5 bedste VPN’er til Ukraine – Fjern blokering af russiske websteder med en VPN

Træt af, at websteder blokeres i Ukraine? Med en VPN kan du omgå irriterende blokke og frit surfe på internettet. Nedenfor ser vi på de bedste VPN'er, der kan bruges i Ukraine.


VPN for Ukraine

Ukraine er en nation, hvor store skår af befolkningen taler russisk. Af den grund bruger ca. halvdelen af ​​befolkningen i Ukraine (ca. 23 millioner mennesker) populære russiskejede websteder. Desværre fik krigen i Rusland i maj 2017 præsident Porosjenos ukrainske regering til at forbyde russiske websteder. en Virtual Private Network (VPN) -tjeneste er den bedste løsning til at fjerne blokeringen af ​​disse websteder.

Hvad er de bedste VPN'er for Ukraine?

Lad os starte med et hurtigt kig på, hvem der lavede vores liste til de bedste VPN-valg at bruge i Ukraine:

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

5 bedste VPN'er til Ukraine

Vi har gennemgået over 150 VPN'er, der med ekspert blev valgt de bedste 5 til Ukraine, som du kan se i vores dybdeliste nedenfor:

Hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk til Ukraine er en onlinetjeneste, der giver enhver i Ukraine mulighed for at foregive at være i Rusland (og andre lande).

VPN-udbydere har et netværk af servere placeret over hele kloden, og nogle af dem har servere i Rusland. Ved at oprette forbindelse til en VPN-server i Rusland kan enhver ukrainsk statsborger omgå regeringsblokken, der er pålagt af internetudbydere (ISP'er) i Ukraine. Så snart du er tilsluttet en russisk VPN-server, ser du ud til at have en russisk IP-adresse, hvilket betyder, at du frit kan bruge russiske websteder.

Er VPN i Ukraine Safe?

Du spekulerer måske på, om det er sikkert at bruge en VPN-tjeneste til at foregive at være i Rusland. Svaret er ja. Ud over at levere servere i udlandet leverer VPN-tjenester også kryptering.

Alle data, der kommer og går fra en VPN-abonnents personlige computer, bærbare computer, smartphone eller tablet, er krypteret sikkert. Dette betyder, at hverken deres internetudbyder eller regeringen kan fortælle, hvad de laver online.

Kryptering tillader VPN-brugere at have digitalt privatliv, så de kan gøre hvad de vil online uden at bekymre sig om, at nogen kan fortælle, hvad de laver. Dette gælder også for udlejere, skoler og arbejdsadministratorer. VPN-kryptering holder dine data private og sikre.

Hvilke websteder er blokeret i Ukraine?

På grund af krigen med Rusland, der stadig sker i Ukraine, har den ukrainske regering blokeret et antal russiske steder. Disse sider inkluderer populære søgemaskiner og sociale mediesider: Mail.ru, VK, Odnoklassniki og Yandex.

Overvejelser

Når du vælger en VPN til Ukraine, er det vigtigt at forstå, at ikke alle VPN gør det.

Der er godt 850 kommercielle VPN-tjenester tilgængelige på markedet. Imidlertid har ikke alle disse servere placeret i Ukraine og Rusland. En VPN til Ukraine skal have servere i Rusland, så abonnenter kan overvinde den censur, der er pålagt af den ukrainske regering.

Eftersom Ukraine er i krig med Rusland, er det desuden vigtigt for mennesker i Ukraine at have ro i sindet, når de fjerner blokeringen af ​​russiske websteder. Af den grund er privatliv og sikkerhed afgørende.

Endelig er forbindelseshastigheder en nødvendig overvejelse, når du vælger en VPN til brug i Ukraine. Langt de fleste VPN'er giver en langsom forbindelse, som ikke tillader folk at udføre datakrævende opgaver som streaming. Af denne grund er det vigtigt at vælge en pålidelig VPN-udbyder med hurtige servere.

Privatliv og sikkerhed

Alle VPN'er i denne artikel er valgt, fordi de leverer de højeste niveauer af VPN-kryptering, der er tilgængelig i 2020. Her på ProPrivacy.com anbefaler vi altid OpenVPN-krypteringsprotokollen. Det er fordi OpenVPN er en form for kryptering i militær kvalitet, som er langt mere sikker end andre VPN-krypteringsprotokoller.

Mange VPN'er giver en forældet form for kryptering kaldet Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP). Denne kryptering er ikke sikker, og vi opfordrer folk til at bruge VPN'er som dem i denne vejledning, der implementerer stærk OpenVPN-kryptering.

Desuden har den store mængde VPN-tjenester, der er gratis, kun råd til at være gratis, fordi de tjener penge ved at sælge forbrugerdata. Dette er det modsatte af, hvad en VPN skal gøre. En VPN skal holde dine data private og sikre, IKKE sælge dem til den højeste byder.

Hver VPN i denne guide er pålidelige og pålidelige tjenester, der er velkendte i VPN-branchen. De har alle sikre privatlivspolitikker og stærk kryptering. Dine data vil således være private med hver VPN i denne vejledning.

Tilslutningshastigheder

Alle VPN'er til Ukraine i denne guide har topkvalitetsservere placeret over hele verden. Det betyder, at uanset hvor du foregiver at være (Rusland, USA, Storbritannien eller andre steder), vil du altid være i stand til at udføre dataintensive opgaver som streaming i HD.

Hvad andet kan jeg gøre med en VPN?

Vi forstår, at det nylige regeringsforbud mod russiske websteder i Ukraine er hovedårsagen til, at mange mennesker, der bor i Ukraine, ønsker en VPN-service. Der er imidlertid mange fordele ved at have en VPN ud over at genvinde adgangen til russiske websteder.

Med en VPN kan nogen foregive at være i England for at se BBC iPlayer. Sportsfans kan oprette forbindelse til en server i USA for at se baseball eller ishockey. Fodboldfans kan se alle de forskellige europæiske ligaer. Bilsport fans kan fjerne blokering af Formel 1-racer hele sæsonen. Tennisfans kan foregive at være i England for Wimbledon eller Australien for Melbourne Open. Valgmulighederne er uendelige.

Derudover er det med en VPN muligt at bruge den amerikanske version af Netflix, som har et meget større katalog med titler end det gør andre steder. En VPN er god til at overvinde ALLE geo-begrænsninger, ikke kun dem, der er pålagt russiske websteder.

Offentlig WiFi-sikkerhed med en Ukraine VPN

Når du bruger en offentlig WiFi-hotspot, kan enhver anden bruger på WiFi nemt hacke din trafik. Det betyder, at brug af offentlig WiFi risikerer at få dine adgangskoder, tjenester og bankoplysninger stjålet. Nogle gange opretter hackere endda falske offentlige WiFi-hotspots. Hvis du ved en fejltagelse opretter forbindelse til en, kan hackeren se alt hvad du gør.

Den kryptering, som en VPN giver, betyder, at alle dine data er sikre. Uanset om du er hjemme, på en officiel offentlig WiFi eller ved et uheld er forbundet med en hacker's netværk, kan ingen se, hvad du laver, fordi VPN krypterer dine data. Derfor betragtes en VPN som den allerbedste form for personlig cybersikkerhed.

VPN for Ukraine: Konklusion

I denne artikel har vi klart forklaret alt, hvad du har brug for at vide om en VPN til Ukraine. Vi har dækket specifikationerne, som en VPN til Ukraine skal have, og har forklaret, hvorfor dette er de fem bedste VPN'er til Ukraine.

Alle udbydere i denne artikel er VPN'er af top kvalitet, der er kendt for deres fantastiske service. De er sikre og giver privatliv for deres brugere. Derudover har alle disse VPN'er servere, der ikke kun findes i Rusland, men over hele verden, hvilket gør dem perfekte til at overvinde geobegrænsninger.

Endelig har hver VPN i denne guide et netværk af servere af høj kvalitet, der giver deres abonnenter mulighed for at gøre hvad de vil online, hvad enten det drejer sig om HD-kvalitet eller spil. Disse VPN'er er fremragende værdi for pengene, men de adskiller sig nogensinde så lidt, så tag dig tid til at analysere hver service omhyggeligt. Hvis du har spørgsmål til nogen af ​​tjenesterne, skal du ikke tøve med at kontakte os i kommentarfeltet nedenfor.

Resumé

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Titelbillede kredit: Wead / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me