5 bedste VPN’er til synologi, der fungerer i 2020

Med Synology NAS-enheder kan du både oprette forbindelse til en VPN-tunnel (Virtual Private Network) (via VPN-klienten) eller oprette din egen VPN-server gennem Synology. Opsætning af en VPN til Synology vil sikre, at dine data holdes sikre. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du opretter en VPN på Synology og viser de fem bedste VPN-tjenester (Alle med OpenVPN).

Synology er et taiwanesisk firma, der har specialiseret sig i Network Area Storage (NAS). Selvom det ikke er den billigste måde at oprette din egen VPN-server på, er Synology helt klart øverst på sit spil. Det tilbyder meget, som du ville være hårdt skubbet for at opnå ellers. Dette inkluderer alt fra enkel NAS til næsten alt webrelateret.

Men hvorfor skulle du gider med en VPN-forbindelse på din NAS-enhed? Nå, der er flere fordele. Ved at bruge NAS-lagring med en VPN-server vil det:

 • VPN-kryptering beskytter mod aflytning og wiretapping for at forhindre tredjepart i at opsnappe og læse dine filer.
 • En VPN forhindrer pakkesniffere i at læse transmitterede data.
 • Det giver dig mulighed for at bruge geolocation-relaterede plugins, da nogle kan være blokeret på din placering.

Desværre har VPN-tunneler overhead, hvilket i sidste ende vil bremse din forbindelse. Ikke desto mindre er det værd at handle lidt med hastighed for øget sikkerhed, når du får adgang til følsomme data. Hvis du imidlertid får en hurtig VPN-tjeneste, bliver det beløb, din forbindelse er bremset, ubetydelig, da VPN leverer hurtige servere. Da Synology-enheder også kan oprette forbindelse til OpenVPN-servere, skal du være i stand til at forbinde din NAS VPN med de fleste af de førende udbydere.

Sådan konfigureres en VPN på Synology

Hvis du vil konfigurere en VPN-klient på Synology, skal du følge de grundlæggende trin, der er beskrevet nedenfor. Synology-enheder understøtter alle 3 større VPN-protokoller: PPTP, L2TP og OpenVPN. Af hensyn til sikkerhed og privatliv anbefaler vi kraftigt at vælge OpenVPN. For at opsætte OpenVPN til Synology skal du:

 1. Download de nødvendige konfigurationsfiler fra din VPN-udbyder. Hvis du ikke er sikker på, hvilke konfigurationsfiler du har brug for, skal du kontakte din udbyder direkte. Du har brug for .ovpn-filer til enten UDP- eller TCP-forbindelser, afhængigt af hvilken du agter at bruge (vi anbefaler UDP, da det er hurtigere og mere stabilt). Du skal også kræve .crt- og .key-filer. (Hvis din VPN ikke kan give dig adgang til disse filer, skal du sandsynligvis abonnere på en anden VPN-service.)

 2. Åbn dit Synology Kontrolpanel

 3. Klik nu på "Netværk"

 4. Vælg "Netværksgrænseflade" fanen i den øverste menu

 5. Klik "skab" og vælg "Opret VPN-profil"

 6. Vælg "OpenVPN (via import af en .ovpn-fil)"

 7. I generel indstillinger gå ind - Profil navn: (lav dette, hvad du vil). Brugernavn: Dit VPN-brugernavn fra, da du abonnerede. Adgangskode: din VPN-adgangskode, da du tilmeldte dig.

 8. Importer .ovpn-fil: Vælg den .ovpn-fil, du har hentet fra din udbyder

 9. CA-certifikat: Vælg det ca. crt, du fik fra din udbyder

 10. Klientcertifikat: Vælg den .crt-fil, du fik fra din udbyder

 11. Klientnøgle: Vælg .tasten, du fik fra din udbyder

 12. I det næste vindue skal du klikke på afkrydsningsfelterne ud for: “Brug standard gateway eller fjernnetværk.”“Lad andre netværksenheder oprette forbindelse via denne Synology-server's internetforbindelse.”Og:“Forbind igen, når VPN-forbindelsen er mistet.”

 13. Du skal nu se den nyligt oprettede forbindelse på listen. Vælg det, og klik på "Forbinde".

 14. Når en forbindelse er etableret, skal du se et felt, der viser en aktiv forbindelse med data, der sendes.

Husk, at dette er en grundlæggende oversigt, din VPN-udbyder skal være i stand til at hjælpe dig ved at give specifikke oplysninger til dit setup.

De bedste VPN'er til Synology 2020

De bedste VPN'er til Synology er vist nedenfor. Vælg blot en af ​​disse tjenester og opret forbindelse til din Synology NAS-server, begrænset installation krævet! Klik gennem udbyderens websteder for at få flere oplysninger om deres service. Hvis du har brug for mere information om nogen af ​​nedenstående tjenester, skal du klikke på linkene for at se udbyderens websted eller tjek vores detaljerede VPN-anmeldelser.

 1. ExpressVPN

  - en hurtig VPN der har eksisteret i årevis! Servere i over 90 lande

 2. NordVPN

  - er en sikker VPN-tjeneste, den tilbyder dybdegående guider om, hvordan du opsætter NordVPN med Synology, og den har konstant hurtige servere

 3. CyberGhost VPN

  - er en nem at bruge VPN-service, tilbyder stærk kryptering, og den er billig

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - som navnet antyder, er det en privat VPN-tjeneste, og den er den billigste på listen

 1. ExpressVPN

  - en hurtig VPN der har eksisteret i årevis! Servere i over 90 lande

 2. NordVPN

  - er en sikker VPN-tjeneste, den tilbyder dybdegående guider om, hvordan du opsætter NordVPN med Synology, og den har konstant hurtige servere

 3. IPVanish

  - er en hurtig service med servere i mere end 60 lande

 4. VyprVPN

  - er en top VPN-service med stærk kryptering og store privatlivsfunktioner

 5. PrivateVPN

  - som navnet antyder, er det en privat VPN-tjeneste, og den er den billigste på listen

Synology VPN-overvejelser

En note vedrørende PIA VPN og Synology

I skrivende stund klager adskillige brugere i Private Internet Access-fora (PIA) -fora over problemer, fejl og konfigurationsproblemer med PIA. Som sådan anbefaler jeg i øjeblikket, at du holder dig væk fra PIA, hvis du vil bruge en VPN med en Synology-enhed. Brugere klager også over lange og uddragne opkald med supportafdelingen, hvilket gør PIA's omdømme lidt godt.

Flere brugere kommenterede i foraene, at supportagenterne ikke var i stand til at løse deres problemer, fordi de ikke var trænet til at støtte og fejlfinde Synology. På samme måde kan jeg forestille mig, at Synology-personale ikke er uddannet til at støtte PIA VPN, så det er lidt af et paradoks.

Vær venlig ikke at misforstå mig. Jeg elsker faktisk PIA VPN og synes, at det har meget at tilbyde. Når det er sagt, ville jeg ikke bruge det i et scenarie, der inkluderer Synology på grund af klagerne og almindelige problemer rapporteret af flere brugere. Hvis du vil læse mere om disse spørgsmål, kan du finde trådene på PIA VPNs websted og fora.

Konklusion

I denne dag og alder kan du aldrig være for forsigtig. Jeg går ind for brugen af ​​VPN-tunneler, hver gang du tænder for din computer eller mobile enhed, bare som en forholdsregel. Som de siger, er en ounce af forebyggelse et pund af kur værd. Det er altid bedre at være sikker med en VPN-tunnel, end det er at risikere, at en tredjepart stjæler dine data.

Hvis du kopierer eller downloader store mængder data eller arkiver på en NAS-enhed, er det bedst at bruge en VPN. Sådanne data vil sandsynligvis omfatte nogle oplysninger (tekstfiler, personlige billeder, videoer osv.), Som du ikke ønsker, at en hacker eller regeringsorganisation skal se. Til sidst skal du huske at bruge OpenVPN når det er muligt. Det er meget stærkere end Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) og Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) forbindelser, som er de eneste andre to protokoller, der er kompatible med Synology.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me