5 bedste VPN’er til Stremio, der fungerer i 2020

Hvad er Stremio?

Stremio er en medieafspiller, der opretter et centralt adgangspunkt for underholdningsfiler på din enhed og for fjernstrømningstjenester, som du får adgang til via internettet. Hvis dette format lyder velkendt, er det sandsynligvis fordi du har hørt om eller prøvet Kodi. Stremio er meget som Kodi og andre medier "nyhedslæsere," såsom Plex og Popcorn Time.

Når du åbner Stremio-appen, ser du en liste over dine foretrukne shows og film. Disse leveres ikke af Stremio. Appen indekserer og kategoriserer bare de videoer, den finder på din harddisk. Den husker også de shows og film, som du allerede har adgang til fra streamingtjenester. Stremio leverer ikke underholdning, det giver dig bare mulighed for at se filer fra andre kilder gennem sin medieafspiller.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

For at få adgang til streamingtjenester gennem Stremio, skal du inddrage en passende "tilføjelse." Dette er nøjagtigt den samme funktionalitet som Kodi. Tilføjelsen er egentlig bare et link til en streamingtjeneste. Nogle af disse tjenester viser live tv-kanaler fra hele verden. Andre er mediebiblioteker med on-demand video.

Du kan få adgang til premium-tjenester, såsom Netflix, gennem Stremio. Medieafspilleren får dig dog ikke ind i disse abonnementstjenester, uden at du behøver at betale. Afspilleren kan heller ikke omgå regionale begrænsninger, der reserverer indhold til kunder, der er i samme land som streamingserveren.

Hvis du ikke kan komme ind i video fra andre lande, tror du måske, at der ikke er nogen mening i at genere at installere Stremio. Dog fortvivl ikke! Der er en måde, du kan få indhold fra udlandet til at spille i din Stremio: Brug et Virtual Private Network (VPN). En VPN kan omgå regionale begrænsninger og lade dig se, hvad du vil.

Ikke alle VPN'er kan komme ind i alle streamingtjenester. Læs den senere del af denne artikel for at finde ud af mere om årsagerne til regionale begrænsninger på streamingwebsteder. Lad os i mellemtiden tage et kig på de fem bedste VPN'er til Stremio.

Regionale begrænsninger på websitet

Før bredbånd fik folk deres underholdning derhjemme eller på en biograf. I disse dage var det let at kontrollere, hvem der så, hvad og hvor.

Hvert land har forskellige love om, hvad offentligheden kan se. De juridiske komplikationer ved at levere underholdning inkluderer licens, copyright, blasfemilovgivning og injurier. Det er lettere for lokale virksomheder at styre tidsplanen for biografer og tv-stationer end det er for multinationale selskaber. Underholdningsproducenter opretter først shows og film til deres hjemmemarked. Det er lettere for erfarne marketingfolk at forstå, hvad der vil være populært og rentabelt på deres eget velkendte område end at finde ud af, hvad der vil beundre publikum i udlandet.

Hvis en film eller tv-serie er et hit i sit hjemland, er chancerne for, at den får et publikum i andre, lignende nationer. Således opstår muligheden for at sælge det show. Traditionelt vil udenlandsk køber tilpasse shows, før de udsender dem. Denne lokale tv-spredningsvirksomhed har en juridisk afdeling med specialkendskab til love om offentlig underholdning i landet. Tilsvarende vil lokale marketingfolk vide, hvad deres målgrupper vil tolerere.

Da bredbånd muliggjorde streamingtjenester, viste det sig, at underholdningsindustriens etablerede arbejdsmetoder var den bedste tilgængelige model. Store produktionsselskaber indså, at konceptet om et globalt center til at vise alt deres indhold overalt var uhåndterligt. For det første skal der være forskellige sprogversioner og redigeringer for hvert land. Risikoen for at blive sagsøgt i et fremmed land for forbrydelsen ved at vise stødende materiale dræbte udsigterne til universel tilgængelighed. Streamingtjenester begrænsede deres anvendelsesområde til at give adgang fra deres hjemland. I nogle tilfælde, såsom Netflix, er internationale streamingwebsteder meget omhyggelige med at dirigere dem, der får adgang til tjenesten, til biblioteket for deres hjemland.

Grænseoverskridende adgang

Det irriterende ved regionale begrænsninger er, at de er baseret på, hvor du er, ikke hvor du er fra. Så hvis du tilfældigvis er i udlandet for arbejde eller ferie, blokeres du for dit hjemlands video-websteder.

Når du åbner et streamingwebsted, kontrollerer serveren din IP-adresse, før den leverer videoindholdet. Hver meddelelse, der udsendes fra din computer over internettet, har en unik adresse. Formatet for denne identifikator inkluderer en landekode. Som sådan er det nemt for videoservere at se, at du er i et fremmed land. De viser derefter en blokerende besked i stedet for at sende dig videoen.

Stremio VPN

Når du bruger en VPN, videresendes al internettrafik, der forlader din computer til den nominerede VPN-server. VPN krypterer denne trafik, så ingen kan se den endelige destination for forbindelserne. VPN-serveren adskiller disse meddelelser og sender dem videre til deres tilsigtede destinationer efter at have udskiftet din IP-adresse med sin egen. Hvis du valgte en VPN-server i det samme land som den streamingtjeneste, du vil have adgang til, vil din anmodning blive besvaret med koden for den video, du anmodede om. Denne kode sendes tilbage til VPN-serveren. Denne computer bundter derefter videokoden og sender den videre til dig.

Bedste VPN'er til Stremio: Konklusion

Streamingtjenester har lovlige forpligtelser til at forhindre grænseoverskridende adgang til deres indhold. Processen med at kontrollere, hvem der får se videoer, indebærer at man blokerer for metoder til undgåelse af lokalitetsdetektion. Som sådan forsøger hver streaming-server, der driver regionale restriktioner, også at registrere og blokere VPN-trafik.

Dette er grunden til, at ingen VPN gør det, når du bruger Stremio. Kun de bedste VPN'er i verden er i stand til at narre streaming-servere "proxy-detektion" systemer. De fem tjenester på denne liste over de bedste VPN'er til Stremio har alle erfaring med at omgå regionale begrænsninger, og de kan alle skjule deres identitet, så de ikke blokeres. Hvorfor ikke drage fordel af de gratis forsøg og refusionsperioder for disse anbefalede Stremio VPN'er og give hver af dem en test?

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Klik på nedenstående links for guider til brug af VPN'er på andre streaming- og torrentetjenester:

 • VPN Popcorn Time
 • hulu VPN
 • VPN Netflix
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me