10 parasta asiaa, joita voit ostaa halvemmalla VPN: llä

Globaalit taloudet ovat kietoutumassa yhteen kuin koskaan ennen kuin Internet edistää kansainvälistä kilpailua ja yhtenäisiä globaaleja markkinoita. Aiemmin tavaroiden ja palveluiden hinnat vaihtelivat suuresti eri maiden välillä. Nykyään hintojen kansainvälisillä markkinoilla on vähemmän vaihtelua globaalin kilpailun takia.

Mutta kansainvälisten tuontiverolakien ja valuuttakurssien ansiosta on silti mahdollista löytää paljon ostamalla jotain toisesta maasta - jos pääset ulkomaisille markkinoille, siis. Lisäksi monet verkkokauppasivustot toteuttavat hankalia käytäntöjä, kuten hintaohjausta, jolloin verkkosivusto havaitsee käyttäjän asuinmaassa ja valitsee sitten tuotteiden ja palveluiden hinnoittelun eri tavoin sijainnin mukaan..

Joissakin tapauksissa on mahdollista käyttää VPN-tunnelia IP-osoitteesi ja globaalin sijaintisi peittämiseen. Tämän avulla voit ostaa tavaroita ulkomaisella hinnalla. Digitaaliset tuotteet ovat kätevimmät säästömahdollisuudet VPN-tunnelin avulla, koska ne vaativat vain latauksen ja niiltä puuttuvat toimituskulut. On kuitenkin fyysisiä tavaroita, joita voi ostaa myös halvemmalla.

Katsotaanpa 10 asiaa, jotka voit ostaa halvemmalla VPN-tunnelilla. Tietenkin sinun on otettava huomioon VPN-kustannukset, mutta VPN-palveluita ja VPN-tarjouksia on kuitenkin useita.

 1. Steam-pelit

  Jokainen tuntemasi vakava pelaaja, joka on monien satunnaisten pelaajien lisäksi, kuullut Steamista. Ja kuka tahansa Steamia käyttänyt tietää, kuinka ärsyttävä maantieteellinen rajoitus voi olla. Kuten Microsoft ja Sony, myös Steam rajoittaa sisältöä tietyillä alueilla taloudellisia ja lisensointitarkoituksia varten. VPN-tunneli avaa tämän rajoitetun sisällön, jolloin pelaajat voivat ladata muuten käyttökelvottomia videopelejä.

  Minun on kuitenkin annettava sana varovaisuudesta: jatka omalla vastuullasi. Steam on tietoinen siitä, että jotkut sen käyttäjistä käyttävät välityspalvelinyhteyksiä ja VPN-palvelimia rajoitusten kiertämiseen. Ei ole takuuta, että Steam ei estä tiliäsi, jos se havaitsee välityspalvelinyhteyden. Monien mielestä kielletyn tilin riski on sen sijaan enemmän kuin sen arvoista, etenkin jos Steam tai tietty peli ei ole käytettävissä alueellasi.

  Voit paitsi käyttää sisältöä, jota ei ole saatavana tietyillä alueilla, mutta sitä myydään myös eri hinnoilla eri kansainvälisillä markkinoilla. Jos haluat lisätietoja, tutustu viisi parasta VPN-verkkoa höyrystykseen.

 2. Netflix

  Suoratoistosisältö on yksi suodatetuimmista ja maantieteellisesti rajoitetuimmista verkkosisällön tyypeistä, mikä on todellinen häpeä ottaen huomioon, että suoratoistosisällöstä on tullut normi. Aikaisemmin meidän piti vuokrata fyysisiä nauhoja tai levyjä, mutta nyt pääsemme televisio- ja elokuvasisältöön hiiren napsautuksella. Niin kauan kuin elämme oikealla alueella, se on.

  Kun Netflix oli vielä alkuvaiheessa, se oli todella saatavana vain Yhdysvalloissa. Lähitulevaisuudessa Netflix on kuitenkin avannut porttinsa kansainvälisille markkinoille, ja se on saatavana useimmissa maissa ympäri maailmaa muutamin poikkeuksin, kuten Kiina. Mutta huomaa, että yhdelläkään alueella, jolla Netflix on saatavana, ei ole pääsyä samaan sisältöön kuin muilla alueilla.

  Esimerkiksi jotkin sisällöt, joita on saatavana yhdessä maassa, eivät ole saatavilla toisessa maassa. Joillakin alueilla ei ole lainkaan pääsyä Netflixiin. Ei ole yllättävää, että Netflixillä on erilaisia ​​hinnoittelumalleja eri alueille. Joistakin maista veloitetaan enemmän kuin toisissa. Esimerkiksi Netflix maksaa 10,99 dollaria Yhdysvalloissa, mutta se maksaa 17,99 dollaria AUD. Tämä on silti merkittävä säästö, kun huomioit valuuttakurssin! Säästä itsellesi 7 dollaria kuukaudessa nyt käyttämällä Yhdysvaltain VPN-verkkoa!

  VPN-tunneli auttaa kiertämään näitä rajoituksia, mutta kuten Steam, myös Netflix ei pidä käyttäjien poistavan sisällön lukitusta. Jotkin VPN-palveluntarjoajien IP-osoitteet estetään, mutta Netflix ei pysty toteutettavasti estämään kaikkia VPN-IP-osoitteita, koska ne muuttuvat niin usein (uudet palvelimet tulevat verkkoon, erilaiset IP-osoitteiden lohkot vuokrataan jne.). Tutustu sivustollemme, jotta voimme löytää, mikä VPN-tunneli soveltuu parhaiten Netflix-sisällön suoratoistoon Netflix VPN opas.

 3. Amazon Prime

  Amazon Primea ei ole saatavana melkein yhtä monessa paikassa kuin Netflix, ja hinnat vaihtelevat huomattavasti alueesi mukaan, jos sitä on ollenkaan. Amazon ei ole kovin kiinnostunut IP-osoitteita huijaavista ihmisistä, kuten mikään muu digitaalinen palvelu, mutta se ei tunnu olevan lähes yhtä tiukka kuin Netflix. Mutta huomaa, että sisällön estäminen ja tilauksen ostaminen on hieman hankalampaa kuin muiden palveluiden kanssa.

  Jos sinulla on jo tili, sinun on muutettava tilisi maa-asetusta sen lisäksi, että huijaat IP-osoitteesi VPN-tunnelilla. Lisäksi tarvitset alueeseen sidottua maksutapaa sen mukaan, mitä aluetta yrität käyttää.

  Siitä huolimatta, onko verkkoselainta, sovellusta vai Amazon Fire Stick -sovellusta mahdollista ostaa tilauksen halvemmalla ulkomaisella kurssilla. Lisätietoja on viisi parasta VPN-verkkoa Amazonille.

 4. Spotify

  Spotify on toinen palvelu, joka aiemmin oli lukittu vain parille alueelle, aivan kuten Netflix. Spotify on kuitenkin avannut palvelunsa myös kansainvälisille markkinoille, mutta hinta vaihtelee huomattavasti markkinoilla. Lisäksi Spotify käyttää BlockPay-nimistä maksuprosessoria, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa salausvaluutoilla kuten Bitcoin ilman, että heidän tarvitse maksaa ylimääräisiä käsittelymaksuja. On jopa mahdollista maksaa PayPalilla.

  Saatat joutua poistamaan evästeet selaimesi ja järjestelmän kokoonpanon mukaan, jotta voidaan varmistaa, että mikään selaimen sormenjälki tai evästeiden jäljitysmenetelmä ei ohjaa sinua aloitussivulle, joka hyväksyy kotimaisen maksusi. Huomaa kuitenkin, että hinnat vaihtelevat alueittain. Esimerkiksi premium-versio maksaa 9,99 dollaria Yhdysvalloissa, mutta Euroopassa, kuten Saksa, se maksaa 9,99 euroa. Valuuttakurssien vuoksi voit säästää noin 15% kuukaudessa maksamalla USD. Tutustu Spotifyn viiteen parhaaseen VPN-verkkoomme.

 5. Adobe CC

  Adobe CC on yksi monista ohjelmistotuotteista, jotka voidaan ostaa halvemmalla VPN-tunnelilla. Olen huomannut, että jotkut ohjelmistosivustot eivät ole rajoittavia IP-osoitteesi perusteella; sen sijaan ne vain ohjaavat sinut sen alueen oletussivulle. Joillakin verkkosivustoilla on mahdollista päästä eri alueen aloitussivulle yksinkertaisesti muokkaamalla URL-osoitetta alueelta toiselle (esimerkiksi muuttamalla ' de 'URL-osoitteessa, joka viittaa saksaan,' meille '.

  Adobe CC ei kuitenkaan ole sivusto, jota niin helpoksi ajaa. Esimerkiksi käyttäjät, jotka yrittävät päästä Yhdysvaltojen sivulle ulkomailla, saavat seuraavan viestin: “Vierailetko Adobe.com-sivustossa Yhdysvaltojen ulkopuolelta? Käy alueellisella sivustollasi asiaankuuluvien hinnoittelun, tarjousten ja tapahtumien löytämiseksi. ”Hyvä uutinen on, että kuka tahansa, jolla on VPN-tunneli, voi käyttää kansainvälisiä hintoja.

 6. Pääsy eBayssa lueteltuihin tuotteisiin

  Miksi ostaa jotain uutta uutta, kun käytetty versio toimii hienosti? Verkkokaupasta on tullut normi viimeisen 10 vuoden aikana, mutta monet verkkomarkkinat ovat maantieteellisesti rajoitettuja, mikä rajoittaa pääsyä, ellet kuulu tiettyihin maantieteellisiin alueisiin tai maihin. Lisäksi ne, jotka ovat tietosuoja-ajattelijoita tai asuvat vain maassa, jossa sähköisiä ostoksia seurataan, tietävät mielellään, että eBay hyväksyy Bitcoin-maksut.

  On mahdollista päästä ulkomaisille verkkokaupan markkinoille, kuten eBay, ostaa käytettyjä tuotteita ja jopa uusia tuotteita, jotka myydään alennuksella monista syistä. Huomaa kuitenkin, että sinun ei pitäisi odottaa maksavan vähemmän tuotteesta yksinkertaisesti käyttämäsi VPN-palvelimen takia. Myyjän asettama huutokaupan hinta maksaa silti saman IP-osoitteestasi riippumatta.

 7. Lentoliput, hotellit ja vuokra-autot

  Olet todennäköisesti nähnyt paljon verkkosivustoja, jotka väittävät, että on mahdollista haistella hyviä tarjouksia lentolipuista ja hotelleista, kun käytetään VPN-tunnelia yhteyden muodostamiseen eri alueelle. Valitettavasti ei näytä olevan enää mitään todellisia tapoja "pelata" lentoyhtiöitä tai matkailualaa. Vuosia sitten on ollut aitoja tapauksia, joissa ihmiset voivat säästää tonnia rahaa lentolippuihin yksinkertaisesti VPN: n avulla. Mutta nykyään halvemmat lennot ja hotellit, joissa käytetään VPN-tunnelia, näyttävät olevan hiukan enemmän kuin houkutteleva putkiunelma.

  Päätelimme, että vaikka verkkosivuston eri versioissa on joitain erikoistarjouksia, nämä halvemmat lentotarjoukset ja säästöt ole sidottu käyttäjän IP-osoitteeseen ja sijaintiin. Autonvuokraus näyttää kuitenkin olevan toinen asia. Autonvuokrausala näyttää olevan syrjivää sijainnin perusteella, kuten todistaa ExpressVPN: n hintavertailu. Säästöt eivät ole leukaa pudottaen valtavia, mutta ne ovat riittävän merkittäviä metsästääkseen.

 8. skype

  Vanhoina kiinteiden puhelinten ja tavallisen puhelinpalvelun kaukopuhelut olivat säädytöntä. Jotkut puhelut saattoivat maksaa yli dollarin minuutissa (riippuen siitä, kuinka kaukana soitit), mutta VoIP julistettiin kaukopuhelujen loppuun. Vaikka on totta, että voit käyttää VoIP: tä ilmaiseksi kaukopuhelujen kiertämiseen, huomaa, että ainoat ilmaiset puhelut ovat videoviestejä ja äänipuheluita Skype-sovellusta käyttävälle toiselle henkilölle.

  Jos esimerkiksi halut soittaa käyttäjän matkapuhelinnumeroon tai lankapuhelimeen (onko joku vielä todella lankapuhelin?), Sinun on ostettava Skypen puhelinnumero ja hyvitykset. Minkä tahansa tarjoaman puhelun kuluttamat luotot ovat riippuvaisia ​​VoIP-reitityskertoimista, tiemaksuista ja hinnoista millä tahansa verkolla ja alueella, jonka kautta puhelutiedot reititetään.

  VPN-tunnelin käyttäminen voi kuitenkin auttaa kiertämään joitain näistä rajoituksista piilottamalla puheliikenteen, kunnes VPN-palvelin purkaa sen. Joissain tapauksissa, riippuen kansainvälisistä hinnoista, sijaintisi ja yhteyshenkilösi sijainti, saat halvemmat soittohinnat.

 9. Kohde

  Joistakin maista kannetaan kohtuuttoman korkeita tuontiveroja, jotka tekevät tuotujen tuotteiden ostamisesta epäkäytännöllistä. Ota Brasilia, joka kuuluu 20 suosituinta maata korkeimpien kaupan tariffien suhteen. Nämä verot kannetaan myyntipaikassa, toisin kuin silloin, kun tavarat fyysisesti ylittävät rajan.

  Brasilian ja muiden vastaavien maiden ihmisillä on paljon järkeä ostaa tuote itse henkilökohtaisesti ulkomailta ja lähettää se kotiinsa valtavien verojen välttämiseksi. Kuulostaa melko helppolta, eikö niin? No, on yksi ongelma. Maantieteelliset rajoitukset estävät yhteydet verkkokauppasivustoihin ja vähittäiskauppiaisiin, kuten Target. Onneksi on helppo ostaa VPN-palvelu maantieteellisten rajoitusten kiertämiseksi ja parempien tarjousten tekemiseksi.

 10. Amazon Marketplace

  Amazon on kansainvälinen yritysmaailma, joka tarjoaa palvelujaan 11 suuressa maassa ympäri maailmaa ja laajenee pian Australiaan. Vaikka AmazonGlobalin täysi palveluvalikoima ja online-markkinapaikat eivät ole saatavilla muissa maissa, se antaa myyjille mahdollisuuden myydä ja lähettää tuotteita kansainvälisesti yli 100 maassa ympäri maailmaa. Jos olet joskus tehnyt ostoksia Amazonissa, tiedät kuinka helppoa on löytää hienoja tarjouksia.

  Paitsi, että on mahdollista löytää upouusia tuotteita, joille joskus tehdään alennus, on myös mahdollista löytää hyviä tarjouksia käytetyistä tuotteista. Mutta on yksi pieni ongelma. Kuten muutkin kansainväliset verkkokauppasivustot, Amazon yrittää rajoittaa pääsyä markkinoilleen sijainnin perusteella, joka määritetään julkisen IP-osoitteen perusteella. Ja jotkut Amazon-tuotteet ovat myyjästä riippuen luonnostaan ​​sitoutuneet kansainvälisen kaupan sääntöihin, jotka aiheuttavat eroja kansainvälisessä hinnoittelussa. Onneksi VPN-tunnelin käyttö auttaa sinua pääsemään Amazoniin.

  Viime aikoina Amazon on valmistellut paljon mehukkaita huhuja, koulutettuja arvailuja ja spekulatiivisia teorioita alkaa hyväksyä Bitcoineja. Amazonista ei ole vielä julkaistu virallista ilmoitusta, mutta Bitcoinin arvon noustessa viime aikoina kryptovaluuttojen kasvava suosio on muuttumassa yhä yleisemmäksi.

Lopulliset ajatukset

Huomaa, että tuotteiden hinnat vaihtelevat nopeasti ja voivat muuttua vuosittain tai jopa kuukausittain. Mutta yleensä VPN: n käyttäminen halvempien hintojen hankkimiseen kannattaa muutama minuutti, joka tarvitaan ostamasi tuotteen tai palvelun hinnan etsimiseen..

Viimeiseksi, jos käytät VPN-verkkoa digitaalisten tavaroiden käyttämiseen, joissa ostoksesi tietue on sidottu online-tiliin, kuten Steamin ja muiden peliverkkojen, kuten Xbox Live, tapa, varmista, että käytät aikaa lukeaksesi Käyttäjäsopimus ja hyväksyttävä käyttökäytäntö ennen ostoa. Kieltäytymiseen liittyy jonkin verran riskiä, ​​mutta jos alunperin otsikkoa ei ole saatavilla alueellasi, käytettävissäsi ei ole oikeasti muita toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me