Kuukausittainen Yhdysvaltain Amazonin pääministerin jäsenyys nousee nopeasti

Amazon on ilmoittanut hinnankorotuksesta Yhdysvaltain kuluttajille, jotka tilaavat sen Amazon Prime -jäsenyyspalvelun. Ensiluokkainen video-, musiikki-, kirjallisuus- ja ostospalvelu maksaa nyt enemmän kuluttajille, jotka ostavat palvelun kuukausittain. Hyvä uutinen on, että vuosisuunnitelma maksaa edelleen 99 dollaria.


Kuluttajille, jotka kyllästyvät helposti tai katsovat suosikkiesityksiään uskomattoman nopeasti, kuukausittaisen Amazon Prime -tilauksen ostaminen voi tuntua erinomaiselta idealta. Se tarkoittaa, että he voivat nauttia palvelusta muutama kuukausi kerrallaan ja kokeilla sitten jotakin muuta, kuten Hulu tai Netflix.

Nyt näyttää siltä, ​​että Amazon on tajunnut, että jotkut kuluttajat käyttäytyvät tällä tavalla. Yrityksen ratkaisu? Kuukausittaisen tilauksen hinnan korottaminen 10,99 dollarista 12,99 dollariin kuukaudessa.

Yhdysvaltain kuluttajille, jotka ostavat Amazon Prime -tilauksen kuukausittain, tulos on 18 prosentin kokonaishintakorotus. Tämä tekee Prime-vuotuisista kokonaiskustannuksista (jos ostetaan kuukausittain) 155,88 dollaria. (Aiemmin se olisi maksanut 131,88 dollaria.)

Amazon ilmoitti uudesta hintarakenteesta perjantaina:

”Uusien jäsenten kuukausittaisen Prime-jäsenyyden hinta nousi 10,99 dollarista 12,99 dollariin 19. tammikuuta 2018. Uusien ilmoittautumisten alennetun Prime Student -kuukausisuunnitelman hinta nousi 5,49 dollarista 6,49 dollariin 19. tammikuuta 2018..

Nykyiset kuukausittaiset Prime- ja Prime Student -jäsenet maksavat uuden hinnan uusimista varten, jotka tapahtuvat 18. helmikuuta 2018 jälkeen.

Vuotuiset pääministerin jäsenet maksavat edelleen 99 dollaria. Vuotuiset Prime Student -jäsenet maksavat edelleen 49 dollaria. ”

On syytä huomata, että Amazon Prime Video itsenäinen palvelu maksaa silti vain 9,99 dollaria kuukaudessa. Joten jos videot ovat ainoa kiinnostava asia, sinun ei tarvitse maksaa enemmän.

Täysi Premium-jäsenyys (se, joka saa hinnankorotuksen) antaa tilaajille pääsyn Prime Music -kirjastoon, joka sisältää miljoonia kappaleita, Prime Reading, joka tarjoaa pääsyn tuhansille kirjoille, aikakauslehdille, artikkeleille ja sarjakuville. Ja Twitch Prime, huippuluokan pelikokemus, joka tarjoaa käyttäjille ainutlaatuisen pelisisällön.

Lisäksi Prime-tilaajat voivat tallentaa rajoittamattomia valokuvia verkossa ja osallistua “Early Access” -ostosostoksiin, joiden avulla he voivat nauttia 30 minuutin etumatka ostaessasi äskettäin julkaistut “Lighting Deals” -mallit Amazon-kaupasta..

Amazonin tiedottaja on selvittänyt äkillistä hinnankorotusta:

”Prime tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän merenkulku-, ostos- ja viihdeetuja, ja panostamme edelleen siihen, että Primestä tulee vielä arvokkaampi jäsenillemme. Rajoittamattomaan ilmaiseen kahden päivän kuljetukseen oikeutettujen tuotteiden määrä kasvoi viime vuosina 20 miljoonasta yli 100 miljoonaan kappaleeseen. Olemme laajentaneet Prime Free Same-Day- ja Prime Free One-Day -toimituksia yli 8000 kaupunkiin.

Jatkamme myös uusien, suosittujen ja palkittujen Prime Originals -tuotteiden esittelyä, kuten The Grand Tour, Sneaky Pete ja Golden Globe -voittaja The Marvelous Mrs Maisel - kaikki mukana Prime Video -ohjelmassa. Jäsenet nauttivat myös kasvavasta luettelosta ainutlaatuisista eduista, kuten Prime Music, Prime Reading, yksinoikeustuotteet ja paljon muuta. Esittelemme jatkuvasti uusia tapoja tehdä jäsenten elämästä entistäkin parempaa. "

Ylös, Ylös ja Poissa

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Amazon on yhtäkkiä nostanut hinnat. Vuonna 2014 Amazon Prime -kustannukset nostettiin 79 dollarista 99 dollariin. Ars Technican mukaan palvelu on Amazonin ensisijainen "käteislehmä". Amazonin uskotaan olevan 90 miljoonaa jäsentä pelkästään Yhdysvalloissa, mutta ei tiedetä, kuinka moni näistä ostaa kuukausitilauksen..

Tiedetään, että jäsenillä on taipumus kuluttaa paljon enemmän Amazoniin kuin muilla kuin jäsenillä. Statistan mukaan muut kuin yhdysvaltalaiset jäsenet käyttävät Amazonille noin 700 dollaria vuodessa. Toisaalta Yhdysvaltain kansalaiset, joilla on pääministeri, käyttävät lähes kaksinkertaisesti 1 300 dollarilla.

Ei Isossa-Britanniassa

Hyvä uutinen on, että tällä hetkellä Amazon Prime -jäsenyyden täysimääräisen jäsenyyden kustannuksia ei ole korotettu Isossa-Britanniassa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tilaajat maksavat jo enemmän vuosittaisesta tilauksesta, joka hintaan 79 puntaa on 109,49 dollaria. Kuukausittainen tilaaminen maksaa kuitenkin vain 7,99 puntaa, mikä on karkeasti mitä Yhdysvaltain asukkaat maksoivat ennen hinnankorotusta.

Kaikille, jotka haluavat ostaa tilauksensa kuukausittain, mutta eivät halua maksaa enemmän, vastaus voi olla muodostaa yhteys Ison-Britannian VPN-palvelimeen kuukausittaisen tilauksen ostamiseksi. Ei kuitenkaan ole selvää, vaikuttaako tämä seuraavan päivän toimitukseen ja Lightning Deals -palveluiden saatavuuteen. Ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita vain videosta, musiikista ja kirjallisuudesta, se on kuitenkin hyvä vaihtoehto. Toistaiseksi Yhdistynyt kuningaskunta ei odota vastaavaa hinnankorotusta. Amazonin edustaja ei kuitenkaan ole sulkenut sitä pois tulevaisuuden kannalta.

Kaikille, joilla ei ole varaa premium-videopalveluun, kuten Hulu, Prime tai Netflix, suoratoistoa varten tarkoitettu VPN on erinomainen vaihtoehto, jota kannattaa tutkia. Katso täältä lisää ideoita siitä, kuinka VPN voi auttaa säästämään rahaa.

Katso VPN UK -oppaasta lisätietoja siitä, mitä palveluita voit poistaa ja kuinka VPN voi pitää sinut turvassa.

Mielipiteet ovat kirjoittajan omat.

Otsikkokuvaus: Claudio Divizia / Shutterstock.com

Kuvahyvitykset: pixinoo / Shutterstock.com, Denys Prykhodov / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me