Den bedste antivirus-software (2020) til Windows, Mac, Android og iPhone

Internettet er fuld af vira - malware, spyware, ransomware og trojanere - der gør det muligt for cyberkriminelle at overtage enheder og endda downloade sekundære udnyttelser fra kommando- og kontrolservere.

Det var engang folk, der følte sig mere sikre ved at bruge Apple. Men i dag skal selv Mac-brugere være forsigtige. Det betyder, at de også skal beskytte deres enheder med robust antivirus-software.

Uanset om du ejer en bærbar computer, et skrivebord eller endda en mobilenhed, er det vigtigt at sikre dig, at du har antivirus-software. Hvis du ikke gør det, kan du ende med en forfærdelig infektion, der giver hackere adgang til dine følsomme data, logge ind på dine sociale mediekonti og stjæle dine bankoplysninger, e-mails eller andre fortrolige oplysninger.

At vælge en antivirus kan være forvirrende, fordi der er mange forskellige antivirusprogrammer på markedet. Så, som er de tre bedste antivirusprogrammer?

Hvad er de bedste antivirusprogrammer at bruge?

 1. F-Secure

  - Fremragende beskyttelse, ydeevne og brugervenlighed.

 2. McAfee Total Protection

  - Tilbyder en masse funktioner til et lavt prispunkt.

 3. Malwarebytes

  - Ekstremt effektiv og påvirker ikke systemets ydelse negativt

Den bedste Antivirus-software 2020: Dybdegående analyse

1. F-Secure

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 69,99
  / måned

Denne populære antivirus er kendt for at give fremragende beskyttelse, ydeevne og brugervenlighed. Softwaren er tilgængelig til både Mac og Windows. I tests fungerer F-Secure Antivirus fremragende; konsekvent blokerer 100% malware. Faktisk vandt F-Secure AV-TEST bedste beskyttelsespris i 2018.

Softwaren er muligvis ikke så funktionsrig som nogle andre antivirusprogrammer på markedet. Det er dog værd at bemærke, at mange af disse ekstra funktioner er’t altid strengt nødvendigt fra et antivirus-synspunkt (skønt de undertiden er nyttige ekstra).

Til en pris på $ 35.99 for at beskytte en enhed eller $ 39.99 for at beskytte tre enheder er denne software ret dyre, hvis du vælger den fristående antivirusplan. Ved at købe denne plan kan du bogstaveligt talt scanne dine maskiner efter vira, og det er alt.

Dog i øjeblikket sælger F-Secure sin bedre F-Secure SAFE-plan for kun $ 34,99 (hvilket faktisk er billigere end den uafhængige antivirus). Af denne grund kan F-Secure SAFE betragtes som en fremragende aftale, der leveres med følgende funktioner:

 • Overvågning i realtid
 • Download beskyttelse
 • Phishing-beskyttelse
 • Browserudvidelse
 • Banktilstand frakobler alle ikke-betroede forbindelser fra internettet og blokerer dem for at oprette forbindelse igen, mens en transaktion finder sted
 • Support til Mac, Windows, Android og iOS
 • Firewall
 • Stor støtte med live chat

Mens nogle antivirusprogrammer muligvis bremser din computer lidt - er denne antivirus-software ikke sulten på behandlingskraft. Det er også ekstremt nemt at bruge, hvilket gør layoutet af funktionerne nede på det minimale. Dette gør det til en god mulighed for ikke-tekniske brugere.

Funktionen til hurtig scanning er indstillet som standard, og den er ekstremt hurtig - færdiggørelse af en scanning på kun få minutter. Når man går i indstillingerne, giver brugerne mulighed for at udføre en komplet systemscanning. Hvis du er vant til at have evnen til at scanne flytbare drev eller til at udføre tilpassede scanninger, kan denne software muligvis skuffe dig.

Den eneste virkelige ulempe med F-Secure er måske, at den er så følsom, at den har en tendens til at markere nogle falske positiver. Dette er dog bedre end en antivirus, der går glip af faktiske udnyttelser.

På den anden side er vi nødt til at holde fast ved at anbefale F-Secure kun på dens SAFE-plan - hvilket er meget bedre værdi for pengene og har et meget bedre udvalg af funktioner end den uafhængige antivirusplan.

Alt i alt er dette en robust antivirus, der får jobbet gjort. Passer perfekt til ikke-tekniske brugere, der ønsker noget, der beskytter mod 100% af vira.

2. McAfee Total Protection

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 34,99
  / måned

McAffee er en anden antivirus, der vurderes højt overalt af den uafhængige revisor AV-TEST. I 2018 blev det tildelt den højest mulige score for beskyttelse, brugervenlighed og ydeevne. Dette betyder, at det kan stole på, og selvom det er rigtigt, at det for nogle få år siden blev udsat for nogle dårlige anmeldelser, har firmaet fuldstændigt (og med succes) revideret deres malware-scanningsmotor siden da.

En af de bedste ting ved McAffee Total Protection er, at brugerne får adgang til et stort antal funktioner til et relativt lavt prispunkt. Brugere kan beskytte 10 enheder for $ 44.99 (for det første år - $ 109.99 ved fornyelse). Dette giver brugerne aktiv realtidsbeskyttelse for alle deres enheder og nogle nyttige ekstramateriale. Softwaren er heller ikke sulten på CPU og påvirker ikke systemets ydeevne, når den kører.

Funktioner inkluderer:

 • Antivirus
 • Automatiske opdateringer
 • Overvågning i realtid
 • Webovervågning
 • Phishing-beskyttelse
 • Download beskyttelse
 • Firewall
 • File shredder
 • Adgangskodemanager
 • Support til flere enheder (Windows, macOS, iOS og Android) via McAffee UI

Brug af McAffee’s antivirus vil tage lidt at vænne sig til, fordi brugergrænsefladen UI har alle dens funktioner inden for den ene klient. Øverst i brugergrænsefladen tillader forskellige faner brugerne adgang til passwordadministratoren og andre sikkerhedsfunktioner.

Imidlertid fandt vi med bare lidt øvelse, at tingene bliver ligetil, og brugere kan let begynde at udføre hurtige scanninger for at se efter vira i fælles udnyttelsesområder. En komplet systemscanning er også tilgængelig for at søge efter malware på alle harddiske, og en vis tilpasbarhed er tilgængelig for dem, der nyder det eller har særlige krav.

Forældrekontrol og anti-spamfunktioner er også nyttige og betyder, at brugerne virkelig får en masse værdi for pengene med denne moderat prissatte sikkerhedssuite. Den eneste potentielle ulempe med McAffee er, at ransomware-beskyttelse ikke er inkluderet i Total Protection-planen (ja, ironien i dette isn’t tabt på os).

Generelt tror vi imidlertid, at denne antivirus tilbyder en masse funktioner til et lavt prispunkt. McAffee er derfor en god antivirus for familier eller mennesker, der har et stort antal enheder, som de har brug for at beskytte mod vira. Vi kan også godt lide, at McAffee lader folk prøve sin Total Protection-plan i 30 dage - uden at bede om dine kreditkortoplysninger.

3. Malwarebytes

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Malwarebytes er et fremragende antivirusprogram, som vi har besluttet at medtage, fordi det er gratis tilgængeligt på Windows-maskiner. Gratis brugere får fuld adgang til antivirus - som søger efter vira mod en ajourført database med kendt malware. Denne scanning er ekstremt effektiv, og ligesom andre antivirusprogrammer, som er top-of-the-range, påvirker Malwarebytes ikke negativt systemets ydelse

Antivirus kan indstilles til at scanne efter vira så ofte du vil, med den anbefalede minimum scanning en gang om ugen. Det dejlige ved Malwarebytes er, at det på trods af at være frit er kendt for at holde sig ajour og pålideligt beskytte mod ondsindede infektioner.

Den gratis version af Malwarebytes er ganske vist begrænset; kun tillader brugere at udføre en virusscanningsfunktion. Enhver, der ønsker beskyttelse i realtid - med aktiv scanning af e-mails, websteder og downloads - bliver nødt til at opgradere til premium-planen, som vil sætte dem tilbage $ 39,99 om året. Det samme er tilfældet, hvis du har brug for virusbeskyttelse til en Mac-, iOS- eller Android-enhed - da disse ikke får adgang til den gratis antivirus.

Betaling for softwaren øger også din beskyttelse ved at give dig adgang til følgende funktioner:

 • Antivirus
 • Webovervågning
 • Automatiske opdateringer
 • Ransomware-beskyttelse
 • Phishing-beskyttelse
 • Download beskyttelse
 • Diskoprydning
 • Sikker browsing

Samlet set er denne gratis antivirus ekstremt nyttig, og selvom den ikke er det’t for alle forstår vi, at langt de fleste mennesker over hele verden stadig ejer og kører Windows-computere. Af denne grund betragtes Malwarebytes som en stjæle for enhver, der har kørt spændet ved at oprette forbindelse til internettet uden nogen beskyttelse overhovedet.

Malwarebytes kan også betragtes som en enestående mulighed for begyndere takket være det intuitive betjeningspanel og let at forstå kontroller. Hvis du dog beslutter at betale for en antivirus, kan det være bedre at holde sig til en af ​​de muligheder, der er højere på denne liste, da de har en tendens til at fange mere malware i deres dragnetter end Malwarebytes.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me