ProtonVPN-kupon | Spar op til 33%

Kom op til 33% fra ProtonVPN-pakker.

ProtonVPN anses for at være et af de bedste gratis virtuelle private netværk derude med sin schweiziske base af operationer og no-logs-politik, men tjenesten bliver virkelig levende, når man køber ind sine premium-abonnementer. Heldigvis har vi en måde at skære ned på omkostningerne og spare dig penge, når du bruger vores ProtonVPN-kupon.

Ved siden af ​​den gratis plan er der tre premium-niveauer at vælge imellem: Basic-, Plus- og Visionary-planerne. Alle giver adgang til ProtonVPNs højhastighedsservere i 44 forskellige lande, men der er forskel på hinanden, som vi anbefaler at lære at kende, inden du træffer din beslutning. På et øjeblik tilbyder Plus-planen den bedste værdi for pengene ved at kaste sig af de samme begrænsninger, der ses med Basic-niveauet, inklusive Tor over VPN, 5 samtidige forbindelser i stedet for 2 og muligheden for at få adgang til geoblokeret streamingindhold. Medmindre du har lyst til at bruge ProtonMail (vores anbefalede e-mail-service), så er det bedst at gå til Visionary-pakken.

ProPrivacy's kupon anses for at være respektable 33% afskåret af ProtonVPNs nye 2-årige abonnementer, hvilket bringer Basic-planen ned til $ 3,29 pr. Måned (faktureret som $ 79), Plus-planen ned til $ 6,63 pr. Måned ($ 159 for de to år) og Visionary-planen ned til $ 19,96 pr. måned ($ 479 for begge år). Hvis dette er for langvarigt forpligtelse for dig, kan du stadig spare 20% ved at betale årligt ved at droppe basisplanen til $ 4 pr. Måned ($ 48 pr. År), plusplanen til $ 8 pr. Måned (faktureret som $ 96 for året) og Visionary-pakken til $ 24 pr. måned ($ 288 pr. år). Og selvfølgelig kan du stadig vælge de ordinære månedlige planer på henholdsvis $ 5, $ 10 og $ 30.

ProtonVPN
ProtonVPN
Rabatkupon

Op til 33%
Af
Sikre din forbindelse

Sådan bruges kuponen

    1. Klik på kuponen for at blive omdirigeret til webstedet.
    2. Vælg den grønne “Hent ProtonVPN Now” -knap.
    3. Vælg din pakke ved at klikke på "Hent" -knapperne under din præference.
    4. Opret eller log ind på din eksisterende konto til kassen, hvor kuponen automatisk anvendes.

Bemærk

Ved udgangen af ​​det første år vender din plan tilbage til fuld pris og fornyes for et efterfølgende år. ProPrivacy er dedikeret til at holde styr på de største tilbud omkring, så glem ikke at besøge webstedet for at få flere oplysninger om de seneste rabatter.

Hvorfor ProtonVPN?

For at gøre tingene let har ProtonVPN applikationer, der er klar til operativsystemer som Windows, Mac, Android og iOS, med et kommandolinjeskript til Linux-brugere via OpenVPN. Det hele er godt og godt at vælge ProtonVPNs gratis niveau, da virksomheden har et godt fokus på privatliv uanset planen, men du vil opgive funktioner, der er eksklusive til de betalte planer, såsom muligheden for at fjerne blokering af regionalt begrænsede streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime og endda YouTube.

ProtonVPNs premiumtjeneste kan fjerne blokering af Netflix, Amazon Prime og endda YouTube.

ProtonVPN lægger vægt på at kommunikere med sine kunder ved at udstede gennemsigtighedsrapporter og en garantikanarie for at advare brugerne om statens indblanding indirekte. Sikkerheden er temmelig stram og håndteres af militær AES-256-kryptering, 4096-bit RSA-nøgleudveksling og HMAC med SHA384 til godkendelse af meddelelser.

Du kan betale for ProtonVPN via betalingskort og kreditkort, PayPal eller Bitcoin, men det virkelige træk er den gratis 7-dages Plus-prøveversion, der tilbydes, når du oprindeligt åbner en gratis konto. Dette giver dig mulighed for selv at se, hvor godt tjenesten fungerer uden at skulle indtaste nogen betalingsoplysninger i deres system. Hvis du skifter mening, refunderer en yderligere 30-dages pengene-tilbage-garanti dig uden spørgsmål.

slå til

33% er en af ​​de største rabatter, som vi har set fra ProtonVPN, og prisnedskæringer har en tendens til at komme få og langt imellem. Det er en ganske lang ventetid, indtil den næste Black Friday-aftale, så hvorfor ikke sikre dig, at du er beskyttet her og nu med en af ​​de bedste tilbud, som virksomheden har at tilbyde?

Uanset hvad du vælger at gøre, skal du ikke glemme, at din plan automatisk bliver fuld pris, når den er gået. I dette tilfælde vil ProPrivacy være omkring for at informere dig om de bedste tilbud derude, da det er et stadigt skiftende landskab.

ProtonVPN
ProtonVPN
Rabatkupon

Op til 33%
Af
Sikre din forbindelse

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me