De bedste VPN’er for Argentina i 2020 – Fjern blokering af indhold med en argentinsk VPN

Argentina er hjemsted for nogle gode tv-shows og film. Nu, hvor streaming-applikationer og tjenester som Netflix er tilgængelige internationalt, nyder mange nationer som Argentina videoindhold, der er skræddersyet til deres befolkning. Tidligere var størstedelen af ​​videoindholdet i Argentina geobegrænset. Licensaftaler plager stadig international indholdsdistribution med geobegrænsninger. Indholdet låses dog ikke så tæt, som det engang var.

Vores fem bedste VPN'er til Argentina har alle servere i landet. Vi overvejede også andre funktioner, såsom samtidige forbindelser og peer-to-peer (P2P) support.

Argentina VPNs: Resume

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Brug af VPN til Argentina

Streaming af indhold er ikke den eneste grund til at bruge en VPN. Den digitale verden er ikke så sikker, som den engang var, på trods af den nyeste sikkerhedsteknologi indbygget i operativsystemer. Desværre ser hackere altid ud til at finde en måde at udnytte operativsystemversioner på. Du kan modvirke deres indsats og beskytte dig selv mod aflyttere på offentlige WiFi-netværk ved hjælp af kryptering.

Derudover snupper regeringer over hele verden deres borgere af hensyn til national sikkerhed. Som de fleste andre lande forbeholder Argentina sig retten til at aflytte kommunikation under visse omstændigheder. Der er naturligvis love, der regulerer digitale rettigheder, såsom databeskyttelsesloven og telekommunikationsloven.

Alligevel har de med en sund respekt for privatliv en tendens til at mistro de kræfter, der er. Dette skyldes de dataopfangning og overvågningskandaler, der er sket over hele verden, også i lande med streng databeskyttelseslovgivning. Heldigvis gør en VPN's kryptering dine data umulige for snoopere at læse, hvilket forhindrer statlig overvågning.

Hvis du vil have adgang til argentinsk videoindhold uden for landet, har du brug for enten en Virtual Private Network (VPN) tunnel eller proxyforbindelse. Med henblik herpå har vi valgt de bedste VPN-udbydere, der driver servere på argentinske placeringer (typisk Buenos Aires). Hvis du befinder dig i Argentina, har du også brug for en VPN eller proxy for at se geobegrænset indhold fra andre lande.

Når du overvejer en VPN-tunnel versus Smart Domain Name System (DNS) og proxyforbindelser, skal du huske, at en VPN krypterer data, mens Smart DNS ikke gør det. Vi synes, det er vigtigt at kryptere de data, du vil holde private. Imidlertid handler mange brugere heldigvis med privatlivets fred for øgede hastigheder. VPN-tunneler tilføjer en lille smule kryptering og latenstid overhead til din internetforbindelse. Moderne computere og VPN-servere er dog hurtige nok til let at rumme streaming on-demand video.

I betragtning af dette er logikken med at få en VPN klar. Det er så et tilfælde af at træne, som er den bedste VPN for en bestemt person, situation eller enhed. Mange mennesker, der er prissensitive, vender sig væk fra sikkerhedsværktøjer for at spare et par dollars. Vi er virkelig interesserede i at hjælpe med at informere folk og fremme brugen af ​​VPN'er. Med henblik herpå, hvis et abonnement på en kvalitetstjeneste er uden for din rækkevidde, er du velkommen til at tjekke den bedste gratis VPN-guide.

VPN for Argentina: Konklusion

Selv lande med moderat gratis og åbne internetforbindelser kan stadig være farlige. Hackere og overvågningsprogrammer er kun få klik væk. I stedet for at miste personlige data til ondsindede hackere, skal du bruge en VPN til Argentina. VPN'er er også en fantastisk måde at fjerne blokering af indhold, det være sig streaming af on-demand video eller en live udenlandsk sportsbegivenhed. Vælg blot en af ​​vores fem bedste VPN'er til Argentina og tilmeld dig i dag!

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me