ExpressVPN -haastattelu

Toisessa, jonka toivon olevan pitkäaikainen haastattelusarja VPN: n ja turvallisuusyhteisön johtavien henkilöiden kanssa, jäljitin ExpressVPN: n viestintäpäällikkö David Langin..

Kuinka ExpressVPN syntyi?

ExpressVPN: n perustajat ovat vainoharhaisia, jotka toteuttavat kaikki mahdolliset varotoimet pitääkseen itsensä turvassa verkossa.

He ovat matkustaneet moniin maihin, joissa on kyseenalaista sensuuria koskevaa lakia yhdessä hallitusten lisääntyneen joukkovalvonnan kanssa ympäri maailmaa, ja he päättivät tehdä jotain auttaakseen. Niin muodostettiin ydintehtävämme: "Tee kaikille helppo käyttää Internetiä turvallisuuden, yksityisyyden ja vapauden avulla."

Sama periaate pätee tänään, kuten se oli vuonna 2009, kun palvelumme käynnistettiin.

ExpressVPN on erittäin suosittu VPN-palveluntarjoaja. Mitkä palvelun näkökohdat pidät avaimena menestykseen?

1. Ympärivuorokautinen tuki, mukaan lukien live chat - Meitä kiitetään säännöllisesti VPN-palveluntarjoajana, jolla on paras asiakaspalvelu. Tukiasiamiehet ovat asiantuntevia, tehokkaita, ystävällisiä ja käytettävissä ympäri vuorokauden auttaakseen asiakkaitamme heti kaikissa mahdollisissa asioissa.

2. 145 palvelinpaikkaa 94 maassa (ja lasketaan). Se, että sinulla on niin monta sijaintia yhteyden muodostamiseen, on tärkeää kahdesta syystä:

  • Se mahdollistaa yleensä parempia ja nopeampia yhteyksiä käyttäjille, jotka haluavat vain suojata Internet-tietojaan VPN: llä, koska he voivat muodostaa yhteyden fyysisesti lähellä olevaan sijaintiin optimaalisen nopeuden saavuttamiseksi. Meillä on myös VPN-sijaintisuositusominaisuus, joka valitsee automaattisesti nopeimman sijainnin käyttäjillemme. Yleensä ostamme korkealaatuista kaistanleveyttä korkeatasoisilta datakeskuksilta. Emme leikkaa kulmia, kun kyse on VPN-palvelinverkostomme.
  • Käyttäjille, jotka haluavat pääsyn tiettyyn sisältöön kotimaastaan, tarjoamme enemmän valinnanvaraa, kädet alas. Haluatko katsoa Britannian televisiota tai ohittaa baseballin sähkökatkot Yhdysvalloissa? Ei ongelmaa! Pitäisikö sinun yhdistää katsomaan Etelä-Afrikan rugbyä? Olemme peittäneet sinut.

3. Meidän vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuumme. Erottelemme täällä sitä, että kunnioitamme palautuspyyntöä täysin. Vaikka asiakas on onneton 29. päivänä, palautamme 100%. Ei suhteellisia määriä.

Kuinka tärkeä on yksityisyys sinulle ja miksi sillä on merkitystä?

Oikeus yksityisyyteen ei aina ole sopivin valinta, mutta uskomme, että se on perustavanlaatuinen ihmisoikeus, joka on säilytettävä. Henkilökohtaiset tietosi kuuluvat sinulle ja sinä yksin. Siksi ExpressVPN: llä on tiukka nollakirjauskäytäntö kaikille selaustiedoille. Olemme rakentaneet mainetta sillä, että asiakkaamme luottavat meihin pitämään heidän tietonsa yksityisenä.

Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät uhat yksityisten käyttäjien yksityisyydelle tällä hetkellä?

Mielestäni yksityisyyteen, joukkotietojen keräämiseen ja Internet-palveluntarjoajien seurantaan liittyvä oikeudellinen tilanne monissa maissa on selvästi huolestuttavaa.

Mikä rooli VPV-yrityksillä, kuten ExpressVPN: llä, voi mielestäsi olla (ja eivät voi) parantaa käyttäjien yksityisyyttä?

Tarjoamme palveluita, joiden avulla asiakkaamme voivat hallita online-elämäänsä. Tähän sisältyy Internet-palveluntarjoajan (ISP) joukkoseurannan ja seurannan estäminen.

VPN-verkot tarjoavat myös keinon torjua paikallista sensuuria antamalla ihmisille vapauden paikantaa IP-osoitteensa mihin tahansa yli 94 maasta ympäri maailmaa. Lisäksi VPN kääri kaiken viestinnän turvallisen tunnelin sisälle, estäen salakuuntelijat analysoimasta lähettämääsi.

Toinen tärkeä tietosuojanäkökohta on nollakirjauskäytäntö, joka varmistaa, että selaustottumukset pysyvät yksityisinä, jopa VPN-yritykseltä. Otamme tätä erittäin vakavasti.

Sitä vastoin VPN: t eivät voi suojata sinua laitteen sisältä tapahtuvalta. Jos lataat viruksen, selaimesi vaarantuu tai jos lataat sovelluksia ja ohjelmistoja, jotka keräävät tietoja laitteestasi, yksityisyytesi on edelleen vaarassa.

Mitä muita toimenpiteitä suosittelisit Internet-käyttäjien käyttämään yksityisyyden suojaamiseksi VPN: n käytön lisäksi?

VPN: n käytön lisäksi suosittelen käyttäjiä harkitsemaan seuraavia:

  1. Yhdistä VPN: ään ja sitten Toriin
  2. Käytä aina vahvoja salasanoja ja 2FA: ta
  3. Maksa bitcoinilla
  4. Pidä keskustelut yksityisellä Pidgin- tai Tails-sovelluksella
  5. Käytä PGP: tä
  6. Aseta kaikki sosiaalisen median tilit yksityisiksi

ExpressVPN on sisällytetty Britannian Neitsytsaaret (BVI). Ymmärrän, että oikeudellinen tilanne on erittäin hämärä (parhaimmillaan!) Ja että BVI säätelee omia sisäisiä asioitaan, eikä sillä ole pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Mutta se on Ison-Britannian merentakainen alue, ja se toimii siksi Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen lainkäyttövallassa ja suvereniteetissa. Minusta tuntuu siis kohtuulliselta olettaa, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, joka on erittäin vihamielinen yksityisyydelle ja on keskeinen jäsen NSA: n johtamassa Five Eyes -vakoilijaliitossa, voi painostaa BVI: n hallitusta ja yrityksiä. Mitä ajattelet tästä?

Sanoisin, että tilanne on hyvin selvä: Vaikka BVI: llä on sana ”brittiläinen”, BVI: n hallitus toimii tosiasiallisesti täysivaltaisilla suvereenilla valtuuksilla ja vähän Yhdistyneen kuningaskunnan valvonnassa. BVI: n kansalaiset valitsevat BVI: n lainsäätäjät demokraattisesti, ja oikeusjärjestelmä on myös riippumaton Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Toisin kuin monissa maissa, jotka loukkaavat yksilöiden oikeutta yksityisyyteen, BVI on offshore-lainkäyttöalue, joka tunnetaan tietosuojalakeista.

Otamme huolellisesti käyttäjien yksityisyyden huomioon kun valitsimme tämän lainkäyttövallan.

BVI: ssä ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, ja jotta voimme pitää tuomioistuimen päätöstä oikeudellisesti sitovana, sen on tultava BVI-tuomioistuimesta. Ison-Britannian Neitsytsaaret eivät suorita ulkomaan tiedusteluoperaatioita, joten ne eivät myöskään kuulu viiden silmän vakoojaliittoon.

Tiedämme myös, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on nolla tapausta, joka painostaa BVI-yrityksiä keräämään tietoja asiakkailleen, koska heillä ei yksinkertaisesti ole toimivaltaa tällaisten pyyntöjen tekemiseen. BVI-yritys voi tuottaa asiakirjoja tai todisteita asiakkaistaan ​​vain, jos BVI: n korkein oikeus määrää niin. Ja onneksi, koska emme kirjaa tai tarkkaile liikennetietoja VPN-palvelimillamme, meillä ei ole tietoja, joista olisi hyötyä tuottaa, jos tällainen tilaus tehdään.

Kaikkialla maailmassa hallitukset näyttävät kehittävän mentaliteettiä "kerätä kaikki". Luuletko tämän olevan totta, ja jos on, mitä voisitko tehdä sille??

Hallitukset ovat aina olleet halukkaita käyttämään resursseja tiedon keräämiseen kansalaisilta, joita vain sitovat teknologiset kyvyt ja heidän budjettinsa suuruus. Nykyaikainen tekniikka on mahdollistanut kerätä yhä enemmän tietoja halvemmalla. Mitä voimme tehdä, on käyttää tekniikkaa käytettävissä olevien tietojen rajoittamiseen ja niiden hankkimiseen kalliimmaksi.

Mielestäni on reilua sanoa, että monet digitaalisen yksityisyyden tilan tarkkailijat ovat melko huolestuneita viimeaikaisista poliittisista tapahtumista Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa. Haluatko pohtia, miten yksityisyyttä ja henkilökohtaista turvallisuutta uhkaavat vaikutukset voivat ilmetä lähitulevaisuudessa?

Olen samaa mieltä, ja suurella yleisöllä on kaikki oikeudet hälytykseen. Mielestäni kun yksityisyyden ja henkilökohtaisen turvallisuuden uhat tulevat yleisemmin tunnetuiksi, VPN-verkkoista ja muista yksityisyyden suojaamisen työkaluista tulee yleisiä kotitaloustuotteita..

Tavalliselle käyttäjälle, joka haluaa suojautua digitaaliselta valvonnalta ja muilta uhilta, tulee yksi asia kriittisesti tärkeäksi: luottamus. Kun VPN-verkkoja käytetään laajasti, hallitusten yritykset säännellä niitä ja niiden käyttäjiä tehostuvat. Sellaisen VPN-palveluntarjoajan valitseminen, jolla on todistettu kokemus käyttäjien yksityisyyden suojaamisesta ja joka ei alistu ulkoiselle painostukselle, tulee ensiarvoisen tärkeäksi.

Näetkö positiivisia suuntauksia online-yksityisyyden ja -turvallisuuden maailmassa??

Ehdottomasti. Käytettävissä olevaa yksityisyyttä edistävää tekniikkaa on tullut helppoa ja halpaa käyttää, ja se kehittyy nopeasti. Online-yksityisyyteen on suuri kysyntä, ja sekä ohjelmistojen että laitteiden valmistajat ymmärtävät sen. Loppujen lopuksi kaikki riippuu siitä, vaativatko ihmiset tietosuojaa ja oikeuksiaan kunnioittavaa tekniikkaa ja käyttävät sitä.

Onko ExpressVPN: llä mielenkiintoista uutta kehitystä teoksissa, jotka haluat jakaa?

Kuulit sen ensin täällä: Tuemme pian upouutta reititintä ExpressVPN-sovellukseen reitittimille. Tämä malli on vielä edullisin. Hintaluokassa vain 40–65 dollaria, toivomme, että koko kodin yksityisyys on kaikkien saatavissa.

Toivomme julkaisua toukokuussa 2017.

Kiitos, että käytit aikaa puhua kanssani.

Kiitos haastattelullesi!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me