Kuinka katsella kriketin maailmancupia 2019 verkossa – Stream Cricket -tilaus ilmaiseksi

On vihdoin tullut aika odotetuimmalle kriketti kilpailulle maan päällä; kriketin maailmancup! Torstaina 30. toukokuuta sunnuntaihin 14. heinäkuuta alkaen maailman parhaat krikettijoukot taistelevat sen ylivallan puolesta - kauneimmissa krikettipaikoissa Englannin ja Walesin ympäristössä.


kriketin maailmancup

Kaikille, jotka ihmettelevät, kuinka he voivat katsella krikettiä verkossa, tämä opas selittää kuinka erilaisten kriketin maailmancupin virtojen esto voidaan poistaa ympäri maailmaa.

VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa missä tahansa muualla maailmassa pääsyn jokaiselle krikettipelille!

Kuinka vapauttaa kriketin maailmancupin lukitus

Jos rakastat krikettiä, mutta asut jossain - tai olet käymässä jossain - joka ei lähetä otteluita televisiossa, tarvitset VPN: n. Noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita saadaksesi VPN toimimaan missä tahansa laitteessa:

 1. Siirry NordVPN-verkkosivustoon ja tilaa paras VPN World Cup-krikettiotteluihin. Heti kun olet tilannut tilauksen, voit ladata ohjelmiston enintään kuuteen laitteeseen. Tämä tarkoittaa, että voit katsella krikettiä matkapuhelimellasi, tablet-laitteellasi tai kannettavalla tietokoneellasi.
 2. Lataa ja asenna ohjelmisto. Heti kun se on asennettu, voit kirjautua sisään tilaustiedoissa antamasi käyttöoikeustietojen avulla.
 3. Nyt kun olet kirjautunut sisään VPN-ohjelmistoon, olet valmis muodostamaan yhteyden! Valitse vain palvelin Isossa-Britanniassa, Australiassa, Intiassa tai muualla, jolla on TV-virta, joka näyttää kriketin maailmancupin, ja napsauta “Yhdistä”.
 4. Nyt kun VPN on kytketty pään yli johonkin alla mainituista virroista kriketin seuraamiseksi!

Mistä katsella ICC-kriketin maailmancupia 2019

Useimmissa maissa kriketin maailmancup on saatavana vain pay-per-view-kanavilla. Kuten alla näet, on kuitenkin joitain fiksuja tapoja katsella kriketin maailmancupia verkossa ilmaiseksi VPN: n avulla.

Channel 9 Australia (suoratoisto ILMAISEKSI ilman tilausta)

Jos sinulla ei ole varaa maksaa kriketin katselemisesta, voit katsoa ainakin joitain otteluita vapaa Australian kanavalla 9.

Kanava 9 on ostanut lähetysoikeudet jokaiseen Australian peliin sekä välierät ja finaalit. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, mitä joukkuetta tuet, voit nähdä heidän pelaavan ainakin kerran ilmaiseksi; kun he saapuvat Australiaan kanavalla 9.

Kani reikä - Bangladesh (Suoratoista ILMAISEKSI ilman tilausta)

Bangladeshin kriketin maailmancup-ohjelmat näytetään verkossa Rabbitholebd.com-sivustolla. Joten jos yrität löytää streamiä muualta - voit antaa sen käyttää Bangladeshin palvelinta, valitettavasti NordVPN: llä ei ole palvelinta Bangladeshissa, joten suosittelemme käyttämään ExpressVPN: ää .

PTV-urheilu ja kymmenen urheilua - Pakistan (Suoratoista ILMAISEKSI ilman tilausta)

Pakistanissa katsojat voivat katsella ICC: n maailmancupia joko PTV-urheilussa tai kymmenessä urheilussa. Nämä kanavat jakavat ottelut, jotka voit suoratoistaa verkossa muodostamalla yhteyden Pakistanin VPN-palvelimeen. Valitettavasti NordVPN: llä ei ole palvelinta Pakistanissa, joten suosittelemme käyttämään HMA: ta .

Hotstar Digital Platform India (Tilaushinta = 2,87 dollaria)

Intiassa suositulla Hotstar-kanavalla on oikeus näyttää kriketin maailmancup sekä verkkosivustollaan että sovelluksessa. Yhdistäminen VPN-palvelimeen Intiassa antaa sinulle pääsyn näihin streamiin. Ja jos intialainen ei ole äidinkielesi, voit aina vähentää äänenvoimakkuutta ja kuunnella radion kommentteja Yhdistyneen kuningaskunnan BBC Radio 5 Live -sivustolla.

Fox Sports Australia Foxtelilla (kuukausittainen merkintähinta = 25 dollaria)

Australiassa Foxilla on oikeus näyttää jokainen ottelu 2019 ICC-kriketin maailmancupissa. Joten jos haluat katsoa jokaista ottelua, sinun on tilattava tämä Australian pay-per-view-palvelu. Jokainen, joka haluaa nopean ja helpon tavan tilata Australian Fox Sports -kanavia, voi tehdä sen erinomaisella verkkopalvelulla Kayo Sports. Kayo-urheilu maksaa vain 25 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa 14 päivän ilmainen kokeilu, mikä tarkoittaa, että voit jopa katsella osaa kriketin maailmancupista ilmaiseksi.

Sky Sports UK / Nyt TV (Kuukausitilauksen hinta = 32,50 dollaria)

Isossa-Britanniassa Sky Sportsilla on yksinoikeudet kriketin maailmancupiin. Tämä tarkoittaa, että joudut ostamaan tilauksen Sky Sports- tai Now TV -palvelusta.

Nyt TV tarjoaa Sky Sportsille online-pääsyn, ja sitä voi ostaa päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa niin vähän tai niin paljon kriketin maailmancupista kuin haluat. Nyt TV Sky Sports -kortit maksavat. Voit saada Sky Sports -päiväkortin hintaan 7,99 puntaa, viikkolipun hintaan 12,99 puntaa ja kuukausilipun hintaan 33,99 puntaa - kaikki ilman sopimusta.

2019 ICC-kriketin maailmancup - mitä sinun tarvitsee tietää

Kriketin maailmancup järjestetään tänä vuonna Yhdistyneessä kuningaskunnassa, lopullinen tapahtuma Lontoon maailmankuuluessa Lord'sissa. Kaikkia seuraavia tapahtumapaikkoja käytetään myös mestaruuden aikana:

 • Headingley - Leeds
 • Trentin silta - Nottingham
 • The Oval - Lontoo
 • Edgbaston - Birmingham
 • Riverside - Durham
 • Bristol County Ground - Bristol
 • County Ground - Taunton
 • Hampshire Bowl - Southampton
 • Old Trafford - Manchester
 • Cardiff Wales -stadion - Cardiff

Kymmenen joukkuetta, jotka osallistuvat 2019 kriketin maailmancupiin, ovat seuraavat:

 • Afganistan
 • Australia
 • Bangladesh
 • Englanti
 • Intia
 • Uusi Seelanti
 • Pakistan
 • Etelä-Afrikka
 • Sri Lanka
 • Länsi-Intia

Tämän vuoden ICC: n maailmancupin voittajien suosikki on Englanti - Intian ja Etelä-Afrikan seuraama tiiviisti. Australia, joka on tällä hetkellä neljäs suosikki turnauksen voittamisessa, toivoo kääntävänsä +600-ulkopuolisen asemansa päähän, kun kilpailu alkaa toimia.

johtopäätös

Ei kaikkialla maailmassa näytetä kriketin maailmancupia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun on unohdettava. Virtuaali yksityinen verkko antaa sinun teeskennellä olevansa eri maassa, jotta voit käyttää maantieteellisesti rajoitettuja otteluvirtoja ympäri maailmaa.

Kokeile parasta kriketin maailmancupin VPN: tä - NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me