Bedste VPN’er til Thailand, der fungerer i 2020

Thailand er et af de værste lande, når det kommer til streng censur og overvågning - for ikke at nævne VPN-blokke. Heldigvis har vi gennemgået 170+ VPN'er siden 2013 og ved, hvilke der er bedst.

Så for et kort svar foreslår vi, at du ser på to VPN'er:

- NordVPN
- hvor du i øjeblikket kan få 75% rabat
, der fungerer til $ 2,99 om måneden, og de har det bedste produkt

- CyberGhost
- endnu billigere, til 2,75 $ til den laveste pris

Thai valg

Det kommende thailandske valg får regeringen til at slå ned på uenige meninger. Der er rygter om, at sociale medier helt kunne blive afskåret, og selvom det ikke er det, skal folk være forsigtige med, hvad de siger online. Den gode nyhed er, at du med en VPN kan besøge begrænsede eller censurerede websteder. Du kan også oprette blogindlæg og sprede information uden at bekymre dig om, at du kan blive sporet. En VPN for Thailand giver dig fri adgang og forhindrer din internetudbyder og regeringen i at spore dig.

Det kommende thailandske valg får regeringen til at slå ned på uenige meninger. Der er rygter om, at sociale medier helt kunne blive afskåret, og selvom det ikke er det, skal folk være forsigtige med, hvad de siger online. Den gode nyhed er, at du med en VPN kan besøge begrænsede eller censurerede websteder. Du kan også oprette blogindlæg og sprede information uden at bekymre dig om, at du kan blive sporet. En VPN for Thailand giver dig fri adgang og forhindrer din internetudbyder og regeringen i at spore dig.

For flere detaljer om vores forskning, fortsæt med at læse.

Tillid og integritet

Vores to kerneværdier. I de sidste 5 år har vores eksperter & brugere har gennemgået hundredvis af VPN'er. Vores anmeldelser er aldrig påvirket af branchen. Vi tjener undertiden tilknyttede provisioner, som bidrager til vores kamp for et gratis internet. Klik her for at finde ud af mere.

Bedste VPN'er til Thailand, der fungerer i 2020

En top-of-the-range Thailand VPN giver dig mulighed for at foregive at være i et andet land for at få adgang til censureret indhold. Det vil også give kryptering af militær kvalitet for at stoppe din internetudbyder og regeringen ved, hvad du har adgang til online. I løbet af de sidste fem år har vi gennemgået godt 150 VPN'er på jagt efter de fem bedste Thailand VPN'er.

Lad os dykke lige ind. Med nedenstående tabel kan du sammenligne vores ekspertvalg af de bedste VPN'er til Thailand.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Vil du have mere information? Tjek den dybdegående liste nedenfor for mere detaljerede oplysninger om Best of Thailand VPN'er.

Liste over de bedste VPN'er for Thailand

Hvorfor bruge en VPN i Thailand?

Med et militært diktatur, der styrer Thailand, udformes landets love aktivt for bedre at kontrollere befolkningen. Dette inkluderer overvågning og begrænsning af borgernes onlineaktiviteter. Derudover reviderede Thailand også sin computerrelaterede kriminalitetslov i 2016 for at øge sin kontrol over internetadgang.

Hvis du bor i Thailand eller planlægger at besøge Thailand, kan du overveje at bruge et Thailand virtuelt privat netværk (VPN) for at undgå regeringsovervågning. Ved at bruge en VPN er du i stand til at dække dine digitale fodaftryk, mens du får adgang til det ucensurerede web. Alle fortjener online frihed - inklusive borgere i Thailand.

VPN for Thailand-begrænsninger

Den thailandske regering begyndte at begrænse internetadgang før militærkuppet i 2006. De fleste forbud fokuserede på websteder, der indeholdt pornografi og andre voksentemaer. På den anden side er det også velkendt, at Thailand kontrollerer pressen til en vis grad for at afværge kritik af monarken.

Efter det andet militærkup i 2014 har den regerende indre cirkel langsomt udvidet presseforskrifterne til også at omfatte kritik af sine egne handlinger. Derudover har det også udvidet sanktionerne til bloggere, nyhedssteder, sociale medier-indlæg og endda indholdet af live chat-kommentarer.

VPN til Thailand Voice Chat

Som sådan er det ingen hemmelighed, at censur i Thailand spiraler ud af kontrol. Hvis du er bosiddende i Thailand, eller hvis du har til hensigt at besøge Thailand, skal du nøje følge med, hvad du lægger online. Det er vigtigt at beskytte dine tekster, videoer og stemmechats-tjenester mod regeringsovervågningsforsøg.

Overvej dette: Thailandske myndigheder kan tappe og optage mobiltelefoner, hvis de er under Thai jurisdiktion. For eksempel er det mest populære stemmechatsystem i Thailand smartphone-appen Line - med over 33 millioner thailandske brugere. Den thailandske regering har fremsat krav, der siger, at de kan knække det.

Derfor skal du overveje at bruge en beskyttet VoIP-forbindelse (Voice over Internet Protocol) -forbindelse oven på en VPN. Ved at tilføje dette ekstra mål for beskyttelse tilbydes du meget mere sikkerhed, end dit lokale SIM-kort kan give.

Streaming med en VPN til Thailand

Mens udenlandske mediestreamingswebsteder ikke er blokeret i Thailand, er Thailands borgere kun begrænset til Thailand-indhold. Dette betyder, at selv om du er i stand til at logge ind på din Netflix-konto, kan du ikke få adgang til andet end dit landsspecifikke bibliotek.

Dette skyldes copyright-begrænsninger. For at tilføje indhold til deres websteder skal streamingtjenester som Netflix og Hulu først købe retten til indholdet. Hvis det firma, de køber indholdet fra, ønsker at begrænse seertilgangen til et bestemt land, skal streamingtjenesterne lovligt overholde deres krav.

Heldigvis kan du forvirre din placering og få adgang til landsspecifikke biblioteker ved at bruge en af ​​vores anbefalede Thailand VPN'er.

Brug af en VPN til at få adgang til blokeret indhold i Thailand

Den bedste løsning til at forhindre internetbegrænsninger og overvågning af den thailandske regering er at installere en VPN. Denne beskyttelse af personlige oplysninger vil kryptere al din kommunikation. Derudover maskerer den også den sande destination for dine forbindelser, når de passerer gennem din ISP's servere.

Ved at bruge en VPN er du i stand til at maskere oprindelsen af ​​en anmodning om en service. Med andre ord: streaming-servere kan narre til at tro, at du er i deres land - hvilket giver dig muligheden for at få adgang til deres indhold. Desuden kan brug af en VPN også hjælpe dig med at få adgang til andre websteder udover videostreamingtjenester.

For eksempel kan du gennemse voksne websteder uden at bekymre dig om censur. Du kan læse, hvad du vil, blogs - du kan tale dit sind - du kan endelig nyde et virkelig åbent internet. Ved at bruge en Thailand VPN udnytter du din ret til den frihed, du fortjener.

Thai VPN-blokke

Den eneste ulempe ved at bruge en Thailand VPN er, at ikke alle VPN'er fungerer i Thailand. Efter at en undersøgelse foretaget af Open Observatory of Network Interference blev offentliggjort, blev det afsløret, at thailandske myndigheder blokerer for nogle VPN-websteder.

De websteder, der blev testet, taler ikke for alle VPN'er i verden, men hver enkelt af dem - hotspotshield.com, anonymous.org og ultasurf.net - endte blokeret. Heldigvis er der flere løsninger på dette problem. Først kan du abonnere på en VPN, før du rejser til Thailand.

Den negative del af denne løsning er, at kundesupport kan være vanskeligt at finde, da webstederne vil blive blokeret. Dette er grunden til, at vores anden løsning er vores anbefalede: Brug en VPN, der ikke er blokeret af thailandske myndigheder. Alle VPN'er, der er anført i vores Top 5-guide, blokeres ikke kun, men anbefales stærkt af vores team på ProPrivacy.com.

Sikring af data via Thailand VPN

Ved at bruge en Thailand VPN skjuler du den rigtige destination for din trafik. Denne sikkerhedsforanstaltning forhindrer internetudbydere i at rapportere om, hvilke websteder du opretter forbindelse til. Ved at kryptere al kommunikation er du i stand til at undgå, at regerings- eller ISP-implementerede overvågningsprogrammer, der invaderer dit privatliv, ved at observere de filer, du downloader, og de videostrømme, du får adgang til.

Når du kører en VPN-klient, tvinger du dit system til kun at acceptere indgående meddelelser fra den tilsluttede VPN-server i modsætning til den formidlende server, den normalt går igennem. Med andre ord: du og dine data får anonymitet og sikkerhed. Når du bruger en Thailand VPN, behøver du ikke at bekymre dig om, at tredjeparter går på kompromis med dine data.

Er VPN'er lovlige i Thailand?

VPN'er findes for at give deres brugere privatliv og anonymitet. Mens nogle lande som Thailand har heftig privatlivslovgivning, er anonymitet ikke ulovligt. Brug af en VPN i Thailand er således ikke ulovligt. Hvis du ønsker at sætte din tillid til en VPN-udbyder, kan du gøre det let.

På den anden side skal du bemærke, at selvom VPN'er muligvis er lovlige i Thailand, er det ikke lovligt at bruge en VPN til ulovlige aktiviteter (hvor som helst). Fortsæt altid med forsigtighed.

Brug af en mobil VPN i Thailand

Når du vælger en Thailand VPN til din mobile enhed, er det vigtigt at overveje alle de kvalificerende faktorer som VPN-hastighed, serverplaceringer, sikkerhedsimplementeringer og politik til beskyttelse af personlige oplysninger / log. Når du beslutter dig for en mobil VPN-udbyder, skal du sørge for at vælge den, der bedst passer til dine behov.

Android

Du kan installere en VPN på din Android-enhed ved hjælp af et par forskellige metoder. Den første metode er den lette en - gå til app store og download din ønskede VPN-app. Den anden metode, som nævnt ovenfor, er at installere en VPN ved hjælp af en APK-fil:

 1. Sørg for, at du har tilladt ikke-Play Butik-downloads til din enhed
 2. Naviger til VPN-webstedet
 3. Download APK-filen til din Android-enhed
 4. Vælg Okay for at begynde at downloade
 5. Når APK er færdig med at downloade, skal du trykke på ÅBEN
 6. Giv tilladelser til appen ved at vælge INSTALLERE
 7. Når installationen er afsluttet, skal du vælge ÅBEN
 8. Din VPN åbnes!

For at få flere oplysninger om de bedste Android VPN-apps, skal du læse vores bedste VPN Android-guide.

iOS

Det er lige så let at installere en VPN på din iOS-enhed som at gå til app store, søge efter din ønskede VPN og derefter installere den. Du kan finde flere oplysninger om de bedste iOS VPN-apps i vores bedste iPhone VPN-guide.

Valg af en Thailand VPN-server

Når du vælger en Thailand VPN-server, skal du udføre et par forskellige hastighedstest og sammenligne resultaterne. Dette giver dig muligheden for at se, hvilken server hjælper dig bedst i dens ydeevne. Derudover er det fordelagtigt at vælge en VPN-udbyder, der tilbyder et stort udvalg af servere og serverplaceringer.

Bedste Thailand VPN-servere til forbindelse

Hvis du søger efter den bedste Thailand VPN-server til at oprette forbindelse til, vil du overveje et par forskellige ting. Først skal du finde en VPN, der giver dig et væld af forskellige serverplaceringer - hvoraf flere er bosiddende i Thailand. Derudover skal du også vælge en VPN, der tilbyder ubegrænset serverskift.

Thailand VPN: Konklusion

At stå op til censur og manglen på online-privatliv i Thailand er vigtigt. Det er din ret som menneske at udøve frihed - inklusive digital frihed. Ved at bruge en Thailand VPN står du ikke kun op for din ret til privatliv og frihed, men du gør det i en sikker indstilling.

VPN'erne, der er anført i denne top 5-guide, har succes med det, de gør, nemlig at undgå overvågningen af ​​de thailandske myndigheder. Derudover leverer hver VPN deres egne DNS-servere og tilbyder militær kryptering med stærke sikkerhedsfunktioner inkluderet. Du behøver ikke længere at bekymre dig om, at myndigheder eller en tredjepart går på kompromis med dine online-aktiviteter.

Den thailandske regering fortsætter med at presse på for intens internetovervågning. Det er tid til at skubbe tilbage med en af ​​vores Thailand VPN'er.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Billedkredit: Tang Yan Song / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me