Bedste VPN’er til Frankrig 2020 – Bliv sikker online med en fransk VPN

For dem, der bor i Frankrig, der ønsker at undgå censur og overvågning, er en VPN et let svar. Ved at tilmelde dig en service kan de beskytte deres online aktivitet. VPN-brugere får også andre frynsegoder, såsom adgang til geografisk begrænset indhold og websteder.

Bedste VPN for Frankrig - sammenligning

Nedenfor har vi listet de fem bedste VPN'er til Frankrig. Alle disse tjenester leverer fremragende sikkerhedsfunktioner, højhastigheds-VPN-servere i Frankrig og over hele verden og er i stand til at fjerne blokering af websteder, der i øjeblikket er blokeret på din placering. Hvis du ønsker mere information om en af ​​nedenstående tjenester, skal du klikke igennem til udbyderens websted eller tjek vores detaljerede VPN-anmeldelser.

 1. CyberGhost VPN

  - er en brugervenlig service med en række gode funktioner - 452 VPN-servere i Frankrig

 2. ExpressVPN

  - er en hurtig service og det er ekstremt sikkert - har 3 servere i Frankrig

 3. NordVPN

  - har nogle fantastiske funktioner inkluderet i tjenesten som dedikeret IP og Tor over VPN - 199 VPN-servere i Frankrig

 4. PrivateVPN

  - er en billig VPN-tjeneste, der har et stærkt fokus på privatlivets fred - 2 franske VPN-servere

 5. IPVanish

  - er en højhastigheds VPN-service, der ejer næsten alle sine servere - 4 VPN-servere i Frankrig

Overvejelser til VPN'er i Frankrig

Der er flere ting, du muligvis skal huske på, når du vælger en VPN til Frankrig. Vi har angivet nogle ting, der kan påvirke dit privatliv i Frankrig.

Kontroversielle regninger og love om privatlivets fred

I december 2014 vedtog den franske regering stille en overvågningslov, der gjorde det muligt at indsamle information og dokumenter behandlet af elektroniske kommunikationsnetværk eller -tjenester, listen over opkaldte numre og opkaldere og varighed og tidspunkt for kommunikation.

Mens lovforslaget var enormt kontroversielt, blev det styrket af en anden, mere indgribende overvågningsregning i 2015. Human Rights Watch påpegede de mest problematiske områder af lovforslaget som:

Ekspansive beføjelser for premierministeren til at godkende overvågning til formål langt ud over dem, der er anerkendt i international menneskerettighedslovgivning; mangel på meningsfuldt retligt tilsyn; krav til, at private tjenesteudbydere overvåger og analyserer brugerdata og rapporterer mistænkelige mønstre; forlængede opbevaringsperioder for nogle indfangne ​​data; og ringe offentlig gennemsigtighed.

""Selvom målet med lovforslaget er at placere Frankrigs overvågningspraksis under retsstatsprincippet, bruger den faktisk lov til at beklæde en nøgen udvidelse af overvågningsbeføjelser. Frankrig kan gøre meget bedre end dette, især hvis det ønsker at distancere sig fra den overreachende og hemmeligholdende masseovervågningspraksis i USA og Storbritannien, der har tiltrukket sig så mange juridiske udfordringer."

Human Rights Watch generalråd, Dinah PoKempner tilføjet

2015/2016 Terrorangreb

2015 og 2016 var mørke år for Frankrig. I begyndelsen af ​​2015 blev der taget skud mod Charlie Hebdo, da to medlemmer af terrorgruppen Al-Qaida tvang deres vej ind på kontoret for den satiriske ugeavis. Den 7. januar dræbte de fem ansatte og efterlod 11 sårede.

Charlie Hebdo

Denne tragedie blev efterfulgt af Paris-angreb den 13. november 2015, koordineret af ISIL. De involverede selvmordsbomber og masseskydder på caféer, restauranter og Bataclan-teatret. Attackerne krævede 130 menneskeliv og efterlod 368 mennesker alvorligt sårede. Det var det dødeligste angreb på Frankrig siden 2. verdenskrig. Derfor er landet i en langvarig krisesituation.

2016 så desværre også sin andel af tragedien. Om aftenen den 14. juli kørte en lastbil bevidst gennem skarer af mennesker, der fejrer Bastille-dagen i Nice. Som et resultat blev 86 mennesker dræbt og 434 såret. ISIL påtog sig også ansvaret for dette angreb, og dermed forlængelsen af ​​landets nødsituation til 26. januar 2017. Frankrig øgede også luftangreb på ISIL i Syrien og Irak.

PS Biometrics Database

Den 30. oktober 2016 blev en hemmelig database oprettet med biometriske detaljer om 60 millioner franske statsborgere. Den enorme database blev oprettet af Frankrigs Socialistiske Parti som reaktion på den nuværende nødsituation, og dubbede den nødvendige for national sikkerhed. Hedder "Sikre elektroniske titler" (TES), det indeholder de personlige og biometriske detaljer for næsten alle i Frankrig. Dette inkluderer et foto af ansigtet, fingeraftryk, øjenfarve, vægt, geografiske adresser og IP-adresser.

Databasen overtræder grænserne for brugen af ​​biometriske data, hvilket gør dem ulovlige. Det har også andre alvorlige konsekvenser, f.eks. Bruges til masseovervågning eller er sårbare overfor hackere og andre cybertrusler.

Fransk VPN: Konklusion

Den franske regering bruger truslen om terrorangreb til at retfærdiggøre allerede eksisterende love om masseovervågning samt vedtagelse af nye. Værre endnu er det at skabe ulovlige (og sårbare) databaser med borgernes oplysninger. Mens regeringen siger, at det er vigtigt for national sikkerhed, er det trist og overraskende at se et sådant pro-libertarisk land falde bytte for den mentalitet, der har så mange lande, der striber deres borgere for deres grundlæggende rettigheder i sikkerhedens navn gennem overvågning.

Med regeringsovervågning på et hele tiden, ville franske indbyggere, der værdsætter deres online privatliv, være kloge at tilmelde sig en troværdig VPN-udbyder. Hvis du abonnerer på en af ​​de ovennævnte udbydere, vil du sikre dig, at du kan gå på dine online aktiviteter uden at skulle bekymre dig om, hvem der ser på.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me