5 bedste VPN’er til WhatsApp i 2020

Whatsapp er en af ​​de bedste messaging-apps, især på grund af dets kryptering. Desværre betyder det privatliv, som ender-til-ende-kryptering skaber, at appen er rynket i mange nationer. Nogle steder blokerer internetudbydere (ISP'er) WhatsApp fuldstændigt. Heldigvis, med et WhatsApp Virtual Private Network (VPN), kan enhver, hvor som helst, igen få adgang til den populære app.

En pålidelig og betroet VPN til WhatsApp giver dig mulighed for sikkert at foregive at være i et andet land. Resultatet er, at du let kan overvinde lokale restriktioner, der er placeret af internetudbydere og regeringer. Faktisk vil en VPN give dig mulighed for at overvinde ikke kun censur, men også geobegrænsninger. Dette betyder, at du kan bruge en VPN ikke kun til at få adgang til og bruge WhatsApp sikkert, men for at fjerne blokering af andet indhold fra hele verden.

I denne artikel fortæller vi dig alt hvad du har brug for at vide om at få en VPN til WhatsApp. Vi beskriver, hvad en VPN er, og hvordan den fjerner den populære messenger-app. Vi leder dig også gennem, hvordan du opretter din WhatsApp VPN, og vi forklarer, hvorfor du skal holde dig væk fra nogle VPN'er.

Derudover forklarer vi alt andet, du kan gøre med en betroet VPN til WhatsApp. Faktisk er vi ved udgangen af ​​denne artikel sikre på, at du har de oplysninger, du har brug for, for at medvirke til de milliarder af mennesker, der i øjeblikket nyder WhatsApp. Lad os dykke ind!

De bedste VPN'er til WhatsApp

VPN'erne nedenfor er valgt, da de giver fantastisk kryptering, og de er i stand til at omgå restriktioner. De tilbyder også fantastiske Android VPN og iOS VPN apps.

 1. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 5. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

Hvad er en VPN til WhatsApp?

Et virtuelt privat netværk er en service, der giver dig mulighed for at overvinde online-blokke og begrænsninger. Dette betyder, at du kan genvinde adgangen til WhatsApp på steder, hvor det er blokeret.

VPN'er gør dette ved at give dig mulighed for at oprette forbindelse til et netværk af VPN-servere. Når du opretter forbindelse til en server, der er i udlandet, skjuler VPN din rigtige IP-adresse. Resultatet er, at du kan få adgang til internettet, som om du var i det fremmed land.

Hvis du er bekymret for, at det lyder risikabelt, er den gode nyhed, at en VPN også giver kryptering. Desværre har mange VPN'er affaldspolitikker og / eller dårligt implementeret kryptering. Vi har dog omhyggeligt valgt VPN'er i denne vejledning, fordi de har vandtætte privatlivspolitikker og kryptering af militær kvalitet.

Denne kryptering betyder, at du kan gå videre og downloade og bruge WhatsApp uden bekymringer.

Kan jeg få en gratis WhatsApp VPN?

Ja du kan. Der er gratis VPN'er på markedet. Imidlertid har mange gratis VPN-tjenester meget bekymrende privatlivspolitikker, der giver dem mulighed for at sælge brugerdata til tredjepart. Det er en enorm risiko. Det er det modsatte af det, som en velrenommeret VPN-udbyder gør. En VPN skal give privatliv, så tænk hårdt, før du bruger en upålidelig, gratis VPN med en dårlig privatlivspolitik og forældet kryptering.

Hvis du virkelig ønsker at bruge en gratis VPN, bedste gratis VPN-guide. Disse VPN'ere leverer gratis tjenester, som ikke skippes af sikkerhed. De tilbyder disse tjenester for at tilskynde folk til at få et fuldt abonnement. Som sådan er de begrænset med download- og båndbreddegrænser. På trods af dette er de gratis tjenester, vi anbefaler, en god måde at prøve en VPN på, hvis du aldrig har brugt en.

Hvilken VPN skal jeg få for at fjerne blokering af WhatsApp?

Vi har valgt VPN'er i denne vejledning, fordi de har fremragende privatlivspolitikker og giver stærk kryptering. Derudover har de 'stealth mode' teknologi til at omgå ISP-throttling og firewalls.

Denne teknologi er meget nyttig, når du bruger en VPN til UAE, Dubai, Iran, Kina og andre nationer, der blokerer for brugen af ​​VPN'er. Stealth-tilstand skjuler VPN-krypteret webtrafik som almindelig HTTPS-trafik. Hvis du bor på et sted, hvor privatlivets fred er vigtigt, skal du sørge for at bruge din VPN's stealth-tilstand.

Derudover har alle de VPN'er, vi har valgt, meget hurtige servere placeret overalt i verden. Disse er perfekte til at sende og modtage større filer som videoer og til at udføre videomeddelelser med dine venner.

I slutningen af ​​dagen er det op til dig, hvilken VPN du vælger. Heldigvis har alle VPN'er til WhatsApp i denne vejledning tilbagebetalingsgarantier. Det betyder, at du kan teste, hvad du kan lide uden risiko, før du beslutter, hvilken du foretrækker.

Hvor er WhatsApp forbudt?

Ifølge Freedom House har følgende placeringer forbudt WhatsApp enten midlertidigt eller permanent:

 • Bangladesh
 • Brasilien
 • Kina
 • Egypten
 • Etiopien
 • Jordan
 • Kasakhstan
 • Montenegro
 • Saudi Arabien
 • Gambia
 • Kalkun
 • Uganda
 • Zimbabwe

Derudover forbyder nogle nationer, der tillader WhatsApp, at bruge dens stemmekaldsfunktion (VoIP). Dette gøres på grund af pres fra telekommunikationsselskaber på regeringerne. Disse nationer er:

 • Aserbajdsjan
 • Bahrain
 • Marokko
 • De Forenede Arabiske Emirater
 • Usbekistan

Sådan konfigureres en VPN og få adgang til WhatsApp

Hvis WhatsApp er blokeret i dit land, skal du abonnere på en VPN. Det gør du ved at følge disse enkle trin:

 1. Vælg en VPN for WhatsApp fra de fem, der er anført ovenfor. Den bedste mulighed er ExpressVPN, fordi det har stærk kryptering, masser af hurtige servere og fremragende stealth mode-teknologi.
 2. Klik igennem til din valgte VPN, og abonner.
 3. Download og installer softwaren. Husk at få den rigtige version til din platform.
 4. Installer softwaren ved at følge instruktionerne på skærmen. Det skulle kun tage et par øjeblikke.
 5. Sørg for, at du har valgt stealth-tilstand i indstillingerne, såvel som OpenVPN-kryptering og kill-switch. En dræbskontakt forhindrer alle data i at lækker til din internetudbyder, hvis VPN-forbindelsen tilfældigvis skulle falde.
 6. Nu, hvor al din sikkerhedsindstilling er konfigureret, skal du vælge en server i et land, der tillader WhatsApp.
 7. Naviger til din sædvanlige app store og download WhatsApp. Hvis WhatsApp ikke er angivet, skal du muligvis logge ud og tilmelde dig app store med en ny konto ved hjælp af en adresse fra det land, du er tilsluttet til (dette gælder Apple App Store).
 8. Nu hvor du ser ud til at være i udlandet, kan du bruge WhatsApp som alle andre!

Hvis du har problemer med at fjerne blokering af WhatsApp, er det værd at kontakte din VPN direkte. Det kan have specifikke servere til at fjerne blokering af WhatsApp. Regeringer blokerer for websteder og onlinetjenester på ISP-niveau. Nogle internetudbydere blokerer IP-adresser, der hører til VPN'er. Imidlertid vil din VPN sandsynligvis have servere, der ikke er blokeret.

Sørg for at bruge din VPN's stealth-tilstand, da dette kan hjælpe med at omgå ISP-firewall. Vi har valgt alle VPN'er i denne artikel, fordi de tilbyder fantastisk kundeservice og en pengene-tilbage-garanti. Vær ikke bange for at kommunikere med VPN - og hvis du ikke kan få WhatsApp til at fungere, kan du altid bede om dine penge tilbage. Vi er dog sikre på, at disse VPN'er alle blokerer WhatsApp i 2017.

Hvorfor bruge en VPN med WhatsApp?

Siden Facebook købte WhatsApp i 2014, er en række sikkerhedsspørgsmål blevet udsat. Med det i tankerne er det værd at bruge en VPN med WhatsApp for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed til din kommunikation.

Websteder som Wikileaks afslører konstant det høje niveau af overvågningskapaciteter, som regeringsorganer som CIA og NSA har. Med det i tankerne anbefales stærkt $ 79 pr. År for at tilføje endnu et stærkt lag til din WhatsApp-kommunikation og alle andre webdata..

Er det lovligt at bruge WhatsApp med en VPN?

Nogle steder har myndighederne arresteret folk for at have sendt beskeder med WhatsApp. Ved disse lejligheder vedrørte afgifterne personer, der sender ulovligt indhold, såsom eksplicit materiale, og injurierende eller ærekrænkende indhold.

Det er værd at bemærke, at dette ikke var tilfælde, hvor regeringer dekrypterede folks meddelelser. I stedet tvang myndighederne folk til at låse op for deres telefoner i løbet af en efterforskning, hvor meddelelsesmodtageren vendte dem væk. Dette kan stadig ske, hvis du bruger en VPN.

Ved hjælp af en VPN er dine data mere sikre. Nogle placeringer rynker imidlertid ved brug af VPN. Som sådan er det værd at bruge stealth-tilstand for at skjule din VPN-brug fra din internetudbyder.

Hvad andet kan jeg gøre med en VPN?

VPN'erne i denne guide har servere over hele verden. Dette betyder, at der er utallige muligheder! Ved at oprette forbindelse til servere overalt i verden kan du sikkert få adgang til begrænsede tv-streams, film, online tjenester og konti i disse lande.

For sportsfans betyder det at være i stand til at se konkurrencer fra mange forskellige nationer: Wimbledon på f.eks. BBC iPlayer. For Netflix-abonnenter kan en VPN bruges til at få adgang til det større amerikanske katalog eller amerikansk kabel-tv på Sling TV. En VPN vil fjerne blokering af noget, så det giver uendelig frihed.

Bedste WhatsApp VPN: Konklusion

Overalt i verden ønsker folk at bruge Facebook's WhatsApp-messenger med en VPN. Hvis du gør det, kan du bruge messenger på steder, hvor det er blokeret på grund af regeringsbegrænsninger.

VPN'erne i denne artikel er specielt valgt, fordi de har hurtige servere over hele verden til at fjerne blokeringen af ​​WhatsApp. Derudover er alle disse VPN'er pålidelige, har tæt på 100% oppetid på alle deres servere og har fantastisk kundesupport.

På grund af det faktum, at fjernelse af blokeringen af ​​WhatsApp kan blive rynket i nogle lande, har vi inkluderet VPN'er, der har en driftsafbryder og stealth mode. Dræbskontakten afbryder din internetforbindelse for at sikre dig, at der ikke lækker data, hvis VPN-forbindelsen falder. Stealth-tilstand skjuler VPN-krypteret trafik som almindelig HTTPS-trafik, så internetudbyderen ikke genkender den.

Afhængig af hvor du bor, kan du bruge disse funktioner, så sørg for at læse resuméerne omhyggeligt for at sikre dig, at du får den rigtige VPN til dig.

Bedste WhatsApp VPN: Resume

 1. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 5. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me