Den bedste Adblocker-software til Android, iOS, PC og Mac

Adblockers er blevet vigtige værktøjer i vores navigation af online rummet i de senere år, hvilket hjælper med at forbedre ydeevne, beskyttelse og privatliv. Med en sådan boom i popularitet, der gyder hundreder af produkter på tværs af en lang række platforme, kan det være vanskeligt at vælge, hvilken adblocker der passer dig, og på hvilke måder det kan hjælpe.

Hvad er de bedste annoncer?

 1. uBlock Oprindelse

  - Bedste browserudvidelse

 2. CyberSec (NordVPN)

  - Bedste VPN med en annonceblokker

 3. AdFender

  - Bedste desktop-applikation

 4. AdLock

  - Bedste annonceblokerer til Android

 5. 1Blocker X

  - Bedste annonceblokker til iOS

 6. Adblock Plus

  - Ærlig omtale

På et eller andet tidspunkt har vi alle været udsat for den frygtede pop-up, en påtrængende form for reklame, der er anvendt af virksomheder, der ofte prioriterer indtægtsindtægter frem for brugertilfredshed. Det samme kan siges om automatisk afspilning af videoer og rodede websteder fyldt til randen med animationer, lyd og tekst, uundgåeligt bremser systemer og deres båndbredde.

Adblockers kan hjælpe kunder med at forhindre reklamer, fremskynde indlæsningstider og spare batteriets levetid.

Gå ind i adblocker, software designet til at hjælpe forbrugere med at undgå manipulation af mærker ved at forhindre, at reklamer vises på skærmen. Desktopbrugere ser øjeblikkelig forbedringer med hurtigere indlæsning af websider, men fordelene er især tydelige på mobile og bærbare enheder med bevarelse af batteriets levetid.

Du bliver tilgivet for at tro, at det er her værktøjets funktionalitet slutter på grund af dets navnebror, men visse produkter kan være i stand til så meget mere. De hjælper med at beskytte brugere mod ondsindede reklamer, der kaldes 'malvertisering', da angribere bruger dem til at sprede skadelig kode. Dette kan gøres ved at omdirigere brugeren til et kompromitteret websted eller piggybacking af en stealthy download til intetanende ofre, i nogle tilfælde uden et klik på selve reklamen.

Adblockers viser sig også at være medvirkende i kampen om privatlivets fred, da websteder fortsætter med at sifre brugerdata. En række annoncer er berygtede for at spore hvert klik, en bruger foretager, opbygge en profil med interesser, der inkluderer intime oplysninger såsom alder, placering, venner og mere.

Typer af Adblockers

Som altid er ikke alle programmer bygget lige og kan komme i en række forskellige former. Mens nogle typer er tydeligt mere populære end andre, er det bydende nødvendigt at opveje fordele og ulemper for at bestemme de bedste adblockers for browsere som Chrome, Firefox eller Safari, operativsystemer som Windows 10, Android eller iOS og utallige enheder ude der.

Browserudvidelser

Uanset om en bruger vælger et firmaejet stykke software, såsom Google Chrome eller open source-tilbud, har næsten alle browsere indbyggede adblockeringsfunktioner for at undgå adware. Desværre er disse foranstaltninger ofte begrænsede, idet de fleste drejer mod udvidelser for at få mest muligt ud af en browsers evne.

Browserbaserede adblockere er de nemmeste at installere og tilbyder masser af tilpasning.

Langt den mest populære type adblocker er udvidelser de nemmeste at installere med blot et par klik og tilbyder en række tilpasninger. Annoncer blokeres normalt som standard; med brugere, der skal hvidliste betroede websteder manuelt, hvis de ønsker at bidrage til en virksomheds indtægter.

Naturligvis har chrombaserede browsere det største udvalg af adblocking-udvidelser takket være Chrome, der hjørner rundt i det meste af det globale marked. Selvom Firefox har en god række tilgængelige, er understøttelse af andre, der er anført i vores top 5 mest sikre browsere bygget til privatliv, færre og længere imellem. Brugere risikerer også sårbarhed over for fingeraftryk af browsere, når de bruger mange udvidelser, hvilket resulterer i et behov for ekstra beskyttelse, såsom en Canvas Defender til Firefox.

Gratis er ikke nødvendigvis godt

Først kan det virke som en velsignelse, at mange annonceblokkere er gratis at bruge, men desværre kan ikke alle af dem sikre det privatlivsniveau, som en forbruger forventer. Nogle tjener deres penge ved diskret at hvidliste annoncerne for virksomheder, der vælger at dele indtægter med udvikleren, mens andre undertiden fungerer ved at indsamle og sælge data fra brugerne selv.

Fordele ved browserudvidelser

 • Let at installere
 • Brugervenlig
 • Kan tilpasses
 • Stort udvalg af betalte og gratis adblockere

Ulemper ved browserudvidelse

 • Supportområder pr. Browser
 • Sårbarhed over for fingeraftryk af browseren uden ekstra beskyttelse
 • Nogle gratis adblockere er ikke så private, som de ser ud til

VPN'er med Adblockers

Virtuelle private netværk (VPN'er) er vigtige, når det kommer til online-privatliv med deres evne til at skjule, hvad du får op til, hvilket gør dem til det perfekte værktøj til at parre med adblockers. Nogle udviklere har taget mellemmanden væk ved at tilbyde adblocking-funktioner inden for deres tjeneste, hvilket giver mere tid til privat browsing på nettet og mindre tid på at jage efter den perfekte software.

VPN'er med annonceblokkere kan være praktiske, men dyre.

Som en one-stop shop høster brugerne alle fordelene ved en traditionel adblocker sammen med funktionen af ​​en VPN, hvilket gør det utroligt vanskeligt for adware at danne en profil. Bundterne er ofte en del af premiumabonnementer, som gør det muligt for en bruger at beskytte flere enheder på én gang.

Da det indbyggede program er en betalt funktion, er der ingen sjove forretninger med hensyn til, hvordan virksomheden tjener penge, men det gør det mindre tilgængeligt end nogle browserudvidelser. Den primære ulempe er imidlertid, at annonceblokering ikke kan bruges uafhængigt, da funktionen kun aktiveres, når den er tilsluttet VPN

Fordele ved VPN'er med annonceblokkere

 • Leveres sammen med en VPN
 • One stop shop for privatlivets fred

Ulemper ved VPN'er med annonceblokkere

 • Kræver et præmie, betalt abonnement
 • Annonceblokeringsfunktionalitet kan ikke bruges uafhængigt

Ad-blocker desktop applikationer

Selvom det er en meget mere ukonventionel metode til at slippe af med reklamer, er der et lille antal annonceblokeringsapplikationer, der kan installeres direkte på desktops.

Desktop-annonceblokkere forhindrer reklamer på flere browsere og applikationer.

I modsætning til udvidelser har disse programmer muligheden for at forhindre, at reklamer vises i flere browsere på én gang - hvilket er praktisk i betragtning af, at det altid er tilskyndet at have mere end en browser installeret. Selv reklamer, der er bagt i andre applikationer og Windows 10, har det svært for disse adblocker-apps.

I modsætning til udvidelser har adblocker-apps en tendens til at optage en større mængde af systemressourcer såsom hukommelse, selv når de ikke er i brug. Strengt gratis versioner af programmerne forbliver også begrænset eller er faldet bagud i udviklingen sammenlignet med deres betalte alternativer, hvilket efterlader dem lidt mindre tilgængelige.

Fordele ved desktop adblocker-applikationer

 • Dækker flere browsere og programmer

Ulemper ved desktop adblocker-applikationer

 • Ressource tung
 • Gratis versioner er normalt begrænset eller forældet
 • Ikke meget af en markering

Router-indlæste adblockers

Med lidt know-how er det muligt at indlæse adblockere på dedikerede eller virtuelle routere, hvilket forhindrer reklamer på Domain Name System (DNS) niveau. Implementering afhænger af grænsefladen for hver enkelt router, og selvom de ofte er vanskeligere at konfigurere end alternativer, giver de de største resultater.

Router-indlæste adblockere forhindrer reklamer, før de rammer dit system og holder tingene hurtigt.

Mens tidligere nævnte adblockere stopper annoncer fra at blive vist, gør de fleste ikke noget for at forhindre websiden i at downloade personlige bannere, billeder og videoer, der er baseret på en brugers browserhistorik og gemte cookies. At forbyde disse reklamer fra indlæsning på DNS-niveau maksimerer ikke kun ydelsen, men henvender sig til flere enheder i husholdningen, og ikke desto mindre flere browsere.

Forebyggelse af reklamer ved hjælp af DNS er normalt en tæppet bred blok, som undertiden kan tilpasses af brugeren baseret på hvor strenge deres indstillinger er. Der er risiko for, at udvalgte websider brydes, og kommercielle websteder bliver fanget i krydset, som begge kan afhjælpes ved manuel hvidlisting. Ingen routerbaseret løsning er så tilgængelig som dens lokale brødre, men som tidligere nævnt er dette især afhængig af routerens brugergrænseflade.

Fordele ved routerindlæste adblockere

 • I henhold til alle enheder inden for lokalerne
 • Stopper indlæsningen af ​​annoncer og viser dem

Ulemper ved routerindlæste adblockere

 • Kan være let at konfigurere
 • Ikke så brugervenlig at administrere

De bedste adblockers-tjenester

1. uBlock-oprindelse

Bedste browserudvidelse

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

uBlock Origin gør ikke’Den tager ikke højde for enhver browser derude, men den understøtter de centrale desktopversioner af Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera og andre Chromium-baserede browsere. Det er let i forhold til konkurrencen, og vi blev mødt med de færrest detektionsmeddelelser fra websteder, der beder om at hvidliste dem, hvilket forbedrer min oplevelse.

2. CyberSec (NordVPN)

Bedste VPN med en annonceblokker

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Selvom CyberSec-sikkerhedssuiten ikke er’Det er gratis, det er inkluderet i et abonnement på NordVPN, hvilket giver en utrolig værdi for pengene. Brugere har adgang til alle fordelene ved vores højest rangerede VPN-service, herunder adblocking og malware-beskyttelse.

3. AdFender

Bedste desktop-applikation

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 15,95
  Per år

Selvom AdFender ikke længere tilbyder en gratis version fra version 2.50, forbliver den en af ​​de bedste annonceblokkere for Windows Vista til Windows 10 takket være dets relativt billige $ 19,95 pr. Årabonnement. Det er blevet testet og testet ved hjælp af en bred vifte af browsere, herunder Waterfox og Pale Moon, to af de mest privatlivsfokuserede tilbud.

4. AdLock

Bedste annonceblokerer til Android

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 10,00
  / måned

AdLock’s desktopversion er ikke’Det er lige så konkurrencedygtigt til $ 22 om året, men dets $ 11-abonnement på Android beviser en godbid. Det’er lidt mere intensiv med ressourcer end browserbaserede alternativer til mobil, men som en separat applikation kan det forhindre automatisk afspilning af videoer, pop-ups og generelle reklamer mobilbredt. Adblockeringstjenester forhindres fra Google’s Play Store, hvilket betyder, at brugerne skal indlæse denne på deres enhed.

5. 1Blocker X

Bedste annonceblokerer til iOS

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Som en af ​​de første anerkendte annonceblokkere til iOS har 1Blocker X hentet et trick eller to, der holder reklamer i skak for iPhone- og iPad-enheder. 1Blocker X vandt som en optimering for Safari’t fungerer på applikationer, men det sparer systemressourcer med sine 115.000+ blocker regler og indstillinger, der forhindrer indhold i at downloade på forhånd. Dette fås direkte fra App Store for en engangsbetaling på $ 4,99.

6. Adblock Plus

Ærlig omtale

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

AdBlock Plus, også kendt som ABP, er en af ​​de ældste udvidelser, der er etableret som det mest populære adblocker-plug-in til Firefox. Desværre har udvidelsen modtaget kritik i de senere år for dens ‘Acceptable annoncer’ -plan, så nogle betalende annoncører kan glide igennem på en hvidliste. Denne indstilling kan deaktiveres under indstillingerne, men i betragtning af at dette er en interessekonflikt, og at der er bedre, mere private tjenester derude, gjorde det ikke’t lav vores liste.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me