Sådan kan du se den indiske Premier League i 2020 live – Stream IPL Cricket Free med en VPN

Hvis du er en cricket-fan, der vil se så mange spil som muligt, har du brug for et Virtual Private Network (VPN). En VPN til cricket giver dig mulighed for at fjerne blokering af geobegrænsede cricket-strømme fra hele verden. Med en VPN kan du ikke kun blokere IPL-cricket, men også britiske, sydafrikanske, australske og mange andre cricket-nationers tv-sendte kampe.

stream IPL gratis

Sådan ser du IPL Cricket Online?

Stream IPL Cricket via Hotstar

Anbefalet metode

Hotstar har eksklusive rettigheder til at vise IPL-cricket i Indien. Hotstar er tilgængelig uden abonnement, så snart du får adgang til webstedet, der er tilsluttet en indisk server. Så hvis du ser cricket gratis sammen med indisk kommentar er i orden med dig, er dette en fantastisk mulighed! For mere information om brug af en VPN til Indien, se vores VPN-guide til Indien.

Sådan opretter du en VPN til Indian Premier League Cricket

Når du først har besluttet dig for en VPN, er det meget let at indstille den til at se Indian Premier League Cricket. Følg blot disse enkle trin:

 1. Vælg en VPN til IPL-cricket. For at fjerne blokering af cricket anbefaler vi ExpressVPN
  fordi den er sikker, hurtig og har fremragende indiske, britiske og amerikanske servere (plus servere i 94 lande til at se cricket).
 2. Vælg en indisk VPN-server, og klik på Opret forbindelse.
 3. Naviger til Hotstar.
 4. Det er det! Din VPN-løsning er konfigureret, og du er klar til at se cricket online.

Men hvis du er i et travlt med at begynde at se IPL-cricket så hurtigt som muligt, anbefaler vi ExpressVPN
- fordi det er langt den bedste samlede VPN til at fjerne blokering af cricketstrømme fra hele verden. Hvis du vil have det bedste, skal du hente Express!

Besøg ExpressVPN »

Se IPL med Sky Sports

Britisk alternativ

Der er et par steder, som du kan se cricket online. For mange mennesker vil den bedste metode være at få et abonnement på Storbritanniens Sky Sports for at se Sky Sports Cricket-kanalen.

Sky Sports har eksklusive rettigheder til at udsende IPL-cricket i England. For enhver, der bor uden for Det Forenede Kongerige - eller alle britiske indbyggere, der tilfældigvis er ude af landet, der rejser eller er på ferie - er en VPN en nem måde at få adgang til Sky Sports Cricket online.

Et Sky Sports-abonnement koster £ 38 ($ 53.29). (Det er £ 20 for den grundlæggende Sky underholdningsplan plus £ 18 for sky-sports-add-on-planen.)

En anden let måde at se Sky Sports på er nu TV. Nu giver TV folk mulighed for at se Sky Sports online. Nu kan TV købes dagligt (£ 7,99), ugentligt (14,99) eller månedligt (£ 33,99). Nu tilbyder TV også en særlig aftale på 40% i de første to måneder i øjeblikket.

Stream IPL med Willow TV Channel

Amerikansk alternativ

En anden mulighed for at se Cricket er den amerikanske og Canada service Willow TV.

Denne kanal er dedikeret til at vise cricketkampe fra hele verden, herunder kampe spillet af Det Internationale Cricket Council (ICC), Board of Control for Cricket in India (BCCI), The Cricket Australia, Cricket South Africa, West Indies Cricket Board , Sri Lanka Cricket, Bangladesh Cricket Board, Pakistan Cricket Board og Zimbabwe Cricket. Hvis du leder efter en australsk VPN til at se cricket, kan du kigge på vores bedste guide til VPN til Australien.

Se IPL på Willow Sports

Et abonnement på Willow TV kan laves direkte på sin hjemmeside. Du skal blot oprette forbindelse til en VPN-server i USA, navigere til webstedet og abonnere for $ 9,99 pr. Måned.

Willow TV er også tilgængeligt på den amerikanske abonnementstjeneste Sling TV.

Alternative muligheder for streaming af IPL Cricket

Her er nogle andre muligheder for at se IPL cricket online. Begge de nævnte kanaler har premium-betalt abonnementsplaner for at se IPL-cricket online.

 • SuperSport (Sydafrika)
 • OSN Play (Mellemøsten)

Sådan opretter du en VPN til Indian Premier League Cricket

Når du først har besluttet dig for en VPN, er det meget let at indstille den til at se Indian Premier League Cricket. Følg blot disse enkle trin:

 1. Vælg en VPN til IPL-cricket. For at fjerne blokering af cricket anbefaler vi ExpressVPN
  fordi den er sikker, hurtig og har fremragende indiske, britiske og amerikanske servere (plus servere i 94 lande til at se cricket).
 2. Klik igennem til webstedet og abonner på din foretrukne IPL cricket VPN. Hvis du vil have nogle flere valgmuligheder, så tjek vores bedste VPN'er til streaming-artikel.
 3. Download og installer VPN-softwaren. Husk at få den rigtige version til dine enheder.
 4. Kør softwaren, og vælg dine foretrukne indstillinger (OpenVPN-kryptering anbefales).
 5. Vælg en VPN-server, hvor du har brug for den, og klik på Opret forbindelse.
 6. Naviger til Sky Sports Cricket, NowTV, Hotstar, WillowTV - eller enhver anden service, der streamer IPL-cricket online - og tilmeld dig.
 7. Det er det! Din VPN-løsning er konfigureret, og du er klar til at se cricket online.

Ofte stillede spørgsmål om stream IPL Cricket

Sådan fungerer en VPN for Cricket

Mange cricketstrømme er ikke tilgængelige uden for det land, hvor kampene finder sted. Dette skyldes ophavsret og licensbegrænsninger. For cricketfans, der ønsker at se disse vandløb, er en meddelelse om begrænsning normalt slutningen af ​​linjen. Det er medmindre de bruger en VPN!

Brug af VPN, hvem som helst, hvor som helst, kan foregive at være i et andet land. Dette giver dem adgang til geobegrænsede strømme af cricket-kampe og ligaer, som normalt ikke ville være tilgængelige. Dette inkluderer at fjerne indisk Premier League Cricket kampe hele sæsonen.

Stream IPL Cricket med en VPN

IPL Cricket Fixtures

De næste 5 armaturer i IPL-ligaen i 2020 er som følger (alle gange BST):

 • 23. april - Delhi Daredevils vs Kings XI Punjab, 15.30
 • 24. april - Mumbai-indianere mod Sunrisers Hyderabad, 15.30
 • 25. april - Royal Challengers Bangalore vs Chennai Super Kings, 15.30
 • 26. april - Sunrisers Hyderabad vs Kings XI Punjab, 15.30
 • 27. april - Delhi Daredevils vs Kolkata Knight Riders, 15.30
 • 28. april - Chennai Super Kings vs Mumbai-indere, kl. 15.30
 • 29. april - Rajasthan Royals mod Sunrisers Hyderabad, 11.30
 • 29. april - Royal Challengers Bangalore vs Kolkata Knight Riders, 15.30
 • 30. april - Chennai Super Kings vs Delhi Daredevils, 15.30

2020 IPL-sæsonen indtil videre

Søndag scorede Suresh Raina 50 løb i sin kamp mod Sunrisers Hyderabad. Det bringer hans samlede løb, der blev scoret i IPL, til 4658 løb fra 165 kampe (et gennemsnit på 34,25). Dette sætter ham foran Virat Kohli igen - som også aktivt kæmper for rekorden. Selve kampen var en neglebitter, hvor Chennai Super Kings kun vandt spillet med fire løb!

Indtil videre har sæsonen set en dårlig start for Delhi Daredevils, der sidder i sidste position. Dette er en kæmpe overraskelse, fordi de fleste mennesker i forårsæsonen havde Daredevils bundet til at klare sig meget godt. Så hvad er der gået galt? Pundits lægger det ned til alle slags ting, herunder koncentrationssvigt, manglende holdstøtte og dårligt spil generelt.

Det kan dog også have noget at gøre med det faktum, at daredevils endnu ikke har spillet et spil på hjemmebane: hvert hidtil hidtil har været borte. I Indien er det at spille hjemmefra en større forskel end de fleste andre steder, fordi grundene og pladserne er meget forskellige fra sted til sted. Det er grunden til at vinde IPL-hold normalt har fremragende poster på deres egen græsbane.

Længere op på tabellen er Rainas hold Chennai Super Kings og Kings XI Punjab ude foran med otte point hver. Begge disse hold har vundet fire kampe og tabt en. I tredje og fjerde er Kolkata og Hyderabad - med seks point hver.

For at være retfærdig har Hyderabad imidlertid spillet en kamp mindre end Knight Riders: så de let kunne flytte op til tredje, hvis de slå Mumbai-indianerne på tirsdag. Det skal let kunne opnås i betragtning af at Mumbai-indianerne er en fra bunden i ligaen.

Se IPL Cricket Online - Konklusion

Uanset om du beslutter dig for at se IPL-cricket gratis på Hotstar - eller ved at betale for Storbritanniens Sky Sports Cricket eller den amerikanske Willow TV-service - er en VPN til cricket den perfekte løsning. Med en VPN kan du foregive at være i et andet land for at se så meget live cricket, som du vil!

For at streame cricket anbefaler vi en hvilken som helst VPN i vores 5 bedste VPN'er til streaming artikel. Disse VPN'er er alle fantastiske servere overalt, som du har brug for dem til at se cricket. Hvis du imidlertid ønsker den allerbedste VPN til cricket, anbefaler vi ExpressVPN
fordi det har alt hvad du har brug for for at se IPL og andre cricket-strømme i HD uden at buffere.

Besøg ExpressVPN »

Titelbillede kredit: Vivo IPL cricket logo

Billedkreditter: Vasyl Shulga / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me