ​​websteder fra mange forskellige steder.
 • Hurtige netværk af servere, der giver deres brugere mulighed for at udføre datakrævende opgaver såsom spil og streaming i HD.

Alle tjenesterne på vores Singapore VPN-liste tilbyder de funktioner, vi har nævnt ovenfor. Alle af dem sikrer, at du er i stand til at fjerne blokering af indhold, mens du forbliver privat online.

Er VPN'er lovlige i Singapore?

Ja, det er de også.

Brug af VPN er ikke ulovligt i Singapore. Brug af en VPN til at få adgang til censureret indhold kan dog være. Derfor skal du få en pålidelig og betroet VPN til Singapore, der er både privat og sikker.

I Singapore er det ulovligt at få adgang til piratkopieret indhold. Det håndhæves gennem ophavsretten. Disse strenge copyright-love betyder, at du kun skal bruge en VPN i Singapore, alle VPN'er i denne artikel er sikre og har en høj standard for kryptering. Fordi dine data er krypteret, er det umuligt for internetudbydere eller regeringen at fortælle, at du får adgang til begrænset indhold.

Sådan konfigureres en VPN Singapore

Det er meget let at få en Singapore VPN og opsætte den. Følg blot disse enkle trin:

 1. Beslut om en VPN for Singapore. For privatliv og ophævelse af indhold i Singapore anbefaler vi ExpressVPN
  , fordi det ideelt er udstyret med alt hvad du har brug for.
 2. Klik igennem til VPN's websted, og abonner.
 3. Når du er tilmeldt, skal du downloade og installere softwaren.
 4. Vælg en server på listen, og klik på Opret forbindelse.
 5. Så snart VPN'en opretter forbindelse, ser du ud til at være i det land, du valgte, og du kan få adgang til websteder, som om du var der.

Husk: Takket være din VPN-kryptering krypteres alle dine data sikkert. Det betyder, at ingen - ikke din internetudbyder, regeringen, arbejdspladsen, udlejeren eller skolens netværksadministrator - kan fortælle, hvad du laver online!

Hent en Singapore IP-adresse

For singaporiske udstationerede, der ønsker at beskytte deres data mod deres internetudbyder og regeringen, mens de bruger internettjenester, der er begrænset til Singapore, er svaret at oprette forbindelse til en VPN-server i Singapore. alle de tjenester, der er anført på vores bedste VPN for Singapore-liste, har servere placeret i Singapore, som du kan bruge. Mængden af ​​de tilbudte placeringer varierer, se nedenfor:

 • NordVPN - 113 VPN-servere i Singapore
 • CyberGhost - 1 VPN-server i Singapore
 • Ivacy - 1 VPN-server i Singapore
 • ExpressVPN - 3 VPN-servere i Singapore

Ved at oprette forbindelse til en af ​​disse Singapore VPN-servere, bliver alle dine data sikkert krypteret. Du vil dog stadig have en IP-adresse i Singapore, så du kan fortsætte med at bruge Singaporean webtjenester.

Gratis VPN Singapore

VPN Gate er en gratis service, der drives af University of Tsukuba i Japan. Det er en populær service i Singapore. Selvom det er en nyttig VPN, er det værd at bemærke, at det er ret langsomt og ikke er godt nok til streaming og andre datakrævende opgaver. Det kan være nyttigt at fjerne blokeringen af ​​nogle ting.

Dog et advarselsord: VPN Gate indrømmer fuldt ud, at den vil samarbejde med retshåndhævelse og myndigheder, hvis det bliver kontaktet med en anmodning om at gøre det. Af denne grund er det privatliv, du får med VPN Gate, ikke så godt, som det er med en ordentlig, premium service. Der er også andre gratis VPN'er, som du kan se på.

Omkørsel MDA Singapore

Når du opretter forbindelse til en VPN-server uden for Singapore, kan du få adgang til alle de websteder, som MDA begrænser. Det betyder, at du kan få adgang til film, tv-shows, nyheder, religiøst indhold og andet begrænset indhold. Det er godt for studerende, journalister og andre, der ønsker at få adgang til dette indhold af forskningsformål eller af personlige grunde.

Du kan også bruge en Singapore VPN til at omgå geo-begrænsninger. Selv hvis du ikke ønsker at fjerne blokering af websteder, som regeringen i Singapore har blokeret, kan en VPN være meget nyttig.

En VPN giver dig mulighed for at se streamingtjenester fra hele verden og kryptere din forbindelse også, og derved beskytte dine data.

Konklusion

En VPN for Singapore er en god måde for dig at skjule dine online aktiviteter for internetudbydere og regeringen. På grund af den mildt sagt undertrykkende karakter af regeringen og dens lovgivning om ophavsret er dette en fantastisk fordel. En VPN er også fremragende til at få adgang til censurerede websteder i landet.

VPN'erne i denne vejledning har alle lynhurtige servere placeret rundt omkring i verden også perfekte til at fjerne blokeringen af ​​geo-begrænset indhold. De har også meget tillid til privatlivets fred og stærk kryptering af militær kvalitet.

Vi er sikre på, at der er en ideel VPN til Singapore for alle i denne artikel, uanset hvad dine omstændigheder måtte være. Af denne grund er det værd at drage fordel af VPNs pengene-tilbage-garantier. På den måde kan du teste dem uden at risikere dine penge.

Hvis du har spørgsmål om at bruge en VPN i Singapore, så tøv ikke med at kontakte os i meddelelsesafsnittet nedenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me