5 bedste VPN’er til Spotify 2020

Hvis du kan lide at bruge Spotify, bliver du sandsynligvis irriteret over at opdage, at du ikke kan hente det uden for dit hjemland. Dette skyldes, at Spotify-tjenesten kun har licens til at afspille musik i specifikke lande. Som sådan håndhæver den regionale begrænsninger for at overholde kontraktlige betingelser med indehavere af musikophavsret.

Du kan deltage i Spotify-sjovet fra et land, der ikke har dækning - du skal bare narre streaming-serverne til at tro, at du er et andet sted. Dette trick er en af ​​hovedfunktionerne i et Virtual Private Network (VPN). Der er mange VPN-tjenester tilgængelige over hele verden, men de er ikke alle lige. Denne gennemgang indsnævrer dit valg til de VPN-tjenester, som vores eksperter har vurderet til at være de fem bedste VPN'er for Spotify.

Du kan læse mere om Spotify længere nede i denne anmeldelse. Lad os dog først og fremmest se på vores liste over de bedste VPN'er til Spotify. Disse VPN'er har gode hastigheder, servere i Spotify-lande og evnen til at omgå regionale begrænsninger.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Overvejelser med Spotify VPN'er

Sådan fungerer Spotify-regionale begrænsninger

Når Spotify-appen på din telefon eller din computers webbrowser opretter forbindelse til Spotify-serveren, sender den kommunikation over internettet. Den eneste måde, man kan kontakte, er ved at mærke adresser på de meddelelser, der går frem og tilbage mellem din enhed og Spotify-serveren. Hver anmodning, der forlader din enhed, har adressen på Spotify-serveren på den og også enhedens internetadresse.

Adresserne på enheder, der er tilsluttet internettet kaldes IP-adresser. Disse kan spores til et specifikt sted. Dette er, hvordan Spotify-serveren er i stand til at registrere, hvilke anmodninger den har brug for at blokere.

Når du tænder din VPN-software, skal du vælge en server fra en liste over placeringer. Hvis du vælger en VPN-server i samme land som din Spotify-konto, giver Spotify-serveren dig mulighed for at lytte til musik, og ikke indse, at du virkelig er placeret uden for dens servicefodaftryk. Dette skyldes, at VPN-serveren ikke bare passerer din anmodning - den sætter sin egen IP-adresse som kilde til anmodningen.

Spotify-serveren sender musikstrømmen tilbage til returadressen på den anmodning, den modtog. Når denne anmodning kommer fra VPN-serveren, går musikstrømmen der. VPN-serveren holder styr på, hvilken kunde den sendte ud hver anmodning om. Når svaret kommer ind, overfører VPN det til den rigtige kunde. Denne proces finder sted så hurtigt, at du ikke skulle opleve nogen afmatning af forbindelsen.

Spotify lande

Hvis du ikke bor i et land, der er dækket af Spotify-tjenesten, skal du sandsynligvis glemme at tilmelde dig den betalte service. Det skyldes, at den bankkonto, du bruger til at betale for tjenesten, vil give din rigtige placering væk. Du behøver dog ikke give nogen personlige oplysninger for at oprette en gratis konto. Her er et kort over de lande, som Spotify i øjeblikket dækker:

Spotify serviceområde

Inden du åbner Spotify-tjenesten for første gang, skal du vælge en VPN-server i et af de lande, som Spotify sender til. Du skal give en ægte e-mail-adresse, som du har adgang til. Hvis du ikke ønsker at give din almindelige e-mail-adresse, kan du oprette en brænder-webmail-adresse. Du bliver dog nødt til at få adgang til e-mailen for at få dine login-oplysninger, så du skal ikke udgøre en falsk adresse.

Bedste VPN'er til Spotify: Konklusion

Spotify er en fantastisk service. Det fjerner behovet for at downloade musikfiler, der udfylder din harddisk. Hvis du kan lide at lytte på en mobilenhed, kan din lagerplads snart udfyldes, hvis du skal beholde sangene. Spotify undgår dette.

Spotify udvider hele tiden sin rækkevidde. Som sådan kan de lande, der i øjeblikket ikke har nogen Spotify-service, med tiden blive inkluderet i partiet. I mellemtiden vil installation af en VPN løse alle dine problemer og få dig adgang til Spotify. Enhver af VPN'erne på vores liste fungerer godt. Du kan nyde Spotify uanset hvor du er i verden takket være din Spotify VPN.

Spotify VPN'er: Sammenligning side om side

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

BILLEDKREDITTER:

Logo af Spotify, Public Domain

Danindub, tilgængelighed af Spotify i verden, CC BY-SA 3.0

Wikimedia Commons, Public Domain

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me