John Oliverin törkeä nettoneutraalisuus kipinöi FCC-katkoksia

Yksi asia on varma, koomikko John Oliver on intohimoinen verkon puolueettomuuteen. Hänen katsojiensa kehottaminen pommittamaan kommentteja liittovaltion viestintäkomission (FCC) verkkosivustoon on johtanut valitusten tsunamiin, joka on kaatanut sivuston. Tämä ei ilmeisesti ole ensimmäinen kerta, kun kiihkeä Oliverin vetoomus yleisölleen on aiheuttanut seisokin FCC: ssä.


Takaisin vuonna 2014 demokraattisen valvonnan alainen FCC ryhtyi kysymyksiin ja keskittyi Internet-palveluntarjoajien (ISP) veloittamiseen esimerkiksi nopeammasta palvelusta. John Oliverin intohimoiset vetoomukset yleisölleen osallistumiseksi aiheuttivat FCC-sivuston kaatumisen. Sittemmin FCC on päivittänyt sivustoa, mutta ei riittävän hyvin selviytymään viimeisimmästä vedenkorotuksesta.

HBO-verkon isäntä ei ole varovainen siitä, kuka hänen FCC: n kiihkonsa kohde on. Tuolloin hän viittasi FCC: n puheenjohtajaan demokraattiseen Tom Wheeleriin "dingoksi" edes ajatellessaan Internet-palveluntarjoajille tällaisen hinnoitteluvoiman antamista. Ehkä osittain johtuen Oliverin kyseisestä rintamasta, Wheeler antoi lopulta säännöt, jotka kieltävät maksetut nopeat kaistat.

Mitä tulee John Oliverin ajatteluun tämän päivän FCC: stä ja sen republikaanien presidentistä Ajit Paista, on vain tutkittava URL-osoitetta, johon hän ohjaa opetuslapsiaan protestoidakseen ehdotettujen sääntömuutosten puolesta - gofccyourself.com. Aikaisemmassa keskusteluissa verkon puolueettomuudesta keskusteltiin neljä miljoonaa kommenttia, mutta ennätysten purkamiseen on vielä paljon aikaa. Jo pari päivää on saatu jo 80 000 kommenttia.

Neutraalisuus II: Viime viikolla tänään John Oliverin (HBO) kanssa

Verkkoseutraliteetti II: Viime viikolla tänään John Oliverin (HBO) kanssa Verkkoseutraliteetti II: Viime viikolla tänään John Oliverin (HBO) kanssa

Huomautus

Tämä video ei ehkä ole käytettävissä alueellasi. Yhdistäminen yhdysvaltalaiseen palvelimeen VPN: llä, joka tukee YouTubeen poistamista, antaa sinun käyttää sisältöä ilman ongelmia.

Retoriikka on nostettu, koska myös ennakko on nostettu. Nyt keskustelu on päättynyt siitä, pitäisikö verkon neutraaliasääntöjä olla lainkaan olemassa. Ainakin laajakaistayrityksiä luokittelevat laitokset II osaston alaisiksi laitoksiksi varmasti kumotaan. Omalle osaltaan saagassa Pai on herättänyt intohimoja omien törkeiden puheidensa kanssa.

Hän ei vähätellä sanoja sanoessaan, että verkon neutraalisuus sääntelee " "päivät on numeroitu," ja että hän aikoo tuoda a "rikkaruohojen rikkoja" moniin FCC-määräyksiin - kieli, jolla Oliver opines on "aika pahaenteinen," kuten "sarjamurhapuhetta". Se ei todellakaan ole kieli, joka sopisi hallituksen viraston puheenjohtajalle. Lisäksi Oliver lisäsi:

"Kun liittovaltion lakien säännöstö näyttää ikkunassaan ikkunassa, siellä on vain Ajit Pai, joka seisoo hiljaa pitäen rikkaruohoajaa odottamassa mahdollisuuksiaan."

Oliver mainitsi sen tosiasian, että Pai oli Verizon-yritysjuristi ja että hänen kuvantaminen Wheelerin säännöistä infrastruktuuriin tehtäviä investointeja tukahduttavina ei ollut totta:

"Hän ehdottaa oleellisesti sitä, että heti kun II osasto tuli, yritykset sanoivat: "Kuinka se on, infrastruktuuriin sijoittaminen on aivan liian vaikeaa nyt, emme tee sitä enää. Itse asiassa vedä osa kaapelista maasta, palaamme takaisin sähköön."

Vahvistaakseen tapaustaan ​​Oliver viittasi menneeseen tapahtumaan, jossa Verizon, AT&T ja T-Mobile estivät Google Walletin asentamisen puhelimiinsa, koska se kilpaili suoraan heidän oman maksusovellusjärjestelmänsä Isisin kanssa..

Todella ilmaisen internetin kannattajien ongelmana on, että heidän äänensä on liian vähän, ja heidän surkeutumisensa ei näytä heijastuvan äänestyslokeroon, kun vaalipäivät kiertävät. Valitettavasti TV-kaapeleiden katsojamäärä on suhteellisen pieni ja erittäin liberaali, joten se ei kuvasta laajaa suositusta. Jos se tekisi, niin emme olisi tässä vaikeassa tilanteessa nyt.

Syitä tähän on aivan liian monta käsitelläkseen tässä artikkelissa. Riittää, kun sanotaan, että verkon puolueettomuuden pitäisi olla puolueeton. Loppujen lopuksi riippumatta siitä, oletko demokraatti vai republikaani, liberaali tai konservatiivi, olet kiinnostunut nopeasta, ilmaisesta, innovatiivisesta Internetistä.

Nyt kun sinut on hälytetty ja toivottavasti riittävästi ylöspäin, mitä voit tehdä verkon puolueettomuuden pelastamiseksi? Yhdysvaltojen kansalaisten tulisi kirjoittaa valitulle edustajalleen kongressissa. Voit ilmoittaa Googlelle heidän yhteystietonsa tai käyttää Electronic Frontier Foundation -työkalua siihen. Yhdysvaltojen kansalaiset voivat myös ilmaista mielipiteensä lähettämällä kommentin FCC: n verkkosivuille:

  1. Vierailee ironisesti nimeltään Internet Freedomin palauttamisen ehdotussivustolla FCC: n verkkosivustolla.
  2. Napsauttamalla + Uusi arkistointi tai + Express. Ellet halua lisätä liitteenä sellaista kuvaa tai asiakirjaa, siirry + Express -palveluun.
  3. Lomakkeen täyttäminen. Jos ”Proceedings” ei ole automaattisesti täytetty, kirjoita ”17-108”.
Kuvaluotto: LastWeekTonight / YouTube.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me