IRS tutkii 20 000 dollaria + Coinbase-tapahtumia

Tänä vuonna Bitcoinin hinta on noussut meteorisesti. Ihmisille, jotka ostivat kryptovaluutan, kun se oli dramaattisesti halvempaa, voitot ovat olleet poikkeuksellisia. Niille, jotka ostivat sen yhden, kaksi, kolme - tai enemmän - vuotta sitten, nouseva markkinat ovat tasoittaneet tietä paisuneisiin Bitcoin-lompakkoihin.


On kuitenkin huonoja uutisia Yhdysvaltain asukkaille, jotka ovat nauttineet noista rikkauksista. Internal Revenue Service (IRS) on päättänyt, että sadat (ellei tuhannet) Bitcoineja omistavat Yhdysvaltain kansalaiset eivät ole ilmoittaneet ja maksaneet veroja suurista voitoistaan. Ihmiset, jotka ostavat tai ovat aiemmin ostaneet Bitcoineja (ja muita altcoineja), ansaitsevat vakavaa rahaa - ja Uncle Sam haluaa palan piirakkaa.

IRS: n mukaan Bitcoin-omistajat myöntävät pitävänsä Bitcoineja tapana välttää veroja:

”Salausvaluutan käyttäjät ovat avoimesti tunnustaneet harkitsevansa Bitcoinin käyttöä veroilmoitusvaatimusten välttämiseksi."

Kautta linjan

Marraskuussa 2016 IRS haki tuomioistuimilta tiedoksiantoa "John Doe" Kutsu kaikkiin Yhdysvaltain Coinbase-asiakkaisiin, jotka ovat siirtäneet Bitcoin-kauppaa vuosina 2013 - 2015. Coinbase on suosittu lompakko- ja salaustekniikan vaihto, joka perustettiin vuonna 2012. John Doe -määräys on ns, koska sen ei tarvitse määritellä yhtä tiettyä kohdetta. Sen sijaan se koskee kaikkia, joiden katsotaan kuuluvan tiettyyn ryhmään heidän toiminnansa mukaisesti.

Alun perin pyyntö hyväksyttiin. IRS sai luvan tutkia Yhdysvaltain Coinbase-lompakon haltijoiden henkilöllisyyttä. Asianajaja Jeffrey K. Berns (Berns Weiss LLP: n toimitusjohtaja) esitti kuitenkin ehdotuksen kumoamiseksi. IRS jätti esityksen, jossa tuomioistuinta pyydettiin estämään Bernsin valitus. Coinbase ja joukko "John Does" jatkoivat kiistansa tuomioistuimen päätöstä vastaan.

Sitten, maaliskuussa 2017, Berns vetäytyi salaperäisesti liikkeestään. Tämä antoi IRS: lle mahdollisuuden pyytää tuomioistuinta valvomaan Coinbase-tietokutsua. IRS antoi seuraavan lausunnon pyyntönsä tueksi:

”Bitcoinista on räjähtää muutamien vuosien aikana miljardeja dollareita vaurautta, josta merkittävää määrää on epäilemättä kertynyt Yhdysvaltain veronmaksajille, eikä käytännössä ole mitään kolmansia osapuolia ilmoittamassa IRS: lle tulojen noususta. ”

IRS

Veropetos

IRS: n mukaan Coinbase myönsi, että haluamansa tiedot koskivat 8,9 miljoonaa Coinbase-tapahtumaa, joihin osallistui 14 355 Coinbase-tilinomistajaa. IRS pystyi viittaamaan tähän ihmisiin, jotka olivat ilmoittaneet veron Bitcoineista. Tämän jälkeen se ilmoitti, että:

"Vain 800–900 veronmaksajaa ilmoitti bitcoineihin liittyvistä voitoista kullakin merkityksellisellä vuodella ja että yli 14 000 Coinbase-käyttäjää on joko ostanut, myynyt, lähettänyt tai saanut vähintään 20 000 dollaria bitcoinia tietyn vuoden aikana.."

Se todisti IRS: n huomautuksen "että monet Coinbase-käyttäjät eivät ehkä ilmoita bitcoin-voittojaan." Tästä syystä tuomioistuin päätti jälleen, että IRS "sillä on perusteltu intressi tutkia näitä veronmaksajia."

Tuomioistuin päätti kuitenkin myös, että IRS: n pyyntö tutkia kaikkia Yhdysvaltain Coinbase-tilinomistajia oli liian laaja. Se pakotti IRS: n kaventamaan tutkimuksensa laajuutta. IRS suostui pyytämään vain tietoja tilinomistajista, joille Coinbase ei ollut jättänyt lomaketta 1099-K kyseisenä ajanjaksona. Lisäksi se ei hakeisi IRS: n jo tuntemia henkilöitä koskevia tietoja.

Coinbase Irs

Koska eteenpäin

Nyt paljon IRS: n mielestä Yhdysvaltain tuomioistuin on päättänyt, että IRS: n on laillista kerätä tiettyjä tietoja Coinbase-käyttäjistä selvittääkseen, välttävätkö Yhdysvaltojen kansalaiset veronmaksamista. Tuomioistuimen lopullinen päätös asettaa kuitenkin tiettyjä ylimääräisiä rajoituksia sille, ketkä IRS voi pyytää tietoja ja mitä tietoja se voi pyytää..

Aluksi IRS oli pyytänyt käyttäjäprofiileja, käyttäjän asetuksia, käyttäjän suojausasetuksia ja historiaa, käyttäjien maksutapoja ja muita tietoja, jotka liittyvät Coinbase-lompakkojen rahoituksen alkuperään. IRS halusi myös saada käsiinsä kaikki lompakkoaktiviteettitiedot, mukaan lukien tapahtuman päivämäärä, määrä ja tyyppi sekä tapahtumiin osallistuvien osapuolten nimet / tunnukset ja jopa pyynnöt lähettää tai vastaanottaa Bitcoin-tietoja..

"Yli 20 000 dollaria"

Tuomioistuin on kuitenkin päättänyt, että IRS voi vain pyytää erityisiä tietoja tileistä, jotka suorittivat yli 20 000 dollarin tapahtumia 31. joulukuuta 2013 - 31. joulukuuta 2015 välisenä aikana. Lisäksi tiettyjä tietueita on pidetty no-go-muodossa. alue - erityisesti kaikki tilin avaustiedot, passien tai ajokorttien jäljennökset, lompakko-osoitteet ja lompakkojen julkiset avaimet.

Tuomioistuin totesi myös, että tietyt tietueet eivät ole tarpeellisia IRS: n tutkimuksiin "tässä vaiheessa". Näihin sisältyy "tietosuoja-asiakkaasi -tarkastusasiakirjat, sopimukset tai ohjeet, jotka myöntävät kolmannelle osapuolelle pääsyn, valvonnan tai tapahtuman hyväksyntäviranomaisen, ja kirjeenvaihto Coinbase: n ja käyttäjän tai minkä tahansa kolmannen osapuolen välillä, jolla on pääsy lompakkoon. "

Coinbase on ilmoittanut tämän osittaisesta voitosta, koska se vähentää tutkittavien lompakkojen määrää 480 000: sta 14 000: een asiakkaaseen.

Coinbase

Se, mitä Coinbase: n on luovutettava IRS: lle, on kuitenkin herkkä juttu. Erityisesti ottaen huomioon, että se liittyy tilinomistajiin, jotka ovat tehneet yli 20 000 dollarin kauppoja. Loppujen lopuksi juuri tilinomistajilla, joilla on suurin Bitcoin-rikkaus, on todennäköisimmin kiertänyt veroa eniten. Tätä tuomioistuin päätti reilusta pelistä:

Nimi, syntymäaika, osoite, verovelvollisen tunnusnumero, tilitiedot, mukaan lukien tapahtumalokit tai muut tietueet, jotka yksilöivät tapahtuman päivämäärän, määrän ja tyypin (osto / myynti / vaihto), tapahtuman jälkeinen saldo ja vastapuolten nimet tapahtumaan plus kaikki kausittaiset tiliotteet tai laskut (tai vastaavat).

Sen pitäisi antaa IRS: lle paljon päästä alkuun. Älkäämme myös unohtako, että tuomioistuin päätti, että muut tiedot "saattaa olla tarpeen tietylle tilinomistajalle, kun IRS on tarkistanut asiaankuuluvat tietueet." Vaikuttaa siltä, ​​että ihmiset, jotka ajattelivat, että Bitcoinista tulee sääntelemätön turvasatama, olivat väärässä. Bitcoinia tiedetään käytettävän rikollisuuteen, ja viranomaiset ajavat voimakkaasti takaisin.

Mielipiteet ovat kirjoittajan omat.

Otsikkokuvaus: Wit Olszewski / Shutterstock.com

Kuvahyvitykset: Brandon Bourdages / Shutterstock.com, Wit Olszewski / Shutterstock.com, 360b / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me