5 Bedste VPN-tjenester til rejser 2020 – Bliv sikker online, mens du er i udlandet

Hvis du rejser til udlandet og sandsynligvis bruger WiFi hotspots, er det vigtigt, at du bruger en VPN. VPN'er eller virtuelle private netværk krypterer alle dine data, der går til og fra din enhed, hvilket er utroligt effektivt til at forhindre hackere i at få adgang til dine data. En anden stor fordel ved at bruge en VPN er, at de giver dig adgang til tjenester fra hjemmet, der i øjeblikket er blokeret på din placering. I denne guide viser vi de bedste Travel VPN Services og giver dig nogle af de bedste tip til at forblive sikkert online i udlandet.

Der er to store fordele ved at bruge en VPN til rejser:

 1. For at få adgang til websteder hjemmefra - Mens du er ude på forretningsrejse eller på ferie, bliver det umuligt at få adgang til mange vigtige onlinetjenester - såsom dine online bank- og streamingtjenester. Med en VPN kan du få en IP-adresse fra dit hjemland og nemt få adgang til disse websteder.
 2. Forbliver sikker online, når du rejser - Når vi rejser, opretter vi ofte forbindelse til offentlige WiFi-hotspots. Når vi opretter forbindelse til et offentligt WiFi-hotspot, har vi ingen måde at vide, om routeren er konfigureret sikkert. En VPN beskytter dine data, hvis du opretter forbindelse til en dårligt konfigureret router eller en falsk WiFi-hotspot, der tilhører en cyberkriminel! Da VPN sikkert krypterer alle dine data, er det umuligt for hackere at stjæle dine data, legitimationsoplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger.

Ny på VPN'er?

Hvis du er ny i verden af ​​VPN'er, og du gerne vil lære mere, kan du se vejledningerne nedenfor:

 • Hvad er en VPN - En begyndervejledning til VPN'er, hvad de er, og hvordan de fungerer
 • VPN-kryptering - En dybdegående guide til VPN-krypteringsprotokoller, og hvilken der er den mest sikre.

Liste over de bedste 5 VPN'er til rejser

Nu ved vi fordelene ved at bruge en rejse VPN, vi har listet de fem bedste VPN'er til rejse. For mere information om nogen af ​​tjenesterne på vores liste, skal du klikke på nedenstående links for at se VPN-udbyderens websted eller rulle nedenfor for at få et resume af hver tjeneste.

 1. ExpressVPN

  - Superhurtig | Servere i 94 lande | Sikker og pålidelig

 2. NordVPN

  - Hurtige forbindelser | Privat og sikkert | Fjern blokering af Netflix

 3. CyberGhost VPN

  - Fantastisk værdi | Let at bruge | Perfekt til WiFi-beskyttelse

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Ingen logfiler | Fjern blokering af Netflix US | Stærk kryptering

Bedste VPN til rejser - resume

Nedenfor har vi sammenfattet alt hvad du har brug for at vide om de fem bedste VPN-rejser-tjenester. Hvis du stadig ønsker mere information, skal du klikke videre til udbyderne eller tjek vores detaljerede VPN-anmeldelser.

Opsætning af en VPN til rejse

Når du køber en VPN til rejse, har du tilladelse til at installere softwaren på mere end en enhed (normalt mellem tre og fem). Dette betyder, at et VPN-abonnement kan bruges til at beskytte alle dine families enheder, mens du er væk.

Medmindre du får en rejseruter med en VPN, bliver du nødt til at installere rejse-VPN på hver enkelt enhed. Den gode nyhed er, at VPN'erne i denne guide har software til alle enheder, så du kan installere VPN på en bærbar computer eller en smartphone.

Her er en hurtig guide til at hjælpe dig:

 1. Vælg en VPN til rejse fra vores liste, og klik igennem for at få et abonnement. Hvis du kun vil have din VPN, mens du er på ferie, kan du vælge en månedlig plan. VPN'er er imidlertid sindssygtige nyttige året rundt - selv når du går hjem!
 2. Download VPN til din bærbare computer, smartphone eller tablet. Husk at få den rigtige VPN til din platform. Du kan installere VPN på alle din families enheder, hvis du ønsker det, eller endda dele det med venner, som du rejser med.
 3. Følg anvisningerne om installation. VPN'en installeres let og uden besvær.
 4. Nu, hvor det er installeret, skal du blot oprette forbindelse til en server. Husk, at din VPN vil holde dig sikker, når du er i dit eget land såvel som i udlandet, så brug det hver gang du er på offentlig WiFi.
 5. Nu når du er i udlandet, skal du huske at oprette forbindelse til en server hjemmefra! På den måde kan du se tv-streams og bruge internettjenester, hvor du kommer fra. Ingen grund til at se udenlandske tv-shows længere!

Brug af en VPN Travel Router

Uanset om du rejser på egen hånd, for erhvervslivet eller med venner og familie, kan en rejseruter være en massiv fordel. Disse smarte gadgets giver dig mulighed for at forbinde flere enheder til et offentligt WiFi-hotspot uden at skulle tilslutte alle dine enheder individuelt. Så snart mini-routeren er tilsluttet internettet, opretter alle dine og din families enheder automatisk forbindelse til denne internetforbindelse via rejseruten.

Dette er i sig selv fantastisk. Det er dog endnu bedre, hvis du får en router, der er forudkonfigureret med en VPN! Når en VPN er installeret på en rejseruter, er alle enheder, der opretter forbindelse til internettet via denne rejseruter, automatisk beskyttet med VPNs-kryptering. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hver enkelt enhed: eller sørge for, at dine børn, forældre - eller andre i dit parti - åbner sig for risikoen for at blive hacket (hvilket kan ødelægge alles ferie).

Sådan konfigureres din rejseruter

Hvis du ønsker en rejseruter med en VPN, anbefaler vi kraftigt at du besøger eksperterne hos FlashRouters
for nogle råd.

Uanset hvad du gør, skal du sørge for at opdatere standardadministratoroplysningerne på rejseruten. Hvis du ikke opdaterer brugernavnet og adgangskoden, kan routeren selv blive hacket!

Derudover ønsker du at sikre, at WPS (en ældre routerfunktion) er slået fra, da det udgør en sikkerhedsrisiko. Heldigvis kan FlashRouters hjælpe dig med at opsætte alle disse funktioner korrekt .

International rejsesikkerhedsliste

Med en VPN-sorteret behøver du kun at tænke på et par andre problemer med rejsesikkerhed. For at hjælpe dig har jeg oprettet denne hurtige liste over hvad jeg betragter som de vigtigste ting at overveje for digital sikkerhed under rejsen:

 1. Passwords - Det kan virke indlysende, men at sikre, at dine enheder er adgangskodebeskyttet og indstillet til at låse hurtigt, er meget vigtigere, når du rejser, så brug stærkere indstillinger, når du er væk. Hvis du forlader en telefon eller en tablet i strandbaren eller i en taxa, kan det forhindre enheden i at komme i en persons hænder, mens den stadig er låst, hvis du har den låst næsten med det samme. Adgangskodeadministratorer er fantastiske værktøjer til at sikre, at du har stærke adgangskoder.
 2. opdateringer - Husk at opdatere dine enheder regelmæssigt kan sikre, at du ikke lider af sårbarheder, der giver cyberkriminelle en nem måde at komme ind på, så opdater ofte.
 3. Sikkerhedskopiere regelmæssigt - Hvis du tager tusind fotos og mister din enhed på feriens sidste dag, vil du aldrig se disse fotos igen. Som en generel regel, hvis noget er vigtigt, så sørg for, at det er sikkerhedskopieret til skyen. Dette gælder, selvom du aldrig har mistet en enhed før - husk, at der altid er en første gang. Cloud-backup-tjenester er fantastiske, og de sikkerhedskopierer dine data automatisk.
 4. Køb en lokal SIM - Hvis du rejser i længere perioder, kan du købe en lokal SIM med billige lokale data. På den måde kan du bruge internettet på farten uden at stole på offentlig WiFi (selvom risikoen ved at gøre det mindskes ved hjælp af en VPN).

Rejse VPN Konklusion

Når det gælder om at holde dine enheder sikre, mens du er på ferie, er der en temmelig lille tjekliste over ting, du skal gøre. Den bedste ting at gøre er at sætte sig ned og forklare punkterne i denne vejledning til alle dine kolleger. Ingen ønsker, at en ferie bliver forkælet af hackere, så vær sikker på, at hele gruppen tager sig tid til at beskytte deres enheder i overensstemmelse hermed.

En VPN er langt den bedste form for digital beskyttelse, som du kan få, når du rejser. Så overvej en nøje: forekomsterne af mennesker, der bliver hacket på offentlig WiFi, er på alle tidspunkter. Dette skyldes, at hackere forstår, hvor let det er at fleece mennesker, mens de soler sig ved poolen eller slapper af i en lufthavn.

Alle VPN-tjenester i denne guide tilbyder den allerbedste måde at beskytte enheder på, mens du er på farten. Der er hundreder af VPN'er at vælge imellem, hvilket kan gøre det muligt at vælge en lidt af et mareridt.

Derfor har vi oprettet denne VPN til rejseguide, der hjælper dig med at finde de allerbedste muligheder - uden at skulle bekymre dig om at snuble til en rip-off-tjeneste. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at stille i kommentarfeltet nedenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me