Få en Kina IP-adresse – VPN’er med kinesiske servere

Kinesiske websteder, der er geobegrænset til Kina, er ikke tilgængelige uden for nationen. Af denne grund kræver enhver, der ønsker at komme bag Great Firewall of China (GFW), en IP-adresse i Kina. Svaret er en Virtual Private Network (VPN) -tjeneste, der giver enhver mulighed for let at 'forfalske' deres placering inden for Kina. Selvom der er visse funktioner, som en VPN til Kina skal have for at omgå den store firewall. Med bedste VPN, alle kan se kinesiske websteder, som om de var inde i Kina.


Få en IP-adresse i Kina

Få en Kina IP med følgende VPN-tjenester

For kinesere, der arbejder i udlandet eller på ferie, er en VPN perfekt. Ved at angive en kinesisk IP-adresse kan de få adgang til alle kinesiske webservices, f.eks. Bankvirksomhed eller Renren. For folk, der ønsker at købe direkte fra kinesiske producenter, er en Kina IP-adresse også ideel. Husk dog, at Kina aktivt forsøger at slå ned på VPN'er. Som sådan kan denne liste ændres, og du skal altid tjekke med VPN, før du abonnerer (ved at kontakte kundeservice).

Bedste VPN til en Kina IP

Se på de bedste VPN-tjenester med Kina IP-adresse nedenfor.

1. VPNArea

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 2,99
  / måned

 • Fås på


  • vinduer

  • Android

  • iOS

  • MacOS

  • Linux
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

VPNArea er en helt fantastisk mulighed for alle, der har brug for en kinesisk IP-adresse. Ikke kun er denne VPN enestående værdi for pengene, men den er også baseret i Bulgarien - langt væk fra alle invasive jurisdiktioner. Denne nul-logs VPN er ekstremt troværdig, har apps til alle platforme og er fuldt udstyret med en dræbte, DNS-lækager og stealth-tilstand (til at omgå Great Firewall of China).

VPNArea giver fantastiske hastigheder til streaming på websteder som Youku. Derudover tillader det peer-to-peer (P2P) med BitTorrent. Med servere i både Kina-Quingdao og Kina-Shanghai er denne VPN perfekt til at få en kinesisk IP-adresse. Hvorfor ikke prøve det takket være det 14-dages pengene-tilbage-garanti?

2. ProxySH

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,33
  / måned

 • Fås på


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

Proxy.sh er en VPN baseret på Seychellerne. Det er ideelt til abonnenter, der vil VPN til Kina takket være dets hurtige, Kina-baserede servere. Proxy.sh er forpligtet til brugernes privatliv og anonymitet, hvilket er fantastisk. Registrering er let og kræver kun en e-mail-adresse. Også godt for dem, der ønsker det ekstra lag med anonymitet, er, at det accepterer bitcoins. Kryptering er stærk OpenVPN.

En lille ulempe er, at selv om tjenesten er yderst sikker, kan den undertiden være lidt langsommere end nogle af de andre udbydere, vi har nævnt. Under test sprang downloadhastighederne lidt rundt. Denne VPN er dog stadig meget god til jobbet med at få en IP-adresse fra Kina sammenlignet med langt de fleste andre VPN'er. Denne mindre ulempe er afbalanceret af den fremragende sikkerhed, som Proxy.sh giver, og det er muligt at opgradere en konto for at få bedre hastigheder. En fremragende VPN til tunnel til Kina.

3. HMA

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,99
  / måned

 • Fås på


  • vinduer

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

Den bedste måde at få en Kina IP-adresse i 2018 er stadig den populære VPN-service, HMA. Dette til trods for, at det fra tid til anden har lidt mindre tilbageslag (inklusive når det midlertidigt mistede alle tre servere sidste år).

For kun $ 4,99 per måned (for et årligt abonnement) får brugerne adgang til over 860 servere i over 190 lande - inklusive det kinesiske fastland. HMA var i centrum for en del kontrovers for at skulle hjælpe myndighederne (ved at udlevere nogle data om en af ​​dets abonnenter). Dette ser imidlertid ud til at have været kun et mindre tilbageslag, og i det store og hele er VPN godt lide (især for at få en kinesisk IP-adresse).

Abonnenter kan bruge to samtidige forbindelser. Hastighederne er fremragende på de kinesiske servere, og brugerne har ingen problemer med at streame i HD. Kryptering er industristandard, da HMA tilbyder vores anbefalede protokol, OpenVPN. Det tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve tjenesten risikofri. På grund af sine fremragende kinesiske servere er HMA den bedste måde at få en Kina IP i 2018.

4. EarthVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,06
  / måned

 • Fås på


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

Den sidste mulighed for at foregive at være i Kina er EarthVPN. Det er en billig VPN, der har strålende servere i Kina. Det er tilgængeligt for alle populære platforme, smelter aldrig båndbredde og har en bred vifte af VPN-protokoller, der tilbydes (inklusive vores anbefalede protokol, OpenVPN).

EarthVPN er en nul-log-VPN, hvilket er fremragende nyheder for folk, der ønsker en Kina IP-adresse og et stærkt privatliv. Desuden får brugere for kun $ 3,99 pr. Måned fantastiske funktioner som Socket Secure (SOCKS) proxy-servere og Secure Shell (SSH) -tunneling.

Endelig, såvel som hurtige og pålidelige servere i Kina, har EarthVPN over 304 servere i 32 lande til at fjerne blokering af indhold overalt i verden.

Vælg en VPN, der skal downloades

Så snart du har besluttet, hvilken af ​​VPN'erne du foretrækker, skal du klikke igennem til dit valgte VPNs websted og tilmelde dig. At betale for din VPN årligt vil spare dig for en masse penge, så hvis du har brug for at bruge en kinesisk IP-adresse regelmæssigt, skal du vælge et årligt abonnement.

Efter at du har registreret dig hos VPN til Kina, får du adgang til at downloade VPN's software (klient). Softwaren til at oprette forbindelse til den kinesiske IP-adresse downloades meget hurtigt og er utroligt nem at installere. Bare husk at vælge den til den platform, du bruger.

VPN'erne, som vi anbefaler alle, tillader mere end én samtidig forbindelse, så du kan oprette forbindelse til kinesiske websteder på en smartphone, tablet og bærbar computer.

hidemyass-porcelæn

Vælg OpenVPN-krypteringsprotokol

Her på ProPrivacy.com foretrækker vi og anbefaler OpenVPN-krypteringsprotokollen - vælg den i dine valgte VPN-indstillinger. Gennemse noget geo-blokeret indhold kan være i strid med ophavsretten, men OpenVPN vil holde dig sikker.

Husk: Hvis du har problemer, kan din VPN-udbyder hjælpe dig med hurtigt at løse eventuelle problemer. Bare kontakt dem, eller kontakt os her på ProPrivacy.com. Vi er altid glade for at hjælpe.

Opret forbindelse til en kinesisk IP-adresseserver

Efter at have installeret VPN-softwaren på din enhed (og valgt OpenVPN), er det tid til at oprette forbindelse til den kinesiske IP-adresse.

For at gøre det skal du bare vælge en server i Kina fra VPN's serverliste. Klik på Opret forbindelse, og vent på, at softwaren bliver grøn, eller siger Tilsluttet. Så snart de opretter forbindelse, er dine data fuldt krypteret, og din IP-adresse ser ud til at være fra Kina. Resultatet er, at du ser ud til at være som enhver anden person, der bruger internettet fra Kina.

Kina IP-adresse: Overvejelser

At få en VPN, der leverer en Kina IP-adresse, involverer et par vigtige overvejelser. I denne vejledning har vi omhyggeligt været opmærksom på disse faktorer for at sikre dig, at din Kina VPN-tunnel udfører jobbet godt.

Ikke hver VPN på markedet fungerer godt - nogle er meget langsomme. Derudover er mange VPN'er hverken pålidelige eller pålidelige. Der er over 800 VPN-udbydere, hvoraf mange af deres tjenester har forældet kryptering og politik til beskyttelse af personlige oplysninger, der er utroligt risikabelt. Nogle sælger endda kundedata til tredjepart.

En VPN af dårlig kvalitet er simpelthen ikke en levedygtig mulighed. En VPN skal give hurtig, ubegrænset adgang til en kinesisk IP-adresse OG effektiv sikkerhed og privatliv. Uden begge disse er VPN en rip-off.

Hvad der skaber en god VPN for Kina?

Når du bruger en IP-adresse i Kina til at få adgang til geobegrænset indhold, skal du være meget sikker. Desværre leverer mange VPN'er dårligt implementeret eller forældet kryptering. Desuden leverer mange VPN'er ikke det serviceniveau, du har brug for for at være sikker.

Når man vælger en VPN med en Kina IP-adresse, kræver abonnenter en server, der med succes får dem gennem GFW. Disse Kina-baserede servere skal også være lynhurtige, ellers er din internetforbindelse meget for langsom.

For at nyde en kinesisk IP-adresse har forbrugere brug for en VPN, der giver ro i sindet på grund af top-of-the-range kryptering og praksis for privatlivets fred. Af denne grund bør en VPN for Kina ikke opbevare nogen brugslogfiler, ikke dele nogen data med tredjepart og give OpenVPN-kryptering (implementeret kraftigt). Alle VPN'erne, som vi har valgt til denne vejledning, giver sikker og privat adgang til kinesiske IP-adresser.

Brug ethvert kinesisk websted!

Med et VPN-abonnement bliver internetfrihed normen. Abonnenter kan privat og sikkert få adgang til indhold overalt, hvor deres VPN har en server. For at bruge kinesiske websteder kræves en Kina IP-adresse. Alle VPN-tjenester, som vi har anbefalet, leverer denne vigtige service.

Alle de fremragende VPN'er, som vi har foreslået, har også VPN-servere placeret rundt om i verden. Dette betyder, at du også kan bruge dit VPN-abonnement til at oprette forbindelse til websteder i mange andre lande. Privatliv er altid nyttigt, så du bør bruge en VPN til at kryptere dine data til enhver tid. Du kan også få adgang til fremragende geobegrænset indhold overalt i verden. Hvis internetfrihed er det, du vil, er en VPN svaret.

VPN til Kina - en hurtig advarsel

I det sidste år har Kina aktivt slået ned VPN'er. Indenlandske VPN'er i Kina er blevet hårdest ramt. Selv nogle internationale VPN'er, der har slutpunktservere i Kina (kinesiske IP-adresser), har dog mistet deres servere. Dette er en flydende og vedvarende kamp om testamenter. Den gode nyhed er, at (som du kan se fra denne artikel) der stadig er nogle VPN'er, der giver dig mulighed for at få en IP-adresse i Kina. På grund af det vedvarende klima er det dog altid værd at klikke videre til VPN for at spørge, om de stadig har servere i Kina. VPN'erne på denne liste vender hurtigt tilbage til dig, og i det mindste får du et endeligt svar om at få en kinesisk IP-adresse.

Konklusion

I denne vejledning har vi demonstreret, hvordan nogen nemt kan få en kinesisk IP-adresse. Den bedste VPN-service til at få en Kina IP-adresse er HMA. Da folk nyder godt af valg, har vi også anbefalet fire andre tjenester. Vi kiggede nøje på markedet for at beslutte verdens fem bedste VPN'er til at få en kinesisk IP-adresse.

Alle disse VPN'er vil fjerne blokering af kinesiske websteder. Derudover tilbyder de alle en prøveperiode af en eller anden art, så du kan teste VPN risikofri for at være sikker på, at den fungerer. Desuden er alle de VPN'er, som vi har anbefalet, betroede tjenester, der leverer nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder på markedet.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger var højt oppe på vores liste over krav, og alle disse VPN'er kører et stramt skib, når det gælder at give fremragende privatliv for deres brugere. Derudover er kryptering af de allerbedste standarder, så du kan være sikker på at forblive sikker, når du bruger en Kina IP-adresse.

Alt er blevet nøje overvejet af vores team her på ProPrivacy.com, så du med sikkerhed kan vælge en VPN til Kina. Som sådan overlader vi dig til at nyde at vælge en VPN med en kinesisk IP-adresse. Hvis du har spørgsmål, bedes du efterlade en besked nedenfor.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me