Cussing voi saada Skypesi etsimään

Microsoft päivitti eilen useiden palvelujen käyttöehdot. Suurimmaksi osaksi muutokset ovat melko merkityksettömiä. Joissakin osissa päivitetyssä asiakirjassa on kuitenkin kieliä - koska niillä on haitallisia vaikutuksia kuluttajien digitaaliseen yksityisyyden suojaan.


Microsoft-palvelusopimuksen muutokset koskevat kaikkia palveluita, mukaan lukien Xbox, Skype, Cortana, Office 365 ja OneDrive. Itse asiassa se kattaa yhteensä yli 90 Microsoftin palvelua. Koskeva osa tulee luettelopisteiden 3 (a) ja 5 muodossa, jotka lukevat:

”Olemme eettisiä käytännesääntöjä käsittelevässä osassa selventäneet, että loukkaavan kielen käyttö ja vilpillinen toiminta ovat kiellettyjä. Olemme selventäneet myös, että käytännesääntöjen rikkominen Xbox-palveluiden kautta voi johtaa keskeyttämiseen tai kieltoon osallistumisesta Xbox-palveluihin, mukaan lukien sisältölisenssien menettäminen, Xbox Gold -jäsenyysaika ja tiliin liittyvät Microsoft-tilit.

"Älä julkisesti näytä tai käytä Palveluja jakaa sopimattomia sisältöjä tai materiaaleja (joihin sisältyy esimerkiksi alastomuutta, elämällisyyttä, pornografiaa, loukkaavaa kieltä, graafista väkivaltaa tai rikollista toimintaa)."

Kuten näette, uuden käyttäjäsopimuksen mukaan pariskunnat eivät enää saa harjoittaa sukupuolta Skype-alustalla - riippumatta siitä, kuinka paljon he menettävät toisiaan - tai huolimatta siitä, että he antavat suostumuksensa aikuisille. Samoin vannominen keskustelun aikana on nyt laitonta - samoin kuin loukkaavalla kielellä tallennetun asiakirjan tallentaminen OneDriveen.

Vihastuminen Halo-kierroksen aikana, kun palaudut ammuntauihkaan, voi myös joutua vaikeuksiin suuren kaikkien näkevän M: n kanssa. Jos huomaat syyllisyyden kiroamiseen, voit kadottaa Xbox Gold -tilisi, ja Microsoft saattaa jopa takavarikoida kaikki jäljellä olevat saldot. Itse asiassa jopa Cortanassa tapahtuva rynnäminen voi johtaa yksityisyytesi loukkaamiseen.

Microsoftin sopimus 1

VPN voi auttaa pitämään sinut yksityisenä, katso lisätietoja alla olevista oppaista:

  • Xbox One VPN
  • Windows VPN
  • Skypen VPN

Aivan liian tunkeutuva

Lyhyellä silmäyksellä saatat ajatella, että uudet palvelusehdot ovat jonkin verran täytäntöönpanokelvottomia. Asiat käyvät kuitenkin vielä huolestuttavammaksi, kun kaipaat tarkemmin uutta sopimusta. Jakson 3 kohdan b alakohdassa todetaan seuraavaa:

"Tutkiessaan näiden ehtojen väitettyjä rikkomuksia, Microsoft pidättää oikeuden tarkistaa sisältösi ongelman ratkaisemiseksi."

Pohjimmiltaan Microsoft antaa itselleen luvan käyttää Skype-viestejäsi, jos se uskoo, että sillä on vain syy. Sama pätee kaikkiin muihin palveluihin - jos sinut merkitään huonon kielen vuoksi - Microsoft pidättää oikeuden käyttää tiliäsi ja rypistää ympäriinsä.

Kansalaisoikeusaktivisti ja lakiopiskelija Jonathan Corbett uskoo perustellusti, että Microsoftin uudet vaatimukset ovat aivan liian laajat. Corbett kommentoi eilen julkaistussa blogikirjoituksessa:

”Tässä on selvää, että Microsoft varaa oikeuden peruuttaa tilisi aina, kun he tuntevat sen olevan. He eivät tee mitään määritelläkseen ”loukkaavaa kieltä” (tai ”graafista väkivaltaa”) ja vuonna 2018, kun joku voi loukkaa jotain, näiden ehtojen ansiosta Microsoftin henkilökunta voi pelata hillitsemättömästi sensuurilla, jos ja milloin he valitsevat. ”

Corbett huomauttaa myös, että tutkimusta ei tarvitse välttämättä aloittaa valituksella:

"Ehdot eivät näytä edellyttävän valituksen tekemistä sinua vastaan ​​- vain, että työntekijä päättää haluavansa tutkia.""

cussing

Loukkaava kieli

Ilman selkeitä määritelmiä siitä, mitä pidetään ”loukkaavana kielenä”, kuluttajien on mahdotonta valmistautua asianmukaisesti näihin muutoksiin. Ja miksi heidän edes pitäisi joutua? Varmasti vannomista yksityisellä (tai yksityisellä alastomuudella) ei pitäisi automaattisesti kieltää?

Koska Microsoftin palveluissa on tosiasiallinen mahdollisuus menettää merkittävästi digitaalinen tietosuoja, kuluttajille olisi annettava ainakin tarkat tiedot siitä, mitä he voivat ja mitä eivät voi tehdä.

Entä jos joku esimerkiksi kirjoittaa trillerin Onedrivessa? Avaaeko heidän gangsteri-päähenkilön vannominen koko romaanin läpi mahdollisuuden yksityisyyden menettämiseen muilla Microsoftin alustoilla, kuten Skypellä? Se varmasti näyttää olevan mahdollisuus.

Ja kuka päättää, mikä on ”loukkaavaa”? Loppujen lopuksi sitä, mikä on loukkaavaa yhdelle henkilölle - voidaan pitää rento toisena.

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että sensuurista voi tulla normaali Microsoftin palveluissa, ja on epäselvää, kuinka usein Microsoft saattaa antaa itselleen vain syyn loukkaamaan käyttäjän yksityisyyttä. Jos Windows-käyttöjärjestelmän tunkeutuva luonne on jotain menevää, näyttää todennäköiseltä, että tekniikan jättiläinen käyttää kykyään pysäyttää ja etsiä useammin kuin haluaisin toivoa.

Nsa Microsoft

Snoopingin historia

Ehkä kaikkein huolestuttavinta näistä muutoksista on selkeä muistutus siitä, että Microsoft voi ja tarkistaa Skypessä sanomanne. Siitä lähtien, kun Snowden paljasti, Skype on ollut tutkalla salaiseen yhteistyöhön NSA: n kanssa. Vuonna 2013 paljastettiin, että Skype oli kolminkertaistanut NSA: lle toimittamansa video- ja äänitietojen määrän.

Tätä silmällä pitäen vaikuttaa kohtuulliselta pohtia, käyttääkö Microsoft “loukkaavan kielen” automaattista havaitsemista antaakseen heille luvan käyttää ihmisten Skype-viestien sisältöä. Microsoft väittää, että:

"Emme voi seurata koko palvelua emmekä yritä tehdä niin."

Valitettavasti se ei pane mieleeni rauhaan, koska uusi sopimus jättää liian monta harmaata aluetta, emmekä yksinkertaisesti voi tietää varmasti. Jos menneisyydessä on jotain menossa - se voi olla Yhdysvaltain viranomaiset - sekä Microsoft, jotka lopulta snoogaavat tiliesi kautta.

E2E-salaus

E2E-salaus

Yksi Skype-käyttäjien toivoa herättävä se, että Microsoft ilmoitti tammikuussa, että sanansaattaja on saamassa loppuun salakana (E2E) -suojausta signaaliprotokollan kautta. Valitettavasti tällä hetkellä tämä salaus koskee vain tekstiviestejä. Lisäksi käyttäjien on otettava tämä salaustoiminto (nimeltään yksityiset keskustelut) käyttöön digitaalisen yksityisyyden suojaamiseksi.

Kaikkia, jotka välittävät yksityisyydestään, kehotetaan ottamaan yksityiset keskustelut -ominaisuus käyttöön etenkin uuden Microsoftin palvelusopimuksen valossa. Valitettavasti yksityiset keskustelut voidaan ottaa käyttöön vain sinun ja yhden muun yhteyshenkilön välillä. Ominaisuutta ei tueta ryhmissä. Lisäksi E2E-salaus on käytettävissä vain Skypessä iOS: ssä ja Androidissa (6.0+).

Ota ominaisuus käyttöön seuraavasti:

  1. Napauta tai napsauta + -kuvaketta.
  2. valita Uusi yksityinen keskustelu.
  3. Valitse yhteyshenkilö, jonka kanssa haluat aloittaa yksityisen keskustelun. Sinut ohjataan uuteen keskusteluun kyseisen yhteyshenkilön kanssa.
  4. Yhteyshenkilölle lähetetään kutsu, jossa pyydetään hyväksymään kutsu. Tämä kutsu on voimassa vain 7 päivää. Jos he eivät hyväksy aiemmin, kutsu vanhenee.
  5. Jos yhteyshenkilö hyväksyy, yksityinen keskustelu on käytettävissä kyseisessä laitteessa. Jos haluat siirtää keskustelun toiseen laitteeseen, sinun on lähetettävä uudelleen yksityiset yhteistyö kutsut toiseen laitteeseen.

Miksi nyt?

Miksi Microsoft on tehnyt nämä muutokset nyt? Yleisesti ajatellaan, että se johtuu äskettäin hyväksytystä FOSTA-lakiin seksikaupan torjunnasta. Electronic Frontier Foundation on viitannut kyseisen lain ohi "pimeäksi päiväksi Internetille", koska se on "lakiehdotus, joka vaimentaa online-puheen pakottamalla Internet-alustat sensuroimaan käyttäjiään".

FOSTA / SESTA: lla on valta pitää alustoja vastuussa käyttäjien puheista, laittomasti jaetusta sisällöstä ja muusta, jota voidaan pitää ihmiskaupana.

Mielipiteet ovat kirjoittajan omat.

Otsikkokuvaus: tanuha2001 / Shutterstock.com

Kuvahyvitykset: dennizn / Shutterstock.com, ShendArt / Shutterstock.com, g0d4ather / Shutterstock.com,

Profit_Image / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me