5 hurtigste VPN’er i 2020 – daglige VPN-hastighedstestresultater

Hurtige VPN-tjenester er den eneste mulighed, hvis du vil streame i HD, foretage videokonferencer eller spille spil online. Dataintensive opgaver kræver en supersnak VPN, hvilket betyder, at du skal holde dig væk fra 99% af VPN'er. De fleste VPN'er er ikke bygget med robuste Tier-1-servernetværk, den gode nyhed er, at nogle er det.


På ProPrivacy.com bruger vi specialbyggede servere med en gigabit-linje til at teste verdens hurtigste VPN'er. Vi kører vores videnskabelige VPN-hastighedstest tre gange om dagen. Som et resultat kan du stole på denne artikel for at vise dig, hvilke VPN'er der er de faktiske hurtigste VPN'er - den komplette uforfalskede sandhed.

Vil du vide mere? Se vores nyttige guider for mere information om forbedring af dine VPN-hastigheder:

 • Hvad er den bedste VPN-protokol, der skal bruges?
 • Sådan testes ping over en VPN

Hvilke er de hurtigste VPN'er?

Tabellen herunder afslører de hurtigste VPN'er. Denne tabel opdateres automatisk i realtid for at give dig de seneste resultater fra vores hastighedstestservere. For mere information om, hvordan vi udfører vores test, bedes du læse videre. Hvis du vil finde ud af mere om hver VPN, skal du rulle ned til dybdegående resume.

Placere
provider
Gennemsnitshastighed
Højeste hastighed
besøg hjemmeside
1.

PureVPN

96,73
Mbit / s
295,96
Mbit / s
2.

Ivacy

88,15
Mbit / s
184,15
Mbit / s
3.

ExpressVPN

82,77
Mbit / s
212,09
Mbit / s
4.

StrongVPN

76,39
Mbit / s
221,73
Mbit / s
5.

NordVPN

74.58
Mbit / s
249,3
Mbit / s

Vores test er idiotsikker og præcis, hvilket betyder, at du kan komme til denne side for at tjekke de hurtigste VPN'er hver dag. I de sidste tre år har vi brugt vores brugerdefinerede hastighedstestsystem til at teste verdens førende VPN'er over 250.000 gange. I denne artikel kan du se de seneste resultater automatisk opdateret.

VPN-hastighed over tid

Mens de hurtigste VPN'er har tendens til at forblive temmelig konsistente inden for top 10, bevæger de sig konstant rundt. Grafen nedenfor hjælper ved at levere 7-dages gennemsnitlige downloadhastigheder for de 5 hurtigste VPN'er.

Hvorfor vi oprettede denne VPN-hastighedstest

Vores unikke serverbaserede hastighedstestmetode giver os mulighed for at give meget mere nøjagtige resultater end andre VPN-sammenligningssider. Disse sider bruger online hastighedstestværktøjer og websteder - ligesom dem, du bruger til at teste dine internethastigheder derhjemme.

Dette er en okay måde at teste en VPN-hastighed på selv hjemme. Det er dog ikke en nøjagtig måde at evaluere en VPN på. En VPN-server kan være under tung belastning i testtiden, hvilket betyder, at anmelderen kan ende med at offentliggøre meget unøjagtige resultater.

Vores metode giver præcise resultater, fordi vi tester VPN'er i et laboratoriemiljø - tre gange om dagen, syv dage om ugen, 365 dage om året. De resultater, du ser, er et gennemsnit af de sidste 7 dage. Dette betyder, at en udbyder skal have konstant hurtige hastigheder, hvis den ønsker at have en chance for at blive anbefalet af ProPrivacy.

VPN-hastighedstestmetodik

 1. Vi starter med at bede VPN om en OpenVPN-konfigurationsfil (.ovpn) til dets servere med base i Hong Kong, USA, England og Australien.
 2. Vores udviklere tilføjer derefter disse.ovpn-filer til det serverbaserede hastighedstestsystem.
 3. Vi tester derefter disse serverplaceringer for burst (maksimal) hastighed * ved hjælp af en lokalt baseret testserver.
 4. Vi tester derefter for gennemsnitlig downloadhastighed ved at få hastighedsresultater på alle fire servere, vi har konfigurationsfiler til.
 5. Denne proces gentages for hver VPN tre gange om dagen.

De resultater, du modtager på denne side, er et gennemsnit, der trækkes fra disse data på følgende måde:

 • 60% af den gennemsnitlige downloadhastighed
 • 40% af burst-hastigheden

Hvorfor disse procenter?

At tage et gennemsnit lavet af både tophastighed og gennemsnitshastigheder giver os en meget bedre fornemmelse af den samlede VPN-hastighed. Dette er meget mere nyttigt for slutbrugeren, fordi det er en retfærdig fordeling af hastighedstestresultater på forskellige servere, der består af maksimale hastigheder og gennemsnit.

Vi vælger at gøre det tre gange hver dag, fordi vi mener, at dette er grundigt, og det giver forbrugere mulighed for konstant at analysere VPN-hastigheder i realtid, hvis de vil. Det betyder også, at vores resultater er aktuelle og relevante - snarere end fra en tilfældig eftermiddag for mange måneder siden!

Vil jeg opleve de citerede VPN-hastigheder?

En VPN vil aldrig fremskynde din internetforbindelse.

En VPN skal kryptere dine data og sende dem gennem den krypterede tunnel til VPN-serveren på vej til den endelige destination (de websteder, du besøger). Dataene skal derefter dirigeres via VPN-serveren, da de vender tilbage fra webstedet til din enhed. Denne proces vil bremse dit internet lidt.

Se vores VPN-krypteringsguide for at lære mere om, hvordan kryptering påvirker dine forbindelseshastigheder.

Så hvorfor al denne prale af hurtige VPN'er, du måske spekulerer på? En hurtig VPN'er er simpelthen en service, der leverer de hurtigste VPN-servere, der er tilgængelige. Jo hurtigere VPN-serverne - og jo mere kapacitet de kan håndtere - desto mindre overbelastning og hastighedstab kan du forvente. VPN'erne, vi har gennemgået, er så hurtige, at de vil bremse din forbindelse et ubemærket beløb.

De hurtige VPN'er i denne artikel har servernetværk, der giver hastigheder langt ud over dit hjemmets internet. Men de kan stadig ikke fremskynde din forbindelse, fordi hastigheden på dit net dikteres af din internetudbyder, og hvor meget du betaler dem

Så hvis du betaler for en internetforbindelsehastighed på 10 Mbps, får du ikke pludselig hurtigere internet bare fordi din VPN har supersnelle servere, som det er citeret i vores test.

Men min VPN fremskynder mit net! Hvorfor?

Nogle internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers trafik og bremser deres båndbredde på spidsbelastningstider for at undgå overbelastning over netværket. For at gøre dette, throttler de mennesker, der streamer, downloader torrents, spil osv. ISP'er kan gøre dette, fordi de ved nøjagtigt, hvad deres brugere laver online, og hvilke websteder de besøger.

Når du opretter forbindelse til en VPN, forhindrer krypteringen internetudbyderen i at være i stand til at overvåge, hvad du laver, og hvis den ikke ved, at du besøger tjenester, ved den at bruge store mængder båndbredde - det kan stoppe med at smide dig. Dette er temmelig sjældent, fordi internetudbydere simpelthen kan overvåge mængden af ​​båndbredde, som hver bruger bruger - og gashåndtere, når en tærskel er opfyldt.

Nogle brugere, især mobilbrugere, har imidlertid rapporteret at bruge en VPN til at omgå throttling - hvilket resulterede i bedre hastigheder takket være deres VPN! Igen er dette meget sjældent og på grund af meget specifikke omstændigheder, så du bør ikke forvente at få hurtigere hastigheder ved hjælp af en VPN.

Kan jeg få en gratis hurtig VPN?

Desværre giver gratis VPN'er ikke hurtige hastigheder. Det er dyrt at give adgang til hurtige servere, hvilket betyder, at gratis tjenester har en tendens til at være langsom. Selv premium VPN'er, der giver en gratis startplan-gashastighed for at tilskynde folk til at gradueres på deres betalte planer.

Den bedste måde at få en hurtig VPN gratis på er at bruge en pengene-tilbage-garanti. Du kan teste nogen af ​​tjenesterne på vores hurtige VPN-liste risikofri takket være deres prøvepolitikker. Disse adskiller sig fra leverandør til leverandør, med nogle tjenester, der tilbyder en massiv 45-dages VPN-tilbagebetalingsgaranti. Der er også mange billige VPN-tjenester derude, så du kan få en højhastighedstjeneste for mindre end $ 2 om måneden.

VPN-hastighedssammenligning

På listen nedenfor har vi anført de gennemsnitlige hastigheder i Mbit / s for verdens 30 hurtigste VPN'er. Disse resultater er gennemsnit på 7 dage, der opdateres dagligt. Hvis din VPN ikke er angivet nedenfor; det er langsommere end den 30. VPN.

Liste over hastighedstest

 • PureVPN (96,73 Mbits / s)
 • Ivacy (88,15 Mbits / s)
 • ExpressVPN (82,77 Mbits / s)
 • StrongVPN (76.39 Mbits / s)
 • NordVPN (74,58 Mbits / s)
 • Bufret (73,63 Mbits / s)
 • TunnelBear (72,46 Mbits / s)
 • Mullvad (69,55 Mbits / s)
 • CactusVPN (69,52 Mbits / s)
 • LeVPN (67,06 Mbits / s)
 • PrivateInternetAccess (64,83 Mbits / s)
 • Hide.me (64,46 Mbits / s)
 • iVPN (63,87 Mbits / s)
 • HMA (62,5 Mbits / s)
 • Encrypt.me (61,74 Mbits / s)
 • AirVPN (61,67 Mbits / s)
 • IPVanish (58,89 Mbits / s)
 • VPNArea (58,4 Mbits / s)
 • CyberGhost VPN (57.02 Mbits / s)
 • VPN.Asia (56,58 Mbits / s)
 • UltraVPN (55,7 Mbits / s)
 • ibVPN (53.04 Mbits / s)
 • ZoogVPN (49,84 Mbits / s)
 • VyprVPN (44,67 Mbits / s)
 • ZenMate VPN (42,72 Mbits / s)
 • PrivateVPN (37,25 Mbits / s)
 • VPN Ubegrænset (22,47 Mbits / s)
 • GOOSE VPN (9,13 Mbits / s)

Vil en VPN altid bremse mit internet?

Ja, alle VPN'er bremser dit internet lidt. Dette er fordi det tager tid at kryptere dine data og rute dem til VPN-serveren. De hurtigste VPN'er i verden har Tier 1-servere, der ikke bremser din trafik mere end nødvendigt.

Langt de fleste VPN bremser din trafik meget mere end dette, fordi de har langsomme og overtegistrerede servere. Dette er grunden til at de bedste VPN'er har tusinder af servere og masser af IP-adresser på hvert sted, du kan oprette forbindelse til. Som et resultat er der ingen overbelastning, og dine data kan passere gennem dets servere uden hastighedstab.

Du skal dog aldrig forvente, at en hurtig VPN fremskynder dine internethastigheder. For at fremskynde din internetforbindelse skal du betale din internetudbyder for en hurtigere forbindelse.

Sådan får du hurtigere VPN-hastigheder - top tip

For at få de hurtigste VPN-hastigheder som muligt anbefaler vi at følge disse trin:

 1. Opret forbindelse til en server beliggende så tæt som muligt. Hvis du vælger en server, der er tættere, forbedres dine forbindelseshastigheder.
 2. Brug den hurtigste VPN-protokol - OpenVPN er den hurtigste VPN-protokol, der også er sikker. PPTP er hurtig, men det skal kun bruges, hvis privatlivets fred ikke er påkrævet.
 3. Opret forbindelse til din router med et Ethernet-kabel. Hvis du slutter din pc til din router med en ledning, optimerer du dine forbindelseshastigheder.
 4. Hent en VPN-flashet router. En VPN kan have indflydelse på din computers eller enhedens ydelse og få den til at køre langsomt. En VPN-router kan frigøre værdifuld computerkraft. En langsom router kan imidlertid også føre til problemer - så få en router, der har nok strøm til at køre VPN.
 5. Vælg en anden port. Internetudbydere bremser undertiden trafik fra visse havne. Hvis din VPN-app giver dig mulighed for at skifte porte: prøv det.
 6. Prøv din VPN på en anden enhed. Gamle enheder kan ikke altid håndtere en VPN-forbindelse. Prøv forskellige enheder for at se, om langsomme hastigheder er VPN eller enhedens fejl.
 7. Sluk for din antivirus-applikation. Antivirus-software kan komme i konflikt med VPN, hvilket resulterer i langsomme hastigheder. Hvis hastighederne er bedre, når antivirus er slået fra, skal du kontakte VPNs kundesupport for at få råd.

Titelbillede kredit: Ievgenii Meyer / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me