5 bedste VPN-tjenester til Schweiz i 2020 – Bliv sikker online

Mens Schweiz har en af ​​de gratis internetinfrastrukturer, er det ikke uden dets problemer.


Bedste VPN'er for Schweiz

Primært er privatliv en stor bekymring på grund af lovgivning, der er designet til at øge logning og journalføring. Lover kræver internetudbydere (ISP'er) for at logge IP-adresser og webserveradgangsoplysninger og bevare dem i seks måneder.

Heldigvis skal en schweizisk VPN hjælpe dig med at beskytte mod dette og også give dig adgang til geografisk begrænset indhold.

Schweiz er i strid med resten af ​​Europa, når det kommer til internetovervågning, opbevaring af data og online piratkopiering. Det er ikke en del af Den Europæiske Union og er derfor ikke underlagt EU's datalagringsdirektiv 2006.

Schweiz indførte dog sin lov om datalagring, som trådte i kraft i januar 2002. Dette var artikel 15 forbundslov af 6. oktober 2000 om overvågning af post og telekommunikation (BÜPF) og forordning af 31. oktober 2001 om overvågning af poster og Telekommunikation (VÜPF)).

Heldigvis mangler det censur og restriktiv internetlovgivning sammenlignet med de fleste andre lande. Reporters Without Borders rangerede Schweiz som syvende ud af 180 lande i World Press Freedom Index for 2017.

Som nævnt vil en VPN i Schweiz imidlertid hjælpe dig med at undgå regeringslogføring og adgangsbegrænset indhold.

Bedste schweiziske VPN-tjenester

For at beskytte dit privatliv er en VPN vigtig. Lad os derfor se nærmere på de bedste schweiziske VPN-tjenester.

 1. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 2. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 3. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 4. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 5. IPVanish

  - Apps til alle platforme | Hurtige forbindelser | Ingen logfiler politik

Schweiziske VPN-overvejelser

Den schweiziske regering har en relativt stor magt med internetovervågning. Det har ret til at anvende spyware til "særligt alvorlige lovovertrædelser." Disse inkluderer finansiering af terrorisme, kriminelle organisationer og børnepornografi.Brug af VPN i Schweiz Overvejelser

Sådanne metoder er kun tilladt, når de retshåndhævende myndigheder har påvist over rimelig tvivl, at der er begået en forbrydelse. De er ikke en forebyggende metode. I jagten på ulovlig aktivitet kan dine data stadig være i fare for at blive sikkerhedsskader. Myndighederne kunne fange den, fordi den blev transmitteret fra den forkerte netværksgrænseflade på det forkerte tidspunkt.

I september 2016 vedtog schweiziske myndigheder lovgivning, der kræver, at myndighederne skal underrette borgere, der har været overvågningsmål. Tidligere i januar 2013 annoncerede justitsminister Simonetta Sommaruga, at regeringen overvejede at udvide sine overvågningsbeføjelser til også at omfatte muligheden for at overvåge Voice over Internet Protocol (VoIP) og instant messaging-tjenester (IM) -tjenester.

I september 2017 trådte en ny lov, der blev stemt om et år før, i fuld virkning. Loven giver FIS (Federal Intelligence Service) meget mere magt til at overvåge borgernes private kommunikationer. Myndighederne kan nu trykke på telefoner, fange personlige e-mails og tekstbeskeder og overvåge internettrafik. Faktisk kan myndigheder endda installere malware på borgernes telefoner og computere for at overvåge webcam-aktivitet. De kan også lytte ind via en smartphone-mikrofon og stjæle personlige oplysninger.

Det har aldrig været mere afgørende at bruge en VPN-tunnel til at beskytte dit privatliv i Schweiz. Selv hvis du ikke ønsker at betale for service af høj kvalitet, anbefaler jeg i det mindste at bruge en af ​​de bedste gratis VPN'er. VPN'er er stadig perfekt lovlige og etiske at bruge i Schweiz. Derfor anbefaler jeg at beskytte dig selv fra tredjeparts aflyttere, hvad enten det er myndighederne eller hackere.

Gambling Laws

Online-spil

Selvom Schweiz stadig har et gratis og åbent internet, begynder tingene at ændre sig. Den 29. september 2017 indførte det schweiziske parlament sin første store lovgivning til forsøg på at filtrere internettet.

Pengespilsloven blokerer for online spilportaler. Beskatning og økonomiske bekymringer motiverede den nye lov. Schweiziske spillevirksomheder tabte betydelige indtægter til internationale internationale spillesider. Penge Gaming Act sigter således til gavn for lokale spilorganisationer. Imidlertid kan det være forløberen for yderligere lovgivning at begrænse og filtrere internettet.

Uanset om du er rejsende eller bosiddende i Schweiz, er det ikke tilrådeligt at forsøge at omgå filteret med proxyforbindelser eller andre løsninger for adgang til spilwebsteder. Dette ville være en direkte overtrædelse af de nye love og kunne medføre hårde konsekvenser.

Piratlovgivning

Piratlovgivning

De obligatoriske love om opbevaring af data i Schweiz gælder ikke for VPN-udbydere. VPN-udbydere er ikke forpligtet til at føre logfiler over deres brugers aktiviteter. Disse love gør Schweiz til et ønskeligt sted at finde VPN-servere. Prikken over i'et er også, at den schweiziske regering tillader piratkopiering af copyright til personlig brug. Det er stadig ulovligt at forsøge at distribuere piratkopieret indhold med profit.

I september 2010 afsagde den schweiziske højesteret, at advokatfirmaet Logistep AG, der handler med ophavsret, optrådte ulovligt, da det indsamlede IP-adresser for personer, som det mente var skyldige i krænkelse af ophavsret. Retten bestemte, at dette var et brud på landets privatlivslovgivning. Denne afgørelse beskytter ikke kun downloadere, men også afslappede uploadere. Som svar kampagner underholdningsindustriens presgrupper for en ændring af loven. De citerede forretningsmæssig skade og tab af fortjeneste for underholdere.

Effekter af piratkopiering

Af ovennævnte grunde bestilte den schweiziske regering en undersøgelse i sagen. Til en vis overraskelse fra ophavsretlige håndhævelsesorganer konkluderede undersøgelsen, at til trods for omkring en tredjedel af den schweiziske befolkning var involveret i download af film og musik, var der ingen negativ indflydelse på det beløb, folk bruger på underholdning. Der kan faktisk være en svag gevinst. Resultater fra en hollandsk undersøgelse i 2010 viste, at 'pirater' bruger mere på medier, deltager i flere koncerter og besøger spilwebsteder mere end 'ikke-pirater'.Internetovervågning

Den schweiziske undersøgelse konkluderede også, at piratkopiering næsten var umuligt at forhindre. Ansvaret påhviler underholdningsindustrien at tilpasse sig de nye realiteter, hvis den ville overleve. Rapporten blev afsluttet,

”Hver gang en ny medieteknologi er gjort tilgængelig, er den altid blevet” misbrugt ”. Dette er den pris, vi betaler for fremskridt. Vinderne er dem, der er i stand til at bruge den nye teknologi til deres fordele og tabere dem, der gik glip af denne udvikling og fortsætter med at følge gamle forretningsmodeller. ”

Regeringen besluttede i lyset af denne rapport, at ingen ændring af loven var nødvendig. Det afviste også at blokere IP-websteder, og argumenterede for, at det ville skade ytringsfriheden og krænke love om beskyttelse af personlige oplysninger.

Brug af VPN'er i Schweiz

Schweiziske internetbrugere behøver derfor ikke at bruge en VPN-tjeneste for at beskytte sig mod håndhævelse af ophavsret. De har imidlertid et stærkt incitament til at bruge et til at forsvare sig mod regeringsovervågning. En VPN kan også beskytte mod LAN-baserede angreb, såsom hackere, der udfører pakkeoptagelser på offentlige trådløse netværk.Regeringstilsyn

Det er normalt en dårlig idé at bruge en VPN-service (og servere) placeret i dit eget land. Dette gør det let for myndighederne at kræve VPN overdragelse af sine logfiler. Derudover kan dine data muligvis rejse en større afstand i et dekrypteret format mellem VPN-serveren og den virkelige destinationsserver. Det anbefales derfor generelt at afslutte din VPN-forbindelse så tæt på destinationshosten som muligt.

Uden obligatorisk datalagring for VPN-udbydere kan schweiziske brugere dog heldigvis bruge lokale servere.

For dem uden for landet skaber Schweiz et ideelt endepunkt for VPN-forbindelser.

Schweiz VPNs Konklusion

Bedste schweiziske VPN-konklusion

Den schweiziske regering har allerede robuste kapaciteter til overvågning af data. Selvom det ikke er klart, hvad fremtiden rummer, ser det ud til at bevæge sig mod større overvågningskræfter. Den bedste måde at beskytte dine data mod tredjeparts aflytning og snooping er at kryptere dem med en VPN. Jeg er en stærk fortaler for online privatliv og sikkerhed og anbefaler, at du straks begynder at bruge en VPN, hvis du ikke allerede er det.

Med en af ​​de bedste VPN'er i Schweiz kan du drastisk øge din personlige datasikkerhed og privatliv.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me