Guccifer 2.0 DNC Hack väittää Pro-Clinton -korruption

Guccifer 2.0 -nimisen hakkerin tietojen kaatopaikka on aiheuttanut valtavaa ärsytystä Twitterissä viimeisen 48 tunnin aikana. Lauantaina WordPress-sivuston kautta julkaistu tietosuoja on toinen laatuaan asianmukaisesti nimeltään hakkereilta, joka on ottanut vastuun viimeaikaisesta demokraattisen kansallisen komitean (DNC) hakkeroinnista..


Ihmiset kunnioittavat tietopaketteja (joista toiseen Tweepers viittaa toiseksi # Guccifer3), jotta ne näyttäisivät paljastavan valtavan määrän korruptiota presidentin rodussa toistaiseksi. Erityisesti DNC: n sisäisen tuen suhteen - että katsotaan merkitsevän presidenttiehdokas Hillary Clintonin vaalikelpoisuutta.

Guccifer 2.0: n DNC: ltä varastamat sisäiset muistiot osoittavat, että Clintonia kutsuttiin jo toukokuussa 2015. Demokraattiehdokkaana. Paljastaen, että demokraattisten kollegojen, Bernie Sandersin, massiivinen tuki, jota he saivat alkeispäivien aikana, oli aina tarkoitettu epäonnistumiseen. Uutinen on raivostanut Sandersin kannattajia valtavasti, koska he kokevat nyt olevansa joutuneet vaaliprosessin joustavuuteen.

Alkeiskilpailun aikana (Sandersin kannattajat) on ehdotettu ajatusta siitä, että Mainstream Media -sivuston Clinton-julkaisu auttoi todennäköisesti kumoamaan demokraattisen kilpailun tiensä päälle. Äskettäin julkaistujen asiakirjojen joukossa on kuitenkin tupakointi-todisteita yleisestä tiedotusvälineiden ja DNC: n välisestä suorasta salaisuudesta auttaakseen kruunu Clintonia demokraattisena ehdokkaana vaaliprosessin aikana.

Toukokuussa 2015 päivätyssä kirjeessä, jonka aiheena on ”GOP: n presidenttiehdokkaat 2016”, selitetään yksityiskohdat ehdotetusta strategiasta paikannusta ja julkista viestintää varten vuoden 2016 republikaanien presidenttikenttään. ”Osa suunnitelmasta esitetään seuraavasti;

"Tavoitteemme lähikuukausina on kehittää republikaanien kenttä ja mahdollinen ehdokas ja luoda vastakohta GOP-kentän ja HRC: n välille."

Vaikuttaa selvästi siltä, ​​että HRC: tä (Hillary Clinton) hoidettiin demokraattisessa ehdokkuudessa. Lisäksi kirjeessä HRC: lle viitataan jälleen kerran suoraan tavalla, joka ehdottaa DNC: n yhteistä painotusta Clintoniin, joka puolustaa demokraattista voittoa:

"Käytä erityisiä osumia lietsoaksesi vettä etiikan, avoimuuden ja kampanjarahoitushyökkäysten kohteeksi HRC: lle."

# Guccifer3 DNC -klintoni

Media "kevyt kosketus" -ilmoitus Guccifer 2.0 -vuodosta

Jopa näiden tuhoavien DNC-tietojen kaatopaikkojen valossa, valtamedia on keskittynyt enimmäkseen osiin, jotka osoittavat DNC: n suunnitellun strategian vahingoittaa republikaanien ehdokkaita, mukaan lukien odottamattoman vahva GOP-jokerimerkki Donald Trump..

Toinen jakso, jonka otsikko on ”Reporter Outreach”, osoittaa kiistattoman tahdon vaikuttaa erityisesti tiedotusvälineisiin epäreilulla tavalla:

"Työskentelemällä DNC: n ja muiden kautta meidän tulisi käyttää taustatilaisuuksia, valmistella toimittajien kanssa haastatteluiksi GOP-ehdokkaiden kanssa, ennätyksellisistä keskusteluista ja oppilaitoksista auttaakseni tarinoita ilman sormenjälkiä ja hyödyntämällä toimittajia viestin johtamisessa."

"Sekä DNC: n että ulkopuoliset ryhmät haluavat tehdä tapahtumia ja painaa ympäröivää tasavallan tapahtumia lisätäkseen viestimme lehdistöömme ja pakottaaksemme heitä vastaamaan kysymyksiin avainkysymyksistä."

Vaikka tämä ei ehkä tunnu olevan liian kirottavaa joillekin ihmisille, ja nykyään politiikassa on ehdottomasti normaalia käytäntöä, jonka mukaan puolueet hyökkäävät kilpailunsa suhteen, kirje osoittaa varmasti DNC: n tahdon vaikuttaa mediaan suoraan.

Tämä strategia näyttää toimineen voimakkaasti Hillary Clintonin hyväksi - päätöksendata.org mukaan - jonka havainnot osoittavat, että Sandersin mielenosoitusten parissa olevien tuhansien kannattajien joukossa (tuhansia ja usein paljon enemmän) tapahtui ”järkyttävää” tiedotusvälineiden sähkökatkoa. kuin HRC oli tulossa).

Hämmästyttävällä tavalla, huolimatta tiedonsiirrosta (jonka aitoutta ei ole kiistänyt DNC), DNC pitää kiinni väitteistään, joiden mukaan hakkeroinnin tekivät hienostuneet Venäjän (mahdollisesti hallituksen tai FSB: n) operaattorit. Tämä usko on nyt avoinna kyseenalaiseksi ottaen huomioon Guccifer 2.0: n väite, että hän toimi yksin:

”Maailmanlaajuisesti tunnettu kyberturvallisuusyritys CrowdStrike ilmoitti, että” hienostuneet ”hakkerit ryhmät ovat hakkeroineet Demokraattisen kansallisen komitean (DNC) palvelimia. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että yritys arvosti taitojani niin korkeasti))) Mutta itse asiassa se oli helppoa, erittäin helppoa. "

Venäjän hallitus on puolestaan ​​kieltänyt osallistumisensa hakkerointiin. Onko se yksinäinen hakkeri (kuten väitetään) vai ei, mahdollisuus olla venäläinen hakkeri on tietysti kohtuullinen vaihtoehto - ja varmasti on paljon epäsuoraa näyttöä siitä, että se olisi venäjänkielinen - todennäköisesti käyttämällä Venäjän näppäimistö.

Vaikuttaa myös selvältä, että kuka tahansa hakkeri on; he luultavasti tekevät kaikkensa estääkseen silmät identiteettinsä todellisesta luonteesta välttääkseen pidättäytymistä alkuperäisen Guccifer-nimekampanjan tavoin..

Niille, jotka eivät tiedä, tämä uusin ilmiantaja on nimetty alkuperäisen Guccifer-hakkeroinnin perusteella: Romanian kyberhacktivisti, joka nousi surkeuteen monien Yhdysvaltain hallituksen virkamiesten vuonna 2013 tekemissä hakkerointisarjoissa. Sisältää sähköpostiviestit Sidney Blumenthalin ja Hillary Clintonin välillä, jotka on lähetetty laittomasti "suojaamattomalla henkilökohtaisella sähköpostilla", jossa mainitaan muun muassa vuoden 2012 Benghazin terrori-isku Libyassa (muun muassa).

Guccifer odottaa tällä hetkellä tuomitusta Alexandria Jailissa Virginiassa sen jälkeen, kun hänet on luovutettu Romaniasta Yhdysvaltoihin, jotta hänelle voidaan asettaa syytöksiä hallituksen virkamiesten hakkeroinnista. Guccifer, jonka oikea nimi on Marcel Lazăr Lehel, katsoi olevansa syyllinen häntä vastaan ​​esitetyistä syytöksistä. Oikeusministeriön lausunnon mukaan:

”Hänen valitusperusteellaan toimitetussa tosiseikkoja koskevassa lausunnossa [Lehel] myönsi, että hän oli ainakin lokakuusta 2012 tammikuuhun 2014 tietoisesti saanut luvattoman pääsyn noin 100 amerikkalaisen henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen ja sosiaalisen median tileihin, ja hän teki niin lainvastaisesti. hankkia uhrinsa henkilökohtaiset tiedot ja sähköposti kirjeenvaihto. Hänen uhriensa joukossa oli kahden entisen Yhdysvaltain presidentin välitön perheenjäsen, entinen Yhdysvaltain kabinetin jäsen, entinen yhdysvaltalaisten esikuntapäällikkö ja entinen presidentin neuvonantaja, hän myönsi. [Lehel] myönsi, että hän on useissa tapauksissa julkaissut julkisesti uhrinsa yksityisen sähköpostin kirjeenvaihtoa, lääketieteellisiä ja taloudellisia tietoja sekä henkilökohtaisia ​​valokuvia.

Guccifer 2.0: n osalta näyttää siltä, ​​että nämä kaksi ensimmäistä kirotusta koskevan tiedon pudottamista (jotka sisältävät tulokset väitetyistä DNC: n taloudellisista raporteista, jotka sisältävät yksityiskohdat valtavista lahjoituksista ja niiden lahjoittajista) ovat vasta alkua. WordPress-sivuilla hakkeri on luvannut julkaista tuhansia ylimääräisiä asiakirjoja ja sähköposteja, jotka (hänen mukaansa) on jo lähetetty Wikileaksille (jonka uskotaan julkaisevan ne ajoissa).

Yksi mielenkiintoinen kehitys on silloin se, että Wikileaks on juuri julkaissut utelman torrentin nimeltä 'Wikileaks Insurance'. Toistaiseksi näiden tiedostojen sisältöä ei tunneta, koska salausavainta ei ole vielä julkaistu. Wikileaks on sanonut, että torrent toimii "kuolleen miehen vaihtona", jos heillä on ongelmia tulevan julkaisun tekemisessä (jonka ilmoittajien organisaatio aikoo tehdä pian).

Onko tällä jollakin vaikutuksella presidentin kilpailuun, on vielä selvitettävä. Jos Hillary Clintonin toistaiseksi hemmotellaan seisomista on kuitenkin jotain mennessä, Clinton siirtyy todennäköisesti näiden viimeisimpien paljastusten vaiheittaiseen vaiheeseen. Koskematon on varmasti mieleen tuleva sana.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me