Bedste adgangskodeadministratorer – Hold dine adgangskoder sikre i 2020

I den digitale verden kan vi alle være enige om, at adgangskoder er en konstant kilde til stress. Forskellige websteder kræver ofte alle mulige tilsyneladende tilfældige adgangskodeforhold. Nogle vil bede om mindst et stort bogstav og et tal; andre har brug for mindst 8 tegn, inklusive et bestemt symbol, såsom $ eller &.

Det er hverken let eller sikkert at huske alle variationerne af dit kodeord. Når hackere knækker et af dine adgangskoder, får de adgang til nogle af dine andre konti. I værste tilfælde kommer de ind på din e-mail-konto. Derfra kan de anmode om en nulstilling af adgangskode til hver enkelt konto, der er knyttet til den e-mail.

Heldigvis har vi i dag adgang til passwordadministratorer og password-apps. Lad os først se på de bedste adgangskodeadministratorer, og så drøfter vi dem detaljeret.

Bedste adgangskodeadministratorer

Konkurrencen er hård på password manager markedet. Vi har samlet de bedste tjenester og vurderet dem, så du kan vælge den, der bedst passer til dig! Priserne for disse adgangskodeadministratorer varierer fra $ 11 til $ 40 pr. År. Dette er et lille beløb, hvis du overvejer at de økonomiske og følelsesmæssige konsekvenser af dine konti falder i de forkerte hænder. Men hvis prisen er et problem, har vi også nogle udbydere på listen, der tilbyder en gratis version af deres tjeneste.

1. Dashlane

Dashlane er uden tvivl den bedste af platforme med lukket kilde, men det kommer til en forståelig præmieomkostning

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,33
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

Dashlane er den dyreste mulighed fra listen, men den tilbyder en gratis plan og 30-dages pengene-tilbage-garanti. Den gratis plan er muligvis ikke levedygtig på lang sigt, da den kun giver mulighed for at gemme maksimalt 50 adgangskoder, og den kan kun bruges på en enhed.

Dashlane-præmien inkluderer en begrænset VPN-service, der retfærdiggør dets relativt høje prismærke. Dette giver brugeren ekstra sikkerhed, når den er tilsluttet offentlig WiFi. I det store og hele er Dashlane meget imponerende og tjener sin plads på vores liste over bedste passwordadministratorer.

2. Klistret adgangskode

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

StickyPassword skiller sig ud fra adgangskodemanager-mængden af ​​flere årsager. De tilbyder gratis, årlig præmie og en speciel livstidspræmieplan. Selv dens gratis plan har biometrisk godkendelse, så længe enheden er udstyret med fingeraftryksscanning.

Hvis du er en dyreelsker, har Sticky Password startet en velgørende kampagne for at redde truede manater. Desværre betyder det ikke, at dens service ikke kunne forbedres. I det store og hele er det dog en anstændig passwordadministrator - selvom vi altid er på vagt over for virksomheder, der tilbyder abonnement på livstid.

3. NordPass

NordPass er en utrolig stærk, brugervenlig adgang til det stadig mere mættede marked

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 2,49
  / måned

NordPass er en nybegynder fra folket over på NordVPN, der tilbydes som et selvstændigt produkt eller som en del af et altomfattende abonnement. Meget som virksomheden’s over tjenester, det’er utroligt konkurrencedygtige priser, især hvis du vælger langsigtede planer. Der er ingen gratis prøveperiode, men du kan gøre brug af 30-dages pengene-tilbage-garanti uden tvivl, hvis du finder dig utilfreds.

Det er en utrolig stærk adgang til et relativt overfyldt marked, der tilbyder stærk sikkerhed via ende-til-ende-kryptering, browserudvidelser på tværs af de mest populære klienter og tager en tydeligt brugervenlig tilgang.

4. 1Password

1Password har en omfattende funktion, der er indstillet til at konkurrere med de bedste, men et prismærke, der skal matche

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,99
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

1Password er en dyrere adgangskodemanager, og det gør det ikke’t give en gratis plan. Dog har den dog en prøveversion, hvilket kan hjælpe brugeren med at lære 1Password at kende’s funktioner, inden du beslutter at abonnere

At liste alle funktionerne i 1Password ville være temmelig tidskrævende. Kort sagt, det er let at bruge, har stor krydskompatibilitet og har fantastisk sikkerhed. Det, der virkelig gør 1Password specielt, er, at Apple har hyret dem til at levere adgangskodeadministration til alle 123.000 af sine ansatte. Nu kan vi gerne udføre vores research, men vi er sikre på, at Apple undersøgte meget flere faktorer og konkurrenter, inden de valgte 1Password.

Det er måske ikke den billigste på listen, men 1Password er en af ​​de bedste passwordadministratorer omkring i 2019 med en relativt overkommelig $ 59,88 familieplan for op til 5 separate brugere.

5. RoboForm

RoboForm har været rundt om blokken, og den viser både dens mængde funktioner og æstetik

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 1,79
  /måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

RoboForm er måske den længste spiller i password manager-spillet, som er en attest til deres langsigtede levedygtighed. Men dens alder viser også hvad angår funktioner sammenlignet med dens konkurrenter og tilpasningsevne. Disse tilføjede muligheder er ikke nøjagtigt nødvendige, men tilbyder meget at justere for dem, der er mere teknologisk tilbøjelige.

På grund af sin alder har RoboForm en masse form og funktionalitet. Desværre ser de meget ud til at hænge bag, når det kommer til modernisering. Det betyder ikke, at de er dårlige på nogen måde, det er bare vi ikke håber for deres fremtid. Mens de er der, er de imidlertid en fantastisk kodeord-app.

6. Keepass

KeePass tilbyder noget af den bedste sikkerhed omkring en password manager, men kræver lidt know-how til at betjene

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

KeePass er en open source password manager, der tilbyder omfattende tilpassbarhed og kryptering, med dets eneste begrænsning, hvor mange adgangskoder din harddisk kan gemme. Der er ingen skjulte omkostninger eller låste funktioner med KeePass, og det er meget bærbart at være en eksekverbar, der ikke’t skal installeres på et system for at fungere.

Det er stadig et af de mest sikre på grund af dets offline karakter som standard og gemmer adgangskoder lokalt. Hvis du ønsker at benytte synkronisering på tværs af platforme, vil du parre tjenesten med en pålidelig cloud-lagerudbyder og derefter gemme .kdbx-filen i en delt mappe.

KeePass er ikke’t den mest brugervenlige eller tilgængelige service derude, der kræver albue fedt for at komme i gang. Heldigvis har vi vores helt egen KeePass-guide til at hjælpe dig sammen med processen.

7. LastPass

LastPass 'freemium-tilgang giver dig mulighed for at prøve, før du køber

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,00
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

Som andre freemium-tjenester låser LastPass en række funktioner bag en paywall. Imidlertid er dens grundlæggende adgangskodestyringstjenester helt gratis at bruge, herunder muligheden for at gemme, udfylde og generere adgangskoder samt få adgang til dem på enhver enhed, sikre og dele noter og låse din konto ned med to-faktor-godkendelse.

Efter at have eksisteret i over et årti, understøtter LastPass 58 sprog, alle kerneoperativsystemer og de fleste browsere. Med udvidelser til Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera og den nu forældede Internet Explorer er det en af ​​de bedste gratis adgangskodeadministratorer for dem, der arbejder på tværs af systemer og bruger flere browsere til enhver tid.

LastPass har ikke’t havde den glateste rejse med sin sikkerhed i fortiden, med sårbarheder, der kom op adskillige gange siden 2011. På trods af dette har LastPass kontinuerligt imponeret over, at de nyeste mangler er blevet udbedret inden for blot dage efter opdagelsen, og cementerer sin plads som en af ​​de mest populære platforme.

8. LogMeOnce

LogMeOnce har fjernet tidligere begrænsninger for en mere alsidig password manager

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

Takket være begrænsede annoncer i den gratis version kan LogMeOnce bruges på tværs af så mange enheder, som du vælger, med mange af dens funktioner, der nu er låst op. Foruden standardgenerering af adgangskode giver det en login-funktionalitet med et enkelt klik og adgangskodestyrkerapporter, der registrerer dårlige og duplikerede adgangskoder.

LogMeOnce bruger en multifaktor-metode, når det kommer til godkendelse, hvilket giver den mest alsidige tofaktor. Ikke kun understøtter det en hovedadgangskode, en pinkode og biometrisk fingeraftryksgodkendelse, men LogMeOnce bruger også dens proprietære PhotoLogin som en ekstra foranstaltning. Som standard bruger dette dit webcam eller det indbyggede kamera til at knipse et selvdestruerende billede af dig, der skal verificeres manuelt af din tilsluttede mobile enhed inden for 60 sekunder, før det kasseres. Hvis du ikke gør det’t som billeder, kan du stadig bruge PhotoLogin takket være en visuel OTP-kode, der bruger et ægte billede på dit skrivebord.

9. NortonPasswordManager

Norton tager en unik, men velkommen tilgang med sin adgangskodestyringstjeneste

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

Brug af LifeLock’s ekspertise mod identitetstyveri, sikkerhedspersonale hos Symantec’s Norton har lavet en adgangskodemanager, der er helt gratis. Og i modsætning til KeePass har Norton Password Manager synkronisering på tværs af understøttede platforme uden at se mod tredjeparts skyleverandører. Dette kommer med sine egne begrænsninger, da password manager glemmer Windows og macOS applikationer til fordel for direkte browserintegration.

Mærkeligt nok er adgangskodegeneratoren ikke en indbygget funktion, men en, der i stedet leveres direkte på webstedet. Dette er en specielt underlig mindre ulejlighed, da det er en af ​​de mest robuste adgangskodegeneratorer, der er tilgængelige, så du kan tilpasse din adgangskode’s længde og kombination af store bogstaver, tal eller tegnsætning. Heldigvis betyder denne tilgang, at enhver med enhver adgangskodeadministrator kan bruge funktionen fra deres browser, hvis de vælger.

10. Zoho Vault

Zoho Vault undgår automatisk fakturering for at give dig valget af, om du vil fortsætte med at følge den gratis prøveperiode

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.90
  / måned

Zoho Vault er en relativt ny adgangskodehåndterer (eller skal vi sige password-hvælving). Det har en 15-dages prøveperiode på sin virksomhedsplan, og hvis den løber ud, flytter de dig blot til deres gratis plan. Ingen underhanded automatisk fakturering efter din prøveperiode er forbi.

Der er ingen begrænsning for, hvor mange adgangskoder du kan gemme med Zoho Vault, selv i dens gratis version. En af dens ulemper er dog, at du kan’t administrere to-sides logins, hvilket kan være en mindre ulempe, når du logger ind på Gmail. En anden ulempe er dens mangel på udfyldningsfunktioner i webform.

Zoho Vault’s virksomhedsplan er billigere end de fleste andre passwordadministratorer’ standard version. Det tilbyder blandt andet anmeldelse om adgangskodebegivenheder og brugergruppestyring. Zoho Vault har forstærket sit spil for nylig, så du måske ønsker at få deres årsplan nu, inden de hæver deres priser.

Sådan fungerer passwordadministratorer

Adgangskodeadministratorer fungerer ved at gemme alle dine forskellige adgangskoder bag én hovedadgangskode. Denne ene adgangskode er den eneste, du har brug for at huske. Både dine adgangskoder og dit hovedadgangskode er krypteret for at sikre absolut sikkerhed.

De fleste passwordadministratorer tilbyder browserudvidelser og mobile apps, som automatisk udfylder adgangskoder til dig. Dette er meget praktisk, især når du bruger offentlig wifi. her er altid faren for, at nogen får adgang til dine kreditkortoplysninger, når du indtaster dem i et offentligt rum.

Adgangskodeadministratorer kan også synkronisere dine adgangskoder på tværs af alle dine enheder. Uanset om du vil indtaste din konto via din stationære, mobile eller tablet-enhed, er din trofaste adgangskodeadministrator klar til at udfylde dem for dig.

Hvad skal man overveje, når man vælger en Password Manager

Koste

Adgangskodeadministratorer kan være latterligt billige på trods af at de er et usædvanligt nyttigt værktøj. Prisen på en kaffe pr. Måned virkelig ($ 1-3). Desuden tilbyder de fleste passwordadministratorer også en prøveversion eller en gratis version. Dette kan være nyttigt, når brugere vil prøve produktet, inden de lægger deres penge ned på bordet.

Funktioner

Adgangskodeadministratorer har mange nyttige funktioner. Her er blot et par af de vigtige, man skal kigge efter, når man beslutter, hvilket password-hvælvning der skal bruges.

Password Generator

En indbygget tilpasset adgangskodegenerator er kun en af ​​de mange nyttige funktioner i passwordadministratorer. Når alt kommer til alt er gratis online adgangskodegeneratorer muligvis ikke næsten lige så pålidelige. Nogle steder tillader ikke specialtegn i adgangskoder. For at få en adgangskode uden specialtegn er alt hvad du skal gøre at bare fjerne markeringen af ​​en boks før generering.

Enhed på tværs af kompatibilitet

De fleste passwordadministratorer er kompatible med alle mulige enheder. Smartphones, tablets, laptops you name it! De synkroniserer også dine adgangskoder og personlige data på tværs af alle enheder, hvilket sparer en masse problemer og mislykkede login. De fleste giver dig også mulighed for at dele adgangskoder mellem brugere i din familie eller virksomhed.

Auto-udfyld

Adgangskodeadministratorer udfylder automatisk adgangskoden til websteder. Dette er en virkelig nyttig funktion, især til applikationer, der logger dig ud efter en bestemt periode, f.eks. Din bank.

Biometrisk sikkerhed

Mange adgangskode-apps giver dig nu mulighed for at bruge dit fingeraftryk eller FaceID som hovedadgangskode. Når du bruger din mobil eller tablet, er det derfor helt problemfrit at logge på apps og websteder.

Sikkerhed

Formålet med adgangskodeadministratorer er ikke kun for nemheds skyld - de giver også brugerne en stor grad af sikkerhed for at holde deres adgangskode sikkert.

TFA - Godkendelse af to faktorer

En af sikkerhedsforanstaltningerne er tofaktorautentisering. Dette kræver, at brugeren bekræfter sin adgang på sin telefon. Selv hvis en udenforstående ved et eller andet mirakel fik fat i dit hovedadgangskode, vil han stadig ikke være i stand til at få adgang. Han har brug for din telefon og kunne låse den op for at komme ind.

Kryptering

Kryptering spiller også en enorm rolle i at sikre, at dine adgangskoder er sikre. Det er en af ​​grundene til, at du har brug for en stærk adgangskode. Det er klart, udover det åbenlyse faktum, at det er sværere at gætte det.

Jo stærkere hovedadgangskoden er, jo mere uigennemtrængelig er dens kryptering. En simpel 4-cifret fødselsdato kan ikke krypteres så kompleks som en streng med 16 tilfældige tegn. Naturligvis skal du sørge for, at passwordadministratoren bruger stærk kryptering. Hvis krypteringen er svag og hackelig, er der ingen mening med det.

Offentlig sikkerhed

Det største problem med adgangskodesikkerhed er, at du muligvis skal indtaste dem, mens du er ude i offentligheden. Dette kan være problematisk af flere årsager. Hackere kunne injicere keyloggers til din bærbare computer eller mobiltelefon gennem offentlig wifi. Folk kan også blot se over skulderen i en overfyldt café, mens du indtaster din adgangskode.

Adgangskodeadministratorer løser dette problem fuldstændigt ved automatisk at udfylde dine detaljer. Keyloggers sporer dine nøglet hits, hvilket er nytteløst, hvis dine adgangskoder automatisk udfyldes. Det er også ekstremt praktisk, da du ikke behøver at slå op og indtaste nogen af ​​dine komplicerede adgangskoder.

Hvor sikre er passwordadministratorer?

Adgangskodeadministratorer har en omhyggelig pligt over for dine data, da hele deres forretningsmodel ville være uden succes uden tillid. Dine oplysninger er normalt beskyttet med den bedst mulige kryptering, hvilket betyder, at det næsten garanteres at være sikkert, hvis der opstår et hack. Desværre kan det samme ikke siges for din hovedadgangskode.

Adgangskodeadministratorer, der understøtter en nul-viden-politik, gemmer ikke din hovedadgangskode eller krypteringsnøgler, hvilket holder dig kontrol over, hvem der har adgang til dine data. Dem, der ikke har en nul-viden politik giver mulighed for at gendanne din adgangskode, hvis du glemmer det, men giver mange problemer som et resultat. Selvom der er forebyggende foranstaltninger for at beskytte hovedadgangskoden, mens den sidder gemt i skyen, er det ikke umuligt for det at falde i de forkerte hænder. Det kan endda anmodes om påtrængende regeringer afhængigt af platformens oprindelsesland.

Som det står, er der ikke noget reelt alternativ, og at bruge en password manager er stadig uendeligt bedre end manuelt at administrere adskillige konti med duplikerede adgangskoder. Bare husk at vælge en stærk, men alligevel mindeværdig hovedadgangskode, brug pålidelig antivirus-software for at forhindre, at ondsindet malware får hænderne på dine data og holder dit system opdateret, da kendte fejl kan udnyttes.

Konklusion

Alt i alt er adgangskodeadministratorer vigtige i dagens cybermiljø. Både på grund af sikkerhedsmæssige hensyn og for at gøre det lettere. De er så meget mere end bare en digital klistretegn til dine adgangskoder. Kombiner det med sin lave pris, er der ingen god grund til ikke at sagsøge en.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me