5 bedste VPN-routere 2020

En VPN-router er den bedste måde at beskytte flere enheder på dit hjemmenetværk. Med en VPN-routerniveau kan du beskytte enhver enhed på dit netværk uden at skulle installere VPN på hver enkelt maskine.

vpn router

Den bedste VPN-router i 2020: Resume

Nedenfor finder du vores anbefalede VPN-routere. For at få detaljerede oplysninger om nogen af ​​modellerne, skal du fortsætte med at rulle.

 1. Linksys WRT3200ACM
  - Dette betragtes som den bedste samlede VPN-router.
 2. Asus RT-AC5300
  - Dette er en ekstremt kraftig router, der er bedst egnet til mennesker med store hjem eller en stor mængde enheder.
 3. Netgear R6400
  - En solid router perfekt til folk, der ønsker enestående værdi for pengene.
 4. Linksys WRT1900ACS
  - Et andet godt valg for folk, der har mere af et budget.
 5. Netgear R7800 X4S
  - Perfekt til mellemstore huse, men lidt dyr i forhold til den anmodede pris på Amazon (ikke blinket).

Hvad er en VPN-router?

En VPN-router er en router med en VPN installeret direkte på den. Alle forbindelser til VPN-servere administreres i routeren, når du har en router-VPN.

En VPN-klient installeres normalt på individuelle enheder, såsom smartphones og stationære pc'er. Denne software forbinder hver enkelt enhed direkte til VPN for at beskytte den. En VPN-router beskytter på den anden side alle enheder på netværket; uden at skulle installere softwaren på hver enkelt.

VPN'er kan kun installeres på specifikke routere med firmware, der er i stand til at håndtere VPN-forbindelser. Således kan ikke enhver router være en VPN-router.

De bedste VPN-routere

Vores dybdegående liste over anbefalede VPN-routere hjælper dig med at vælge en der passer til dig:

Linksys WRT3200ACM (Bedste samlede VPN Router)

Linksy wrt3200 vpn router

 • 4 Eksterne antenner
 • Dobbeltbånd op til AC3200 Mbps

Anbefalet brug: Medium hjem / 6-10 enheder

I første omgang er denne fremragende Linksys-router. Til kun $ 249 er det overkommelig, og på grund af den kraft, det pakker under hætten, er det den mest alsidige og passende VPN-router, der findes på markedet i dag. Denne router har en 1,8 GHz Dual-Core ARM-processor og er en af ​​de første VPN-routere, der bruger et Marvell-chipset. Alle, der har brug for en kraftfuld router til spil, streaming, videoopkald eller andre datakrævende opgaver, anbefales denne router.
Vi tror, ​​at det faktum, at du kan få det med support, og en garanti - fuldt blinket og klar til brug med din foretrukne VPN - for kun $ 50 over den normale pris, er en absolut stjæle!
tilgængelighed:

 1. FlashRouters (pre-flashed, VPN Privacy App inkluderet): $ 249

 2. Amazon (pre-flashed, Ingen app, ingen VPN-support): 199 $

Asus RT-AC5300 (bedst til strømbrugere)

asus rt-ac5300 vpn router

 • Eksterne antenner
 • Tri Band Op til 5300 Mbps

Anbefalet brug: Store hjem / 10+ enheder

Dette er en ekstremt kraftig router, der er perfekt egnet til store hjem og små virksomheder. Det kan understøtte op til 10 enheder komfortabelt, og takket være sine otte eksterne antenner (som giver Tri-Band WiFi) kan det levere WiFi til et større overfladeareal. Dens 1,4 GHz-processor gør det til flagskibets router til lagfri spil og 4K-streaming af høj kvalitet. Denne VPN er dyr, men du får det, du betaler for; en top af række routeren med alle de nyeste funktioner. Hvis du har brug for strøm, skal du ikke lede længere!

tilgængelighed:

 1. FlashRouters (pre-flashed, VPN Privacy App inkluderet): $ 479
 2. Amazon (ikke forblinket, ingen app, ingen VPN-support): $ 350

Netgear R6400 (bedste værdi VPN-router)

netgear r6400 vpn router

 • Gigabit Ethernet-hastigheder
 • Ekstern antenne

Anbefalet brug: Lille hus / op til 5 enheder dette.

Netgears router er et fremragende valg for enhver, der har brug for noget praktisk, som også er billigt. Routeren er fremtidssikret for trådløse AC-standarder, samtidig med at den giver fuld support til Wireless-G og Wireless-N-enheder. R6400 pakker en kraftfuld Dual Core 1 GHz Broadcom CPU-processor, hvilket gør den kraftig nok til at håndtere op til 5 enheder. Og hvis du er bekymret for at kunne streame; denne VPN håndterer 4k uden problemer.

tilgængelighed:

 1. Flash-routere (pre-flashed, VPN Privacy App Inkluderet) $ 179
 2. Amazon (forblinket, Ingen app, ingen VPN-support): Ikke tilgængelig

Linksys WRT1900ACS

links til wrt 1900 vpn router

 • 1,6 GHz dual-core
 • 4 eksterne antenner

Anbefalet brug: Small Office / Medium Home / 4-7 enheder

Denne VPN er enestående værdi for pengene i betragtning af at den kun er $ 55 mere end standardprisen for at få den fuldt blinket og klar til brug. Med udgangspunkt i erfaringer fra tidligere modeller er Linksys WRT1900ACS en kraftfuld router med fire eksterne antenner. Den 1,6 GHz Dual-Core ARM-processor gør den perfekt til de mennesker, der leder efter en router-VPN til spil, streaming, videoopkald eller datakrævende opgaver. Eftersom det desuden er blevet opgraderet til DD-WRT WRT1900ACv2, giver det mulighed for OpenVPN-forbindelser.

tilgængelighed:

 1. Flash-routere (DD-WRT-installeret, VPN-privacy app inkluderet, garanti + support): $ 249
 2. Amazon (pre-flashed, Ingen app, ingen VPN-support): $ 195

Netgear R7800 X4S

netgear r7800 vpn router

 • 4 eksterne antenner
 • MU-MIMO og Quad Stream teknologi

Anbefalet brug: Stor lejlighed / medium hjem / 5-9 enheder

Denne Netgear-router er ekstremt populær blandt forbrugere. Det er den hardcore storebror til en populær routermodel kaldet R7000 Nighthawk. R7800 giver forbedret kabelforbindelse og betragtes som fremtidssikker. Routeren har 4 kraftige eksterne antenner og en 1,7 GHz Dual Core-processor - hvilket gør den kraftig nok til at håndtere næsten alt hvad du kaster på det.

tilgængelighed:

 1. FlashRouters (DD-WRT installeret, inkluderet VPN-beskyttelse af personlige oplysninger, garanti + support): $ 349
 2. Amazon (pre-flashed, Ingen app, ingen VPN-support): $ 175

Sådan installeres en VPN på en router

Installation af en VPN på en router adskiller sig afhængigt af modellen. En grundlæggende kontur er imidlertid som følger:

 1. Få adgang til routerens kontrolpanel ved hjælp af producentens instruktioner.
 2. Gå ind på routerens VPN-klient, og tilføj din udbyders serveroplysninger og andre nødvendige forbindelsesdetaljer. Der vil være guider til dette på din VPNs websted.
 3. Start VPN-forbindelsen til din ønskede VPN-server
 4. Nu hvor routeren er tilsluttet VPN-serveren, ser alle enheder i dit hjem ud til at være på det sted. Derudover er de alle beskyttet med kryptering for at give dig digitalt privatliv.

Konfiguration af en VPN-router

Næsten alle builds af DD-WRT understøtter VPN bruger PPTP-protokollen. Dette er dog ikke særlig sikkert, og det er generelt bedre at bruge OpenVPN. Den grundlæggende ramme for DD-WRT understøtter OpenVPN, men ikke alle routere understøtter bygninger, der gør det. Derfor er det altid bedst at tjekke, før du køber, om dette er vigtigt for dig.

Mange VPN-udbydere leverer installationsvejledninger til routere, selvom nogle kun understøtter PPTP.

Tip: Den nemmeste måde at få en VPN-router på er at købe en forblinket!

Forskellige typer VPN Router

DD-WRT

DD-WRT er et open source-projekt, der sigter mod at udvikle en Linux-baseret firmwareløsning, der fjerner begrænsningerne på routere ved deres standardprogrammering.

Hvis du installerer DD-WRT på din router, giver den den fulde funktionalitet af en router i forretningskvalitet, men uden omkostninger. En komplet liste over alle de mange fordele ville være for lang for denne artikel, for mere information se vores DD-WRT-routerside.

Tomat

Tomato er en alternativ Linux-baseret firmwarepakke til routere, de mest bemærkelsesværdige tomatrutere er; Linksys WRT54G / GL / GS, Buffalo WHR-G54S / WHR-HP-G54 og andre Broadcom-baserede routere. Ligesom DD-WRT, kan det bruges til at blinke en kompatibel router. Dette gør det muligt at bruge den som en VPN-gateway, samt give en lignende funktionalitet som en DD-WRT-flashet router.

DD-WRT er kompatibel med flere routere og regnes generelt for mere newbie-venlige, men mange mennesker foretrækker Tomatos interface og fremragende realtidsnetværksovervågningsmuligheder.

Hvorfor få en VPN-router?

Uanset om du har brug for en VPN til en mobilenhed, en bærbar computer eller et skrivebord; en VPN-router kan hjælpe.

VPN-routere er konfigureret til at oprette forbindelse til en VPN-tjeneste. Disse routere kan indstilles til at oprette forbindelse til de fleste VPN-tjenester, hvilket betyder, at du stadig kan abonnere på din foretrukne service.

Det er også muligt at flash routere med tredjeparts firmware som DD-WRT og Tomato. Nogle udbydere tilbyder endda forblinkede routere, der er forudkonfigureret til deres service. Disse kan købes enten direkte fra VPN eller via en online butik som f.eks FlashRouters.com

VPN-routere - Fordele

 • Hver enhed, der opretter forbindelse til routeren, er beskyttet af VPN.
 • Dette inkluderer enheder, der ikke selv kan køre VPN-software, såsom smart-tv, spilkonsoller og Roku-bokse.
 • Routeren tæller som kun en VPN-forbindelse, hvad din udbyder angår. Dette betyder, at du kan tilslutte et ubegrænset antal enheder til VPN på én gang via routeren.

VPN-routere - Ulemper

Den største ulempe er, at kryptering og dekryptering af VPN-data er ekstremt processorintensiv (især når du bruger OpenVPN). De fleste routere kæmper, hvilket kan resultere i dårlige internetforbindelseshastigheder.

Af denne grund er det vigtigt at vælge en router, der virkelig er kraftfuld nok til at klare. Generelt betyder dette, at du bliver nødt til at investere et rimeligt beløb for at få det, du har brug for.

VPN-routere til små virksomheder

Hvis du leder efter en VPN-router til en lille virksomhed, for at beskytte alle dine ansatte på en gang med digitalt privatliv; Vi anbefaler, at du vælger VPN, der er på andenpladsen. Det Asus RT-AC5300 DD-WRT er til “strømbrugere”. Det har alt hvad du har brug for for at køre ti eller flere enheder sikkert til en VPN uden at lide under langsom tilslutning.

For mere information, se vores VPN'er til små virksomheder.

FAQ

Vi har forsøgt at dække ethvert vigtigt punkt i denne artikel. Men hvis noget ved VPN-routere stadig forvirrer dig, kan dette Ofte stillede spørgsmål-afsnit muligvis hjælpe!

Arbejder VPN på WIFI?

Med en VPN-router er enhver enhed på dit lokale netværk beskyttet. Hvis du dog forlader dit hjem og bruger offentlig WiFi - skal du oprette forbindelse til VPN ved hjælp af din mobile enhed eller bærbar computer ved at installere VPN-klienten direkte på din enhed.

Kan jeg bruge en gratis VPN til en router?

De fleste mennesker bruger ikke en gratis VPN på en router. Selvom det ikke er helt umuligt, har gratis VPN'er brugsgrænser, der gør dem uegnede til brug på en router.

Er VPN'er lovlige?

Ja, VPN'er er lovlige de fleste steder i verden. Og selv i nationer, hvor VPN-brug er ulovlig, er det handlingen med at fjerne blokering af censurerede websteder (snarere end VPN selv), der er ulovlig.

Hvilke routere er kompatible med DD-WRT

Et stort antal routere er kompatible med DD-WRT (for mange til at nævne her). Kontroller venligst hver model for at være sikker på kompatibilitet. Og besøg vores DD-WRT VPN-artikel for mere information.

Hvorfor skal jeg bruge en VPN derhjemme?

En VPN giver digitalt privatliv ved at kryptere dine data. Dette forhindrer din internetudbyder og regeringen i at snuppe dig. Derudover giver en VPN dig mulighed for at trav digital klode; ved at foregive at være et andet sted i verden kan du omgå lokale begrænsninger og få adgang til geobegrænset indhold og tjenester.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me